Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι. 

Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.

Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.

Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον. 

Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! Ήμουν περίεργη να δω πόσο μέσα θα πέσουμε!! χιχιχι Εσύ πότε έχεις αυχενικούλα;; Εμείς 9/1... και δεν περνάει ο καιρός... και θα ήθελα να μάθω κι εγώ φύλο τότε να ξέρω πώς να λέω τη φακή μου! Δεν μπορώ πια ολόκληρο νινι να το λέω φακή!! :P:) Ότι αφορά το τί θα δείξει η αυχενική δεν το συζητώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θέλω να είναι καλή... Σήμερα κανονικά βγαίνουν τα αποτελέσματα της ινωκυστικής νόσου που έκανα, αλλά πρέπει να πάω από το ΙΑΣΩ να την πάρω τηλεφωνικά δεν λένε τίποτα... Και είμαστε μακριά για να πάμε... δεν ξέρω... ίσως περιμένουμε την 9/1 που θα πάμε για αυχενική να τα πάρουμε όλα μαζί... Δεν σκάω τόσο για αυτή γιατί από τα συμπτώματα της κληρονομικής αυτής νόσου ούτε εγώ ούτε ο καλός μου έχουμε κανένα σύμπτωμα, οπότε λογικά απλώς επιβεβαίωση ότι είμαστε εντάξει θα πάρουμε... Είδωμεν... Δεν ξέρω εαν θα κρατηθώ ως τότε να σας πω...

Εγώ αργώ ακόμη...η αυχενική μας είναι στις 20 του μήνα αλλά στις 7 θα πάμε να δούμε το ζουζούνι μας... και ανυπομονώ!

Όσον αφορά την κυστική ίνωση είναι λίγο δύσκολο να είστε και οι δύο φορείς, το είχα ψάξει στην πρώτη εγκυμοσύνη μου και αν δεν κάνω φοβερό λάθος οι φορείς είναι περίπου 500.000 στην Ελλάδα. Οπότε μην ανησυχείς...

καλημέρα κορίτσια και απο μένα!!!!!!!!!!!

εγώ έχω αυχενική την παρασκευή!!!!!!!!!:D:D:D:Dκαι ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες!!!!!!!!!!!!!!

Μην ανησυχείς καθόλου, όλα καλά θα πάνε και θα δεις και το μικρούλη σου...

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Κάναμε κ εμεις την αυχενικη σήμερα και ολα ειναι μια χαρα!!!Σε 10

μερες θα βγει κ η αίματος για να το επιβεβαιώσει!Μας είπε ότι μάλλον έχουμε αγοράκι οποτε μάλλον εχω πεσει έξω στο προαίσθημα!!!!!! :P

Να ναι γερό και ολα κ το φύλλο δεν με απασχολεί!!!

Ελπιζω απο εδω και πέρα θα ειμαι πιο χαλαρή και θα απολαύσω την εγκυμοσυνη!!

Για να δούμε..........

Αυτά τα ωραία νέα και απο εμένα!

Σας φιλώ!!!

Τέλεια τα νεάκια σου!!! Χαλάρωσε λοιπόν και χάιδευε την κοιλίτσα σου, απόλαυσε το όσο μπορείς....

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην απολογείσαι!! Φυσιολογικό είναι να σκέφτεσαι το φύλλο ειδικά εαν είσαι φύση περίεργο ον σαν εμένα! χιχιχι...

Πες μου το προαίσθημά σου για να σε βάλω στη λίστα!!!

