Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Τα φτυσα σημερα ολη μερα εξω ειναι.Δεν εκανα και τπτ το φοβερο αλλα δεν ειμαι για τετοια στη φαση που βρισκομαι.Δεν ειχα φαει κιολας και το ριξα στη μασα τωρα.

New baby μπραβο!!!Κι εσυ αγορακι ε;Εμενα με εχουν αφησει να αναρωτιεμαι.Υποψιαζομαι οτι τελικα θα ειναι κοριτσι οπως ειχα προαισθημα.Αν ηταν αγορι λογικα θα φαινοτανε κατι.Αντε να δουμε σε δυο βδομαδες εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μου (τον ιδιωτη).Στο νοσοκομειο θα παω αυριο λετε να μου κανει και υπερηχο;Αραγε τι μηχανηματα εχουν εκει;Μαλλον προιστορικα θα ειναι...

Vasdeli μου αν μπω απο το pc θα σου στειλω λινκ με πμ.Σχεδιακια εγω εχω σταυροβελονια.Παιζει και τπτ αλλο και να μην το θυμαμαι.Βασικα τα κραταω στο pc μου σε αρχειο οποτε αν θες μπορω να σου στειλω καποια.Εχω και τραιαλ βερσιον απο το pc stitch και μπορω να σκαναρω οτιδηποτε και να το κανει σχεδιο για σταυροβελονια.Βγαζει ακομα και τα χρωματα σε νουμερα.Δεν αφηνει να σωσεις και να τυπωσεις το τραιαλ αλλα το δουλευω με πριντ σκριν το θεμα και ειναι μια χαρα.

Τωρα οσο για τη διατροφη δεν εχω προβλημα να την κανω κι εγω αλλα οταν θα υπαρχει λογος.Αν τωρα το δυο-τρεις φορες ανεβασμενες τιμες σημαινει οτι υπαρχει λογος δεν το καταλαβαινω.Τελος παντων...Δεν θα τη γλιτωσω ετσι κι αλλιως ελπιζω μονο να γλιτωσω την ινσουλινη γτ μενω μονη μου και φοβαμαι τις υπογλυκαιμιες.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινα βαζεις ουτροτζεσταν μηπως;Αν ηταν απο τον κολπο το αιμα θα το εβλεπες οταν θα το εβαζες.Εγω τα σταματαω ολα βασκλορ ουτροτζεσταν και λεντοτζεστ επιτελους.Απο σημερα τη βασκλορ και μετα απο μια βδομαδα και τα ουτροτζεσταν.

3231580x15ta1yz3w.gif

Χριστινα βαζεις ουτροτζεσταν μηπως;Αν ηταν απο τον κολπο το αιμα θα το εβλεπες οταν θα το εβαζες.Εγω τα σταματαω ολα βασκλορ ουτροτζεσταν και λεντοτζεστ επιτελους.Απο σημερα τη βασκλορ και μετα απο μια βδομαδα και τα ουτροτζεσταν.

Τα ειχα σταματησει αλλα τα ξαναρχισα τωρα με το αιμα. Τελειως καθαρος ειναι ο κολπος. Τη δευτερη φορα το ειδα ξεκαθαρα, μια σταγονιτσα να βγαινει απο εκει που νομιζα. Μικροτραυματισμος ειπε ο γιατρος... Θα τον ταραξω στις ερωτησεις οταν τον δω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ειχα σταματησει αλλα τα ξαναρχισα τωρα με το αιμα. Τελειως καθαρος ειναι ο κολπος. Τη δευτερη φορα το ειδα ξεκαθαρα, μια σταγονιτσα να βγαινει απο εκει που νομιζα. Μικροτραυματισμος ειπε ο γιατρος... Θα τον ταραξω στις ερωτησεις οταν τον δω!

Ολα καλα θα ειναι θα δεις.Τα ειχες σταματησει τοσο νωρις;Εμενα μου ειχαν πει απο την αρχη οτι θα τα κοψω τη δωδεκατη βδομαδα που θα κανω αυχενικη.Τωρα επειδη εχω ακονα το αιματωμα στη μητρα μου ειπε να συνεχισω μονο τα ουτροτζεσταν για μια ακομα βδομαδα και μετα να τα κοψω κι αυτα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ολα καλα θα ειναι θα δεις.Τα ειχες σταματησει τοσο νωρις;Εμενα μου ειχαν πει απο την αρχη οτι θα τα κοψω τη δωδεκατη βδομαδα που θα κανω αυχενικη.Τωρα επειδη εχω ακονα το αιματωμα στη μητρα μου ειπε να συνεχισω μονο τα ουτροτζεσταν για μια ακομα βδομαδα και μετα να τα κοψω κι αυτα.

