Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Καλημεραααααα! (μαλλον καλησπερα!)

Πρωι πρωι πηγα για τις εξετασεις μου και ηρθα γραφειο. Δεν ειχα ορεξη να οδηγησω κι'ετσι πηρα ταξακι να μην ταλαιπωρηθω κιολας. Το απογευμα μαλλον θα με παρει ο μπαμπας μου χιχιχι ωραιο να σε πηγαινοφερνουν.

Σημερα δεν εχω καθολου καφε, βεβαια τρεμει η καρδουλα μου καθε φορα που παω τουαλετα! Και εκει που ειχα σταματησει τα ουτροτζεσταν πρεπει να τα ξαναπαρω για καμια βδομαδα ακομη. Και δεν τα συμπαθω γιατι κι'εγω ειχα πρηστει λιγακι.

Εγω εχω φουσκωσει λιγουλακι, το βλεπω δηλαδη εκει που ειναι το βρακακι που κανει μια μικρουλα φουσκιτσα. Το πρωτο μου ειναι οποτε μαλλον θ'αργησει να φανει ακομη...

Σας φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ πρώτη μέρα στο γραφείο σήμερα μετά την άδεια, και δεν μπαίνω πλέον τακτικά... Η κοιλίτσα μου κι εμένα λιγάαακι φαίνεται, γιατί ναι μεν πρώτη εγκυμοσύνη αλλά και πριν δεν ήταν πλάκα... Αλλά μάλλον δεν με λες ακόμα έγκυο στην όψη, αφού να σκεφτείτε στην εκκλησία πριν μια εβδομάδα των θεοφανείων μου ζήτησαν να σηκωθώ αν μπορώ να κάτσει μια μαμά με 2 παιδιά της!

Αυτό που καλά κρατεί, αν και ευτυχώς σε μικρότερη ένταση και διάρκεια, είναι ακόμα οι ανακατωσούρες και φοβάμαι ότι δεν θα με εγκαταλείψουν...

Εμένα πάλι αν με βγάλεις έγκυο με βγάζεις μόνο από το μαλλί που είναι χάλι μαύρο... Το στεφάνι και η κορυφή του κεφαλιού ΑΣΠΡΑ!!! πολύ χάλια όμως...

Κάτι έχω ακούσει ότι μετά τον 4ο μπορείς να τα βάψεις με φυτική βαφή και θέλω απλώς να ρωτήσω τη γιατρό μου τί μου συστήνει κι εκείνη, αν και ακόμα και να μου πεί μπορείς το φοβάμαι... Αλλά βρε κορίτσια είναι όλο μου το κεφάλι ΠΟΛΥ ασπρο, ενεκα κληρονομικότητας τις έχω τις άσπρες από τα 20...

a1k1p2.png

Λίστα Προαισθήματος & Επαλήθευσης??:

elenacrete: κοριτσάκι............it's a BOY :rolleyes:

αστεράκι: κοριτσάκι

Tinna: κοριτσάκι...................it's a GIRL :tongue:

Neraidoula: κοριτσάκι............it's a BOY :rolleyes:

Venisak: αγοράκι................. it's a BOY :rolleyes:

Vasdeli: κοριτσάκι

Behappy: αγοράκι

Μίνα: κοριτσάκι

Cacao: κοριτσάκι

xristina8: αγοράκι

terezza: αγοράκι

marakiarxodia: αγοράκι...................it's a GIRL

new_baby: κοριτσάκι

κορίτσια ποιές ξέχασα;;

a1k1p2.png

Κι εγω παιρνω ουτροτζεσταν απο πριν καν μεινω εγκυος αλλα δεν εχω κανενα τρελο πρηξιμο.Δλδ καιτις αλλες δυο που ειχα παρει δεν ειχα και τοσο.Περισσοτερο απο τη δυσκοιλιοτητα που φερνουν θα ελεγα.Μαλιστα αυτη τη φορα δεν με πονουσε καν το στηθος μου απο την αρχη ουτε και ειχε πρηστει και ημουν σιγουρη οτι δεν ημουν εγκυος.Ταυτοχρονα παιρνω βασκλορ και κανω και ενεσεις προγεστερονης.Ειμαι φουλ στη προγεστερονη χαχαχα κοιλια ομωςς δεν...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ πρώτη μέρα στο γραφείο σήμερα μετά την άδεια, και δεν μπαίνω πλέον τακτικά... Η κοιλίτσα μου κι εμένα λιγάαακι φαίνεται, γιατί ναι μεν πρώτη εγκυμοσύνη αλλά και πριν δεν ήταν πλάκα... Αλλά μάλλον δεν με λες ακόμα έγκυο στην όψη, αφού να σκεφτείτε στην εκκλησία πριν μια εβδομάδα των θεοφανείων μου ζήτησαν να σηκωθώ αν μπορώ να κάτσει μια μαμά με 2 παιδιά της!

