Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Μακαρι!!!Με ανησυχει λιγο που σταματησαν οι πονοι περιοδου που ειχα ανελλειπως καθημερινα.Υποτιθεται ηταν η μητρα που μεγαλωνε.Τωρα τι εγινε;Ειναι λιγες μερες που σταματησαν και τωρα επειδη πλησιαζει και η ωρα της αυχενικης μου μπαινουν διαφορα στο μυαλο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι τέλεια και τα δικά σου νέα!!!:D:D:DΕίδες όλα καλά θα πάνε όπως σου τα λέγαμε!!!! όσο για το φύλλο, εκεί που λέγαμε για ροζ καφέ μας βλέπω να γινόμαστε γαλάζιο! χαχαχαχα!! Εννοείται να είναι όλα γερά κι ότι θέλουν ας είναι!!:D:D:D Εμένα όταν μου είπε μάλλον αγοράκι ξαφνιάστικα μεν και μετά όλο ο γιόκας μου ήμουν αυτό, κι ο γιόκας μου το άλλο!! χαχαχαχαχα!

Ότι αφορά το DVD όχι δεν μας έδωσαν, μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες!!

Τελικά καλύτερα που δεν έφερα και γονείς, γιατί την εξέταση την έκανε ενδοκολπικά και όχι στην κοιλιά όπως νόμιζα...

Mου φαίνεται θα γεμίσουμε τσουτσουνάκια!!!! Χεχεχε! Γερά να είναι και να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας, μόνο αυτό....εγώ βέβαια ε΄χω ακόμη ροζ προαίσθημα αλλά πάλι το είδα το τσουτσούνι....:tongue::tongue::tongue::tongue: Θα δείξει σε δυο βδομάδες!!!!

Τι υπεροχα νεα σημερα!!!!!!!!

Μπραβο Vasdeli!!!!!Ολα θα πανε καλα κοπελα μου!!!!!Υπεροχα!!!!!!!!:D:D:D

Αχ, ναι! Δόξα τω Θεώ!!!!:P

Λεω να παρω ενα βιβλιο μαζι μου στο δρομο να διαβαζω και οσο θα περιμενω εκει...

Και πολύ καλά θα κάνεις! Θα απασχολήσει το μυαλό σου!!!! Μην στενοχωριέσαι, κάνε θετικές σκέψεις!!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Άλλαξα πάλι το τικεράκι μου καθώς σύμφωνα με τον υπερηχογραφικό έλεγχο είμαι πιο μπροστά, το έμβρυο είναι πιο μεγάλο και η ΠΗΤ μου είναι στις 07/07/2014!!!!:P

qwlrp3.png

mama4u: Π.Η.Τ 02.07.14

neraidoula: Π.Η.Τ 04.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

vasdeli: Π.Η.Τ 07.07.14 ΙΑΣΩ

venisak: Π.Η.Τ 09.07.14 ΙΑΣΩ

Tinna: Π.Η.Τ 11.07.14 ΛΗΤΩ

αστεράκι!!!: Π.Η.Τ 16.07.14 ΛΗΔΡΑ Κύπρος

ElenaCrete: Π.Η.Τ 19.07.14

Cacao: Π.Η.Τ 21.07.14

New_baby: Π.Η.Τ 26.07.14

xristina8: Π.Η.Τ 26.07.14 ΙΑΣΩ

Mina_: Π.Η.Τ 27.07.14

Marakiarxodia: Π.Η.Τ 27.07.14

Behappy: Π.Η.Τ 31.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

:P:tongue: Ξεχασα καμία;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! :D Με το καλό και στις υπόλοιπες κοιλίτσες!!

