Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Και εγω 22.30 με πιάνει μια νυστα.......εγω κοιμάμαι μια ζωή μπρουμυτα!τωρα με τραβάει η κοιλιά μου.ασε που αγχώνομαι οτι το πλακωνω το καημένο....

καλά μπρούμυτα δεν κοιμόμουν ποτέ! τώρα κ να ήθελα λίγο δύσκολο μ'αυτήν τη κοιλιά :lol: άντε να δούμε σήμερα! θα προσπαθήσω να μην κοιμηθώ τόσο νωρίς μπας κ δεν ξυπνήσω χαράματα πάλι!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά μπρούμυτα δεν κοιμόμουν ποτέ! τώρα κ να ήθελα λίγο δύσκολο μ'αυτήν τη κοιλιά :lol: άντε να δούμε σήμερα! θα προσπαθήσω να μην κοιμηθώ τόσο νωρίς μπας κ δεν ξυπνήσω χαράματα πάλι!

Δες καμία ταινία.μπορει αν κοιμηθείς πιο αργά να ειναι καλύτερα τη νύχτα!

LJqDp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι κάμνετε???? Εμείς καμωνόμαστε....αυτό με τον ύπνο είναι ένα θεματάκι...... Ανάσκελα εγώ στο 5 λεπτο αρχίζω και πονάω, πλάγια ευτυχώς βολεύομαι αλλά ακόμη δεν έχω και κοιλιά επί της ουσίας.... Πάντως εγώ νυστάζω του θανατά από τις 11 και ξυπνάω με το ζόρι στις 9.... Όσο για τις ζαλάδες τι πράγμα είναι και αυτό... και μένα με πιάνουν σε ανύποπτο χρόνο και αν σταθώ και ώρα όρθια πάει!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι κάμνετε???? Εμείς καμωνόμαστε....αυτό με τον ύπνο είναι ένα θεματάκι...... Ανάσκελα εγώ στο 5 λεπτο αρχίζω και πονάω, πλάγια ευτυχώς βολεύομαι αλλά ακόμη δεν έχω και κοιλιά επί της ουσίας.... Πάντως εγώ νυστάζω του θανατά από τις 11 και ξυπνάω με το ζόρι στις 9.... Όσο για τις ζαλάδες τι πράγμα είναι και αυτό... και μένα με πιάνουν σε ανύποπτο χρόνο και αν σταθώ και ώρα όρθια πάει!!!!

Καλησπερα!!!!!λοιπον....εχω το ίδιο πρόβλημα!!!!αν μείνω ωρα όρθια με πιάνει ζαλαδα!!!!!ασε που κουράζομαι πολυ εύκολα!

LJqDp3.png

άστα να πάνε...κάπου διάβασα ότι στις εβδομάδες μας είναι συνηθισμένο φαινόμενο αφού η καρδιά κάνει υπερωρίες και μπορεί να πέσει το σάκχαρο ή η πίεση... γι αυτό πρέπει να τρώμε σωστά και να ξεκουραζόμαστε... Εγώ ευτυχώς τελείωσα με τους εμετούς έχω μόνο ανακατοσούρες!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

άστα να πάνε...κάπου διάβασα ότι στις εβδομάδες μας είναι συνηθισμένο φαινόμενο αφού η καρδιά κάνει υπερωρίες και μπορεί να πέσει το σάκχαρο ή η πίεση... γι αυτό πρέπει να τρώμε σωστά και να ξεκουραζόμαστε... Εγώ ευτυχώς τελείωσα με τους εμετούς έχω μόνο ανακατοσούρες!

Και εγω κατι πρωινά εχω αναγουλες.τωρα ειμαι ξαπλωμένη και νομίζω οτι νιώθω κατι γαργαλητα στο ύψος του αφαλου.λες να ειναι το μπεμπακι;

LJqDp3.png

Και εγω κατι πρωινά εχω αναγουλες.τωρα ειμαι ξαπλωμένη και νομίζω οτι νιώθω κατι γαργαλητα στο ύψος του αφαλου.λες να ειναι το μπεμπακι;

σίγουρα είναι το μπεμπάκι... άκου τι μου πε χτες μια φίλη που έχει 2 νινιά... να ξαπλώνεις λέει ανάσκελα, ήρεμη και να χαϊδεύεις την κοιλιά σου ..και να του μιλάς... αυτή το έκανε κάθε βράδυ μου πε και όλο και το ένιωθε πιο έντονα... Να σου πω εγώ το κανα χτες... λίγο βεβιασμένα νομίζω... αλλά αισθάνθηκα 2 φορές ένα ανεπαίσθητο φτερούγισμα λίγο κάτω από τον αφαλό!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

σίγουρα είναι το μπεμπάκι... άκου τι μου πε χτες μια φίλη που έχει 2 νινιά... να ξαπλώνεις λέει ανάσκελα, ήρεμη και να χαϊδεύεις την κοιλιά σου ..και να του μιλάς... αυτή το έκανε κάθε βράδυ μου πε και όλο και το ένιωθε πιο έντονα... Να σου πω εγώ το κανα χτες... λίγο βεβιασμένα νομίζω... αλλά αισθάνθηκα 2 φορές ένα ανεπαίσθητο φτερούγισμα λίγο κάτω από τον αφαλό!!!

