Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τί κάνετε;;; Εγώ άργησα σήμερα να μπω, καθώς χθες ήρθαν λίγοι φίλοι κι ο τελευταίος έφυγε 4 και μισή το πρωί... και μέχρι να μαζέψουμε πήγε 5... Άντε να σηκωθείς το πρωί!!:D Περάσαμε ήσυχα και όμορφα όμως...

Κορίτσια για να μη παρεξηγούμαι με το θέμα μου που σας έθιξα, και για να το κλείσουμε επιτέλους, ποτέ δεν τον έχω πιέσει για κάτι. Απλώς του εξέφρασα μια επιθυμία, είδα αμέσως όμως ότι δεν του άρεσε, και απλώς προσπάθησα να του εξηγήσω γιατί είπα ότι είπα. Την κουβέντα δεν την συνεχίσαμε, αλλά δεν ήμουν και μες στην τρελή χαρά βρε κορίτσια, σχετικά αμίλητη κι αυτό όχι για να κρατήσω πόζα, αλλά γιατί απλώς στεναχωρήθηκα επειδή θα ήθελα να με καταλάβαινε... Γενικά έχουμε τελείως διαφορετικές αντιμετωπίσεις απέναντι στην οικογένεια του ο καθένας και ερχόμαστε τακτικά σε διαφωνίες για τετοια θέματα. Παράδειγμα που και που μου αρεσει να παρω τους γονεις μου να παμε για καφε, και εκεινος αμα ερθουν οι γονεις του σπιτι μας μετα απο 1 ώρα τους διώχνει!! Έλεος! Τελοσπάντων και για το λόγο αυτό ήθελα απλώς να του ΕΞΗΓΗΣΩ πως το έβλεπα. Κι όπως σας είπα δεν το συνέχισε κανείς μας, και αργότερα από μόνος του είπε εντάξει φώναξέ τους στην αυχενική. Αλλά είδα και ήξερα ότι δεν το είπε με την καρδιά του και το έκανε για μένα ουσιαστικά. Για το λόγο αυτό και εγώ είπα σε εσάς από την 1η στιγμή ότι δεν θα τους το πω. Και δεν αλλάζει αυτό. Απλώς εξήγησα και σε εσάς μετά το πως νιώθω... Στον ίδιο δεν έχω ΚΑΝ θίξει ξανά το θέμα ούτε καν για να πώ τελικά τί θα κάνω...

Το γεγονός όμως παραμένει και δεν θα τους φωνάξω...

Αυτά για αυτό το θέμα για να το ξεκαθαρίσω και να το λήξουμε...:)

Cacao μου, μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου!!! Πραγματικά! Θα κάνεις κι άλλα γερά παιδάκια στην πορεία και θα το δείς! Ξέρεις τί διάβασα κάπου πριν λίγο καιρό; Για μια γυναίκα στρατιωτικό που κάποια στιγμή έφαγε σφαίρα χαμηλά και της αφαίρεσαν ζωτικά όργανα αναπαραγωγής λέγοντας ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά... Και κάποιο διάστημα μετά, έμεινε ΕΓΚΥΟΣ!!! τους διέψευσε περίτρανα!!! Ποτέ μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι!!! Όλα καλά θα πάνε και τώρα, και θα χαρίσεις και αδερφάκια στο τωρινό σου μπεμπέ!!!:D:D

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έλενα μου ίσως η απαντηση σου να αφορά και εμένα γιατί σήμερα εξέφρασα την αποψή μου, απλά ήθελα να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δεν έκρινα κάτι και κάποιον μόνο ότι οι άντρες είναι παιδιά και θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό!!!!

ίσως να μην ήταν ξεκάθαρα αυτά που έλεγα πάντως δεν είχα καμία διάθεση να παρερμηνεύσω καταστασεις και γεγονότα!!!

ο καθένας ότι θέλει κάνει σπίτι του και στη ζωή του έτσι δεν είναι???

αυτά εν ολίγοις στην περίπτωση που αφορά και μένα το μνμ σου!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

κοριτσακια μου τι κανετε??? Καλη χρονια! Δεν ειχα ιντερνετ ολες αυτες τις μερες κ δεν μπορεσα να μαθω νεα σας. Μολις καταφερα κ διαβασα κ τις 5 σελιδες που ειχα μεινει πισω.Δεν εχω να σχολιασω κατι καθως συνεβει βομβαρδισμος πληροφοριων στο κεφαλακι μου αυτη τη στιγμη χεχε! Χαιρομαι παντως που ειστε ολες καλα.Σας φιλω γλυκα στις κοιλιτσες ;)

vNP1p3.png

YIscp3.png

έλενα μου ίσως η απαντηση σου να αφορά και εμένα γιατί σήμερα εξέφρασα την αποψή μου, απλά ήθελα να σου πω ότι σε καμία περίπτωση δεν έκρινα κάτι και κάποιον μόνο ότι οι άντρες είναι παιδιά και θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό!!!!

ίσως να μην ήταν ξεκάθαρα αυτά που έλεγα πάντως δεν είχα καμία διάθεση να παρερμηνεύσω καταστασεις και γεγονότα!!!

