Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Κορίτσια εσείς βλέπω το έχετε προχωρήσει το θέμα!! Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα που μου παν τα 4... Κάτι φίλες έχουν πει να μου δώσουν διάφορα από ρούχα ως και άλλα πράγματα μόλις μάθω το φύλο, οπότε λέω να μάθω πρώτα το φύλο, να μου δώσουν ότι έχουν να μου δώσουν οι φίλοι, και μετά να πάμε να πάρουμε ότι θα μας λείπει ακόμα... Στον εξοπλισμό μάλλον Ικεα θα προτιμήσουμε κι εμείς, αλλά δεν ξέρω καν τί μου χρειάζεται... Και να σας πω δεν έχω καν ξεκινήσει να ρωτάω... Σπίτι μας λέμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, το γραφείο του καλού μου που είναι μεγάλο λέμε να γίνει playroom αλλά ακόμα κι αυτό βρίσκεται στη φάση της ιδέας!:)

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εσείς βλέπω το έχετε προχωρήσει το θέμα!! Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα που μου παν τα 4... Κάτι φίλες έχουν πει να μου δώσουν διάφορα από ρούχα ως και άλλα πράγματα μόλις μάθω το φύλο, οπότε λέω να μάθω πρώτα το φύλο, να μου δώσουν ότι έχουν να μου δώσουν οι φίλοι, και μετά να πάμε να πάρουμε ότι θα μας λείπει ακόμα... Στον εξοπλισμό μάλλον Ικεα θα προτιμήσουμε κι εμείς, αλλά δεν ξέρω καν τί μου χρειάζεται... Και να σας πω δεν έχω καν ξεκινήσει να ρωτάω... Σπίτι μας λέμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, το γραφείο του καλού μου που είναι μεγάλο λέμε να γίνει playroom αλλά ακόμα κι αυτό βρίσκεται στη φάση της ιδέας!:)

μου αρεσει να ασχολουμε...κιας ειναι νωρις!!!! εμενα εχει γεννησει μονο μια φιλη μου και αυτη μολις τωρα οποτε θα τα χρειαζεται ακομα το καλοκαιρι...και τα ρουχαλακια δεν θα μας κανουν γιατι αυτη γεννησε καταχειμωνο!!! ισως μου δωσει κατι η κουνιαδα μου αν και δεν εχει αναφερει ακομα κατι...

xfppp3.png

κοριτσια μου τι κανετε?εχω τοσο καιρο να μπω να σας γραψω.τι κανουν οι κοιλιτσες σας? εμεις εδω φουσκωνουμε και πλεον καποιοι με καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος. Καλη επιτυχια σε οσα κοριτσια περιμρνουν να κανουν την αυχενικη τους. Βλεπω οτι λετε και για ψωνια....ευτυχως εχω τα περισσοτερα απο την κορουλα μου αλλα θα σας πω κατι που εχω καταλαβει σε συγκριση με τις φιλες μου.Οσες πηραμε καλο καροτσι μας δεν μας επαθε τιποτα και ειναι ελαφρια...οταν ομως εχεις σκοπο να κανεις δευτερο σας ταλεω αυτα γιατι θα σου μεινει.Ολα τα υπολοιπα βρισκεις οτι θελεις σε οτι τιμες θελεις αρκει να το ψαξεις!

dev182pb___.png

Καλησπερα κ απο εμενα κοιλιτσες!!Τι κανετε???Ποσα γραψατε και δεν θυμαμαι τι να πρωτο σχολιασω....

ElenaCrete με το καλο η αυχενικουλα σου αυριο!Ολα να πανε τελεια!!Κ εννοειται περιμενουμε τα νεα!! ;);)

Για την αυχενικη που λετε στο πρωτο μου παιδακι ειδαμε ολοκαθαρα το πουλακι του και τωρα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μας ειπε για αγορακι αλλα δεν μπορεσαμε να το δουμε εμεις(στον επομενο υπερηχο ελπιζω να δουμε με σιγουρια):tongue:!Εχω φιλες βεβαια που ειχαν κοριτσακια κ στην αυχενικη τους ειχαν πει για αγορακια (σε 3 φιλες μου εγινε αυτο) και αλλες 2 κοπελες ειχαν αγορακια αλλα το τσουτσουνι φανηκε αρκετα αργοτερα και νομιζαν μεχρι τη β επιπεδου οτι ειχαν κοριτσακια.

Τελικα βγαλτε ακρη........χαχαχα

Kαλως σας βρηκα Ελενα......

ΠΗΤ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 27/07 ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΜΠΩ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ.....ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΡΕΑ ......Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!!!!!!

venisak..κ εγω στον κιτμιριδη θα παω να κανω αυχενικη πως σου φανηκε??????

Καλη χρονια και ευτυχισμενη για ολες μας κοριτσια μου.

Ειμαι με αδεια στο σπιτι και ξεκουραζομαι, δεν ανοιγω ουτε το PC μου, τελεια ειναι.

Οι εξετασεις μυ ειναι αψογες ειπε ο γιατρος μου και θα με δει στις 22/1, ειναι πολυ μακρυα εχω να ακουσω και να δω το αγορακι μου απο τις 27/12 στην αυχενικη!!! marakiarxodia μου νομιζω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη, ειναι σχολαστικος, μιλαει πολυ, λεει τι βλεπει, ειναι επεξηγηματικος και γενικα εμπνεει εμπιστοσυνη.Εμενε με πηρε τηλεφωνο στις 2/1 που βγηκε το PAAP A και μου ειπε ο ιδιος τα αποτελεσματα.

Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Vasdeli μου αντε να ερθεις κι εσυ εδω και οτι χρειαστεις μου λες, ολα θα πανε τελεια θα δεις.Αυτα ... φιλακια πολλα:P

lty0p2.png

Διαφημίσεις

καλε βλεπω εσεις το πηγατε πολυυυυ μακρυα! απο τωρα ψαχνεται καροτσια κ κουνιες??εχουμε μισο χρονο καλε μπροστα μας! Οι ετοιμασιες του γαμου μου λιγοτερο κρατησαν χεχε.

Μου αρεσει ομως που δεν κρατιεστε εγω ειμαι λιγακι πιο ανασφαλης ακομη..Πολλα φιλια ελενα καλη συναντηση με το νινακι σου αυριο!!

vNP1p3.png

YIscp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!!!:D:D:D

Αλήθεια για πείτε, στην αυχενική σου δίνουν πάντα dvd?Γιατί κάτι άκουσα τελευταίως ότι όχι... Ξέρετε να μου πείτε;;

Εμενα αγαπη μου εδωσε και γενικα ξερω οτι πλεον δινουν.

lty0p2.png

Κάπου ειχα διαβασει οτι δεν δινουν τα νοσοκομεια...

Ελενα που θα την κανεις;Σε δημοσιο μαλλον δεν δινουν.Κι εγω θα θελα να μου δωσουν για να στειλω το βιντεο και στον μπαμπα :D Καλη επιτυχια αυριο!!!

Μινα δεν υπαρχει λογος να εισαι συγκρατημενη.Συγνωμη που θα το αναφερω και δεν θελω να αγχωσω καμια αλλα ξερω κοπελα που εχασε το μωρο στη 38η βδομαδα και αλλη που το εχασε στη θερμοκοιτηδα...Δεν μπορω να ειμαι με τον φοβο μονιμα λοιπον και να μην το χαιρομαι ακομα και χαζευοντας ή ψωνιζοντας.Στη τελικη το λιγορερο θα ηταν το να μου μεινουν τα ψωνια.Μηδαμινη σημασια θα ελεγα...Κι ας εχω αποβολες αρνουμαι να συμπεριφερομαι και να σκεφτομαι αλλο αρνητικα!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

μπορεις απλος να πας να τα δεις απο κοντα και μετα ψαχνεις και τα βρισκεις αλλου!!!!;)

Τελικα δεν πηρα.Δεν μ αρεσαν οσα ειχε και δεν κοιταξα και στο τζαμπο που πηγα χθες :( Με βλεπω να ξαναπηγαινω για κερια τωρα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ελενα που θα την κανεις;Σε δημοσιο μαλλον δεν δινουν.Κι εγω θα θελα να μου δωσουν για να στειλω το βιντεο και στον μπαμπα :D Καλη επιτυχια αυριο!!!

Μινα δεν υπαρχει λογος να εισαι συγκρατημενη.Συγνωμη που θα το αναφερω και δεν θελω να αγχωσω καμια αλλα ξερω κοπελα που εχασε το μωρο στη 38η βδομαδα και αλλη που το εχασε στη θερμοκοιτηδα...Δεν μπορω να ειμαι με τον φοβο μονιμα λοιπον και να μην το χαιρομαι ακομα και χαζευοντας ή ψωνιζοντας.Στη τελικη το λιγορερο θα ηταν το να μου μεινουν τα ψωνια.Μηδαμινη σημασια θα ελεγα...Κι ας εχω αποβολες αρνουμαι να συμπεριφερομαι και να σκεφτομαι αλλο αρνητικα!

Καλημέρα!! Στο Ιασώ θα την κάνω σε κανά 2ωρο... Αλλά δεν ξέρω τελικά τί κάνουν...

a1k1p2.png

καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε?

ΕΛΕΝΑ τι έγινε? όλα καλά? γύρισες? περιμένουμε νέα σου

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα και πάλι κορίτσια!!! Κάναμε την εξετασουλα μας! Πολυ καλός και επεξηγηματικος ο γιατρός που μας έκανε την αυχενικη που ειναι λέει πολυ καλή!! Το μικρό μας ειναι 6,5 εκατοστά βρήκαμε ότι ψάχναμε και ολα φαίνονταν πολυ καλα λέει ο γιατρός, αυχενικη 1,6 και περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα σε 3-4 μερες στην γιατρό μας πια... Οτι αφορά το φύλο μααααλλον αγοράκι ειναι λέει οπότε παει και το προαισθημα παει και αυτο με τους παλμούς που ήταν 165 οπότε θεωρητικά θα ήταν κορίτσι! Χιχιχι καλα μη το δέσετε κιόλας μας λέει αλλα μάλλον!! Αγόραρος; Αγόραρος λοιπόν! Θα αμφισβητισω εγω το παιδί μου;;; Το μαναράκι μου χαιρετούσε και τη μαμα και το μπαμπά του!!!

Ηταν πανέμορφος... :D

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...