Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!Vasdeli θα περιμενουμε νεα σου!!:) Venisak προλαβες κι εβαλες τοσο βαρος;Νομιζω ομως ειναι καλο γτ ησουν πολυ αδυνατη.Ο γιατρος τι σου λεει;Ποσο βαρος πρεπει να παρεις;Θελω κι εγω να ρωτησω οταν ξαναπαω γτ νομιζω οτι δεν παιρνω τπτ.Δεν εχω και ζυγαρια στο σπιτι πρεπει να πατω μπαταριες να ζυγιζομαι στο wii board.Στο γιατρο μου ειχα ζυγιστει με τα ρουχα και τα παπουτσια και ημουν 48 και κατι και τωρα στον αλλο γιατρο που πηγα για την αυχενικη ημουν 47μισο.Που σημαινει οτι δεν εχω παρει σχεδον καθολου γτ πριν μεινω εγκυος ημουν 47 με ρουχα και παπουτσια ζυγισμενη στον ενδοκρινολογο.Οτι να ναι...Να ανυσηχησω;Δεν θα επρεπε να εχω παρει κατι;

Vasdeli κι εμενα μ αρεσει το κεντημα.Εχω παραγγειλει υφασμα για κουβερτουλα απο το ebay και περιμενω να ερθει.Αλλα θα περιμενω να μαθω και το φυλλο για να το κεντησω αναλογα :):)

Και για βρεφικα χαζευω και στο ebay αλλα εχει κι εδω αρκετα μεταχειρισμενα στο καφε.Επισης για οποια ενδιαφερεται στο αγγελιοπολις ειχα δει ακομα και να χαριζουν κουνια απλα εμενα δεν με συμφερει να πληρωσω μεταφορικη για να παρω κουνια απο αγγελια.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπερα κοριτσια!!Vasdeli θα περιμενουμε νεα σου!!:) Venisak προλαβες κι εβαλες τοσο βαρος;Νομιζω ομως ειναι καλο γτ ησουν πολυ αδυνατη.Ο γιατρος τι σου λεει;Ποσο βαρος πρεπει να παρεις;Θελω κι εγω να ρωτησω οταν ξαναπαω γτ νομιζω οτι δεν παιρνω τπτ.Δεν εχω και ζυγαρια στο σπιτι πρεπει να πατω μπαταριες να ζυγιζομαι στο wii board.Στο γιατρο μου ειχα ζυγιστει με τα ρουχα και τα παπουτσια και ημουν 48 και κατι και τωρα στον αλλο γιατρο που πηγα για την αυχενικη ημουν 47μισο.Που σημαινει οτι δεν εχω παρει σχεδον καθολου γτ πριν μεινω εγκυος ημουν 47 με ρουχα και παπουτσια ζυγισμενη στον ενδοκρινολογο.Οτι να ναι...Να ανυσηχησω;Δεν θα επρεπε να εχω παρει κατι;

Vasdeli κι εμενα μ αρεσει το κεντημα.Εχω παραγγειλει υφασμα για κουβερτουλα απο το ebay και περιμενω να ερθει.Αλλα θα περιμενω να μαθω και το φυλλο για να το κεντησω αναλογα :):)

Και για βρεφικα χαζευω και στο ebay αλλα εχει κι εδω αρκετα μεταχειρισμενα στο καφε.Επισης για οποια ενδιαφερεται στο αγγελιοπολις ειχα δει ακομα και να χαριζουν κουνια απλα εμενα δεν με συμφερει να πληρωσω μεταφορικη για να παρω κουνια απο αγγελια.

Αχχχ εγώ και κιλά έχω πολλάαααα (είπαμε τα είχα από την αρχή) αλλά ευτυχώς μάλλον δεν έχω πάρει τραγικά... Τώρα με είδε και μια γειτόνισσα και μου λέει δεν έχεις πάρει δεν φαίνεται η κοιλίτσα πιο φουσκωμένη...

Εμένα κορίτσια με έχει πιάσει μια απέχθεια να πάω δουλειά... Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν έχω ΚΑΜΙΑ απολύτως όρεξη... Θα ήθελα να ξαναπήγαινα γραφείο όταν θα είχα όρεξη... Από κεντήματα, ότι ήξερα δεν τα θυμάμαι πια (βελονάκι, βελόνες κτλ) γιατί έχω να τα πιάσω κάτι χρόνια... Αλλά έχει αναλάβει και η μαμά μου και έχει ήδη κάνει ένα ζακετάκι με παπουτσάκια και σκουφάκι για το μικρό μου πάρα πολύ ωραία!!! Πολύ θα ήθελα να σας τα δείξω κάπως :)

Εγώ πάλι δεν έχω καν κοιτάξει κάτι για το μικρό μου... ναι μου είπαν κάτι φίλες να μου δώσουν κάποια πράγματα οπότε όταν τα δώσουν ότι λείπει θα κοιτάξω να το συμπληρώσω μετά, αλλά θέλω πρώτα να σιγουρέψω το φύλο του μικρού μου για να τους πω...

