Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Βασικα εαν δουμε οτι ολα ειναι οκ στην αυχενικη μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα να ψωνιζω γτ θα μπουν οι εκπτωσεις.Αν τα αφησω για τελευταια στιγμη εκτος του οτι θα ειναι ακριβοτερα εκτος εκπτωσεων θα μου φανουν πολλα και τα χρηματα.Αλλο να χαλας πχ 50 ευρω το μηνα κι αλλο ολα μαζι στο τελος.Ρε κοριτσια ειναι ολα παβακριβα.Χθες που περασα απο τα τζαμπο για να παρω κατι χαζεψα λιγακι τα βρεφικα και ηταν παμφτηνα(σε σχεση με οτι ειδα σε μεγαλα καταστηματα στο νετ).Καλα δεν μιλαω για μπιμπερο κλπ που του τζαμπο δεν θα επαιρνα ποτε και αλλα τετοια αλλα για σαλιαρες πχ που αλλους τις εχουν τριπλασια τιμη...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tereza αφου το μωρακι σας το ειδατε εχθες κ οι εβδομαδες κυλανε καλα ε και βεβαια ηρθε για να μεινει. εσυ προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη κ αδρανεις μπορεις κ ολα θα πανε μια χαρα!

cacao και New baby εσεις καλε το παρακανατε! αρχισατε να ψαχνετε κ ρουχαλακια απο τωρα? χεχε που να μαθετε κ το φυλο δηλαδη!

μμμ ρουχαλακια οχι τοσο αν και αν ηξερα το φυλο δεν θα μενοιαζε να ψωνισω κανα μπουφανακι για του χρονου τωρα που θα μπουνε οι εκπτωσεις!! χαχαχαχα..αλλα κρεβατακι,σεντονια, καροτσι,παπλωμα κλπ τα εχω ολα ετοιμα σε λιστα..να τα παρω μολις ερθει η ωρα!χααχαχα τι να κανω ειμαι λιγακι του προγραμματος! :D

xfppp3.png

Βασικα εαν δουμε οτι ολα ειναι οκ στην αυχενικη μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα να ψωνιζω γτ θα μπουν οι εκπτωσεις.Αν τα αφησω για τελευταια στιγμη εκτος του οτι θα ειναι ακριβοτερα εκτος εκπτωσεων θα μου φανουν πολλα και τα χρηματα.Αλλο να χαλας πχ 50 ευρω το μηνα κι αλλο ολα μαζι στο τελος.Ρε κοριτσια ειναι ολα παβακριβα.Χθες που περασα απο τα τζαμπο για να παρω κατι χαζεψα λιγακι τα βρεφικα και ηταν παμφτηνα(σε σχεση με οτι ειδα σε μεγαλα καταστηματα στο νετ).Καλα δεν μιλαω για μπιμπερο κλπ που του τζαμπο δεν θα επαιρνα ποτε και αλλα τετοια αλλα για σαλιαρες πχ που αλλους τις εχουν τριπλασια τιμη...

μαλλον μοιαζουμε λιγο εμεις οι 2!!! και μενα μου φανικαν ολα πανακριβα..εχω την μανα μου ομως στην Αυστρια και θα μου φερει τα περισοτερα απο εκει το καλοκαιρι που θα κατεβει για τη γεννα μου! ευτυχως θα ερθει με αυτοκινητο οποτε ακομα και την κουνια απο κει θα την παρω! τι να κανω και γω σκευτομαι πολλες φορες οτι πρεπει να στηριξουμε την οικονομια μας αλλα εμενα ποιος θα με στηριξει οταν μονο η κουνια εδω κανει κανα 300 και εγω τα βρηκα ολα του υπνου μαζι με πετσετες στρωμα σεντονια γυρω στα 200?

xfppp3.png

μμμ ρουχαλακια οχι τοσο αν και αν ηξερα το φυλο δεν θα μενοιαζε να ψωνισω κανα μπουφανακι για του χρονου τωρα που θα μπουνε οι εκπτωσεις!! χαχαχαχα..αλλα κρεβατακι,σεντονια, καροτσι,παπλωμα κλπ τα εχω ολα ετοιμα σε λιστα..να τα παρω μολις ερθει η ωρα!χααχαχα τι να κανω ειμαι λιγακι του προγραμματος! :D