Στο μεταξύ σας δημοσιεύω κι εδώ κάτι χρήσιμο, δυστυχώς θα διεξαχθεί Αγ. Παρασκευή, οπότε αφορά όσες θα είστε Αθήνα... http://www.mitrikosthilasmos.com/2014/01/dorean-seminaria-thilasmou.html

Το δημοσιεύω κι εδώ για όσες δεν είμαστε στο facebook για να το δουν...:D

Αλήθεια κορίτσια το ξαναλέω μιας που έχουμε και καινούργιες στην παρέα, όσες θέλουν να επικοινωνούμε και μέσω facebook ας μου στείλουν pm.

Εγώ πάντως θα γραφτώ στα σεμινάρια αυτά, και θα χαιρόμουν να είστε κι εσείς κούκλες!!;):D

Όταν μέναμε Αθήνα πριν την μετακόμιση στο νησί πήγαινα στις συναντήσεις του συνδέσμου θηλασμού La Leche League. Δεν ξέρω αν έχετα ακούσει για τον σύνδεσμο αυτό. Είναι ό,τι καλύτερο έκανα την περίοδο εγκυμοσύνης...Δείτε εδώ:http://www.lllgreece.org/synanteseis To να βρίσκεσαι με άλλες έγκυες και να ακούς συμβουλές για τον θηλασμό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να προετοιμαστείς αλλά και για να μοιραστείς τα άγχη και τις φοβίες σου...

Να φανταστείτε τα 2 πρώτα μου παιδιά τα θήλασα από 1 χρόνο και τον τελευταίο τον τυχεράκια σχεδόν 3 χρόνια!!!! Τον αποθήλασα εντελώς αβίαστα και φυσιολογικά ενώ είχα μείνει έγκυος στο τωρινό σποράκι!!!!

qwlrp3.png

καλημέρα, πόσα νέα!!!

πόσο χαίρομαι για τα καλά σας νέα

vasdeli κοριτσάκι μου, το παιδάκι σου είναι μια χαρά, τι υπέροχα νέα, και μας πέρασες και όλας? κάτι ήξερε το τικεράκι σου που έγραφε μια μέρα νωρίτερα... <3

neraidoyla Μπράβο και εσένα για τα αποτελέσματα

Cacao μου και εμείς ανησυχούμε που πέρασε καιρός από τότε που τα είδαμε, είναι νομίζω λογικό από την στιγμή που ακόμα δεν έχουμε απευθείας σύνδεση

NEW baby kai mariakiarxontia με το καλό οι αυχενικές σας!!

εμείς καλά ειμαστε !! Σήμερα αλλάζουμε εβδομάδα!!τι χαρά..! <3

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

μα τι υπέροχα νέα είναι αυτά που διαβάζουμε!!!!!!!!!!

χίλια μπράβο ελενάκι και vasdeli μου για τα μωράκια σας!!!!!

όλα εξελίσσονται τέλεια και έτσι θα συνεχίσουν να είναι!!!!!!!!!!!!!!

και για τα τσουτσουνάκια τους δεν το συζητώ!!!:D:D:D:D

μπράβο και πάλι κορίτσια!!!!!!!!!

cacao μου σήμερα η δική σου αυχενική σωστά???

να μην ανησυχείς και να θυμάσαι ότι ΟΛΑ μα ΌΛΑ θα είναι μια χαρά!!!!!!!

θα μας το επιβεβαιώσεις όταν γυρίσεις!!!!!!!!

τι ώρα είναι το ραντεβού σου????

φιλάκια σε όλες τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

dAADp2.png

aeNkp2.png

νεραιδούλα μου τέλεια και σένα τα αποτελέσματα σου!!! φαντάζομαι θα ηρέμησες και πλέον πάμε πιο χαλαρά ε???:wink:;-):wink:

μίνα μου μην ανησυχείς για την κορτιζόνη, εφόσον οι γιατροί είναι σύμφωνοι μην σκέφτεσαι τίποτα!!!!!

βρε κορίτσια όλα καλά θα μας πάνε!!!!!!!! αλήθεια το πιστεύω!!!!!!!! όποια δυσκολία και αν βρούμε μπροστά μας, θα την ξεπεράσουμε!!!!!!!!!!