Αυτη τη φορα εχω ροζ προαισθημα :D Οχι επειδη μ αρεσουν τα κοριτσακια(γτ τα μ αρεσουν περισσοτερο) αλλα δεν ξερω εται μου εκατσε.Τι ειδα και στο ονειρο μου:tongue: Την προηγουμενη φορα ειχα προαισθημα οτι θα ειναι αγορι.Τελικα δεν μαθαμε ποτε αλλα αφου εν τελει ηταν δυο καποιο θα ηταν αγορι...Το εμπιστευομαι το ενστικτο μου :D

Ελενα ειμαι τοασο περιεργο ον που ωρες ωρες θα θελα να εχω ενα ματακι στη κοιλια να βλεπω τι γινεται εκει μεσα με λεπτομερειες :):)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτη τη φορα εχω ροζ προαισθημα :D Οχι επειδη μ αρεσουν τα κοριτσακια(γτ τα μ αρεσουν περισσοτερο) αλλα δεν ξερω εται μου εκατσε.Τι ειδα και στο ονειρο μου:tongue: Την προηγουμενη φορα ειχα προαισθημα οτι θα ειναι αγορι.Τελικα δεν μαθαμε ποτε αλλα αφου εν τελει ηταν δυο καποιο θα ηταν αγορι...Το εμπιστευομαι το ενστικτο μου :D

Ελενα ειμαι τοασο περιεργο ον που ωρες ωρες θα θελα να εχω ενα ματακι στη κοιλια να βλεπω τι γινεται εκει μεσα με λεπτομερειες :):)

Κι εγω βρε κουκλιτσα μου κι εγω!!! Κορίτσια ειμαι να σκασω... Τελευταιο ραντεβου στη γυναικολογο μου ηταν το πρωτο πενθημερο του Δεκέμβρη κι απο τότε δεν εχω ξαναδει και ξανακουσει το μωρακι μου κι ανησυχω τρομερα για το αν όλα πάνε καλά... Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά πώς να το κάνουμε βρε κορίτσια όταν έχω τόοοοσο καιρό να το δω και να το ακούσω ανησυχώ!! Και το κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω στις 9/1 να το ξαναδώ και ξανακούσω, τη μέρα δηλαδή της αυχενικής μου... Περνάει βασανιστικά απίστευτα αργά ο καιρός, κι η κοιλίτσα δεν μου φαίνεται περαιτέρω φουσκωμένη, και δεν μπορώ να νιώσω και κανα κλωτσιδάκι και γενικώς με έχει πιάσει μια ανησυχία για το εαν όλα είναι καλά κι είναι ακόμα εκεί μέσα το μικρό μου!! Είμαι πολύ παράλογη;;:?

Κι εμείνα που λες κοριτσάκι η περιέργεια είναι μεγάαααααλο μου στοιχείο! Κι εγώ ανησυχώ να είναι καλά το νινι όπως όλες μας, αλλά η περιέργεια για το φύλο έχει πιάσει κόκκινο!!!

a1k1p2.png

Ελενα κι εγω μια απο τα ιδια.Ανησυχω γτ εχω και κακο ιστορικο... :( Το ειδα πριν δυο βδομαδες στην ενατη βδομαδα και τωρα η αυχενικη ειναι σχεδον σε δυο βδομαδες...την αλλη Παρασκευη...Μαζι ειμαστε εμεις εγω εχω ραντεβου στις 10 :) Μ αρεσει που εγω το καθηστερησα λιγες μερες το ραντεβου δεν ξερω πως μου ρθε.Ειπα να παω λιγο πιο αργα γτ ο υπερηχος με βγαζει τρεις μερες πισω...

Παιρνουμε και dvd;;Που την κανατε κοριτσια;Εμενα με εστειλε ο γιατρος μου σε καποιον Λαζανακη.Δεν με εστεικε στο ιασω που νομιζα οτι θα μου πει να παω.Εσυ Ελενα που θα πας;;

Α και το αλλο με την κοιλια....Τιποτα δεν φουσκωνει βρε παιδια :( δεν επρεπε να εχω παρει λιγο βαρος κατι;;Ανυσηχω...Μονο που εχει μεγαλωσει λιγο το στηθος μου.Να ρωτησω και κατι αλλο;Εχετε ακομα πονους περιοδου;Γιατι απο αυτα εχω αρκετα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ελενα κι εγω μια απο τα ιδια.Ανησυχω γτ εχω και κακο ιστορικο... :( Το ειδα πριν δυο βδομαδες στην ενατη βδομαδα και τωρα η αυχενικη ειναι σχεδον σε δυο βδομαδες...την αλλη Παρασκευη...Μαζι ειμαστε εμεις εγω εχω ραντεβου στις 10 :) Μ αρεσει που εγω το καθηστερησα λιγες μερες το ραντεβου δεν ξερω πως μου ρθε.Ειπα να παω λιγο πιο αργα γτ ο υπερηχος με βγαζει τρεις μερες πισω...

