Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια χιλια συγνωμη που μπαινω ετσι στο καφε σας αλλα κατα λαθος επεσα επανω στην απορια της cacao και θεωρησα σωστο να πω και εγω τη γνωμη μου... Υποστρωμα αδιαβροχο εχω και εγω για το κρεβατακι του μωρου, ενα πετσετε και ενα ισοθερμικο που παιρνει αναλογα θερμοκρασια, δλδ αν εχει ζεστη το υλικο δροσιζετε και αν εχει κρυο το υλικο θερμαινεται. Το παρηγγειλα απο το χυτηρογλου και δεν ηταν ακριβο!!! Ειναι 100% αδιαβροχο, πλενεται σε μεγαλη θερμοκρασια (90°) και το εχω συνεχεια πλυνε-βαλε.

Σ ευχαριστω Κοαλακι για τη πληροφορια.Θυμασαι πως λεγεται;Ή απλα παω και το ζηταω ως ισοθερμικο υποστρωμα;Ποσο ειχε περιπου;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Σ ευχαριστω Κοαλακι για τη πληροφορια.Θυμασαι πως λεγεται;Ή απλα παω και το ζηταω ως ισοθερμικο υποστρωμα;Ποσο ειχε περιπου;

Οχι δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα θα ψαξω το παραστατικο μηπως και γραφει. Ειχε καπου αναμεσα στα 10-15?, ειχε και ενα λιιιγο πιο οικονομικο αλλα οχι τοσο καλης ποιοτητας οσο αυτο, τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει η πωλητρια και εφοσον η χρηματικη διαφορα δεν ηταν τεραστια προτιμησα να παρω το ακριβο. Η αληθεια ειναι οτι μου εκαναν εντυπωση οι χαμηλεσ τιμες τους οσον αφορα τα αδιαβροχα υποστρωματα αλλα οπως προειπα το εχω πλυνε-βαλε χωρις κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το εχω.

Με το καλο τα μωρακια σας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα θα ψαξω το παραστατικο μηπως και γραφει. Ειχε καπου αναμεσα στα 10-15?, ειχε και ενα λιιιγο πιο οικονομικο αλλα οχι τοσο καλης ποιοτητας οσο αυτο, τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει η πωλητρια και εφοσον η χρηματικη διαφορα δεν ηταν τεραστια προτιμησα να παρω το ακριβο. Η αληθεια ειναι οτι μου εκαναν εντυπωση οι χαμηλεσ τιμες τους οσον αφορα τα αδιαβροχα υποστρωματα αλλα οπως προειπα το εχω πλυνε-βαλε χωρις κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το εχω.

Με το καλο τα μωρακια σας!!!

Μια χαρα οικονομικοτατο ειναι στα 15 ευρω.Σ ευχαριστουμε!!!Κι εσυ να χαιρεσαι το ζουζουνι σου♥

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!! εμενα παντος φουσκωσε! χθες βραδυ εβαλα κατι λιγο πιο στενο και μου λεει ο ανδρας μου '' πο πο τωρα εχεις κανονικη κοιλια εγκυου'' και με χαζευε μια ωρα μενα χαζο χαμογελο..χααχαχαχα το χαμογελο το ειχε απο το πρωι που μας ειπαν οτι μαλλον θα ειναι αγορακι!!! εσας φουσκωσαν??? περιμενω πως και πως ποτε θα νιωσω την πρωτη του κινηση!! παντος ο καιρος περναει γρηγορα!!! παει το 1/3 της εγκυμοσυνης...κουτσου κουτσου θα φτασουμε στην β' επιπεδου χωρις να το καταλαβουμε..ε και μετα ερχετε το πασχα...καλοκαιρι...γεννα..ΜΩΡΟ!!!αν βαλεις στο ενδιαμεσω και την προετιμασια του δωματιου και τα ψωνια μωρου... τσακ μπαμ....χαχαχχαχ

xfppp3.png

Ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου και με το καλό, Γεωργία!

