Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

απο κλασικο ειχα ξεκινησει οταν ημουν μικρη!!! εκανα αρκετα χρονια πριν παω στο λατιν!! την Παρασκευη ειχα ραντεβου στο δημοσιο για να ανοιξω και φακελο και μου εκαναν υπερυχο...κατι ψιλοειδε η γιατρος αν και το μηχανιμα εκει ηταν χαλια!!! πιστευω οτι κατι θα δουμε αυριο! παντος παω με λιγοτερο αγχος μιας και μου ειπαν την Παρασκευη οτι ολα φαινονται να ειναι καλα!!! ειδα και ποδια...χερια τα παντα!!! δεν ειναι πια φασολακι αλλα μωρακι!!! εσυ εχεις κανει??
Ναι εγω την εκανα την παρασκευη και σημερα βγηκαν και οι αιματολογικες.1,3 η αυχενικη και για τρισωμια 21 οι πιθανοτητες ειναι 1:7800.Παει κι αυτο...Εμενα στην αυχενικη μου ειπε ο γιατρος δεν μπορει να καταλαβει τι εχω αλλα κι εγω μετα απο τη χαρα μου που ολα ηταν καλα δεν τον ξαναρωτησα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι εγω την εκανα την παρασκευη και σημερα βγηκαν και οι αιματολογικες.1,3 η αυχενικη και για τρισωμια 21 οι πιθανοτητες ειναι 1:7800.Παει κι αυτο...Εμενα στην αυχενικη μου ειπε ο γιατρος δεν μπορει να καταλαβει τι εχω αλλα κι εγω μετα απο τη χαρα μου που ολα ηταν καλα δεν τον ξαναρωτησα

;) ωραια!!! ε δεν πειραζει αλλη φορα το φυλλο!

xfppp3.png

ποιες αλλες εχουν αυριο αυχενικη?? θυμαμαι οτι ηταν κιαλλες κοπελες μαζι μου αλλα δεν θυμαμαι ποιες...:shock: οποιες και αν ειναι... καλη επιτυχια!!!;)

Καλησπερα!!!

New baby εγω ειχα αυχενικη αυριο αλλα αρρωστησε ο γιατρος που θα μου την κανει και μαλλον θα μου το κανουν για Παρασκευη. Και ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα! ;)

Εγω κοριτσακια παλι ξαπλα ειμαι. Σηκωθηκα το πρωι παλι αιμα το οποιο σταματησε αμεσως αλλα ο γιατρος αυστηρα μου ειπε κρεβατι. Και επισης βεβαιωθηκα οτι το αιμα δεν ειναι κολπικο. Το ειπα στο γιατρο μου, με ρωτησε αν εχω καποια ενοχληση που δεν εχω τιποτα απολυτως :mad: και μου ειπε ξαπλα και θα με δουν την Παρασκευη στην αυχενικη. Αν δεν κανονισω την Παρασκευη θα παω να με δει οπωσδηποτε την Πεμπτη. Φτουουουουουου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπραβο κουκλα!!! Που θα παει, θα μαθεις αν εχεις αγοραρο ή κοριτσαρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις πηρα τηλ εναν γιατρο απο το Ελενα και μου ειπε να παω απο εκει οποτε μπορω.Θα παω την Πεμπτη ελπιζω να μην εχει να παει κι αυτος στη χαβαη οταν θα γενναω χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μολις πηρα τηλ εναν γιατρο απο το Ελενα και μου ειπε να παω απο εκει οποτε μπορω.Θα παω την Πεμπτη ελπιζω να μην εχει να παει κι αυτος στη χαβαη οταν θα γενναω χαχαχαχα

Χαβαη ειναι αυτη, ας παει κι'αυτος να ξεσκασει και θα σου βρουμε εμεις αλλο γιατρο! :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!!!

New baby εγω ειχα αυχενικη αυριο αλλα αρρωστησε ο γιατρος που θα μου την κανει και μαλλον θα μου το κανουν για Παρασκευη. Και ειχα ετοιμαστει ψυχολογικα! ;)

Εγω κοριτσακια παλι ξαπλα ειμαι. Σηκωθηκα το πρωι παλι αιμα το οποιο σταματησε αμεσως αλλα ο γιατρος αυστηρα μου ειπε κρεβατι. Και επισης βεβαιωθηκα οτι το αιμα δεν ειναι κολπικο. Το ειπα στο γιατρο μου, με ρωτησε αν εχω καποια ενοχληση που δεν εχω τιποτα απολυτως :mad: και μου ειπε ξαπλα και θα με δουν την Παρασκευη στην αυχενικη. Αν δεν κανονισω την Παρασκευη θα παω να με δει οπωσδηποτε την Πεμπτη. Φτουουουουουου!