Αυτό που καλά κρατεί, αν και ευτυχώς σε μικρότερη ένταση και διάρκεια, είναι ακόμα οι ανακατωσούρες και φοβάμαι ότι δεν θα με εγκαταλείψουν...

Εμένα πάλι αν με βγάλεις έγκυο με βγάζεις μόνο από το μαλλί που είναι χάλι μαύρο... Το στεφάνι και η κορυφή του κεφαλιού ΑΣΠΡΑ!!! πολύ χάλια όμως...

Κάτι έχω ακούσει ότι μετά τον 4ο μπορείς να τα βάψεις με φυτική βαφή και θέλω απλώς να ρωτήσω τη γιατρό μου τί μου συστήνει κι εκείνη, αν και ακόμα και να μου πεί μπορείς το φοβάμαι... Αλλά βρε κορίτσια είναι όλο μου το κεφάλι ΠΟΛΥ ασπρο, ενεκα κληρονομικότητας τις έχω τις άσπρες από τα 20...

Σε νιώθω άπειρα με το ζήτημα μαλλί...κι εγώ έχω να τα βάψω από πριν μείνω έγκυος και τώρα έχοει πλέον βγει το φυσικό μου χρώμα...αλλά σε μένα η βάση είναι από φυσικού μου πολύ ανοιχτή, ξανθιά, οπότε μαζί με τα λίγα άσπρα είναι ό,τι πρέπει για το πλατινέ ξανθό μου....αλλά θα ήθελα μια βαφή ρε γμτ...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου ομορφα και πολλα φιλια στις φουσκωμενες κοιλιτσες.

Κι εγω 1η μερα δουλεια σημερα και βαριεμαι πολυ, εχω κι ενα καρο πραγματα να κανω μετα απο τοσες μερες.

Να πω μπραβο σε ολα τα κοριτσια που ειχαν τελεια αποτελεσματα στις αυχενικες τους τα πρωτα δυσκολα περασαν επιτελους.

Εμενα η κοιλια μου ειναι τουμπανο!!!Με λες εγκυο σιγουρα και ας ειναι το πρωτο μου κανει μπαμ, βεβαια πριν εμπαινε μεσα... 47 κιλα ανθρωπος ημουν...τωρα ομως τα πατησα τα 55...ποιος ξερει τι θα γινει μεχρι το τελος χαχαχαχα τριαξονικο θα θελω για να μετακινηθω:P.

lty0p2.png

Καλημερα κοιλιτσες!!Τι κανετε?Μερες εχω να μπω...Εισαστε καλα???

Cacao και marakiarxodia μπραβο για τις αυχενικες σας κοριτσια!!!Τελεια!!!!

Κ εμενα κ στο πρωτο μου παιδακι κ τωρα την εκανε απο την κοιλια την εξεταση......

xristina8 αυριο εχεις κ εσυ αυχενικουλα ε?Με το καλο κοριτσι μου!

Κοιλιτσα εχω κ εγω(ειχα κ τα κιλακια μου απο πριν)οποτε τωρα με το μπεμπε ειναι φουσκωμενη....:tongue:

Για το μαλλι εγω το εβαψα πριν κανενα μηνα, βεβαια μου εδωσε το οκ ο γιατρος μου.

Καλημέρα κοριτσια μου ομορφα και πολλα φιλια στις φουσκωμενες κοιλιτσες.

Κι εγω 1η μερα δουλεια σημερα και βαριεμαι πολυ, εχω κι ενα καρο πραγματα να κανω μετα απο τοσες μερες.

Να πω μπραβο σε ολα τα κοριτσια που ειχαν τελεια αποτελεσματα στις αυχενικες τους τα πρωτα δυσκολα περασαν επιτελους.

Εμενα η κοιλια μου ειναι τουμπανο!!!Με λες εγκυο σιγουρα και ας ειναι το πρωτο μου κανει μπαμ, βεβαια πριν εμπαινε μεσα... 47 κιλα ανθρωπος ημουν...τωρα ομως τα πατησα τα 55...ποιος ξερει τι θα γινει μεχρι το τελος χαχαχαχα τριαξονικο θα θελω για να μετακινηθω:P.

