Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!Vasdeli μακαρι να παει καλα μεχρι τελους!Αυτο με τον πλακουντα (συγνωμη δεν εχω ιδεα...) ειναι ο λογος που θα σου παρουν το μωρακι νωριτερα;Ολα καλα θα πανε θα το δεις.

Εγω εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 10 Ιανουαριου και εχω αγχωθει πολυ.Φοβαμαι τα χειροτερα.Εχω και ενα ιστορικο αποβολων και και υποτιθεται κακη ποιοτητα ωαριων(ετσι μου εξηγησαν τις αποβολες οτι εφταιγαν τα ωαρια).Και φοβαμαι καμια σοβαρη ανωμαλια .Εχω και το ατιμο το σακχαρο που ειναι οτι να ναι τελικα και φοβαμαι μηπως εχει γινει καμια ζημια :(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli μου μπραβο!!! Ολα καλα να ειναι παντα απο εδω και μπρος, και καθε φορα και καλυτερα! Απο εμας εχεις τις καλυτερες ευχες, προσευχες και σκεψεις να σας συντροφευουν! Ολα ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!:D

a1k1p2.png

Καλησπερα κοριτσια!Vasdeli μακαρι να παει καλα μεχρι τελους!Αυτο με τον πλακουντα (συγνωμη δεν εχω ιδεα...) ειναι ο λογος που θα σου παρουν το μωρακι νωριτερα;Ολα καλα θα πανε θα το δεις.

Εγω εκλεισα ραντεβου για αυχενικη στις 10 Ιανουαριου και εχω αγχωθει πολυ.Φοβαμαι τα χειροτερα.Εχω και ενα ιστορικο αποβολων και και υποτιθεται κακη ποιοτητα ωαριων(ετσι μου εξηγησαν τις αποβολες οτι εφταιγαν τα ωαρια).Και φοβαμαι καμια σοβαρη ανωμαλια .Εχω και το ατιμο το σακχαρο που ειναι οτι να ναι τελικα και φοβαμαι μηπως εχει γινει καμια ζημια :(

Κοριτσακι μην ανησυχεις! Ολα καλα θα πανε και με σενα!! Να σκεφτεσαι θετικα ασχετως παρελθοντος... :D στην παρεα αυτη δεν επιτρεπουμε αλλωστε εξοδους! Εδω θα ειμαστε ολες!:D

a1k1p2.png

κορίτσια.....νομίζω πως πριν λίγο ακουσα το μωράκι μου!!!!!

Cacao, έχε πίστη,κορίτσι μου!!! Για το ζάχαρο τι κάνεις;διατροφη; μετρήσεις;

Σας ευχαριστώ τόσο για την ενθάρρυνση σας!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσακι μην ανησυχεις! Ολα καλα θα πανε και με σενα!! Να σκεφτεσαι θετικα ασχετως παρελθοντος... :D στην παρεα αυτη δεν επιτρεπουμε αλλωστε εξοδους! Εδω θα ειμαστε ολες!:D

Μακαρι!!!Καλα και στην αρχη ειχα να αγχωνομαι μονο για χρωμοσωμικες ανωμαλιες και για το αν θα συνεχισει το εμβρυο φυσικα.Τωρα εχω να σκεφτομαι και το ατιμο το σακχαρο γκρρρρ.

Κοριτσια αυτο το τεστ το αιματολογικο τη ακριβως δειχνει;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια.....νομίζω πως πριν λίγο ακουσα το μωράκι μου!!!!!

Cacao, έχε πίστη,κορίτσι μου!!! Για το ζάχαρο τι κάνεις;διατροφη; μετρήσεις;

Σας ευχαριστώ τόσο για την ενθάρρυνση σας!!!

Σοβαρα;;Τοσο νωρις;Τι ωραια!

Για το σακχαρο δεν εκανα διατροφη γτ ηταν οκ και υποτηθεται ρυθμισμενο.Μολις αλλααξα τις μετρησεις στη μια ωρα ομως μονο ρυθμισμενο δεν ειναι.Τωρα κοβω πολλα απο τη διατροφη μου και μειωνω και ποσοτητες οπου χρειαζεται κι ελπιζω να μην εχει γινει καμια ζημια.Ξερει κανεις αν επιρεαζεται και η αυχενικη;

3231580x15ta1yz3w.gif

Τι εννοείς άλλαξες τις μετρήσεις; σε παρακολουθεί ενδοκρινολόγος; πρέπει!
Λαθος εκφραση.Αλλαξα την ωρα μετα το γευμα που μετραω.Μου ειπαν τωρα να μετραω μετα απο μια ωρα και οχι μετα απο δυο ωρες.Οποτε οι μετρησεις πλεον ειναι πολυ ανεβασμενες....

Εχω γιατρο θα παω μετα τις γιορτες.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι Cacao, ο πρόσθιος επιπωματικός πλακούντας είναι επικίνδυνος για ρήξη (ρήξη πλακούντα)...

Και φαινεται απο τοσο νωρις ε;Κοριτσια ειμαι ασχετη μη με παρεξηγητε.Εχω διδακτορικο στο πριν στο μετα ειμαι καινουργια και ολα μου φαινονται περιεργα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου μολις καταφερα κι εγω να μπω!

vasdeli μου υπεροχη η αυχενικη σου.Να σου πανε ολα καλα σου ευχομαι και να ξερεις οτι το μωρακι σου ειναι δυνατο και σιγουρα θα ξεπερασει τις 32 εβδομαδες!το ακουσες κιολας?????αχ τι χαρα!!!!

Κοριτσια εκανα κι εγω την αυχενικη μου χθες,ολα καλα κι εγω πιστευω.Βγηκε 1,6 και η pap-A βγηκε καλη μου ειπε το κεντρο που την εκανα.με τον γιατρο βεβαια δεν εχω μιλησει ακομα.

dev182pb___.png

ειναι μια αιματολογικη που την συγκρινουν μαζι με την αυχενικη και βγαζουν το τελικο αποτελεσμα!

Ναι αλλα τι δειχνει ακριβως;Η αυχενικη περιπου ξερω τι δειχνει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...