Παιρνουμε και dvd;;Που την κανατε κοριτσια;Εμενα με εστειλε ο γιατρος μου σε καποιον Λαζανακη.Δεν με εστεικε στο ιασω που νομιζα οτι θα μου πει να παω.Εσυ Ελενα που θα πας;;

Α και το αλλο με την κοιλια....Τιποτα δεν φουσκωνει βρε παιδια :( δεν επρεπε να εχω παρει λιγο βαρος κατι;;Ανυσηχω...Μονο που εχει μεγαλωσει λιγο το στηθος μου.Να ρωτησω και κατι αλλο;Εχετε ακομα πονους περιοδου;Γιατι απο αυτα εχω αρκετα.

Αχχχ εγώ όμως κουκλίτσα από τότε μέχρι και τις 9/1 που θα το ξαναδώ θα έχει περάσει 1 μήνας!! Είναι πάρα πολύ μεγάλο το διάστημα...:(

Αυχενική εμένα η γιατρός μου μου είπε στο Ιασώ και μάλιστα μου έδωσε 4 ονόματα γιατρών που εμπιστεύεται από εκεί για να την κάνουν και επέλεξα έναν από αυτούς... Για dvd από ότι έχω ακούσει δεν δίνουν όλοι, και υπάρχουν και κάποιοι (εφόσον έχουν το μηχάνημα) που κάνουν 3D υπέρηχο.

Πρησμένο στήθος εγώ δεν έχω καθόλου και με ανησυχεί να σας πω, ούτε γραμμή στην κοιλιά έχει εμφανιστεί, ούτε έχουν σκουρύνει οι θηλές όπως έχω ακούσει... το στήθος ναι είναι πιο ευαίσθητο και ειδικά οι θηλές αλλά ως εκεί. Πονάκια χαμηλά έχω ελάχιστα αλλά αυτό από ότι καταλαβαίνω γιατί δεν κάνω απολύτως τίποτα και ξεκουράζομαι κατα κύριο λόγο. Μόλις κάποιες μέρες λίιιγο παραπάνω κουραστώ, αμέσως εμφανίζονται... Οπότε προσπάθησε να ξεκουράζεσαι και να είσαι ήρεμη και πιστεύω ότι θα μαλακώσουν κι εσένα τα πονάκια σου που κατα τ'αλλα έχω ακούσει ότι ειναι φυσιολογικά. Η κοιλίτσα μου εμένα ήταν ήδη φουσκωμένη γιατί τα είχα τα κιλάκια μου όταν έμεινα έγκυος αλλά λιγάκι μου φάνηκε ότι είχε φουσκώσει αλλά τώρα νομίζω ότι είναι ίδια (για να μη πω ότι δεν την βλέπω καν τόσο φουσκωμένη και τρομάζω - ελπίζω να είναι απλώς ιδέα μου).

Από κιλά είμαι 2-3 κιλά πάνω από την αρχή αλλά πολύ πιθανόν οφείλονται και στο γεγονός ότι την ίδια περίοδο έκοψα μαχαίρι το κάπνισμα...