Καλα εσυ το προχωρησες περισσοτερο το θεμα.Ακομα λιστα δεν εχω φτιαξει :) Κατσε να γινει η αυχενικη και μετα φτιαχνω και παπυρο χαχαχα.Παντως σεντονια, κουβερτες φλις και παντα-κουνουπιερα θα τα φτιαξω μονη μου οποτε θα πρεπει να ξεκινησω το αργοτερο το Πασχα για να προλαβω.Καροτσι μου ειχαν χαρισει ενα περισι αλλα ειναι απο εξι μηνων οποτε πρεπει να αγορασουμε ετσι κι αλλιως.

Κι εσεις οι εμπειρες μαναδες για πειτε που το εχω απορια.Με τι τα ντυνουμε τα νεογεννητα το κατακαλοκαιρο;Μονο με κορμακι κοντομανικο;Επειδη το εχω απορια και καμια μου φιλη δεν εχει γεννησει καλοκαιρι.Επεισης θα πρεπει να αγορασω ενα σκασμο μπιμπερο γτ δεν μπορω να θηλασω και το υπολογιζω καπου στο πενηνταρικο να μου πανε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλα αν δεν βρω οικονομικη κουνια θα παρουμε απο το ικεα σιγα....Δεν σκαω εγω 300 ευρω για κουνια απο τι τη φτιαχνουν;Απο χρυσαφι;

Και καροτσι ειτε θα μου στειλουν κι εμενα απο Σουηδια ή θα παρω ενα οικονομικο ελληνικο που εχω δει με 100 ευρω.Μακαρι να τα ειχαμε και να τα διναμε για τα πανακριβα.Περισι που τα χαζευα παλι ειχα εντοπισει το icandy που παει πανω απο χιλιαρικο....

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα αν δεν βρω οικονομικη κουνια θα παρουμε απο το ικεα σιγα....Δεν σκαω εγω 300 ευρω για κουνια απο τι τη φτιαχνουν;Απο χρυσαφι;

Και καροτσι ειτε θα μου στειλουν κι εμενα απο Σουηδια ή θα παρω ενα οικονομικο ελληνικο που εχω δει με 100 ευρω.Μακαρι να τα ειχαμε και να τα διναμε για τα πανακριβα.Περισι που τα χαζευα παλι ειχα εντοπισει το icandy που παει πανω απο χιλιαρικο....

απο τα ικεα θα τα παρω και εγω..αλλα εδω ειναι πιο ακριβα αποτι στη Αυστρια φαντασου μονο η κουνια (ακριβως η ιδια) εχει 20 ε διαφορα..βαλε ομως 20 εδω 20 εκει..στο συνολο θα πληρωσω σχεδον τα μισα αποτι θα πληρωνα εδω...απο το ιδιο μαγαζι!!

xfppp3.png

απο τα ικεα θα τα παρω και εγω..αλλα εδω ειναι πιο ακριβα αποτι στη Αυστρια φαντασου μονο η κουνια (ακριβως η ιδια) εχει 20 ε διαφορα..βαλε ομως 20 εδω 20 εκει..στο συνολο θα πληρωσω σχεδον τα μισα αποτι θα πληρωνα εδω...απο το ιδιο μαγαζι!!

