Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια!Καλο Σ/Κ να εχουμε!

Ελενα μην απογοητευεσαι κοριτσακι!Θα περασει ο καιρος!Βασει του πινακα τον εχεις κλεισει!! ;)

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια. Ελενα μου εχεις κλεισει τον 2ο μηνα απο την 8η εβδομαδα. Τωρα εισαι στον 3ο οπως λεει και της νεραιδουλας το πινακακι.

Εγω κοριτσια για την αυχενικη θα μαθω την δευτερα ποτε θα την κανω που εχω ραντεβου κιολας.

dev182pb___.png

Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια!Καλο Σ/Κ να εχουμε!

Ελενα μην απογοητευεσαι κοριτσακι!Θα περασει ο καιρος!Βασει του πινακα τον εχεις κλεισει!! ;)

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

Στην πραγματικότητα δεν είμαι κορίτσια... Οι πραγματικοί μήνες δεν πάνε με βδομάδες, και τις προάλλες μου είπε η γιατρός ότι αλλάζω μήνα κάθε 19 του μηνός. Επομένως, το Δεκέμβρη στις 19 θα κλείσω τον δεύτερο μήνα και θα μπαίνω στον 3ο...:?

a1k1p2.png

Γεια σας κόρες!!!

Τι κάνετε; Εγώ σήμερα νιώθω ότι θα ψοφήσω....:( το στομάχι μου, οι αναγούλες μου, όλα μου μυρίζουν είμαι χάλια....αλλά δεν πειράζει, το μωρό δίνει σημάδια!!!!

Βρε κοριτσια να σας πω κατι.....αλλα μην στειλετε να με δεσουν!!!

Εχθες το βαρδυ που ημουν ξαπλωμενη ενιωθα σε ενα σημειο κατω απο τον αφαλο ενα φουσκωματακι σαν μικρο μπαλακι να το πω και ενα μικρο χτυπημα.

Εχω ακουσει οτι το 2ο το νιωθεις πιο νωρις αλλα ειναι πολυ νωρις βρε κοριτσια!!Λετε να εχω χασει το μυαλο μου?? :roll::roll::roll::)Δεν παω καλα μαλλον!

Άμα σου πω ότι ένιωσα το ίδιο τι θα πεις; Λογικά είναι πολύ νωρίς, σίγουρα στο δεύτερο το ακούς πιο νωρίς!!! (άρα στο τέταρτο; Αχαχαχα!) αλλά λέω ότι το πιθανότερο είναι να ήταν το έντερο και οι κινήσεις του!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απογοητεύομαι μόνο όταν σκέφτομαι ότι ουσιαστικά δεν έχω ακόμα κλείσει τον 2ο μήνα... Ατελείωτος ο χρόνος....

Μα γιατί να απογοητεύεσαι; κάτσε να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, παιδί μου! Υποθέτω ότι αυτό είναι γνώρισμα όλων των πρωτότοκων όμως γιατί κι εγώ στην πρώτη μου γέννα έτσι ανυπόμονη ήμουν....

κοριτσακια μου καλησπερα! Δεν μπηκα καθολου σημερα γτ το πρωι ειχα πονοκοιλο κ ετρεχα στην τουαλετα. Μαλλον κατι με πειραξε ή κρυωσα τι να πω. Ολη μερα ειχα ατονια αλλα τωρα Δοξα τον Θεο ειμαι καλυτερα. Ανησυχησα λιγο η αληθεια...

Κοριτσουδια εχω κ εγω φεις στειλτε μου σε πμ οποια θελει να την κανω add :) :)

Νεραιδουλα μου νομιζω οτι ειναι παρα πολυ νωρις για να ενιωσες το μωρακι..

Περαστικά σου κορίτσι, πρόσεχε....:)

Σου στέλνω πμ για φέις.

Εγω κοριτσια για την αυχενικη θα μαθω την δευτερα ποτε θα την κανω που εχω ραντεβου κιολας.

Δεν βάζεις και ένα τικεράκι να βλέπουμε σε ποια βδομάδα είσαι, καλή μου; Με το καλό το ραντεβού στο γιατρό!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμενα..

Σημερα ευτυχως ειμαι μια χαρα αλλα δεν ξερω τι να φαω. προχθες ειχα θεμα δυσκοιλιοτητας κ εχθες..το αντιθετο. Σημερα τι να βαλω στο μενου, μπερδευτηκα...

αχ Ελενα μου ποσο σε νιωθω, κ εγω ετσι ανυπομονη ειμαι.ΔΕΝ ΚΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΠΤ!! τελικα πως μετραμε? με βαση το πινακακι της νεραιδουλας ή συμφωνα με την πητ μας?

