Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

γεια σας και παλι κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

για την αυχενική βασικά όλα πήγαν καλά με εξαίρεση το 2.5 του αυχένα που είναι λίγο πάνω από τα φυσιολογικά όρια...απλά επειδή όλα τα άλλα είναι οκ και η αναλύσεις και η μυτούλα και η καρδιά κ όλα τα συναφή μου είπε να μην ανησυχώ!!!! αλλά αν θέλω να το ψάξω παραπάνω μπορώ απλά για να ηρεμήσω και να είμαι σίγουρη....αλλά δε θέλω να το ψάξω....

θεωρώ πως δε σημαίνει κάτι και πως θα είναι μια χαρά το παιδάκι μας!!!!!!!!!!!

αυτά!!!!!!!

εσείς πως είστε???

ποιες δεν έχετε κάνει ακόμα την αυχενική??? λογικά την άλλη βδομάδα θα την έχουμε κάνει όλες σωστά????

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και παλι κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

για την αυχενική βασικά όλα πήγαν καλά με εξαίρεση το 2.5 του αυχένα που είναι λίγο πάνω από τα φυσιολογικά όρια...απλά επειδή όλα τα άλλα είναι οκ και η αναλύσεις και η μυτούλα και η καρδιά κ όλα τα συναφή μου είπε να μην ανησυχώ!!!! αλλά αν θέλω να το ψάξω παραπάνω μπορώ απλά για να ηρεμήσω και να είμαι σίγουρη....αλλά δε θέλω να το ψάξω....

θεωρώ πως δε σημαίνει κάτι και πως θα είναι μια χαρά το παιδάκι μας!!!!!!!!!!!

αυτά!!!!!!!

εσείς πως είστε???

ποιες δεν έχετε κάνει ακόμα την αυχενική??? λογικά την άλλη βδομάδα θα την έχουμε κάνει όλες σωστά????

Καλησπέρα κοριτσάκι!

Μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι, άλλωστε απλώς στατιστική είναι αυτή η εξέταση... Αυχενική εμείς 9/1...

a1k1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φτάσαμε στο σπίτι μας μετά το χθεσινό ταξίδι επιστροφής και σήμερα έκανα διάφορα που αν ήξερε ο γιατρός ότι τα κάνω θα μου έβαζε χέρι σίγουρα....αλλά τι να κάνω ρε κορίτσια, με τρία παιδιά είναι δυνατόν να μην κάνω τίποτα; Η μόνη λύση για να μην κάνω τίποτα είναι να φύγω από το σπίτι...το βλέπω πια καθαρά ότι έτσι πρέπει να γίνει για να μην κουράζομαι...ήδη άρχισα να μαζεύω πράγματα και κατά τις 8 με 10 Γενάρη κατηφορίζω Αθήνα...συναισθηματικά με πιέζει πολύ αυτό...τα παιδιά μου, θα με στερηθούν....ο σύζυγος μόνος...αλλά θέλω να βλέπω μπροστά και ότι κάποια στιγμή όλα θα ξεχαστούν όταν γίνουμε ακόμη πλουσιότεροι...

Αστεράκι μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν θα κάνεις προγεννητικό έλεγχο...το ίδιο είχαμε πει κι εμείς, όποιο αποτέλασμα και να είχαμε...μην μου στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε, έχεις μια αριστη παπ-α και μια θερμή και πιστή καρδιά από ότι βλέπω....

Σας φιλώ όλες!!! Θα επανέλθω δυναμικά .....μετά την μετακόμισή μου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκι!

Μην ανησυχείς όλα καλά θα είναι, άλλωστε απλώς στατιστική είναι αυτή η εξέταση... Αυχενική εμείς 9/1...

Ετσι ειναι ελενα μου απλα νουμερα!!!! Το ξερω οτι ολα καλα θα πανε!!! Κοντευεις κ εσυ τωρα λιγες μερες μεινανε!!!! Παντως εμας κοιμοταν στην εξεταση!!

