Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Λίστα Προαισθήματος & Επαλήθευσης (ή όχι):

elenacrete: κοριτσάκι

αστεράκι: κοριτσάκι

Tinna: κοριτσάκι

Neraidoula: κοριτσάκι............it's a BOY

Venisak: αγοράκι................. it's a BOY

Vasdeli: κοριτσάκι

Behappy: αγοράκι

Μίνα: κοριτσάκι

Cacao:

xristina8: αγοράκι

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γαζης... Ο διευθυντης του νοσοκομειου...:(

Καλημερα κοριτσια, φορα πηρατε και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!

Αρχιζω λοιπον.

Σχετικα με τα κιλα εγω ημουν 47 και σημερα σχεδον 13 εβδομαδων τωρα 54:-?.

Εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο και πηρα κιλα μαζμενα, απο κοιλιτσα εχω κανει και ειναι εμφανης βεβαια πριν απο την αδυναμια εμπαινε μεσα οποτε λογικο.

Σχετικα με το Ελενα εκανα και εγω μια κουβεντα στον γιατρο μου τον οποιο τον λατρευω και ειναι η αιτια αυτου του μωρου με βαση το ιστορικο μου και τα 3 χειρουργεια μου, το οικονομικο ειναι το βασικο θεμα για το ιασω.

Μου ειπε οτι εχει πολυ καλο φιλο στο Ελενα (δεν θυμαμαι ονομα, θα τον ρωτησω και θα σας πω) ο οποιος μπορει να με αναλαβει και να ειναι και ο δικος μου μαζι σε περιπτωση που δεν του κατσει αλλος τοκετος. Μου ειπε επι λεξη " θα τον δεις θα πας καναδυο φορες και αν δεις οτι σου κανει προχωρας." Τις βασικες επικεψεις ομως θα τις κανω στον δικο μου.

Επισης το Ελενα εχει πολλους διευθυντες γιατι εχει αρκετα τμηματα γυναικολογιας.

Τελος σχετικα με την αυχενικη την εκανα στο Ιατρειο του κου Κιτμιριδη ο οποιος ειναι γιατρος του ιασω αλλα εχει και κλινικη προγεννετικου ελεγχου.

Ηταν παρα πολυ καλος, ηρεμος για να μην σε αγχωνει, εκανε πλακα, μιλαγε και ελεγε οτι εβλεπε και το σημειωνε η βοηθος του, τα τσεκαρε ολα 3 φορες και καναμε περιπου 25 λεπτα. Μου εδωσε και dvd και πληρωσα 110 ευρώ. Εγω το καταχαρηκα να σας πω την αληθεια.

Vasdeli μου κατσε να ξεκουραστεις και μην κανεις ταρζανιες!!!!:P Δεν υπαρχει λογος τωρα που ολα πανε καλα!!!

Αυτα ... ωχ αμαν πολλα ειπα :?

lty0p2.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!! Χρόνια πολλά σε όλες!! Εύχομαι ότι δεν σας χάρησαν τα προηγούμενα χρόνια να σας τα χαρίσει το νέο έτος, και με το καλό να έρθουν στον κόσμο τα μωράκια μας, γερά και δυνατά!!! Τα λέω τώρα γιατί μετά δεν ξέρω εαν θα τα καταφέρω... Φιλάκια πολλά και τις καλύτερες ευχές σε όλες!!:D:D:D:D

a1k1p2.png

Καλημερα κοριτσακια!

vasdeli μαλλον εκανες παραπανω πραγματακια απ'οτι επρεπε. Κι'εγω χτες που εκανα αρκετες δουλιτσες το βραδυ με πονουσε η μεση μου. Αστα που σημερα σηκωθηκε ο καλος μου με 38πυρετο! Και ξερετε πως ειναι οι αντρες οταν αρρωσταινουν...

Μαλλον καποια βλακεια κανω με το τικερακι, το εφτιαξα και φαινεται στην υπογραφη στο προφιλ μου αλλα δεν βγαινει στα μηνυματα μου grrrrrrr. Θα το προσπαθησω λιγο ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!

Δόξα τω Θεώ είμαι καλά σήμερα!!! Μάλλον απο την κούραση έγινα έτσι!!!