ο καθένας ότι θέλει κάνει σπίτι του και στη ζωή του έτσι δεν είναι???

αυτά εν ολίγοις στην περίπτωση που αφορά και μένα το μνμ σου!!!!

Κοριτσάκι μην ανησυχείς!! Καμιά σας δεν κατέκρινα για κάτι και ίσα ίσα που σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες απαντήσεις σας!!:D

Απλά διευκρίνισα με ποιό τρόπο είπα ότι είπα και το τί είπα...:D

a1k1p2.png

κοριτσακια μου τι κανετε??? Καλη χρονια! Δεν ειχα ιντερνετ ολες αυτες τις μερες κ δεν μπορεσα να μαθω νεα σας. Μολις καταφερα κ διαβασα κ τις 5 σελιδες που ειχα μεινει πισω.Δεν εχω να σχολιασω κατι καθως συνεβει βομβαρδισμος πληροφοριων στο κεφαλακι μου αυτη τη στιγμη χεχε! Χαιρομαι παντως που ειστε ολες καλα.Σας φιλω γλυκα στις κοιλιτσες ;)

Πού είσαι εσύ βρε κουκλίτσα;;;; Καλή χρονιά και χρόνια πολλά κι από εμάς!!!:D:D:D Όλα καλά;; Φιλιά σε σενα και την κοιλίτσα σου!!

Αυχενική εσύ πότε;;

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Δοξα τον Θεο ειμαστε μια χαρα! Γιορτες περασαμε οικογενειακα οπως οι περισσοτεροι (αν κ οι περισσοτεροι δεν πιστευω να κοιμοντουσαν απο τις 10 :P ) Αυχενικη εχουμε την αλλη Πεμπτη και δεν περνανε με τπτ οι ρημαδες οι μερες. περασαν σχεδον 3 βδομαδες απο την τελευταια φορα που ειδαμε το σπορακι μας κ εχω μια ανησυχια αν ειναι καλα το μικρο μου.:)

vNP1p3.png

YIscp3.png

Δοξα τον Θεο ειμαστε μια χαρα! Γιορτες περασαμε οικογενειακα οπως οι περισσοτεροι (αν κ οι περισσοτεροι δεν πιστευω να κοιμοντουσαν απο τις 10 :P ) Αυχενικη εχουμε την αλλη Πεμπτη και δεν περνανε με τπτ οι ρημαδες οι μερες. περασαν σχεδον 3 βδομαδες απο την τελευταια φορα που ειδαμε το σπορακι μας κ εχω μια ανησυχια αν ειναι καλα το μικρο μου.:)

Αχχχχ πώς σε νιώθω κοριτσάκι!!! Εμείς αυχενική αύριο, και θα δούμε το μικρό μας μετά από 1 μήνα, οπότε όοοοολο αυτό το καιρό ήμουν σε ανησυχία, καθώς το μόνο σύμπτωμα που είχα, τις ανακατωσούρες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί! Οπότε δεν είχα κανένα άλλο σημάδι, ε μαμά είμαι εδώ και είμαι καλά!!:tongue:

Ανυπομονώ για αύριο, πιστεύω ότι θα πάθουμε και ένα σοκ γιατί τελευταία φορά που είδαμε τη φακή μας ήταν 2.13 εκατοστά, και τώρα θα είναι τουλάχιστον τριπλάσια!!!! Και να σας πω και την αμαρτία μου εκτός από το ότι είναι καλά εννοείται, με τρώει και η περιέργεια για το φύλο. Ότι κι αν είναι θα το χαρώ, αλλά ψοφάω από περιέργεια να μάθω...;) Είμαι περίεργο πλάσμα τί να κάνω!;)

a1k1p2.png

Έχεις ελένξει σε εργαστήριο την ποιότητα των ωαρίων σου και το λες αυτο; τα μωρα που έχασες βρήκες την αιτία γιατί τα έχασες; μήπως ήταν από το αρρύθμιστο ζάχαρο; θρομβοφιλία;σε πρόωρη εμμηνόπαυση γιατί; έχεις κληρονομικότητα;

Κοιτα αυτο φαινεται απο τις ορμονικες εξετασεις και απο το μεγεθος των ωοθηκων.Βεβαια και η μητερα μου μπηκε νωρις σε εμμηνοπαυση παρολα αυτα κι επειδη θεωρειται κληρονομικο η αδερφη της και η μητερα της εκαναν παιδια μετα τα 30...