υπομονη μεχρι την Παρασκευη και ολα θα πανε καλα!!!

xfppp3.png

Ωχχχ στο πηγαν πιο πησω το ρανεβου ε;Σε καταλαβαινω θα περασουν ομως οι μερες.Εχεις πολυ αιμα;Αν δεν ειναι κολπικο τι πρεπει να κανεις;Απο εξετασεις εννοω.Ξεκουρασου τωρα μεχρι να σιγουρευτητε.Καταε κανε ερευνα αγορας για το μωρακι και θα περασουν οι μερες.

Εγω χαρηκα πολυ με το γιατρο που δεν με ξαποστειλε.Παω να φτιαξω καφεδακι και να ξεσκονισω λιγο τωρα που το πηρα αποφαση :)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ωχχχ στο πηγαν πιο πησω το ρανεβου ε;Σε καταλαβαινω θα περασουν ομως οι μερες.Εχεις πολυ αιμα;Αν δεν ειναι κολπικο τι πρεπει να κανεις;Απο εξετασεις εννοω.Ξεκουρασου τωρα μεχρι να σιγουρευτητε.Καταε κανε ερευνα αγορας για το μωρακι και θα περασουν οι μερες.

Εγω χαρηκα πολυ με το γιατρο που δεν με ξαποστειλε.Παω να φτιαξω καφεδακι και να ξεσκονισω λιγο τωρα που το πηρα αποφαση :)

Τι να σου πω ο γιατρος μου δεν μου ειπε να κανω καποια εξεταση. Μου ειχε πει να κανω μια γενικη αιματος και του προτεινα να κανω και μια εξεταση ουρων να αποκλεισουμε την ουρολοιμωξη και συμφωνησε... Τα αποτελεσματα θα τα παρει ο αντρας μου λιγο αργοτερα.

Οχι δεν ειχα πολυ αιμα. Γεμισε το σερβιετακι αλλα μετα δεν ειχα καθολου. Αυτο ειναι το εκνευριστικο, οτι τωρα δεν εχω τιποτα και καμια ενοχληση και ειμαι σαν το χαζο σπιτι. Τουλαχιστον μπορω να δουλεψω απο το σπιτι και περναει καπως η ωρα.

Εχει γεννησει η αδερφη προ-κριση εποχη χιχιχι και εχω σουπερ καροτσι, relax, καρεκλακια, προικα κλπ κλπ. Οποτε εγω θα εχω κουνια, μερικα ρουχαλακια και αξεσουαρ bebe! Και να σου πω την αληθεια μπορει και να ειναι ευκαιρια να αγοραζαμε κατι τις τωρα με τις εκπτωσεις γιατι αν δεν εχω κανει λαθος οι επομενες ειναι Ιουλιο (?) που ειναι λιγο αργα.

Οσο για τον γιατρο μονο και μονο που σου ειπε να πας εγω νομιζω οτι θελει να βοηθησει. Επισης ειδα οτι σε πηρε εκεινος τηλ ΟΥΑΟΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vasdeli κι εμενα μ αρεσει το κεντημα.Εχω παραγγειλει υφασμα για κουβερτουλα απο το ebay και περιμενω να ερθει.Αλλα θα περιμενω να μαθω και το φυλλο για να το κεντησω αναλογα :):)

Και για βρεφικα χαζευω και στο ebay αλλα εχει κι εδω αρκετα μεταχειρισμενα στο καφε.Επισης για οποια ενδιαφερεται στο αγγελιοπολις ειχα δει ακομα και να χαριζουν κουνια απλα εμενα δεν με συμφερει να πληρωσω μεταφορικη για να παρω κουνια απο αγγελια.

Έλα! Σοβαρά; Σου αρέσει και σένα το κέντημα; Το λατρεύω; Από το ebay είχα παραγγείλει κι εγώ παλιότερα,όχι βρεφικά, και έμεινα ευχαριστημένη. Τι ύφασμα πήρες; για δώσε το λινγκ να δω!!! Ακούγεται ενδιαφέρον!!! Πήρα κι εγώ ύφασμα για κουβερτούλα και είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, να δω φύλο για να ξεκινήσω!!!!:D Από σχέδια τι θα κάνεις; Έχεις; Εγώ έχω μια πληθώρα σχεδίων μιας και έχω κεντήσει άπειρα πράγματα!!!Σεντόνια, κουβερτούλες, πάνες αγκαλιάς! Επίσης πλέκω βελονάκι και βελόνες.

