Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια αφού η κοιλίτσα venisak έκανε την αρχή με το να μάθει το φύλο της κοιλίτσας της, αναβαθμίζω την λίστα προαισθήματος σε λίστα προαισθήματος και επαλήθευσης (ή όχι) χιχιχι. Ξεκινάω... Χριστινάκι, πες μας κι εσύ το προαίσθημά σου να σε προσθέσω στη λίστα μας!!! :D

Λίστα Προαισθήματος & Επαλήθευσης (ή όχι);) :

elenacrete: κοριτσάκι

αστεράκι: κοριτσάκι

Tinna: κοριτσάκι

Neraidoula: κοριτσάκι

Venisak: αγοράκι............... it's a BOY :rolleyes:

Vasdeli: κοριτσάκι

Behappy: αγοράκι

Μίνα: κοριτσάκι

xristina8:

a1k1p2.png

Κοριτσια μου καλημερα!!!

Συγνωμη πουδεν μπηκα νωριτερα αλλα εμεινα στην μαμα μου το σκ και δεν ειχαμε ιντερνετ και απο το κινητο δεν μπορω να δω καλα την σελιδα.

Στα δικα μας τωρα!!!

Ολα ειναι τελεια, 6,5 εκατοστα ο αγοραρος μου!!! Ναι ναι αγορι ειναι και με σιγουρια ειπε ο γιατρος. Τα ειδαμε ολα ενα κανονικο ανθρωπακι ειναι, με χερακια,ποδρακια,μυτουλα, χειλακια, τα παντα:):):).

Η αυχενικη πολυ καλη 1 πιθανοτητα στις 4000 εβγαλε, 2,3 και θα αλλαξει κι αλλο μολις βγει και το PAAP A.

Αχ τι να σας πω εβλεπα και ξαναεβλεπα το dvd.

Εκανα και ολες τις εξετασεις σημερα το πρωι, ο κατεβατο με τις αιματολογικες και στις 2/1 παιρνω τα αποτελεσματα μαζι με το PAAP A.

Παει και αυτο τωρα ηρεμία καιαρχιζει η απολαυση!!!

Χρονια πολλα σε ολες μας, καλωσηρθαν τα νεα μας κοριτσια και ευχομαι να παρετε ολες τα καλυτερα νεα συντομα!!!:-P

Μπράβο!!! Μια χαρούλα η αυχενικούλα σας!

Τώρα κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσυνη σου... πολλά φιλιά στο μπεμπακο!!!

Κι εμείς τότε είχαμε μάθει το φύλο... τι μου θύμησες τώρα!!! ;)

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Κορίτσια αφού η κοιλίτσα venisak έκανε την αρχή με το να μάθει το φύλο της κοιλίτσας της, αναβαθμίζω την λίστα προαισθήματος σε λίστα προαισθήματος και επαλήθευσης (ή όχι) χιχιχι. Ξεκινάω... Χριστινάκι, πες μας κι εσύ το προαίσθημά σου να σε προσθέσω στη λίστα μας!!! :D

Λίστα Προαισθήματος & Επαλήθευσης (ή όχι);) :

Neraidoula: κοριτσάκι

Venisak: αγοράκι............... it's a BOY :rolleyes:

xristina8:

Πολύ μου αρέσει η ιδέα σου... χιχιχι

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Πολύ μου αρέσει η ιδέα σου... χιχιχι

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!! Ήμουν περίεργη να δω πόσο μέσα θα πέσουμε!! χιχιχι Εσύ πότε έχεις αυχενικούλα;; Εμείς 9/1... και δεν περνάει ο καιρός... και θα ήθελα να μάθω κι εγώ φύλο τότε να ξέρω πώς να λέω τη φακή μου! Δεν μπορώ πια ολόκληρο νινι να το λέω φακή!! :P:) Ότι αφορά το τί θα δείξει η αυχενική δεν το συζητώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θέλω να είναι καλή... Σήμερα κανονικά βγαίνουν τα αποτελέσματα της ινωκυστικής νόσου που έκανα, αλλά πρέπει να πάω από το ΙΑΣΩ να την πάρω τηλεφωνικά δεν λένε τίποτα... Και είμαστε μακριά για να πάμε... δεν ξέρω... ίσως περιμένουμε την 9/1 που θα πάμε για αυχενική να τα πάρουμε όλα μαζί... Δεν σκάω τόσο για αυτή γιατί από τα συμπτώματα της κληρονομικής αυτής νόσου ούτε εγώ ούτε ο καλός μου έχουμε κανένα σύμπτωμα, οπότε λογικά απλώς επιβεβαίωση ότι είμαστε εντάξει θα πάρουμε... Είδωμεν... Δεν ξέρω εαν θα κρατηθώ ως τότε να σας πω...

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια και απο μένα!!!!!!!!!!!

τέλεια τα νέα σου venisak!!!!!!!!!! και το ότι ήθελες αγοράκι και ήρθε είναι ακόμα καλύτερο!!!!!!!!!!!! απίστευτη η χαρά που νοιώθεις έτσι και αλλιώς!!!!!!!!!!!!