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια κοριτσάκι Ιασώ θα γεννήσεις εσύ; Βρε κορίτσια έχω αγχωθεί και με το θέμα της γέννας... Δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό αλλά το κοιτάω καθαρά για οικονομικούς λόγους... Πήρα σήμερα τηλ το διευθυντή του Έλενα που μου σύστησαν και μου είπε ότι τότε που γεννάω αυτός θα λείπει με άδεια οπότε εαν θέλω να με αναλάβει αυτός να κανονίσουμε καισαρική (γιατί άλλωστε λέει γυναίκες στα 37 που μάλλον δεν θα ξανακάνουν κι άλλο παιδι κάνουν καισαρική να μη ζοριστούν; ) και να κανονίσουμε λέει καισαρική για 2 εβδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ μου. Να σας πω απογοητεύτηκα πολύ, τσατίστηκα πολύ, χωρίς να με ξέρει και να με δεί αμέσως καισαρική; Και να πεί ότι πιθανόν να μην κάνω άλλα παιδιά; Εμένα μου κάνει η απάντησή του ότι τον βολεύει αλλά ρε κορίτσια ήταν τρόπος αυτός;;; Είναι πολύτιμη η εγκυμοσύνη σου και καλύτερα να κάνεις καισαρική αφού ίσως δεν θα μπορείς να κάνεις άλλο παιδί;;; Είναι απάντηση αυτή;;; Και μάλιστα του διευθυντή;;;; Τσατίστηκα ΠΟΛΥ...:( Και όταν του είπα να μου συστήσει άλλον συνάδελφό του γιατί εφόσον μπορώ με ενδιαφέρει να γεννήσω φυσιολογικά μου απάντησε απλώς ότι δεν ξέρει ποιοι γιατροί θα είναι τότε στο νοσοκομείο... Τα σχόλια δικά σας...:(

a1k1p2.png

Απο θεμα βαρους δεν ξερω αν εχω βαλει γτ δεν ειχα ζυγιστει πριν μεινω εγκυος.Τωρα στην 8η βδομαδα με ζυγισε ο γιατρος και ημουν 48.Παιζει να εχω παρει κανα μισοκιλο ισως;;;Και παλι θα το καταλαβαινα στα ρουχα μου.Εγω φοραω τα κολλητα τζιν και μου ειναι οπως και πριν.Με ρωταγε μια φιλη μου αν φουσκωσα καθολου και της λεω το καλοκαιρι που ειχα πρηστει απο τη δυσκοιλιοτητα ειχα μεγαλυτερη κοιλια χαχαχαχα.

Για τα πονακια που εχω δε νομιζω οτι φταιει οτι κουραζομαι γτ πολυ απλα δεν κουραζομαι.Στην ουσια δεν κανω τιποτα λογω του αιματωματος γτ υπαρχει κινδυνος αιμοραγιας και αποβολης.

3231580x15ta1yz3w.gif

Αλήθεια κοριτσάκι Ιασώ θα γεννήσεις εσύ; Βρε κορίτσια έχω αγχωθεί και με το θέμα της γέννας... Δεν θα ήθελα να αλλάξω γιατρό αλλά το κοιτάω καθαρά για οικονομικούς λόγους... Πήρα σήμερα τηλ το διευθυντή του Έλενα που μου σύστησαν και μου είπε ότι τότε που γεννάω αυτός θα λείπει με άδεια οπότε εαν θέλω να με αναλάβει αυτός να κανονίσουμε καισαρική (γιατί άλλωστε λέει γυναίκες στα 37 που μάλλον δεν θα ξανακάνουν κι άλλο παιδι κάνουν καισαρική να μη ζοριστούν; ) και να κανονίσουμε λέει καισαρική για 2 εβδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ μου. Να σας πω απογοητεύτηκα πολύ, τσατίστηκα πολύ, χωρίς να με ξέρει και να με δεί αμέσως καισαρική; Και να πεί ότι πιθανόν να μην κάνω άλλα παιδιά; Εμένα μου κάνει η απάντησή του ότι τον βολεύει αλλά ρε κορίτσια ήταν τρόπος αυτός;;; Είναι πολύτιμη η εγκυμοσύνη σου και καλύτερα να κάνεις καισαρική αφού ίσως δεν θα μπορείς να κάνεις άλλο παιδί;;; Είναι απάντηση αυτή;;; Και μάλιστα του διευθυντή;;;; Τσατίστηκα ΠΟΛΥ...:( Και όταν του είπα να μου συστήσει άλλον συνάδελφό του γιατί εφόσον μπορώ με ενδιαφέρει να γεννήσω φυσιολογικά μου απάντησε απλώς ότι δεν ξέρει ποιοι γιατροί θα είναι τότε στο νοσοκομείο... Τα σχόλια δικά σας...:(

Εγω ψαχνω για γιατρο σε δημοσιο.Ο ενας μου ειπε θα λειπει....τωρα ψαχνω για αλλον.Και περισι που θα γεννουσα αυγουστο παλι θεμα ειχα...

