Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαβαζω κ διαβαζω για τα φαγητα τα ναι κ τα οχι τις λιστες που προτεινετε κ ενα θα σας πω ΖΗΛΕΥΩΩΩ! εγω παιρνω κορτιζονη εδω κ εξι μηνες κ θα παιρνω μεχρι κ την 12η εβδομαδα και απαγορευονται ΟΛΑ! οχι αλατι οχι ζαχαρη οχι τυρια οχι οχι οχι ..μεγαλη πικρα κοριτσια :( :(

Λοιπον στην λιστα προαισθηματος εμεις εδω αισθανομαστε πολυ ροζζζ!!

Οσο για την Λιστα με τις κλινικες vasdeli μου εμεις ακομη δεν εχουμε αποφασισει. Ο γιατρος μου ξεγενναει και σε δημοσιο νοσοκομειο κ το σκεφτομαι. θα δειξει

vNP1p3.png

YIscp3.png

Πωπω πόσα είπατε!!! Μου πήρε αρκετή ώρα να σας διαβάσω χιχι...

venisak περαστικά κοπέλα μου μακάρι να γίνεις γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρείσαι.

neraidoula και Tinnaki μου πόσο σας νιώθω για τα κιλάκια!!! έχω κι εγώ τα δικά μου....82 στον αριθμό...και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου κατάφερα και πήρα μόλις 7!!! Βέβαια βοήθησε και ο μπεμπάκος μου που πίεζε το στομάχι μου και δε με άφηνε να φάω ιδιαίτερα...χιιχ

Βλέπω ωραία φαγητάκια μαγειρέψατε σήμερα... λαχανοντολμαδες... μιαμ μιαμ...

Εγώ φτωχά μακαρονάκια με σαλτσούλα έφαγα αλλά μια χαρα είμαι.

Όσον αφορά τη λίστα προαισθήματος εγώ νομίζω ότι έχω πάλι αγοράκι.

μια χαρά τα μακαρονάκια σου!!!

και τώρα λιγα θα βάλεις!!!! μην ανησυχείς!!!!!!

vasdeli εγώ ναι θα με βρεις, εσύ???

σας χαιρετώ γιατί σχολάω και θα μπω αργότερα!!!!

φιλάκια σε όλες σας και καλή ξεκούραση!!!!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

καλή ξεκούραση!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Λοιπόν οκ! Το κόβουμε αυτό με το φαγητό! Είναι πολύ άδικο για την Μίνα, οπότε ε εμείς τουλάχιστον εικονικά ας κάνουμε κράττει!!

Behappy μου εγώ έχω φτάσει ήδη τα 85.7 δυστυχώς ξεκίνησα από ψηλά, και μάλλον είμαι με τα πιο πολλά κιλά εδώ μέσα... Οπότε μη νιώθεις άσχημα!!:D

Όσο για facebook ναι έχω με το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο βεβαίως βεβαίως! Άμα θέλετε και συμφωνείτε όλες μπορούμε να ανταλλάξουμε σε pm και αυτά! Και συνεχίζω...

Λίστα Προαισθήματος:

elenacrete: κοριτσάκι

αστεράκι: κοριτσάκι

Tinna: κοριτσάκι

Neraidoula: κοριτσάκι

Venisak: αγοράκι

Vasdeli: κοριτσάκι

Behappy: αγοράκι

Μίνα: κοριτσάκι

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

Διαβαζω κ διαβαζω για τα φαγητα τα ναι κ τα οχι τις λιστες που προτεινετε κ ενα θα σας πω ΖΗΛΕΥΩΩΩ! εγω παιρνω κορτιζονη εδω κ εξι μηνες κ θα παιρνω μεχρι κ την 12η εβδομαδα και απαγορευονται ΟΛΑ! οχι αλατι οχι ζαχαρη οχι τυρια οχι οχι οχι ..μεγαλη πικρα κοριτσια :( :(

Λοιπον στην λιστα προαισθηματος εμεις εδω αισθανομαστε πολυ ροζζζ!!

Οσο για την Λιστα με τις κλινικες vasdeli μου εμεις ακομη δεν εχουμε αποφασισει. Ο γιατρος μου ξεγενναει και σε δημοσιο νοσοκομειο κ το σκεφτομαι. θα δειξει

Έλα Μίνα μου,δίκαιο έχεις, με την κορτιζόνη πρέπει να προσέχεις!!! Έτσι όμως θα είσαι και η πιο σικ εγκυούλα,ε; ;)

Αν θες στείλε με πμ πώς να σε ψάξω καλή μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli μου σου απάντησα!! Σε έκανα ήδη add ελπίζω να είσαι η σωστή!! χιχιχιχι

Κορίτσια όσες άλλες θέλετε να τα λέμε και μέσω φεισμπουκ, στείλτε pm

a1k1p2.png

Καλε δεν προλαβαινω να σας διαβασω..ποσες σελιδες γραψατε?????