Ο αιματολόγος θα πρέπει να αποφανθεί για το τι πρέπει να κάνει η Χριστίνα...Τώρα το τιλέμε εμείς....

Πάντως η φίλη μου με το άρχισε τις αντιπηκτικές σταμάτησε το αίμα...βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...

cacao μου, σε ευχαριστώ, όταν θελήσω σχεδιάκια θα σου πω!!! Είδες τα κεντηματά μου; αυτή είναι η πισωβελονια!!!

Καλημερα και σε ευχαριστω Κοριτσακι... !!!

μα εννοειτε οτι θα της πει ο γιατρος... απλα επειδη το θεμα της θρομβοφιλιας ειναι σοβαρο, και το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε ειναι να μιλαμε με τον γιατρο μας και τον αιματολογο μας, γι αυτο μπηκα σφηνα.. !!!

μετα απο 3 αποβολες, οι δυο σε μεγαλη βδομαδα.. και διατριβη στο θεμα.. και σχεδον καθε βδομαδα στον αιματολογο, απλα ξερω κατι και για αυτο θελησα να μιλησω..!!!

παρεπιτοντως η αιμοραγια αφου δεν ειναι απο μπροστα αλλα απο πισω μπορει να οφειλετε σε θρομβους που κανει το αιμα, οποτε να χρειαζετε ποιο μεγαλη δοση...!!!

οι ενεσουλες ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα... και αν δεν κανει καποιος δεν ξερει...!!! απο οτι ειδα και η κακαο κανει..!!!

επισης.. απο την στιγμη που της ξεκινησατε,.... δεν θα σας τις σταματησσουν.... κι ας σας ειπαν στην αρχη οτι θα τις κανετε μονο το πρωτο τριμηνο...!!!

οι ηπαρινες μονο καλο κανουν ..γιατι βοηθανε ν τραφει το μωρο καλητερα... και δεν γινονται θρομβοι μεσα στον πλακουντα και στον ομφαλιο λωρο...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα!!!

Σας διάβασα αλλά δε μπορώ να πώ ότι θυμάμαι και πολλά!

Έχω δύο μέρες να κοιμηθώ... ο μικρός είναι αρρωστούλης και το βράδυ γκρινιάζει γιατί δε μπορεί να κοιμηθεί... θέλει μόνο εμένα να τον πηγαίνω περα δώθε!!! Τα έχω φτύσει!!!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά... περιμένουμε τη Δευτέρα να πάμε για την αυχενικούλα μας και έχω πολύ άγχος!

Α!!! Εχθές ένιωσα κάτι σαν μπουρμπουλήθρα λέτε να είναι το μπεμπάκι???? Ή μήπως είμαι τρελή μόνο που το σκέφτηκα ... στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το μωρό το ένιωσα περίπου την 20η εβδομάδα...Τελοσπάντων θα δούμε.

Πολλά φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες...

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε?

Η κοιλιτσα μου τουμπανο!!!

Δεν υπαρχει ακμια αμφιβολια πια για το οτ ειμαι εγκυος :tongue:

Δεν περνανε και οι μερες να παω στον γιατρο την Τεταρτη, εχω να ακουσω το μωρακι μου και να δω απο τις 27/12 στην αυχενικη και εχω αρχισει να ανησυχω δεδομενου οτι ακομα δεν τον νοιωθω, αν και χαιδευω ολη μερα την κοιλια μου και τον παρακαλαω να κανει κατι για να τον καταλαβω... εχω ξεφυγει ???

lty0p2.png

Καλησπερα κοιλιτσες!!Τι κανετε???

new-baby μπραβο για την αυχενικη!!!Με το καλο κ αυτο το αγορι!!!!!