Ολα καλα θα πανε για ολες μας!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω στις 10:):) Πολυ αργει ρε γαμωτο.Και μετα λεει θα μιλησω με το γιατρο για τα αποτελεσματα και θα με ξαναδει μετα απο τρεις βδομαδες παλι...

Αργει αλλα θα ερθει cacao μου κ θα πετας στα συννεφα!!!! Οι μερες θα περασουν γρηγορα θα το δεις;)!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φτάσαμε στο σπίτι μας μετά το χθεσινό ταξίδι επιστροφής και σήμερα έκανα διάφορα που αν ήξερε ο γιατρός ότι τα κάνω θα μου έβαζε χέρι σίγουρα....αλλά τι να κάνω ρε κορίτσια, με τρία παιδιά είναι δυνατόν να μην κάνω τίποτα; Η μόνη λύση για να μην κάνω τίποτα είναι να φύγω από το σπίτι...το βλέπω πια καθαρά ότι έτσι πρέπει να γίνει για να μην κουράζομαι...ήδη άρχισα να μαζεύω πράγματα και κατά τις 8 με 10 Γενάρη κατηφορίζω Αθήνα...συναισθηματικά με πιέζει πολύ αυτό...τα παιδιά μου, θα με στερηθούν....ο σύζυγος μόνος...αλλά θέλω να βλέπω μπροστά και ότι κάποια στιγμή όλα θα ξεχαστούν όταν γίνουμε ακόμη πλουσιότεροι...

Αστεράκι μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν θα κάνεις προγεννητικό έλεγχο...το ίδιο είχαμε πει κι εμείς, όποιο αποτέλασμα και να είχαμε...μην μου στενοχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε, έχεις μια αριστη παπ-α και μια θερμή και πιστή καρδιά από ότι βλέπω....

Σας φιλώ όλες!!! Θα επανέλθω δυναμικά .....μετά την μετακόμισή μου...

Καλη μου εισαι πλουσια στην καρδια κ αυτο φτανει!!! Ολα θα γινουν οπως πρεπει κ ο καιρος θα περασει συντομα!!! Θα πιεστεις οπως λες αλλα αξιζει τον κοπο σωστα??? Σηκωσε το αναστημα κ προχωρα μπροστα!!!! Ετσι κανουν οι μαναδες κ οι εεν δυναμει μαναδες!!!! Περιμενουμε νεα σου!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Καλημέρα!!!! Αστεράκι μου να είσαι καλά για τα λόγια σου...τι να γίνει, πρέπει να φύγω, το καταλαβαίνω...όλα όμως για το μωρό αυτό...και αν λίγο με στερηθούν τα παιδάκια μου, θα κερδίσουν ένα αδερφάκι, έτσι δεν είναι; αυτό σκέφτομαι για να παρηγοριέμαι...τότε θα γινουμε ακόμη πλουσιότεροι,θα έχουμε ακόμη ένα παιδάκι!!! Αυτό εννοούσα και πιο πάνω!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Καλη χρονια, με τελειομηνες εγκυμοσυνες και υγιεστατα μπεμπακια!

Εγω πηγα χτες για υπερηχο γιατι ο γιατρος μου θελει να με βλεπει καθε 2 βδομαδες και αυχενικη εχω στις 15/1. Κουνιοταν! Απιστευτο, το χερακι του κουνιουταν συνεχεια! Τρομερο συναισθημα, νομιζω τοτε καταλαβα τι γινεται εκει μεσα

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή μας χρονιά!

Τι κανετε κορίτσια? Εμείς πήγαμε στο χωριό μας για την Πρωτοχρονιά και περάσαμε πολύ όμορφα.

Τώρα περιμένουμε την Τρίτη να δούμε το ζουζουνάκι μας και όσο να πεις μια μικρή ανησυχία την έχω...

Εμείς αυχενική έχουμε στις 20/1 ... έχουμε καιρό ακόμη...