Καλα συγνωμη αλλα απαραδεκτος ο γιατρος!Καταρχας ποιος του ειπε οτι δεν θα ξανακανεις κι αλλο παιδι;Σορυ αλλα σκαλωσα και λιγο σ αυτο χωρια απο την καισαρικη...Ειλικρινα αν δεν βρω γιατρο θα μεινω στον δικο μου και θα γεννησω σε εφημερια.Δεν μπορω να σκαω και για βλακειες!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Και σιγα να μη σου συστηνε αλλον γιατρο και να χασει την πελατεια του!Σου λεει αυτη θα φοβηθει κι θα ερθει...Α κι ακομα καλυτερα αμα δεν θα ειναι πολλοι γιατροι εκει τον ιουλιο δεν θα γενναει σχςδον καμια με λιγα λογια...Θα γεννησω σε εφημερια και θα εχω τον γιατρο αποκλειστικοτητα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω ψαχνω για γιατρο σε δημοσιο.Ο ενας μου ειπε θα λειπει....τωρα ψαχνω για αλλον.Και περισι που θα γεννουσα αυγουστο παλι θεμα ειχα...

Καλα συγνωμη αλλα απαραδεκτος ο γιατρος!Καταρχας ποιος του ειπε οτι δεν θα ξανακανεις κι αλλο παιδι;Σορυ αλλα σκαλωσα και λιγο σ αυτο χωρια απο την καισαρικη...Ειλικρινα αν δεν βρω γιατρο θα μεινω στον δικο μου και θα γεννησω σε εφημερια.Δεν μπορω να σκαω και για βλακειες!!!

Αχχχχ κοριτσακι αφου ψαχνεσαι κι εσυ για δημοσιο να ανταλλασουμε πληροφοριες να δουμε τι μπορει να γινει! Που ξερεις μπορει να καταληξουμε στον ιδιο γιατρο και να μας ξεγεννησει κι ο ιδιος με εβδομαδα διαφορα οπως το βλεπω!! Χαχαχαχα θα ηταν τελειο! Η δικη μου πητ ειναι 19/7 η δικια σου;;;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σκαλωσα κυριως με το οτι το πιθανοτερο δεν θα κανω αλλο παιδι! Τον κακο του τον καιρο!:evil:

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Και σιγα να μη σου συστηνε αλλον γιατρο και να χασει την πελατεια του!Σου λεει αυτη θα φοβηθει κι θα ερθει...Α κι ακομα καλυτερα αμα δεν θα ειναι πολλοι γιατροι εκει τον ιουλιο δεν θα γενναει σχςδον καμια με λιγα λογια...Θα γεννησω σε εφημερια και θα εχω τον γιατρο αποκλειστικοτητα.

Εχμμμ 3 μερες διαφορα εχουμε!! Μη σου πω μας βλεπω και σε ιδιο δωματιο!! Χαχαχαχαχα

a1k1p2.png

Καλησπερα κι'απο 'μενα!

Λοιπον εγω γενναω τελη Ιουλιου γυρω στις 22 στο Ιασω, εκει ειναι ο γιατρος μου. Τελεια ιδεα το πινακακι σου Ελενα μου! Εγω νομιζω οτι ειναι αγορι αλλα η αδερφη μου επιμενει οτι ειναι κοριτσι. Η αληθεια ειναι οτι με την εξωσωματικη οι πιθανοτητες ειναι περισσοτερες για αγορι οποτε εκει παει το μυαλο μου. Μεσα απο την καρδια μου βεβαια λεω γερο να ειναι και οτι θελει ο Θεουλης να μας χαρισει!

Πονακια περιοδου εχω κι'εγω, ειναι η μητρα μας που μεγαλωνει. Οταν ζοριζομαι πχ σημερα που πηγα σουπερ μαρκετ και εκανα κατι δουλιτσες με ποναει η μεση μου. Ειναι η μητερα φυση που μας λεει οτι το εχουμε παρακανει και πρεπει να ξεκουραστουμε!