θετική σκέψη, πίστη και πολλά χαμόγελα!!!!!!!!:D:D:D:D

α ελενάκι ή vasdeli βάλτε μου 15/07 ΠΗΤ!!!!!!!!!!!!! άλλαξε!!!!!!!!!!:wink:;-):wink:

dAADp2.png

aeNkp2.png

Καλημέρα!!!

Ελενάκι και vasdeli τέλεια τα νεάκια σας, σας έφυγε το άγχος...

Εγώ σήμερα έχω ρεπό και σκοπεύω να ευχαριστηθώ το αγόρι μου και να το πάω στις κούνιες... Ο καημενούλης μου κάνει σαν παλαβός όταν με βλέπει... του λείπω πολύ οπότε είπα σήμερα να είναι η μέρα του γεμάτη από μαμά!

Θα τα πούμε κι αργότερα.. πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες χιχιχι

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις μελλουσες μανουλες!

τι ομορφα τα νεα σας!!! εφυγε το μεγαλυτερο αγχος κοριτσια! αυτην την αυχενικη περιμενοω κι εγω να κανω ενα τεραστιο οοοοουυυυυυυυυυυυυυφ!

cacao σε καταλαβαινω(αν σκεφτεις οτι αυτη ειναι η 4η εγκυμοσυνη μου τα τελευταια 5 χρονια κι εχω ενα γιο 3χρ). πραγματικα πιστευω οτι η μονη βοηθεια που μπορουμε να δωσουμε στα σπορακια μας ειναι η θετικη σκεψη. απο εκει και περα τα αφηνεις στα χερια του Θεου.ευχομαι να ακουσετε υπεροχα νεα!

οσο για τις αγορες οταν ημουν εγκυος στο γιο μου ειχα κανει τρελλη ευρευνα αγορας στο διαδικτυο-καθως ημουν 7 μηνες στο κρεββατι. αλλα δυστυχως ο τοτε υπολογιστης μου χαλασε. υπαρχει αυτη η λιστα. την ειχε φτιαξει μια κοπελα στο αλλο forum http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1986577&postcount=24083.

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Καλημερα κοπελες!!!

Cacao περιμενουμε νεα σου!!!;)

Αστερακι ηρεμησα αρκετα να σου πω την αληθεια!Ηταν μεγαλο αγχος κ αυτο!

Terreza κι εγω για τον γιο μου αυτη τη λιστα ειχα χρησιμοποιησει και πηρα πολλα πραγματα μεσω internet και ειχαν βγει και πιο οικονομικα.:P

Καλημερούδια!!!!

Περιμένουμε νέα και απότα άλλα κορίτσια μας!! Ποιες έχουν αυχενική σήμερα; Η cacao και ποια άλλη;

Νεραϊδουλα μου,μπράβο και σένα για την αυχενική σου!!! Έτσι!!! Όλα καλά μέχρι τέλους!!!

qwlrp3.png

mama4u: Π.Η.Τ 02.07.14

neraidoula: Π.Η.Τ 04.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

vasdeli: Π.Η.Τ 07.07.14 ΙΑΣΩ

venisak: Π.Η.Τ 09.07.14 ΙΑΣΩ

Tinna: Π.Η.Τ 11.07.14 ΛΗΤΩ

αστεράκι!!!: Π.Η.Τ 15.07.14 ΛΗΔΡΑ Κύπρος

ElenaCrete: Π.Η.Τ 19.07.14

Cacao: Π.Η.Τ 21.07.14

New_baby: Π.Η.Τ 26.07.14

xristina8: Π.Η.Τ 26.07.14 ΙΑΣΩ

Mina_: Π.Η.Τ 27.07.14

Marakiarxodia: Π.Η.Τ 27.07.14

Behappy: Π.Η.Τ 31.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

:P:tongue: Ξεχασα καμία;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...