Επισης η αιματολογος που με παρακολουθει μου ειπε να ξεκινησω να ελλατωνω κατα μισο χαπακι την κορτιζονη οταν κλεισω την 8η εβδομαδα κ παρω μια μερα απο την 9η. τωρα τι καταλαβαινεται οταν θα ειμαι 8+1 ή 9+1??? μαλλον πρεπει να το διευκρινισω μαζι της. Παντως Χριστουγεννα κοριτσια θα φαω ε μααααα! Αληθεια ξερετε αν επιτρεπετε η μαγιονεζα εμποριου πχ των γκουντις?

vNP1p3.png

YIscp3.png

ElenaCrete μην βιαζεσαι βρε!Θα περασει ο καιρος μπαμ μπαμ!! ;);)

Vasdeli χαλια ε?Κουραγιο κοπελα μου!

Εγω ενω εχω ορεξη καποιες φορες και πειναω, τρωω κανονικα και μολις φαω ανακατευομαι!

Μινα εγω να σου πω με εβδομαδες μετραω.Ο μηνας νομιζω ειναι λιγο πιο γενικο...πχ αυριο μεθαυριο αν σε ρωτησει καποιος στο δρομο θα του πεις τον μηνα γιατι απο εβδομαδες δεν θα σκαμπαζει.

Κοριτσια εκτος των αλλων βρισκομαι σε μια ονειρικη κατασταση...παραπαταω!να φταινε τα ουτροτζεσταν; παιρνει καμια αλλη;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αυτες οι βδομαδες και οι μηνες τελικα με μπερδευουν.τα ουτροτζεσταν vasdeli μου τα επερνα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και μου εφερναν υπνηλια μονο.Ευτυχως τα πηρα για λιγο καιρο για μια μικρη αποκολληση.

dev182pb___.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχθές ήμουν κι εγώ χάλια... το στομάχι έκανε τα δικά του, εγώ γενικότερα 2-3 μέρες νιώθω σαν να με περιτριγυρίζει κρύωμα... Ο καλός μου είναι αρρωστούλης, (παράξενο για τον ίδιο αφού 13 χρόνια που είμαστε μαζί είναι η 3η φορά που αρρωσταίνει!!) και μάλλον με κόλλησε... Το μόνο που έχω βασικά είναι ΠΟΛΥ κούραση και όλο το σώμα κάπως κομμένο να το πω...

Κατά τ'άλλα όλα τα γνωστά... Από χάπια, εγώ παίρνω folidex για φολικό οξύ, και μετά μαγνήσιο, σε δισκία που διαλύονται στο νερό, και θέλει 1 τη μέρα, ωστόσο πλέον έχω αρχίσει και δεν τα θέλω με ΤΙΠΟΤΑ!!! και έχω ήδη πάρει μπόλικα σπίτι που μου τα έγραφε η γιατρός... Στο επόμενο ραντεβού μας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα της ζητήσω χάπια!! Το μόνο κακό είναι ότι μου είχε πεί αμα θέλω χάπια αυτά που θα πρέπει να παίρνω (η μάρκα λέω) θα πρέπει να είναι 4 χαπάκια τη μέρα... :? Φοβάμαι ότι θα ξεχάσω κανένα... Αλλά δεν γίνεται αλλιώς!!

Εσείς τα νέα σας;;;

Υ.Γ. Χάρηκα πολύ που βρήκα αρκετές σας στο φεισμπουκ και μιλάμε και από εκεί!! Όποια άλλη θέλει, περιμένω pm να γνωριστούμε κι από εκεί πέρα...

Φιλάκια!!!:D:D

a1k1p2.png

εγω τα παιρνω κολπικα. φερνουν υπνηλια γενικοτερα αλλα αν τα παιρνεις απο το στομα εχουν περισσοτερες παρενεργειες απ οσο ξερω

Τί είναι αυτά βρε κορίτσια;; Για πιο σκοπό;;

Σόρρυ... η άσχετη πάλι της παρέας ξαναχτύπησε!! :roll::wink:

a1k1p2.png

Τί είναι αυτά βρε κορίτσια;; Για πιο σκοπό;;

Σόρρυ... η άσχετη πάλι της παρέας ξαναχτύπησε!! :roll::wink:

Τα utrogestan είναι προγεστερόνη, μία ορμόνη απαραίτητη για να επιτευχθεί και να προχωρήσει ομαλά μια εγκυμοσύνη. Στα πρώτα στάδια την παράγει ο οργανισμός κι αργότερα η παραγωγή γίνεται από τον πλακούντα. Μέχρι να σχηματιστεί ο πλακούντας όμως υπάρχει πιθανότητα να μην παράγεται προγεστερόνη στα επίπεδα που χρειάζεται κι έτσι η κύηση μπορεί να κινδυνεύσει. Στις εξωσωματικές και σπερματεγχυσεις δίνεται προληπτικά.

Αν πάθεις αποκόλληση βοηθάει στην επούλωση μαζί με την ξεκούραση.

vNP1p3.png

YIscp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...