Ως τότε γενικότερα αυτό που έχω όρεξη να κάνω είναι να τεμπελιάζω και να κοιμάμαι... Τί κακό κι αυτό;;; Με κακομαθαίνει και ο καλός μου και θα φάω σφαλιάρα μετά μου φαίνεται εικονική όταν θα πρέπει να τρέχω...

a1k1p2.png

Εκοψα και το καπνισμα και τα πρωτα κιλα ηταν απο αυτο, εχω ακομα περιθωριο και εχω μετριασει πολυ το φαγητο για να μπορεσω να το ρυθμισω.

lty0p2.png

Διαφημίσεις

Εκοψα και το καπνισμα και τα πρωτα κιλα ηταν απο αυτο, εχω ακομα περιθωριο και εχω μετριασει πολυ το φαγητο για να μπορεσω να το ρυθμισω.
Καλα εννοειται εχεις περιθωριο.Απλα σε ρωτησα τι σου εχει ο γιατρος σαν συνολο γτ ξεκινησαμε τα ιδια κιλα.Νομιζω οτι επειδη ειμασταν σχετικα λιγα μπορουμε μεχρι 15.Δεν το εχω ρωτησει ομως.Να σου πω θα προτιμουσα να ειχα παρει και κατι γτ ανυσηχω ειναι και το μωρακι λιγο μικρουλι (3 μερες πισω) και σκεφτομαι μηπως φταιω εγω με τη διατροφη που κανω.Ξερω κι εγω;Βεβαια απο την αρχη που το ειδαμε ειναι τρεις μερες πισω στον υπερηχο οποτε μπορει να μην εχει σχεση.

Χθες ρε κοριτσια ειδα ενα ζαχαρο 190 και καραφλιασα!Εκει που ολα ειναι μια χαρα και εχω φαει εκατο φορες κατι και το ζαχαρο ειναι οκ καποιες φορες ανεβαινει απιστευτα...Σημερα ξαναεφαγα το ιδιο και ηταν 90 Ελεος δλδ να μην ξερεις τι να φας...Τουλαχιστον ξερω πως ετυχε μια φορα και οχι καθε μερα.

Ελενα εγω καθομαι ετσι κι αλλιως και οσο καθομαι τοσο πιο πολυ δεν θελω να κανω τπτ.Το θεμα ειναι οτι επειδη ειχα το αιματωμα δεν επρεπε να κανω και δουλειες και το σπιτι εχει γινει να μην πω πως και τωρα βαριεμαι να το συμαζεψω.

3231580x15ta1yz3w.gif

καλησπερα!!! και εγω εχω παρει 4 κιλα!!! γενικα επερνα ευκολα...εκοψα και το τσιγαρο μαχαιρι με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη...εκοψα και τον πολυ χορο..(εκανα γυρω στις 7 ωρες λογο δουλειας) τωρα ναι μεν παω αλλα δεν πολυκανω..επισεις δεν εχω καθολου ανακατωσουρες και εμετους οποτε πως να μην παρω?? στην αρχη μαλλον λογο τσιγαρου πινουσα καθε μια ωρα!!τωρα ευτυχως τρωω πιο νορμαλ παλι!εμενα μου ειπαν μεχρι 12 κιλα..

xfppp3.png

καλησπερα!!! και εγω εχω παρει 4 κιλα!!! γενικα επερνα ευκολα...εκοψα και το τσιγαρο μαχαιρι με το που εμαθα για την εγκυμοσυνη...εκοψα και τον πολυ χορο..(εκανα γυρω στις 7 ωρες λογο δουλειας) τωρα ναι μεν παω αλλα δεν πολυκανω..επισεις δεν εχω καθολου ανακατωσουρες και εμετους οποτε πως να μην παρω?? στην αρχη μαλλον λογο τσιγαρου πινουσα καθε μια ωρα!!τωρα ευτυχως τρωω πιο νορμαλ παλι!εμενα μου ειπαν μεχρι 12 κιλα..