μολις τα ειχα σταματησει!! Το τικερακι μου δεν ειναι και πολυ ενημερο, εχω μπει στη 13η βδομαδα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις τα ειχα σταματησει!! Το τικερακι μου δεν ειναι και πολυ ενημερο, εχω μπει στη 13η βδομαδα...
Αα συγνωμη δεν το θυμομουνα.Βασικα με μπερδεψε το τικερακι σου.Καλα και το δικο μου νομιζω οτι να ναι ειναι.Μια παει μια μερα μπροστα και μια δυο μερες...Ελεγα θα το ξαναφτιαξω αμα μαθω το φυλλο αλλα μαλλον θα το ξαναφτιαξω νωριτερα.

Το εφτιαξα!:)

3231580x15ta1yz3w.gif

Αφου κανω τις ριμαδοενεσεις! Θα παω στην αιματολογο την Τριτη να δει τις εξετασεις μου... Το πιο τρελο ειναι οτι το αιμα δεν ειναι κολπικο. Κανω υπομονη μεχρι αυριο-μεθαυριο που θα με δει ο γιατρος

Εσυ ολα καλα?

Καλησπερα και συγνωμη που επεμβαινω στο θεματακι σας.. ειμαι μανουλα του Μαρτιου..

Χριστινα μιας και εγω εχω θρομβοφιλια και κανω αντιπηκτικες.. και επειδη γενικα καθε 20 μερες κανω εξετασεις.. θα σου πω εμενα τι μου ειπε η αιματολογος μου...

πρωτον ,τουλαχιστον σε εμενα, δεν πρεπει να μπλαβιζω,και επισης δεν πρεπει να εχω αιμα απο πουθενα, λογο οτι αυτο παει να πει οτι το αιμα μου αραιωνει περισσοτερο απο οσο πρεπει...!!!

θα σου πω μονο οτι εγω κανω πολυ μεγαλη δοση , 10.000 , ενω εσυ απο οτι ειδα κανεις αρκετα μικροτερη..

το ποιο πιθανο, ειναι να σου δωσει ακομα μικροτερη δοση.. απο οτι καταλαβα την κανεις προληπτικα.. Σωστα...????

Επισης επειδη το ειδα τωρα.. ναι, η δοση παει βαση κιλων.. αλλα δεν εξαρτατε απο αυτο.. δηλαδη, εγω ξεκινησα με μια δοση 0,45(4,500) και 52 κιλα.. που για τα κιλα μου επρεπε να κανω 0,35.. τωρα στα 62 επρεπε να κανω μια δοση 6,000 και εγω κανω 10.000... !!!

αν δεν εχεις θρομβοφιλια.. και τις κανει προληπτικα, μαλλον πως η δοση ειναι μεγαλητερη.. και καλητερα να παρεις ενα τηλεφωνο τον αιματολογο σου και τον γυναικολογο σου.. !!!

η Ηπαρρινες ειναι για να αραιωνουν το αιμα.. απο την στιγμη που εχεις αιμοραγια.. τοτε πρεπει να κανεις μικροτερη δοση.. και να κανεις και μια anti-xa..

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου και με το καλό, Γεωργία!

Ο αιματολόγος θα πρέπει να αποφανθεί για το τι πρέπει να κάνει η Χριστίνα...Τώρα το τιλέμε εμείς....

Πάντως η φίλη μου με το άρχισε τις αντιπηκτικές σταμάτησε το αίμα...βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...

cacao μου, σε ευχαριστώ, όταν θελήσω σχεδιάκια θα σου πω!!! Είδες τα κεντηματά μου; αυτή είναι η πισωβελονια!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου και με το καλό, Γεωργία!

Ο αιματολόγος θα πρέπει να αποφανθεί για το τι πρέπει να κάνει η Χριστίνα...Τώρα το τιλέμε εμείς....

Πάντως η φίλη μου με το άρχισε τις αντιπηκτικές σταμάτησε το αίμα...βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική...

cacao μου, σε ευχαριστώ, όταν θελήσω σχεδιάκια θα σου πω!!! Είδες τα κεντηματά μου; αυτή είναι η πισωβελονια!!!