Ανυπομονώ να αρχίσει τις κλωτσιτσες της!!!!!να σε ρωτήσω κατι;που θα γεννήσεις;

LJqDp3.png

αμήν Παναγιά μου να μας ταράξουν στις κλωτσιές και τι στον κόσμο!!! Στο Λητώ!

Η συνυφαδα μου γέννησε εκεί.πολυ καλο μαιευτήριο.εγω ειμαι ανάμεσα σε 2.στο Αττικό και στο Γαία.το ενα δημόσιο και το άλλο ιδιωτικό.θα δούμε.....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

τι κάνετε?εγώ χαζεύω στην τιβι μιας κ δεν με παίρνει ο υπνος..

δεν το ήξερα αυτό!λες γι'αυτό τν τελευταίο καιρό να έχω σχετικά πολύ χαμηλή πίεση?:confused:

lZDVp3.png

Καλησπέρα κοριτσουδάκια φουσκοκοιλίτσες μου!!!

Τι ωραία κουβεντούλα κάνετε για τα γαργαλητά τους?? Εγώ είμαι σε μια ένταση αυτές τις ημέρες χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δε το νοιώθω τόσο έντονα όσο την προηγούμενη βδομάδα....θέλω να κάτσω ήρεμα να χαιδευτώ να επικοινωνήσω μαζί του και δεν μπορώ γιατί κοιμάμαι νωρίς να κοιμίζω και τον μωρό μου και με περνει ο ύπνος και πάει το ραντεβού μας!!!! Και την άλλη μέρα τρεξίματα πάλι........πφφφφφφ

Είναι καλά το νινάκι μου??? περιμένω έναν κτύπο του εκεί που μου έδινε τόσους.....

n3oUp2.png

Καλησπέρα κοριτσουδάκια φουσκοκοιλίτσες μου!!!

Τι ωραία κουβεντούλα κάνετε για τα γαργαλητά τους?? Εγώ είμαι σε μια ένταση αυτές τις ημέρες χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δε το νοιώθω τόσο έντονα όσο την προηγούμενη βδομάδα....θέλω να κάτσω ήρεμα να χαιδευτώ να επικοινωνήσω μαζί του και δεν μπορώ γιατί κοιμάμαι νωρίς να κοιμίζω και τον μωρό μου και με περνει ο ύπνος και πάει το ραντεβού μας!!!! Και την άλλη μέρα τρεξίματα πάλι........πφφφφφφ

Είναι καλά το νινάκι μου??? περιμένω έναν κτύπο του εκεί που μου έδινε τόσους.....

γεια σου μόμμυ μου!! κι εγώ είμαι "κάπως" αυτές τις μέρες...ίσως φταίει που δεν κοιμάμαι καλά τι να πω...πάντως κ τις 2-3 τελευταίες μέρες δεν τα νιώθω τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες κι έχω λίγο ανησυχήσει! αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά πιο ήσυχα αυτές τις μέρες!! προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι μια χαρά!! αυτό να σκέφτεσαι κι εσύ! φάε κανένα γλυκάκι μπας κ το καλοπιάσεις :D στα δικά μου τα γλυκά δεν πιάνουν! πιάνει όμως ο καφές :D (αν κ όχι πάντα, λες να το συνήθισαν? χιχιχιχ)

lZDVp3.png

Κάπου το διάβασα κοριτσάκι δεν ξέρω αν ισχύει πάντως εμένα οι ζαλάδες μ έχουν ρημάξει σε ανύποπτο χρόνο νιώθω να γυρίζουν όλα.... Σήμερα έχω και έντονα πονάκια... Και γω είμαι ανήσυχη αυτή τη βδομάδα πλύ τι γίνεται ρε κορίτσια κολλητικό είναι;;;; Όσο για το Λητω... Ναι είναι καλό από άποψη τιμών, μικρό σχετικά μαιευτήριο δε γίνεται ο χαμος αλλά έχω κάποια παράπονα από τη συμπεριφορά τους ειδικά την προηγούμενη φορά!!! Από τς νοσηλεύτριες κυρίως!!! Αλλά αφού ο γιατρός μ είναι μόνο εκεί δν έχω κ πολλές επιλογές.... Αργούμε όμως γι αυτό πολύ ακόμη!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γεια σας!!!!!ειμαι καινουργια εδω!!!!!!!θα γινω πρωτη φορα μανουλα εχω πητ μεχρι 25 ιουνιου και ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!!!δεν ξερουμε ακομα αν ειναι αγορακι η κοριτσακι αν και στην αυχενικη που καναμε μας ειπαν αγορακιιι <3!!!!!!! να την εμπιστευτωωω?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...