Τι χορο κανεις;

Ξερεις τι μου περασε απο το μυαλο τωρα που το ξανασκεφτομουν;Μηπως την κανει ο θυρεοειδης τη δουλεια που δεν εχω παρει καθολου.Γτ μου ειπαν πως πρεπει να ειναι κατω απο 1 η tsh καπου εκει τελος παντων και οντως ηταν πολυ χαμηλη οταν εκανα εξετασεις.Τελος παντων...Θα προσπαθησω να μην σκαω και γι αυτο.Υποθετω σε λιγο καιρο θα σκαω γτ πηρα πολυ χαχαχαχα

Μολις βγηκαν και οι αιματολογικες μου και ηταν πολυ καλες :)

3231580x15ta1yz3w.gif

Τι χορο κανεις;

Ξερεις τι μου περασε απο το μυαλο τωρα που το ξανασκεφτομουν;Μηπως την κανει ο θυρεοειδης τη δουλεια που δεν εχω παρει καθολου.Γτ μου ειπαν πως πρεπει να ειναι κατω απο 1 η tsh καπου εκει τελος παντων και οντως ηταν πολυ χαμηλη οταν εκανα εξετασεις.Τελος παντων...Θα προσπαθησω να μην σκαω και γι αυτο.Υποθετω σε λιγο καιρο θα σκαω γτ πηρα πολυ χαχαχαχα

Μολις βγηκαν και οι αιματολογικες μου και ηταν πολυ καλες :)

διδασκω LATIN , BALLROOM ORIENTAL KAI ZUMBA! αλλος σκαει για τα κιλα που πηρε και αλλος γιαυτα που δεν πηρε!!! χαχαχα

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Αα επισης στην αρχη κι εγω πεινουσα καθε μια ωρα αλλα οχι λογω τσιγαρου αλλα λογω πεινας χαχαχαχ

:D χαχαχαχα καλα ενα like δεν μας εχουν εδω να κανουμε σε κανα ποστ???

xfppp3.png

διδασκω LATIN , BALLROOM ORIENTAL KAI ZUMBA! αλλος σκαει για τα κιλα που πηρε και αλλος γιαυτα που δεν πηρε!!! χαχαχα
Ζουμπα δεν ξερω αλλα τα αλλα τα εχω κανει παλιοτερα.Οριενταλ χορευα σε μαγαζια πιο παλια τωρα δεν εχει και πολυ περαση.Απο λατιν ειχα ξεκινησει καποτε που ηταν πολυ της μοδας και χορευαμε και σε κανενα μαγαζι.Αλλα τελικα τα βαρεθηκα ολα και ξαναγυρισα στη βαση μου το κλασικο.Εδω και καιρο ομως δεν κανω τπτ λογω εγκυμοσυνων-αποβολων και δε σημαζευεται...Οταν θα γεννησω με το καλο αν βρω καποιον να μου κραταει το μωρακι θελω να ξαναρχισω.Ειναι αρωστια αυτα δεν κοβονται.

3231580x15ta1yz3w.gif

ποιες αλλες εχουν αυριο αυχενικη?? θυμαμαι οτι ηταν κιαλλες κοπελες μαζι μου αλλα δεν θυμαμαι ποιες...:shock: οποιες και αν ειναι... καλη επιτυχια!!!;)
Αυριο θα πας;;;Καλη επιτυχια!!!Λες να σου πουνε και φυλλο;Εμενα δεν μπορουσε να καταλαβει λεει...Οχι τπτ αλλο να αρχισουμε να ψωνιζουμε χαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυριο θα πας;;;Καλη επιτυχια!!!Λες να σου πουνε και φυλλο;Εμενα δεν μπορουσε να καταλαβει λεει...Οχι τπτ αλλο να αρχισουμε να ψωνιζουμε χαχαχα

απο κλασικο ειχα ξεκινησει οταν ημουν μικρη!!! εκανα αρκετα χρονια πριν παω στο λατιν!! την Παρασκευη ειχα ραντεβου στο δημοσιο για να ανοιξω και φακελο και μου εκαναν υπερυχο...κατι ψιλοειδε η γιατρος αν και το μηχανιμα εκει ηταν χαλια!!! πιστευω οτι κατι θα δουμε αυριο! παντος παω με λιγοτερο αγχος μιας και μου ειπαν την Παρασκευη οτι ολα φαινονται να ειναι καλα!!! ειδα και ποδια...χερια τα παντα!!! δεν ειναι πια φασολακι αλλα μωρακι!!! εσυ εχεις κανει??

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...