Εδω η νυχτοβια τωρα...σημερα ετρεχα ολη μερα και κ@λο δεν εβαλα κατω.

Εχουμε και λεμε λοιπον....ξεκινησα με 49 κιλα και πρεπει να εχω παρει κανα 2 κιλακια.Η κοιλια μου εχει ηδη πεταχτει μιας και πιστευω οτι τωρα επειδη ειναι 2η εγκυμοσυνη θα φαινοταν πιο γρηγορα.

Το προαισθημα μου λεει πως θα ειναι αγορακι...τωρα θα δειξει!

Για την μαγιονεζα δεν το ηξερα οτι απαγορευετε...την εχω ταραξει και ετρωγα συνεχεια μεχρι τωρα.

Ελπιζω να σας πετυχω αυριο να τα πουμε.Facebook εχω και εγω οποια θελει ας μου στειλει πμ να την κανω.

Φιλακια πολλααα!!!!:P

dev182pb___.png

Κοριτσακια μου Καλησπερα.. Πεταγομαι λιγο στο δικο σας θεματακι...!!!

λοιπον.. οσο αφορα τα φαγητα.. μονο η σπιτικη Μαγιονεζα απαγορευετε.. η αγοραστη επιστρεπετε.. !!!

τωρα εαν ξερετε απο που ειναι τα αυγουλακια σας, μπορειτε να τα φατε και μελατα και αυγολεμονο στο φαγητο.. αν οχι καλητερα να τα αποφυγετε.. !!

εγω παντως τα τρωω μελατα.. και τα ξεσκιζω κιολας.. !!!

οσο αφορα τα σκωτακια και ολα τα παρελκομενα.. αν ειναι δικα σας κρεατα .. μπορειτε να τρωτε.. αλλα οχι συνεχεια.. !!!

τα κιτρινα τυρια εχουν πολλα λιπαρα, και δυστυχως προκαλουν δυσκιλιοτητες.. !!!

ο τονος επιτρεπετε μια φορα την βδομαδα.. !!! και ο σωλομος.. ειναι ο καλητερος..

πρασινες σαλατες οχι απο εξω, δεν ξερετε πως εχουν πλυθει..

Εμενα παντως κοριτσια η συμβουλη μου ειναι να τρωτε οτι θελεε και σας κανει ορεξη.. αλλα καποιες τροφες απλα να μην της τρωτε συνεχεια.. !!

εγω παντως τρωω απο ολα.. και ειμαι μια χαρα.. μονο σπιτικη μαγιονεζα δεν αγγιω και αυτο γιατι γενικα δεν μου αρεσει η μαγιονεζα...!!!

και κατι σημαντικο.. Δεν ειμαστε Αρρωστες.. ειμαστε απλα εγκυμονουσες..

εμενα η γιατρος μου παντως δεν μου ειπε να αποφυγω τιποτα.. απλα να μην τρωω πολλες ποσοστητες σε καποια φαγητα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα , καλημέρα!!!

τι κάνετε κορίτσια και κοιλίτσες?

εμείς εδώ καλά!!! καλή μας εβδομάδα vasdeli (10η σήμερα) ουουουου!!!!

λοιπόν για το φατσοβιβλίο είμαι μέσα και έχω στείλει μνμ σε όλες!!!

αν ξέχασα καμία , επειδή σας πήρα με τη σειρά στείλτε μου μνμ εε...!εγώ όλες μας υπολόγισα!!!

Μίνα μου, κομμένο το φαγητό!!! μόλις τελειώσεις με τις ενέσεις σε αφήνουμε να γράφεις όοοοολλη μέρα τι θα τρως και εμείς να μη μπορούμε (γιατί αν φάμε οσα είπαμε.....) θα χουμε γίνει αφρατούλες!!!χεχε

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

αχ βρε κορίτσια δώστε μου λίγο μωρουδόσκονη και θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά!

βρήκαμε στις εξετάσεις ότι πάσχω από υποθυροειδή και εχθές πήγα σε ενδοκρινολόγο

ξεκινήσαμε αγωγή με Τ4 και ο γιατρος είναι καθυσηχαστικός αλλά εγώ τρέμω μη γίνει τίποτα!!είπα να μη σας το πω πρωί πρωί αλλά δεν άντεξα!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημερα σας κοριτσια!!Τι κανετε?Πως εισαστε σημερα?

Tinna μου μην ανησυχεις!Απο την στιγμη που ο γιατρος ηταν καθησυχαστικος

δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!;);) Αν ηταν δεν θα σου τα εδινε!

Κοριτσακια μου Καλησπερα.. Πεταγομαι λιγο στο δικο σας θεματακι...!!!