Έλενα, ήθελα να σου πω...γράψτον τον κ. Γαζή....όσο γιαυτό που σου είπε ότι δεν θα συλλάβεις άλλο παιδί, την τύφλα του να του πεις...Εγώ, στα 40, συνέλαβα το 4ο, τόσο εύκολα, με την πρώτη!!! Αυτά είναι βλακειες!!!! Δεν ζορίστηκα ποτέ στην σύλληψη, όλα μια χαρά!!! Απλά, όσο αυξάνεται η ηλικία υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για επιπλοκές, ειλικρινά μάλλον ήθελε να σε ξεφορτωθεί!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

mama4u: Π.Η.Τ 02.07.14

neraidoula: Π.Η.Τ 04.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

venisak: Π.Η.Τ 09.07.14 ΙΑΣΩ

vasdeli: Π.Η.Τ 11.07.14 ΙΑΣΩ

Tinna: Π.Η.Τ 11.07.14 ΛΗΤΩ

αστεράκι!!!: Π.Η.Τ 16.07.14 ΛΗΔΡΑ Κύπρος

ElenaCrete: Π.Η.Τ 19.07.14

Cacao: Π.Η.Τ 21.07.14

Mina_: Π.Η.Τ 27.07.14

Behappy: Π.Η.Τ 31.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

Επαναφέρω το πινακάκι! Ποια δε μπήκε; η Χριστίνα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!

Δόξα τω Θεώ είμαι καλά σήμερα!!! Μάλλον απο την κούραση έγινα έτσι!!!

Έλενα, ήθελα να σου πω...γράψτον τον κ. Γαζή....όσο γιαυτό που σου είπε ότι δεν θα συλλάβεις άλλο παιδί, την τύφλα του να του πεις...Εγώ, στα 40, συνέλαβα το 4ο, τόσο εύκολα, με την πρώτη!!! Αυτά είναι βλακειες!!!! Δεν ζορίστηκα ποτέ στην σύλληψη, όλα μια χαρά!!! Απλά, όσο αυξάνεται η ηλικία υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για επιπλοκές, ειλικρινά μάλλον ήθελε να σε ξεφορτωθεί!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου....:oops::D

a1k1p2.png

καλησπεραα!

venisak και neraidoula σθγχαρητηρια για τα ΥΠΕΡΟΧΑ νεα σας!! Χαλαρωστε κ απολαυστε την συνεχεια τωρα. αντε αντε να περνουμε μια μια σειρα!

Καλε λετε ο Ιουλιος να φερει κυριως αγορομανες τελικα? χι χι. Χριστινα μου κ εμεις τοτε που καναμε σπερματεγχυση λογικα περισσοτερες πιθανοτητες για αγορακι δεν εχουμε?

Ελενα για εσενα τι να πρωτοσχολιασω.Διαβασα κ εφριξα! Αλλαξε γιατρο επειγοντως κοριτσακι μου!!!

Να περασετε μια υπεροχη βραδυα (οσες μεινετε ξυπνιες δλδ) με τις οικεγενειες σας!!!

φιλια

vNP1p3.png

YIscp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα

Οπως φαινεται απο το τικερακι μου τον Ιουλιο- με το καλο- θα γινουμε για δευτερη φορα γονεις. Απο τη μια ειμαι πολυ χαρουμενη, απο την αλλη πολυ επιφυλακτικη ακομη, καθως μετα το γιο μου εχω χασει 2 μωρακια.Αυτη τη φορα ολα δειχνουν να πηγαινουν κατ' ευχην. Την επομενη Τεταρτη θα ξαναπαω στο γιατρο μου και ευχομαι να ακουσουμε καλα νεα.

Θελω να ευχηθω σε ολες ο νεος χρονος να μας φερει γερα και τελειομηνα μωρα,υγεια, ευτυχια και προοδο στις οικογενειες μας! Χρονια πολλα!!!:)

E2dQp2.png

3XaBp2.png

καλησπεραα!

venisak και neraidoula σθγχαρητηρια για τα ΥΠΕΡΟΧΑ νεα σας!! Χαλαρωστε κ απολαυστε την συνεχεια τωρα. αντε αντε να περνουμε μια μια σειρα!

Καλε λετε ο Ιουλιος να φερει κυριως αγορομανες τελικα? χι χι. Χριστινα μου κ εμεις τοτε που καναμε σπερματεγχυση λογικα περισσοτερες πιθανοτητες για αγορακι δεν εχουμε?