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

mama4u: Π.Η.Τ 02.07.14

neraidoula: Π.Η.Τ 04.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

venisak: Π.Η.Τ 09.07.14 ΙΑΣΩ

vasdeli: Π.Η.Τ 11.07.14 ΙΑΣΩ

Tinna: Π.Η.Τ 11.07.14 ΛΗΤΩ

αστεράκι!!!: Π.Η.Τ 16.07.14 ΛΗΔΡΑ Κύπρος

ElenaCrete: Π.Η.Τ 19.07.14

Cacao: Π.Η.Τ 21.07.14

Mina_: Π.Η.Τ 27.07.14

Behappy: Π.Η.Τ 31.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

Χριστίνα, πες μας ΠΗΤ καιμαιευτήριο να σε προσθέσω...

qwlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Vasdeli σε νιωθω για το καθαρισμα....αλλα με μετρο βρε!Λιγα λιγα να τα κανεις!;)

Με το καλο να ερθεις και οπως ειπες κ πιο πανω να σκεφτεσαι οτι θα φερεις ενα ακομα αδερφακι στα παιδακια σου!!

Xristina8 Κοντευει και η δικια σου αυχενικη!!!!Τι ωραια!

Κι εγω απο το πρωι σημερα ελιωσα στις δουλειες γιατι την Δευτερα γιορταζει ο αντρας μου και επρεπε να μπει μια ταξη.Κουραστηκα αρκετα κ με επιασε λιγο η κοιλια μου αλλα ευτυχως περασε.........

Ραντεβου παλι εχω τελος Ιανουαριου και δεν ξερω πως θα περασει τοσος καιρος χωρις να δω το νινι μου......ουφ

Καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Vasdeli σε νιωθω για το καθαρισμα....αλλα με μετρο βρε!Λιγα λιγα να τα κανεις!;)

Με το καλο να ερθεις και οπως ειπες κ πιο πανω να σκεφτεσαι οτι θα φερεις ενα ακομα αδερφακι στα παιδακια σου!!

Xristina8 Κοντευει και η δικια σου αυχενικη!!!!Τι ωραια!

Κι εγω απο το πρωι σημερα ελιωσα στις δουλειες γιατι την Δευτερα γιορταζει ο αντρας μου και επρεπε να μπει μια ταξη.Κουραστηκα αρκετα κ με επιασε λιγο η κοιλια μου αλλα ευτυχως περασε.........

Ραντεβου παλι εχω τελος Ιανουαριου και δεν ξερω πως θα περασει τοσος καιρος χωρις να δω το νινι μου......ουφ

Καλημέρα κορίτσια!

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για τη Δευτέρα, εμένα ο δικός μου γιορτάζει την Τρίτη... Εγώ πάλι κορίτσια έχω το ακριβώς αντίθετο θέμα με την καθαριότητα... Παιδάκια ήδη δεν έχω οπότε το μόνο μου θέμα είναι ο αντρούλης μου που δεν με αφήνει να κάνω ΤΙΠΟΤΑ, πολλές φορές αν και το μαγείρεμα θέλει ώρα με κυνηγάει ακόμα και για αυτό, και καταλήγουμε να ακούω τον εξαψαλμο :( ok το ξέρω ότι θέλει να είμαστε καλά κι εγώ και η φακή, αλλά προσέχω κι εκείνος όταν με κυνηγάει ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με κουράζει...

Vasdeli μου όπως είπαν και τα κορίτσια πριν, με μέτρο τις δουλειες! Οκ το καταλαβαίνω και ειδικά όταν έχεις ήδη παιδιά δεν έχεις την πολυτέλεια να κάθεσαι... Αλλά χρειάζεται να σκέφτεσαι κι εσένα και το νέο μωράκι σας!! Είναι φυσιολογική η πίεση που νιώθεις, και δικαιολογημένη, αλλά όπως ήδη πολύ σωστά είπες και μόνη σου, όλα γίνονται για καλό, οπότε προσπάθησε να μην έχεις αυτές τις τύψεις...:)

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...