Οσο για το 'φυκι φυκι', εμενα ο γιατρος ειπε οχι επειδη ειχα την αιμοραγια πριν μερικες βδομαδες. Οποτε το αφηνουμε μετα το 3μηνο...

Απο αλλαγες στο σωμα, το στηθος μου εχει μεγαλωσει ενα τσακ και εχω αρχισει να φιυσκωνω χαμηλα δηλαδη εκει που ειναι το εσωρουχο. Στα τζην μου μπαινω ακομη αλλα οριακα οποτε διαλεγω να ειμαι με φορμες ή με φορεματακια που τα νοιωθω πιο ανετα.

Σας φιλω ολες, καληνυχτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχμμμ 3 μερες διαφορα εχουμε!! Μη σου πω μας βλεπω και σε ιδιο δωματιο!! Χαχαχαχαχα

Να σου πω νομιζω οπως το θετουν το πραγμα μονες μας θα ειμαστε σε τετρακλινο πριβε χαχαχα μαλλον τρεις κι ο κουκος θα ειναι στο νοσοκομειο το καλοκαιρι.Το τικερ μου παει μια μερα μπροστα δεν ξερω γτ θα το ξαναφτιαξω απο το pc καποια στιγμη 21/7 εχω πητ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα απαραδεκτος ο τυπος!!! Και γιατι παρακαλω να μην κανεις αλλα παιδια?! Επειδη εισαι 37?! Συγνωμη κιολας αλλα ξερω κοπελες μεσω της εξωσωματικης που μενουν εγκυες στα 42. Αν εσυ εχεις τις αντοχες σου γιατι να μην προσπαθησεις ξανα αφου εχει 'ξυπνησει' το συστημα ;)

Ψαξε για αλλο γιατρο και ξεχασε τον αυτον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κι'απο 'μενα!

Λοιπον εγω γενναω τελη Ιουλιου γυρω στις 22 στο Ιασω, εκει ειναι ο γιατρος μου. Τελεια ιδεα το πινακακι σου Ελενα μου! Εγω νομιζω οτι ειναι αγορι αλλα η αδερφη μου επιμενει οτι ειναι κοριτσι. Η αληθεια ειναι οτι με την εξωσωματικη οι πιθανοτητες ειναι περισσοτερες για αγορι οποτε εκει παει το μυαλο μου. Μεσα απο την καρδια μου βεβαια λεω γερο να ειναι και οτι θελει ο Θεουλης να μας χαρισει!

Πονακια περιοδου εχω κι'εγω, ειναι η μητρα μας που μεγαλωνει. Οταν ζοριζομαι πχ σημερα που πηγα σουπερ μαρκετ και εκανα κατι δουλιτσες με ποναει η μεση μου. Ειναι η μητερα φυση που μας λεει οτι το εχουμε παρακανει και πρεπει να ξεκουραστουμε!

Οσο για το 'φυκι φυκι', εμενα ο γιατρος ειπε οχι επειδη ειχα την αιμοραγια πριν μερικες βδομαδες. Οποτε το αφηνουμε μετα το 3μηνο...

Απο αλλαγες στο σωμα, το στηθος μου εχει μεγαλωσει ενα τσακ και εχω αρχισει να φιυσκωνω χαμηλα δηλαδη εκει που ειναι το εσωρουχο. Στα τζην μου μπαινω ακομη αλλα οριακα οποτε διαλεγω να ειμαι με φορμες ή με φορεματακια που τα νοιωθω πιο ανετα.

Σας φιλω ολες, καληνυχτα!

Χριστινα για ριξε ενα εξπλειν για το θεμα φυλλο και εξωσωματικη.Δεν το πολυκαταλαβαινω.Ισα ισα που νομιζα πως οταν υπαρχει θεμα με το σπερμα οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι για κοριτσι.Καλα ετσι κι αλλιως εμεις δεν ειμαστε σ αυτη τη κατηγορια γτ το θεμα το εχω εγω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...