λοιπον.. οσο αφορα τα φαγητα.. μονο η σπιτικη Μαγιονεζα απαγορευετε.. η αγοραστη επιστρεπετε.. !!!

τωρα εαν ξερετε απο που ειναι τα αυγουλακια σας, μπορειτε να τα φατε και μελατα και αυγολεμονο στο φαγητο.. αν οχι καλητερα να τα αποφυγετε.. !!

εγω παντως τα τρωω μελατα.. και τα ξεσκιζω κιολας.. !!!

οσο αφορα τα σκωτακια και ολα τα παρελκομενα.. αν ειναι δικα σας κρεατα .. μπορειτε να τρωτε.. αλλα οχι συνεχεια.. !!!

τα κιτρινα τυρια εχουν πολλα λιπαρα, και δυστυχως προκαλουν δυσκιλιοτητες.. !!!

ο τονος επιτρεπετε μια φορα την βδομαδα.. !!! και ο σωλομος.. ειναι ο καλητερος..

πρασινες σαλατες οχι απο εξω, δεν ξερετε πως εχουν πλυθει..

Εμενα παντως κοριτσια η συμβουλη μου ειναι να τρωτε οτι θελεε και σας κανει ορεξη.. αλλα καποιες τροφες απλα να μην της τρωτε συνεχεια.. !!

εγω παντως τρωω απο ολα.. και ειμαι μια χαρα.. μονο σπιτικη μαγιονεζα δεν αγγιω και αυτο γιατι γενικα δεν μου αρεσει η μαγιονεζα...!!!

και κατι σημαντικο.. Δεν ειμαστε Αρρωστες.. ειμαστε απλα εγκυμονουσες..

εμενα η γιατρος μου παντως δεν μου ειπε να αποφυγω τιποτα.. απλα να μην τρωω πολλες ποσοστητες σε καποια φαγητα...!!!

Kαλημέρα κορίτσι και σε ευχαριστούμε! Είμαι της ιδίας άποψης, εκτός του ότι αποφεύγω τα γλυκά !!!!

καλημέρα, καλημέρα , καλημέρα!!!

τι κάνετε κορίτσια και κοιλίτσες?

εμείς εδώ καλά!!! καλή μας εβδομάδα vasdeli (10η σήμερα) ουουουου!!!!

λοιπόν για το φατσοβιβλίο είμαι μέσα και έχω στείλει μνμ σε όλες!!!

αν ξέχασα καμία , επειδή σας πήρα με τη σειρά στείλτε μου μνμ εε...!εγώ όλες μας υπολόγισα!!!

Μίνα μου, κομμένο το φαγητό!!! μόλις τελειώσεις με τις ενέσεις σε αφήνουμε να γράφεις όοοοολλη μέρα τι θα τρως και εμείς να μη μπορούμε (γιατί αν φάμε οσα είπαμε.....) θα χουμε γίνει αφρατούλες!!!χεχε

Έλα ρε Τίνα! Καλημέρα! Ναι, πάει και η 10η βδομάδα....βάζουμε πλώρη για την 11η!!!

Γιατί δεν πήρα το μήνυμά σου για το φέις; κάτσε να ξαναελένξω!!!!Και θα σου πω!

Για το φέις σκέφτηκα ότι ίσως κάποια δεν επιθυμεί και γιαυτό ρώτησα, αρχικά....:) Ήδη βρήκα την Έλενα και την Νεραϊδούλα.

αχ βρε κορίτσια δώστε μου λίγο μωρουδόσκονη και θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά!

βρήκαμε στις εξετάσεις ότι πάσχω από υποθυροειδή και εχθές πήγα σε ενδοκρινολόγο

ξεκινήσαμε αγωγή με Τ4 και ο γιατρος είναι καθυσηχαστικός αλλά εγώ τρέμω μη γίνει τίποτα!!είπα να μη σας το πω πρωί πρωί αλλά δεν άντεξα!!

Καλέ, μην αγχώνεσαι! Αφού το ανακαλύψατε ήδη θα κάνεις την αγωγή σου και όλα καλά θα πάνε! Εγώ είχα υπερθυρεοειδισμό πριν παντρευτώ και μείνω έγκυος, με θεραπεία 2 χρόνων ρυθμίστηκε όμως και από τότε στα τακτικά τσεκ απ δεν έχει κυλήσει κάτι που φοβόμουν μη γίνει στις εγκυμοσύνες....τώρα πρέπει και πάλι να το τσεκάρω....

Καλημέραααααααα!!!!!:D

qwlrp3.png

Καλημερα σας κοριτσια!!Τι κανετε?Πως εισαστε σημερα?

Tinna μου μην ανησυχεις!Απο την στιγμη που ο γιατρος ηταν καθησυχαστικος

δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!;);) Αν ηταν δεν θα σου τα εδινε!

Καλημέρα Βασούλα!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...