Εκτός από την κουβερτούλα έχω φέρει και ένα σετ σεντονάκια με μαξιλαροθήκη να κεντήσω για το μικρούλι που έρχεται....να περνάει και η ώρα μου!!!

Όσο για τα κιλά μην ανησυχείς! Αν δεν έχεις πάρει!!! Δεν είναι απαραίτητο σε αυτήν την ηλικία κύησης!!! Εδώ γυναίκες με υπερέμμεση κύηση χάνουν αντί να πάρουν....

Εμένα κορίτσια με έχει πιάσει μια απέχθεια να πάω δουλειά... Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν έχω ΚΑΜΙΑ απολύτως όρεξη... Θα ήθελα να ξαναπήγαινα γραφείο όταν θα είχα όρεξη... Από κεντήματα, ότι ήξερα δεν τα θυμάμαι πια (βελονάκι, βελόνες κτλ) γιατί έχω να τα πιάσω κάτι χρόνια... Αλλά έχει αναλάβει και η μαμά μου και έχει ήδη κάνει ένα ζακετάκι με παπουτσάκια και σκουφάκι για το μικρό μου πάρα πολύ ωραία!!! Πολύ θα ήθελα να σας τα δείξω κάπως :)

Εγώ πάλι δεν έχω καν κοιτάξει κάτι για το μικρό μου... ναι μου είπαν κάτι φίλες να μου δώσουν κάποια πράγματα οπότε όταν τα δώσουν ότι λείπει θα κοιτάξω να το συμπληρώσω μετά, αλλά θέλω πρώτα να σιγουρέψω το φύλο του μικρού μου για να τους πω...

Ως τότε γενικότερα αυτό που έχω όρεξη να κάνω είναι να τεμπελιάζω και να κοιμάμαι... Τί κακό κι αυτό;;; Με κακομαθαίνει και ο καλός μου και θα φάω σφαλιάρα μετά μου φαίνεται εικονική όταν θα πρέπει να τρέχω...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με την δουλειά...σε όλες μου τις εγκυμοσύνες με έπιανε...Ευτυχώς μπορούσα να πάρω άδεια....και ναι, να μας δείξεις τα δημιουργήματα της μαμάς!!!!

Χθες ρε κοριτσια ειδα ενα ζαχαρο 190 και καραφλιασα!Εκει που ολα ειναι μια χαρα και εχω φαει εκατο φορες κατι και το ζαχαρο ειναι οκ καποιες φορες ανεβαινει απιστευτα...Σημερα ξαναεφαγα το ιδιο και ηταν 90 Ελεος δλδ να μην ξερεις τι να φας...Τουλαχιστον ξερω πως ετυχε μια φορα και οχι καθε μερα.

Κακάο έχω κι εγώ το νου μου για το ζάχαρο...ευτυχώς οι μετρήσεις μου είναι καλές μέχρι στιγμής...για να δούμε στη συνέχεια....Εσύ κάνεις διατροφή; Σε παρακολουθεί γιατρός; πρέπει να σε έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν θυμάμαι!!!

Καλησπερα!!!

Πω πω! Σπασιμο η αναβολή της αυχενικής! Έτσι είχε συμβεί και σε μένα μόνο που ο γιατρός μου είχε γέννα!!!! Άντε, υπομονή! Τι να πεις!!!:tongue:

Έχω μια απορία: Πώς ξέρεις ότι το αίμα δεν είναι κολπικό;:shock:

Επισης ειδα οτι σε πηρε εκεινος τηλ ΟΥΑΟΥ!

Χριστίνα, μάλλον μπερδεύτηκες! εμένα τηλεφώνησε μόνος του ο γιατρός μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli δεν κανω διατροφη ακομα απλως προσεχω αυτα που ξερω οτι με πειραζουν.Συνηθως δεν εχω θεμα.Δλδ απο τοτε που ειδα στη μια ωρα τι μου ανεβαζε το ζαχαρο ειτε το εκοψα ειτε μειωσα ποσοτητα και τωρα ηταν οκ.Το πιανει το τρελο του μερικες φορες δεν ξερω γτ.Μπορει να εχω φαει κατι απειρες φορες και να ηταν οκ και μια-δυο φορες να σαλταρει...Αυτο βεβαια και απο πριν μεινω εγκυος.Τωρα προσπαθω να μην αγχωνομαι και μ αυτο γτ ανεβαινει κι αλλο το ζαχαρο μετα.Στο γιατρο θα παω αυτη τη βδομαδα αν προλαβω και λογικα θα με χωσει σε διατροφη και δεν θελω καθολου.Ουτε και βαρος θα παρω με διατροφη και ακομα νομιζω το ελεγχω μια χαρα αλλα ακρη μ αυτους δεν βγαζω.Σιγα μην τρωω 90 γρ κρεας τη στιγμη που μπορω να φαω περισσοτερο και το ζαχαρο μετα να ειναι χαμηλο.Σημερα με ψαρι ψητο ειχα 80κατι.