Το ξερω ειναι πιο ακριβα εδω αλλα κι εμενα απο Σουηδια δεν με συμφερει να την παρω τη κουνια γτ τη διαφορα θα τη πληρωσω στα μεταφορικα τελικα αφου οτι ειναι εμενα θα μου το στειλουν.Οποτε μονο για καροτσι λεει σε περιπτωση που παιζει μεγαλη διαφορα στη τιμη.Και σιγα μια χαρα ειναι τα κρεβατακια του Ικεα.Ολα τα σουηδακια δλδ που κοιμουνται εκει εχουν παθει τπτ;Και η ξαδερφη μου εκει και τα δυο της παιδια εκει τα κοιμησε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Το ξερω ειναι πιο ακριβα εδω αλλα κι εμενα απο Σουηδια δεν με συμφερει να την παρω τη κουνια γτ τη διαφορα θα τη πληρωσω στα μεταφορικα τελικα αφου οτι ειναι εμενα θα μου το στειλουν.Οποτε μονο για καροτσι λεει σε περιπτωση που παιζει μεγαλη διαφορα στη τιμη.Και σιγα μια χαρα ειναι τα κρεβατακια του Ικεα.Ολα τα σουηδακια δλδ που κοιμουνται εκει εχουν παθει τπτ;Και η ξαδερφη μου εκει και τα δυο της παιδια εκει τα κοιμησε.

ναι εννοειτε αν δεν εχεις καποιον να στα φερει με αυτοκινητο δεν σε συμφερει απο εξω..τι να παθουνε ...γιατι αυτα που ακριβοπληρωνουμε εδω ειναι καλητερης ποιοτητας??? παντος και εγω εχω επιπλα απο τα ικεα στο σπιτι μου και δεν εχουν παθει τιποτα! για κοροτσι εχει κανα δυο οικονομικα και εδω..εγω που θελω 3 σε 1 βρηκα με 300ε περιπου και απ οτι ειδα Αυστρια κ Ιταλια για αλλες χωρες δεν ξερω οι τιμες ειναι πιο τσιμπιμενες! εσυ στα 100 να υποθεσω οτι βρηκες απλο καροτσι..?

xfppp3.png

ναι εννοειτε αν δεν εχεις καποιον να στα φερει με αυτοκινητο δεν σε συμφερει απο εξω..τι να παθουνε ...γιατι αυτα που ακριβοπληρωνουμε εδω ειναι καλητερης ποιοτητας??? παντος και εγω εχω επιπλα απο τα ικεα στο σπιτι μου και δεν εχουν παθει τιποτα! για κοροτσι εχει κανα δυο οικονομικα και εδω..εγω που θελω 3 σε 1 βρηκα με 300ε περιπου και απ οτι ειδα Αυστρια κ Ιταλια για αλλες χωρες δεν ξερω οι τιμες ειναι πιο τσιμπιμενες! εσυ στα 100 να υποθεσω οτι βρηκες απλο καροτσι..?
Ναι εγω θελω απλο καροτσι.Απλα το μονο οικονομικο που εχω δει μεχρι τωρα ηταν αυτο της bebe stars στα 99?.Γτ θελω με τιμονι και να γυριζει το καθισμα προς το μερος μου.Βεβαια ειναι πολυ νωρις αλλα μεχρι να ερθει η ωρα να το παρω θα το εχω ψαξει καλα.Και καποια πραγματα θα τα παρω μεταχειρισμενα καθολου δεν με χαλαει.Τωρα θα φανω καπως αλλα ειδικα στην Ελλαδα σχεδον ολοι παιρνουν καινουργια και πολυ ακριβα και νομιζω κι αυτος ειναι ο λογος που τα χτυπανε τοσο τις τιμες.Εδω χθες ειδα στο Ηρα νομιζω 30 ? το καλαθακι καλλυντικων του μωρου.Τρατζικ!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι εγω θελω απλο καροτσι.Απλα το μονο οικονομικο που εχω δει μεχρι τωρα ηταν αυτο της bebe stars στα 99?.Γτ θελω με τιμονι και να γυριζει το καθισμα προς το μερος μου.Βεβαια ειναι πολυ νωρις αλλα μεχρι να ερθει η ωρα να το παρω θα το εχω ψαξει καλα.Και καποια πραγματα θα τα παρω μεταχειρισμενα καθολου δεν με χαλαει.Τωρα θα φανω καπως αλλα ειδικα στην Ελλαδα σχεδον ολοι παιρνουν καινουργια και πολυ ακριβα και νομιζω κι αυτος ειναι ο λογος που τα χτυπανε τοσο τις τιμες.Εδω χθες ειδα στο Ηρα νομιζω 30 ? το καλαθακι καλλυντικων του μωρου.Τρατζικ!!