Ελενα για εσενα τι να πρωτοσχολιασω.Διαβασα κ εφριξα! Αλλαξε γιατρο επειγοντως κοριτσακι μου!!!

Να περασετε μια υπεροχη βραδυα (οσες μεινετε ξυπνιες δλδ) με τις οικεγενειες σας!!!

φιλια

Μίνα μου δεν είναι γιατρός μου... ΕΥΤΥΧΩΣ!! Η γιατρός μου είναι στο Ιασώ. Απλώς ήταν ένας από τους υποψήφιους που έψαχνα για να γεννήσω σε δημόσιο... Που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι απορρίφθηκε πάραυτα!!

a1k1p2.png

Καλησπερα και απο μενα

Οπως φαινεται απο το τικερακι μου τον Ιουλιο- με το καλο- θα γινουμε για δευτερη φορα γονεις. Απο τη μια ειμαι πολυ χαρουμενη, απο την αλλη πολυ επιφυλακτικη ακομη, καθως μετα το γιο μου εχω χασει 2 μωρακια.Αυτη τη φορα ολα δειχνουν να πηγαινουν κατ' ευχην. Την επομενη Τεταρτη θα ξαναπαω στο γιατρο μου και ευχομαι να ακουσουμε καλα νεα.

Θελω να ευχηθω σε ολες ο νεος χρονος να μας φερει γερα και τελειομηνα μωρα,υγεια, ευτυχια και προοδο στις οικογενειες μας! Χρονια πολλα!!!:)

Καλησπέρα terreza και καλωσόρισες στην παρέα μας!! Λυπάμαι για τις 2 άτυχες προσπάθειες σου, αλλά αυτή τη φορά ΜΗΝ ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!!! Δεν επιτρέπουμε σε καμιά που μπαίνει σε αυτή τη παρέα να φύγει!!! Κι άλλες κοπέλες απο την παρέα είχαν κάποια στιγμή δυσκολίες αλλά ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ τώρα πια!!:D:D:D

Και θα συνεχίσουν για όλες μας!! Οπότε με το καλό να κρατήσεις κι εσύ τον Ιούλιο ένα γερό και δυνατό μωράκι στην αγκαλιά σου, και μια τέλεια εγκυμοσύνη ως τότε ευχόμαστε!!!:D:D:D

Αλήθεια πότε έχεις ΠΗΤ εσύ; Επίσης τί προαίσθημα έχεις ότι θα πάρεις το δωράκι σου; ΜΠΛΕ ή ΡΟΖ?:P Κάνουμε γκάλοπ για το εαν τα προαιθήματα μας συμπίπτουν με την πραγματικότητα τελικά... χιχιχιχι μέχρι στιγμής είναι 1-1 το σκορ θα δεις σε λίγο και τα αντίστοιχα πινακάκια!! χαχαχα

Αν θες πες μας και από που μας έρχεσαι, και σε πιο νοσοκομείο γεννάς για να μπεις κι εσύ στα πινακάκια!! Σε έπρηξα ε;;; Ουφ! Όλα μαζί τα είπα!!!

Καλωσόρισες και πάλι!!!:D:D:D

a1k1p2.png

Ελενα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!

Οσων αφορα το προαισθημα πιστευω-και κατα βαθος θελω-οτι ειναι κι αυτο αγορι.

Για την ΠΗΤ νομιζω 31-7 αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια. Ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη.Παντως οταν ξαναπαω στο γιατρο θα σιγουρευτω και για την ΠΗΤ και για την ακριβη εβδομαδα, γιατι τι τικερακι νομιζω παει μια βδομαδα μπροστα

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Λίστα Προαισθήματος & Επαλήθευσης (ή όχι):

elenacrete: κοριτσάκι

αστεράκι: κοριτσάκι

Tinna: κοριτσάκι

Neraidoula: κοριτσάκι............it's a BOY

Venisak: αγοράκι................. it's a BOY

Vasdeli: κοριτσάκι

Behappy: αγοράκι

Μίνα: κοριτσάκι

Cacao:

xristina8: αγοράκι

terezza: αγοράκι

cacao περιμένουμε και το δικο σου προαισθημα ε;;;:D

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...