Λοιπον επειδη ειμαι απο το κινητο δεν ξερω αν θα μπορεσω να σου κανω κοπυ πειστ το λινκ για τη κουβερτουλα.Πατα baby afghan cross stitch fabric και θα σου βγαλει πολλα.Εγω πηρα ενα λευκο με τετραγωνακια και ροζ-κιτρινο-γαλαζιο περιγραμμα απο δημοπρασια.Δεν ειναι και πολυ οικονομικα παντως οπως ειδα αλλα και σε ελληνικα καταστηματα που χαζεψα λιγο στο νετ ακριβα ειναι και ηταν και με σταμπες.Εγω θελω να κανω δικα μου σχεδιακια.Εχω παρα πολλα ελεγα αν ειναι κοριτσακι να κανω νεραιδες κι αν ειναι αγορακι το γουινι που μ αρεσει πολυ :) Θα τα χαζεψω ομως ολα πριν αποφασισω γτ μπορει να αλλαξω γνωμη και να κανω τπτ αλλο.Βελονες φετος εμαθα εφτιαξα ενα κασκολ αλλα βελονακι δε ξερω καθολου και εχω δει πολυ ωραια πραματακια να φτιαχνουν.Προς το Πασχα θα παω να ψωνισω υφασματα για να ραψω κουβερτουλα φλις και σεντονακια και μαλλλον κουνουπιερα και οτι μπορεσω.Λιγο το κατωσεντονο με το λαστιχο με προβληματιζει αλλα θα το εχω αναλυσει στο μυαλο μου μεχρι τοτε και θα το κανω :):)

3231580x15ta1yz3w.gif

απαπαπα!!έγραφα πριν μια ώρα και το χασα!!!:mad::mad::shock::shock::shock:

τέλος πάντων, καλημέρα , τι κάνετε?

Εγώ καλά στην δουλειά,

Elenacrete και εγώ δεν έχω όρεξη για δουλειά, αλλά τι να κάνουμε...:rolleyes::rolleyes:

και όσο για τα κιλά συμφωνώ μαζί σου, δεν θα συμμετέχω στην συζήτηση μιας και ξεκίνησα και εγώ με παραπάνω...;);)

Σήμερα θα πάω σε μια νέα ενδοκρινολόγο να μου γράψει τις εξετάσεις να τις κάνω αύριο και Δευτέρα που βγαίνουν πάω να με δει.

Οπότε από Τριτη ραντεβού στο γιατρό.Δωστε μωρουδόσκονη να είναι όλα καλά, έχει περάσει τόσος καιρός από την αυχενική..ππφφ

xristina8 πωπω...υπομονή , σπαστική η μετάθεση του ραντεβού...

new_baby καλή επιτυχία

vasdeli τι ωραία ψώνια.. μπράβο.., να μας πεις τα νέα σου από τον γιατρό..ε?!

Cacao μπράβο σου που το κρατάς το ζάχαρο μόνο με διατροφή ΄,όσο για τα κιλά μην ανησυχείς πάρεις δεν πάρεις η κοιλιά σου θα είναι τεράστια εγκυούλας :tongue::tongue: και σίγουρα ο θυροειδής κάνει την δουλεία του όπως και σε εμένα στο ανάποδο..:mad::rolleyes:

βρε χρυσοχέρες που ξέρετε και πλέκετε και πόσο ζηλεύω να μας δείξετε όλα τα πραγματάκια των μωρών σας...να χαρούμε και εμείς!! άντε και μόλις μάθουμε σίγουρα το φύλο θα πέσουν οι παραγγελίες..

Εγώ φτιάχνω πολύ ωραίες τούρτες με ζαχαρόπαστα..:tongue::tongue:

όσο για τα ψώνια εμείς έχουμε τα περισσότερα από το πρώτο μας παιδάκι! Αν φυσικά είναι κορίτσι θα πάρουμε και ρουχαλάκια σε ροζ σας σωστές κυρίες!!χεχε..

Σας φιλώ

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! το πρωι πηγα και εγω για την αυχενικη μου!!!! ολα τελεια!!! περιμενω και τις αιματος αλλα μου ειπε η γιατρος ολα καλα!! μου ειπε κ φυλο... 80% αγορι..! επισεις αλλαξε η ΠΗΤ 18/7 πηγα τωρα!

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...