εχεις δικιο σου λενε για το παιδι μου το καλητερο αλλα κ γω θεωρω οτι δεν ειναι παντα το ακριβο το πιο καλο! χωρις παρεξηση..επισεις ο καθενας κανει οτι σηκωνει η τσεπη του...bebe stars ειναι και αυτο που λεω εγω...το εχει παρει μια φιλη μου που γεννησε πριν 1 μηνα και ειναι ευχαριστημενη(το 3 σε 1)..και ναταν μονο τα παιδικα-βρεφικα...μην θυμηθω στο γαμο τι λεφτα φευγουν χωρις λογοοο!!!

xfppp3.png

εχεις δικιο σου λενε για το παιδι μου το καλητερο αλλα κ γω θεωρω οτι δεν ειναι παντα το ακριβο το πιο καλο! χωρις παρεξηση..επισεις ο καθενας κανει οτι σηκωνει η τσεπη του...bebe stars ειναι και αυτο που λεω εγω...το εχει παρει μια φιλη μου που γεννησε πριν 1 μηνα και ειναι ευχαριστημενη(το 3 σε 1)..και ναταν μονο τα παιδικα-βρεφικα...μην θυμηθω στο γαμο τι λεφτα φευγουν χωρις λογοοο!!!

Εννοειται.Σου λεω κι εγω περισι που ξαναημουν εγκυος κοιτουσα εντελως διαφορετικες τιμες.Τωρα ομως και μετα απο την εξωσωματικη δεν μας περισσευοθν καθολου.Θυμαται η φιλη σου απο που το πηρε;Γτ θα θελα να το δω κι απο κοντα και μονο στο νετ το βρισκω.Αλλα εσυ εισαι κρητη ε;;Τι να κανουμε που ειμαστε αθηναιες εμεις χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Εννοειται.Σου λεω κι εγω περισι που ξαναημουν εγκυος κοιτουσα εντελως διαφορετικες τιμες.Τωρα ομως και μετα απο την εξωσωματικη δεν μας περισσευοθν καθολου.Θυμαται η φιλη σου απο που το πηρε;Γτ θα θελα να το δω κι απο κοντα και μονο στο νετ το βρισκω.Αλλα εσυ εισαι κρητη ε;;Τι να κανουμε που ειμαστε αθηναιες εμεις χαχαχαχα

σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!! και αυτη απο καταλογο το παραγκειλε απο ενα μαγαζι μικρο..αλλα το ειχε δει πρωτα απο κοντα..τωρα δεν θυμαμαι που ακριβως..ισως στο λητω η στον ομοιρολη...υπαρχουν και αθηνα αυτα η κανω λαθος?

xfppp3.png

Σ ευχαριστω!Ναι λητω εχουμε εδω κοντα στο σπιτι μου κιολας.Αλλα δεν εχω σκασει μυτη ακομα στα φυσικα καταστηματα.Στο μεταξυ εδω γυρω γυρω εχουμε ολα τα μεγαλα παιδικα καταστηματα αλλα επειδη ειναι πανακριβα δε νομιζω να τους κανω τη τιμη για πολλα πολλα.Λοιπον φευγω εχω μια δουλιτσα και μετα θα περασω κι απο το πρακτικερ να δω για κατι κερια.Θα τα πουμε αργοτερα!:)

3231580x15ta1yz3w.gif

Σ ευχαριστω!Ναι λητω εχουμε εδω κοντα στο σπιτι μου κιολας.Αλλα δεν εχω σκασει μυτη ακομα στα φυσικα καταστηματα.Στο μεταξυ εδω γυρω γυρω εχουμε ολα τα μεγαλα παιδικα καταστηματα αλλα επειδη ειναι πανακριβα δε νομιζω να τους κανω τη τιμη για πολλα πολλα.Λοιπον φευγω εχω μια δουλιτσα και μετα θα περασω κι απο το πρακτικερ να δω για κατι κερια.Θα τα πουμε αργοτερα!:)

μπορεις απλος να πας να τα δεις απο κοντα και μετα ψαχνεις και τα βρισκεις αλλου!!!!;)

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...