Τελικα θα ειναι τα "αγορια στον ηλιο" κ οχι τα κοριτσια οπως ειχαμε πει στη λιστα προαισθηματος....χαχαχα

Vasdeli φοβερα τα κεντηματα σου!!Μπραβο σου!!!!

Εγω πλεκω κ μ αρεσει πολυ αλλα επειδη εχω θεμα με τον αυχενα κουραζομαι πολυ ευκολα με ζοριζει μετα.....τελος παντων.........

Κοιλιτσα εχω κ εγω κ πεταγεται πιο πολυ κυριως το βραδυ που ξαπλωνω και την καμαρωνω:tongue:

Διαφημίσεις

μα εννοειτε οτι θα της πει ο γιατρος... απλα επειδη το θεμα της θρομβοφιλιας ειναι σοβαρο, και το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε ειναι να μιλαμε με τον γιατρο μας και τον αιματολογο μας, γι αυτο μπηκα σφηνα.. !!!

μετα απο 3 αποβολες, οι δυο σε μεγαλη βδομαδα.. και διατριβη στο θεμα.. και σχεδον καθε βδομαδα στον αιματολογο, απλα ξερω κατι και για αυτο θελησα να μιλησω..!!!

παρεπιτοντως η αιμοραγια αφου δεν ειναι απο μπροστα αλλα απο πισω μπορει να οφειλετε σε θρομβους που κανει το αιμα, οποτε να χρειαζετε ποιο μεγαλη δοση...!!!

οι ενεσουλες ειναι ενα πολυ μεγαλο θεμα... και αν δεν κανει καποιος δεν ξερει...!!! απο οτι ειδα και η κακαο κανει..!!!

επισης.. απο την στιγμη που της ξεκινησατε,.... δεν θα σας τις σταματησσουν.... κι ας σας ειπαν στην αρχη οτι θα τις κανετε μονο το πρωτο τριμηνο...!!!

οι ηπαρινες μονο καλο κανουν ..γιατι βοηθανε ν τραφει το μωρο καλητερα... και δεν γινονται θρομβοι μεσα στον πλακουντα και στον ομφαλιο λωρο...!!!

Καλημερα Γεωργια!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα μηνυματα σου! Εχω ραντεβου με την αιματολογο την Τριτη πρωι. Εχω κανει τις εξετασεις θρομβοφιλιας και ο γυναικολογος μου ειπε οτι δεν βγηκαν τελειως αρνητικες και οτι υπαρχουν διαφορετικοι παραγοντες που πρεπει να δει ο ειδικος (αιματολογος). Βασικα η ξαδερφη μου που ειναι καρδιολογος μου ειπε οτι μπορει το αιμα να ειναι απο τις ενεσεις... Τι να πω.

Εγω τις παιρνω προληπτικα. Εμεινα εγκυος με εξωσωματικη. Προσπαθουσαμε για παιδακι 2 χρονια περιπου χωρις το επιθυμητο αποτελεσμα :-( και εχοντας κανει ολες τις εξετασεις που δεν ειχε βρεθει κανενα προβλημα.

Οπως σωστα ειπες οι ενεσεις βοηθανε πολυ στη δημιουργια και καλη αιματωση του πλακουντα.

Και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες και σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και υγειεστατο μωρουλινι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον κάτι ΄τέτοιο συνέβη στην φίλη μου!

Σε αυτό μένω κι εγώ Γεωργία μου, ότι οι ηπαρίνες μόνο καλό κάνουν μιας και θρέφουν πιο καλά το μωράκι! Και δεν θα τις σταματήσω ακόμη και αν μου το προτείνει...:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεωργια να ρωτησω τι εξετασεις κανεις καθε 20 μερες?

Βρε κοριτσια πολυ γιατροι και αλλες τοσες εξετασεις!!! Να θυμομαστε οτι για καλο ειναι παντως!

Εμενα με πηραν το πρωι τηλεφωνο και θα παω αυριο στις 2.30 για την αυχενικη ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Ας περασει κι'αυτο να εχουμε μια λιγοτερη αγωνια!