μπράβο κορίτσι!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ είμαι δουλειά και περιμένω να πάω σπιτι μου γιατί είναι και χάλια ο καιρός και δε λέει να κάνεις τίποτα....

είστε καλά????

εγώ έχω αυχενική την παρασκευή!!!!!!!!!:D:D:D:Dκαι ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες!!!!!!!!!!!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Μπραβο Venisak!Τι ωραια νεα.Περιμενω κι εγω με αγωνια την ωρα που θα κανω την αυχενικη σχεδον δυο βδομαδες ακομα ουφ!!!

Ελενα δεν θελω να σε αγχωσω αλλα ο φορεας της νοσου συνηθως δεν εχει συμπτωματα...Αλλα μην ανυσυχεις ειναι πολυ δυσκολο να εχετε και οι δυο.Εμενα την εχει κανει μονο ο συντροφος μου καποιαα στιγμη μπορει να την κανω κι εγω ετσι ενημερωτικα να ξερω τι μου γινεται γτ οταν ημουν μικρη με ειχαν τεσταρει για κυστικη ινωση(αν νοσω) γτ ειχα διαφορα θεματα με την υγεια μου.

Κοριτσια βαλτε με κι εμενα στη λιστα!Να την πω την αμαρτια μου καθομαι και σκεφτομαι και το φυλλο ενω θα επρεπε να ηταν το τελευταιο που να με ενδιαφερει...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο ρε venisak! Mε ανησύχησες λίγο με την απουσία σου αλλά όλα καλά!!! Με το καλό το αγοράκι σας!!!! Αστεράκι τώρα η σειρά σου!!! Σας φιλώ όλες!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Venisak μπραβο κοπέλα μου!!!!Αντε να ηρεμήσεις τωρα!!!!Με το καλο ο γιοκας σου λοιπόν!!!!

Κάναμε κ εμεις την αυχενικη σήμερα και ολα ειναι μια χαρα!!!Σε 10

μερες θα βγει κ η αίματος για να το επιβεβαιώσει!Μας είπε ότι μάλλον έχουμε αγοράκι οποτε μάλλον εχω πεσει έξω στο προαίσθημα!!!!!! :P

Να ναι γερό και ολα κ το φύλλο δεν με απασχολεί!!!

Ελπιζω απο εδω και πέρα θα ειμαι πιο χαλαρή και θα απολαύσω την εγκυμοσυνη!!

Για να δούμε..........

Αυτά τα ωραία νέα και απο εμένα!

Σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Venisak μπραβο κοπέλα μου!!!!Αντε να ηρεμήσεις τωρα!!!!Με το καλο ο γιοκας σου λοιπόν!!!!

μερες θα βγει κ η αίματος για να το επιβεβαιώσει!Μας είπε ότι μάλλον έχουμε αγοράκι οποτε μάλλον εχω πεσει έξω στο προαίσθημα!!!!!! :P

Για να δούμε..........

Σας φιλώ!!!

Μπραβο κοριτσι μου ετσι να τελειωνουμε μία - μία:P

lty0p2.png

Για να δούμε..........

Σας φιλώ!!!

ΜΠΡΑΒΟ και σε σένα κουκλίτσα!!!! :D

a1k1p2.png

Μπραβο Venisak!Τι ωραια νεα.Περιμενω κι εγω με αγωνια την ωρα που θα κανω την αυχενικη σχεδον δυο βδομαδες ακομα ουφ!!!

Ελενα δεν θελω να σε αγχωσω αλλα ο φορεας της νοσου συνηθως δεν εχει συμπτωματα...Αλλα μην ανυσυχεις ειναι πολυ δυσκολο να εχετε και οι δυο.Εμενα την εχει κανει μονο ο συντροφος μου καποιαα στιγμη μπορει να την κανω κι εγω ετσι ενημερωτικα να ξερω τι μου γινεται γτ οταν ημουν μικρη με ειχαν τεσταρει για κυστικη ινωση(αν νοσω) γτ ειχα διαφορα θεματα με την υγεια μου.

Κοριτσια βαλτε με κι εμενα στη λιστα!Να την πω την αμαρτια μου καθομαι και σκεφτομαι και το φυλλο ενω θα επρεπε να ηταν το τελευταιο που να με ενδιαφερει...

Μην απολογείσαι!! Φυσιολογικό είναι να σκέφτεσαι το φύλλο ειδικά εαν είσαι φύση περίεργο ον σαν εμένα! χιχιχι...

Πες μου το προαίσθημά σου για να σε βάλω στη λίστα!!!

a1k1p2.png

Λίστα Προαισθήματος & Επαλήθευσης (ή όχι):

Neraidoula: κοριτσάκι............it's a BOY:rolleyes:

Venisak: αγοράκι................. it's a BOY :rolleyes:

Cacao:

xristina8:

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...