Το ζαχαρο δεν φταιει γτ οσο κι αν ξεφευγει καμια φορα στη μια ωρα παντα στο δυωρο ειναι οκ και η γλυκωζηλιωμενη μου καπου στο 5.Ο καρυωτυπος μου ειναι φυσιολογικος, θρομβοφιλια δεν εχω και το μονο που μας εμενε να τσεκαρουμε ηταν τα νκ που τελικα δεν την εκανα την εξεταση και εκανα ιντραλιπιντς ετσι κι αλλιως.Μπορει και να εφταιξε αυτο για την πρωτη φορα που ειχα αυτοματη αποβολη αλλα για τη παλλινδρομη δεν νομιζω.Οπως και να χει σε εμμηνοπαυση θα μπω νωρις και τα ωαρια οσο παει και χειροτερευουν...Αν τωρα πανε ολα καλα και μπορεσω λιγο αργοτερα να κρατησω κανενα σε καταψυξη καλα θα ηταν.Αντε να δουμε τη παρασκευη πως παει το εμβρυακι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Σιγουρα τωρα θα ειναι τριπλασιο το νινι σας! αντε με το καλο αυριο να εχουμε νεα σου! οσο για το φυλο ολες νομιζω ειμαστε λιγο πολυ περιεργες ποσο μαλλον εμεις που ειναι κ το πρωτο μωρο μας! Σημασια φυσικα εχει να ειναι υγιει κ γερα παιδακια αλλα βρε παιδακι μου θελουμε κ εμεις να ξερουμε πως να φαντασιωνομαστε το δωματιο τα ρουχαλακια του το κορμακι του τα ολα του τελωσπαντων :)

vNP1p3.png

YIscp3.png

καλησπερα!!! να ρωτησω κατι..οσες εχετε κανει αυχενικη σας ειπαν το φυλλο? ολη μερα σημερα κανω ερευνα αγορας στο ιντερνετ και μια κοιταω το κοριτσιστικα μια τα αγοριστικα!!! χιχιχιχι οχι τιποτα αλλο να ξερω που να κατασταλαξω!!! προς το παρον εχω βρει καποια πραγματα σε ουδερο χρωμα!! βιαζομαι καπως ε?

xfppp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα

διαβασα τα νεα σας κ ιδου κ τα δικα μου.

χθες πηγαμε στο γιατρο και το σπορακι ευτυχως ειναι μια χαρα! ειχα τρελλη αγωνια! εφτασε 4,5εκ και σε 2 βδομαδες ακριβως παμε για την αυχενικη.

παρακαλαω να τα καταφερουμε, και μεσα μου πιστευω οτι αυτο το μωρο ηρθε για να μεινει. ευτυχως σταματησα και την προγεστερονη, γιατι εχω πρηστει σα μπαλονι.συνεχιζω βεβαια την ξπλα και την προσοχη-οσο μπορω με τον τριχρονο ταλιμπαν μου :P

E2dQp2.png

3XaBp2.png

καλησπερα!!! να ρωτησω κατι..οσες εχετε κανει αυχενικη σας ειπαν το φυλλο? ολη μερα σημερα κανω ερευνα αγορας στο ιντερνετ και μια κοιταω το κοριτσιστικα μια τα αγοριστικα!!! χιχιχιχι οχι τιποτα αλλο να ξερω που να κατασταλαξω!!! προς το παρον εχω βρει καποια πραγματα σε ουδερο χρωμα!! βιαζομαι καπως ε?

Μια χαρα σε βρισκω εσενα τα κοιτας και τα δυο.Εγω που μου εχει κατσει οτι θα ειναι κοριτσι και κοιταω μονο τα ροζ;Λες να δω κανενα τσουτσουνι και να τα βαψω μπλε;:D:D:Dχαχαχχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

tereza αφου το μωρακι σας το ειδατε εχθες κ οι εβδομαδες κυλανε καλα ε και βεβαια ηρθε για να μεινει. εσυ προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη κ αδρανεις μπορεις κ ολα θα πανε μια χαρα!

cacao και New baby εσεις καλε το παρακανατε! αρχισατε να ψαχνετε κ ρουχαλακια απο τωρα? χεχε που να μαθετε κ το φυλο δηλαδη!

vNP1p3.png

YIscp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Ελενα μου καλη επιτυχια για αυριο! Θα περιμενουμε νεα σου. Θα παθεις πλακα που θα το δεις, εγω οταν το ειδα την Παρασκευη που ηταν 3,5εκατοστα ειδα και χερακια! Νομιζω οτι θα ειναι τελειως διαφορετικη εικονα απο τη 'φακη' σου (χιχιχι) οταν ηταν 2 και κατι εκατοστα.

new baby νομιζω οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα δεις φυλλο στην αυχενικη, αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι κουκλες που εχουν ηδη κανει αυχενικη.

Εγω καλες μου 1η μερα στη δουλεια σημερα ωχου! Τι να κανεις ομως? Τουλαχιστον ηρθα κατα τις 10.30 και λεω να την κανω το αργοτερο στις 6.

Κοριτσια λεω να το πω στο αφεντικο αυτη τη βδομαδα οτι ειμαι εγκυος. Εργαζομαι σε ξενη εταιρια και το αφεντικο ειναι Αγγλος και οπως ξερετε αυτοι ειναι πααααααρα πολυ τυπικοι με τετοια θεματα! Θελω να το εχει στο νου του μη με ζοριζει και με αρκετη δουλεια αν και εχω την ανεση και κανω οτι θελω (σε λογικα πλαισια παντα) αφου ειμαι η πιο παλια στο γραφειο. Εχω μπει στην 12η βδομαδα, ακριβως ειμαι 11εβδομαδων και 4 ημερων. Καλα δεν θα κανω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...