Εγω σπιτακι, δεν εχω καθολου αιμα απο την Τριτη οποτε ειμαστε σε καλο δρομο. Ο γιατρος μου ειπε να κατσω σπιτι να χαλαρωσω οποτε με βλεπω απο Δευτερα στη δουλεια πρωτα ο Θεος!

Φιλιαααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεωργια να ρωτησω τι εξετασεις κανεις καθε 20 μερες?

Βρε κοριτσια πολυ γιατροι και αλλες τοσες εξετασεις!!! Να θυμομαστε οτι για καλο ειναι παντως!

Εμενα με πηραν το πρωι τηλεφωνο και θα παω αυριο στις 2.30 για την αυχενικη ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Ας περασει κι'αυτο να εχουμε μια λιγοτερη αγωνια!

Εγω σπιτακι, δεν εχω καθολου αιμα απο την Τριτη οποτε ειμαστε σε καλο δρομο. Ο γιατρος μου ειπε να κατσω σπιτι να χαλαρωσω οποτε με βλεπω απο Δευτερα στη δουλεια πρωτα ο Θεος!

Φιλιαααα

Κανω την anti-xa.. ειναι μια εξεταση που δειχνει ποσο πυχτο ειναι το αιμα μου... αν πηξει περισσοτερο αυξανω την δοση.. ηδη την εχω αλλαξει 4 φορες.. εμενα φαντασου οτι μου εδειχνε σημαδια οτι πηζει επειδη ανοιγε η μυτη μου.. σπαγανε αγγειακια απο θρομβους..!!

παρεπιπτοντως να σου πω αν τις εξετασεις θρομβοφιλιας τις εκανες ενω ησουν ηδη εγκυος, τοτε ειναι λογικο να βγουν λιγο θετικες..!!!

αν και εμενα η αιματολογος μου ειπε οτι δεν υπαρχουν αμβιβολλα αποτελεσματα.. ειναι ειτε αρνητικα ειτε θετικα.. δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο...!!!

και η συνηφαδα μου κανει προληπτικα τις ενεσεις.. απλα κανει πολυ μικρη δοση...

Εγω επισης Χριστινα θα τις κανω για 2 μηνες μετα που θα γεννησω... ενω η συνηφαδα μου που τις κανει προληπτικα τις κανει για 4-5 μερες... οσο ειναι στο Μαιευτηριο..

επισης κατι πολυ πολυ σημαντικο.. και να το θυμαστε ... ουτε ο γυναικολογος ουτε ο καρδιολογος ειναι αιματολογοι... δεν το εχουν σπουδασει και δεν ξερουν... το καλητερο ειναι να ακουτε τον αιματολογο σας.. !!!!

εγω εχω Θρομβοφιλια, αλλα και αιμοραγικη ταση.. δυο πραγματα τελεειος αντιθετα μεταξυ τους, τα οποια ομως σπανια μπορουν να συνηπαρξουν... η γυναικολογος μου δεν το ηξερε... και στο ραντεβου μου με τον αιματολογο μου ειπε οτι αυτοματα αυτα τα δυο με κατατασουν σε υψηλο κινδυνο.. !!!

επισηςειχα κανει δυο χειρουργεια και η αιματολογος ειπε οτι απο θαυμα βγηκα απο τα χειρουργεια μεσα.. !!

Χριστινα δεν ειχε κανει το πληρες πακετο...??? ειναι 18 παραγοντες συνολο χωρις καποιες αλλες (αντικαρδιολιπινες κ.α)...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Ελα Γεωργια!

Εξετασεις για θρομβοφιλια εκανα. Δεν ξερω να σου πω αν εκανα το full πακετο. Αν θυμαμαι καλα ειχε περιπου 15 παραγοντες. Φανταζομαι θα μου πει η αιματολογος αν χρειαζεται κατι ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...