Άντε ρε κορίτσι μου! Πού εξαφανίστηκες πάλι; Για τα κιλά που έλεγες....όταν μια γυναίκα είναι αδύνατη μπορεί να βάλει περισσότερα κιλά...μην ανησυχείς! Εντάξει, δε λέμε να ξεφύγουμε αλλά σε σένα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα....

Κορίτσια, εμένα χθες με πήρε ο αγαπημένος μου γιατρούλης ΜΟΝΟΣ του τηλέφωνο και κλείσαμε ραντεβού για αυριο στο ιατρείο του στις 14.00 να δούμε το βασανιάρικο!!! I can't wait!!!!

Χθες έκανα μια εξόρμηση σε ΛΗΤΩ και PRENATAL στη Μεσογείων (με ταξί πήγα και γύρισα, μη φανταστείτε) και πήρα ένα σουτιέν θηλασμού και ένα κολάν με μια όμορφη μπλούζα!

Νεραϊδούλα μου γεια σου και σένα!

qwlrp3.png

Άντε ρε κορίτσι μου! Πού εξαφανίστηκες πάλι; Για τα κιλά που έλεγες....όταν μια γυναίκα είναι αδύνατη μπορεί να βάλει περισσότερα κιλά...μην ανησυχείς! Εντάξει, δε λέμε να ξεφύγουμε αλλά σε σένα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα....

Κορίτσια, εμένα χθες με πήρε ο αγαπημένος μου γιατρούλης ΜΟΝΟΣ του τηλέφωνο και κλείσαμε ραντεβού για αυριο στο ιατρείο του στις 14.00 να δούμε το βασανιάρικο!!! I can't wait!!!!

Χθες έκανα μια εξόρμηση σε ΛΗΤΩ και PRENATAL στη Μεσογείων (με ταξί πήγα και γύρισα, μη φανταστείτε) και πήρα ένα σουτιέν θηλασμού και ένα κολάν με μια όμορφη μπλούζα!

Άντε κοριτσάκι!!! Εύχομαι από εδώ και μπρος οι μόνες σου έγνοιες να είναι τα ψώνια!!!:D

a1k1p2.png

Να μπεις να μας πεις νεα μολις γυρισεις!!!

lty0p2.png

Διαφημίσεις

Άντε κοριτσάκι!!! Εύχομαι από εδώ και μπρος οι μόνες σου έγνοιες να είναι τα ψώνια!!!:D

Kαλώστην! Τι νέα;

Να μπεις να μας πεις νεα μολις γυρισεις!!!

Ναι, φυσικά! Μακάρι να μου πει ευχάριστα....

Σήμερα ήρθαν και τα πραγματάκια μου από το νησί, μου τα φέρανε στο σπίτι και τα ταχτοποιώ σιγά σιγά....τον άπειρο χρόνο που έχω εδώ κορίτσια κεντάω σεντονάκια για το μωρό!!! Μου αρέσει τόοοοσο πολύ το κέντημα!!!

qwlrp3.png

Kαλώστην! Τι νέα;

Ναι, φυσικά! Μακάρι να μου πει ευχάριστα....

Σήμερα ήρθαν και τα πραγματάκια μου από το νησί, μου τα φέρανε στο σπίτι και τα ταχτοποιώ σιγά σιγά....τον άπειρο χρόνο που έχω εδώ κορίτσια κεντάω σεντονάκια για το μωρό!!! Μου αρέσει τόοοοσο πολύ το κέντημα!!!

εγω μόλις τελειωσα την λιστα με τα πραγματα που πρεπει να παρουμε για το μωρο.

Βρηκα σ'ενα site κουνια και συρταριερα - αλλαξιερα απο 2ο χερι 130,00 ευρω και γενικά εχει παρα πολλα που μπορεις να παρεις ετσι.

Εγω δεν εχω καποιον να μου δωσει μιας και μια φιλη μου που ειχε,το μωρακι της ηταν κοριτσι και η χαζη τα ειχα παρει ολα ροζ χαχαχα.

Θα προσπαθησω να βρω ευκαιριες ετσι, δεν μας παιρνει για ολα κανουργια, ειναι πανακριβα ολα!!!

lty0p2.png

Πολύ καλά κάνεις venisak!

Ποιο είναι αυτό το σάιτ;

ricardo.gr

εχει τα παντα και καινουργια σε καλυτερες τιμες αλλα και μεταχειρισμένα σε πολυ καλή κατάσταση.

Πραγματικα όμως τα καινουργια στα βρεφικα ειδη ειναι φωτιά, παρα πολυ ακριβα τα βρισκω.

lty0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...