Τα ειδα αλλα απο το κινητο δεν μπορω να τα δω πολυ καλα :(

Μολις εκανα κι εγω την αντιπηκτικη μου.Λετε να μου πει ο καινουργιος γιατρος να τις σταματησω;Ρωτησα σημερα τη μαια εκει που παω και μου ειπε πως αυτες δεν θα τις σταματησω οπως τα ουτροτζεσταν.Φοβαμαι να τις σταματησω λετε να μου πει τιποτα ο καινουργιος;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αληθεια να σε ρωτησω αυτα τα κεντας με τελαρο;Και κατι αλλο που εισαι εμπειρη μαμα και ξερεις ποσα σεντονακια θα χρειαστω συνολο;Σετακια εννοω.Να ξερω ποσα θα πρεπει να ραψω.Και τι υποστρωμα χρησιμοποιησες στα παιδακια σου στα κρεβατακια;Σκετη ανακριση :)

3231580x15ta1yz3w.gif

Αληθεια να σε ρωτησω αυτα τα κεντας με τελαρο;Και κατι αλλο που εισαι εμπειρη μαμα και ξερεις ποσα σεντονακια θα χρειαστω συνολο;Σετακια εννοω.Να ξερω ποσα θα πρεπει να ραψω.Και τι υποστρωμα χρησιμοποιησες στα παιδακια σου στα κρεβατακια;Σκετη ανακριση :)

Ναι,με τελάρο!!! Βολεύει πάρα πολύ γιατί τεντώνει το ύφασμα!!

Τώρα όσο για τα σετάκια σεντονιών!!! Οπωσδήποτε 3 ίσως και 4 !!! Ποτέ δεν ξέρεις πόσες φορές θα λερωθούν μέσα σε μια μέρα!!! Τώρα όσο για το υπόστρωμα να προτιμήσεις βαμβακερό πετσετέ! Έχω και από αυτό αλλά και από το άλλο που κάτω είναι πλαστικό καιπάνω έχει επίστρωση βαμβακερή αλλά δεν είναι τόσο καλό για το δερματάκι του μωρού μιας και δεν αερίζεται...δεν το χρησιμοποιώ συχνά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοιταζα καποια που ηταν ακριβα αεροκατι δεν θυμαμαι καλα τη μαρκα...Τετοιο με πλαστικο απο κατω εχω παρει για το δικο μας κρεβατι περισσοτερο για να μη λερωθει το στρωμα με τιποτα καφεδες ή ακομα και να μην ποτισει με νερο αν πεσει κατα λαθος αλλα το εβγαλα γτ με το θυρεοειδη ειχα κατι φουντωσεις το καλοκαιρι και ιδρωνα πολυ.Νομιζω δεν ειναι καλο για τα παιδακια εδω εγω και δεν τοαντεξα.Καμια μαρκα θυμασαι;Εχω εμπνευση σημερα γτ μου ειπε μια φιλη μου θα μου δωσει κουνια και χαρηκα

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοιταζα καποια που ηταν ακριβα αεροκατι δεν θυμαμαι καλα τη μαρκα...Τετοιο με πλαστικο απο κατω εχω παρει για το δικο μας κρεβατι περισσοτερο για να μη λερωθει το στρωμα με τιποτα καφεδες ή ακομα και να μην ποτισει με νερο αν πεσει κατα λαθος αλλα το εβγαλα γτ με το θυρεοειδη ειχα κατι φουντωσεις το καλοκαιρι και ιδρωνα πολυ.Νομιζω δεν ειναι καλο για τα παιδακια εδω εγω και δεν τοαντεξα.Καμια μαρκα θυμασαι;Εχω εμπνευση σημερα γτ μου ειπε μια φιλη μου θα μου δωσει κουνια και χαρηκα

Κοριτσια χιλια συγνωμη που μπαινω ετσι στο καφε σας αλλα κατα λαθος επεσα επανω στην απορια της cacao και θεωρησα σωστο να πω και εγω τη γνωμη μου... Υποστρωμα αδιαβροχο εχω και εγω για το κρεβατακι του μωρου, ενα πετσετε και ενα ισοθερμικο που παιρνει αναλογα θερμοκρασια, δλδ αν εχει ζεστη το υλικο δροσιζετε και αν εχει κρυο το υλικο θερμαινεται. Το παρηγγειλα απο το χυτηρογλου και δεν ηταν ακριβο!!! Ειναι 100% αδιαβροχο, πλενεται σε μεγαλη θερμοκρασια (90°) και το εχω συνεχεια πλυνε-βαλε.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...