Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

κάτσε γιατί ίσως μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα....

εδώ στην κύπρο είναι απαραίτητο γύρω στην 10η με 11η εβδομάδα να δώσεις αίμα το οποίο το στέλνουν στη λεμεσό σε ένα εξειδικευμένο κέντρο το οποίο σε λίγες μέρες σου στέλνει τα αποτελέσματα.....

αποτελέσματα που δείχνουν τα ποσοστά ύπαρξης του σύνδρομου....

και μαζί με αυτά ο γιατρός που κάνει την αυχενική, βάζει και τα νούμερα από τις μετρήσεις και σου δίνει το τελικό ποσοστό που σου αντιστοιχεί.....

η ανάλυση αυτή είναι εντελώς δωρεάν για όλες τις έγκυες!!!!

μόνο την αυχενική πληρώνεις και αυτην αν την κάνεις σε ιδιώτη.....

αυτό που λες εσύ μήπως είναι κάτι πιο εξειδικευμένο???

Α! κατάλαβα! μιλάς για το pap-A!!!

Tι πέρασα εγώ στο πρωτο μου παιδακι με αυτήν την παλιοεξέταση.....είχανε βγει ψευδώς θετικά τα αποτελέσματα ενώ η αυχενική ήταν άριστη!!! Και μου έλεγε ο γιατρός μου, μην ανησυχείς....υπερηχογραφικά βλέπω άριστο το μωρό....αλλά έκανα αυχενική τελικά...παρά το γεγονός ότι τότε ήμουν 29 χρονών.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λανθασμένα κατάλαβα για την νέα μέθοδο που κάνουν τώρα αντί της άμνιο....είναι με αιματολογική εξέταση, στέλνεις το δείγμα στην Αμερική και έχεις το αποτέλεσμα σε 20 μέρες περίπου, νομίζω. Πληρώνεις γύρω στα 700 :roll: και αποφεύγεις την άμνιο.....

qwlrp3.png

Α! κατάλαβα! μιλάς για το pap-A!!!

Tι πέρασα εγώ στο πρωτο μου παιδακι με αυτήν την παλιοεξέταση.....είχανε βγει ψευδώς θετικά τα αποτελέσματα ενώ η αυχενική ήταν άριστη!!! Και μου έλεγε ο γιατρός μου, μην ανησυχείς....υπερηχογραφικά βλέπω άριστο το μωρό....αλλά έκανα αυχενική τελικά...παρά το γεγονός ότι τότε ήμουν 29 χρονών.....

είδες αλλιώς τα λέτε εκεί αλλιώς εδώ!!!!

καμιά φορά είναι για να τρελαίνεσαι όταν σου λένε ότι κάτι τρέχει.....ευτυχώς που είχες καλό γιατρό!!!!

σε τελική δεν ξέρω και αν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις...

οκ σου λένε από τη μία ότι όλα είναι καλά και ηρεμείς.....αλλά αν σου πουν ότι κάτι παει λάθος εκεί τι κάνεις???

τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς φυσικά αλλά αν τύχει???

αλλά δεν είναι ευχάριστο το θέμα που άνοιξα οπότε αστο.....να μην τυχει σε καμία μας....και ποτέ.....

dAADp2.png

aeNkp2.png

Λανθασμένα κατάλαβα για την νέα μέθοδο που κάνουν τώρα αντί της άμνιο....είναι με αιματολογική εξέταση, στέλνεις το δείγμα στην Αμερική και έχεις το αποτέλεσμα σε 20 μέρες περίπου, νομίζω. Πληρώνεις γύρω στα 700 :roll: και αποφεύγεις την άμνιο.....

ναι αλλά για τι ποσό μιλάμε έτσι???

δεν είναι λίγα 700 ευρώ.....καθόλου.....

αλλά από την άλλη η άμνιο διατρέχει περισσότερους κινδύνους οπότε ίσως να είναι και η καλύτερη λύση.....

δεν ξέρω...:?

dAADp2.png

aeNkp2.png

Επειδή πριν δύο εβδομάδες αντιμετώπισα το δίλλημα άμνιο ή καινούρια αιματολογική να σας πω ότι η καινούρια εξέταση κοστίζει 650 Ευρώ, γίνεται μια απλή αιμοληψία και τα αποτελέσματα στέλνονται μονάχα στην Αμερική (αυτό μου το τόνισε ο γιατρός, γιατί πολλοί τείνουν να διακυρρήτουν άλλα). Ανιχνεύει μονάχα 4 σύνδρομα (21,18,13 και ένα άλλο που δεν το γνωρίζω),έχει ποσοστό αξιοπιστίας 97% και αν δείξει αυξημένο κίνδυνο, τότε αναγκαστικά κάνεις και άμνιο

Εγώ, παρόλο το ρίσκο επέλεξα άμνιο μοριακή, κόστος και αυτή 650 Ευρω, αλλά ανιχνευει 120 σύνδρομα περίπου (και κυστική ίνωση), με ποσοστά αξιοπιστίας 99,99%. Αλλά κίνδυνος αποβολής 1/200........

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ, ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΣΤΗ, ΠΗΓΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΣΗ ΟΕΟ???

lty0p2.png

Επειδή πριν δύο εβδομάδες αντιμετώπισα το δίλλημα άμνιο ή καινούρια αιματολογική να σας πω ότι η καινούρια εξέταση κοστίζει 650 Ευρώ, γίνεται μια απλή αιμοληψία και τα αποτελέσματα στέλνονται μονάχα στην Αμερική (αυτό μου το τόνισε ο γιατρός, γιατί πολλοί τείνουν να διακυρρήτουν άλλα). Ανιχνεύει μονάχα 4 σύνδρομα (21,18,13 και ένα άλλο που δεν το γνωρίζω),έχει ποσοστό αξιοπιστίας 97% και αν δείξει αυξημένο κίνδυνο, τότε αναγκαστικά κάνεις και άμνιο

Εγώ, παρόλο το ρίσκο επέλεξα άμνιο μοριακή, κόστος και αυτή 650 Ευρω, αλλά ανιχνευει 120 σύνδρομα περίπου (και κυστική ίνωση), με ποσοστά αξιοπιστίας 99,99%. Αλλά κίνδυνος αποβολής 1/200........

και μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα....

όμως όλα έδειξαν καλα έτσι δεν είναι??? παρόλη την ταλαιπωρία σου και το κόστος φυσικά......

dAADp2.png

aeNkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ !!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!

lty0p2.png

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ, ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΜΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΣΤΗ, ΠΗΓΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΣΗ ΟΕΟ???

καλημέρα venisak!!!

θέλει υπομονή η κύστη...πολύ σπαστική και ενοχλητική.....είχα και εγώ παλιά και όντως με τοπική αναισθησία μου την καθάρισαν....

αλλά εγώ βγάζω συχνά σε διάφορα μέρη:confused:.......

περαστικά σου....είναι χάλια ο καιρός και πιο επικίνδυνος για ιώσεις και κρυολογήματα....ειδικά άμα κυκλοφορεί κάτι στο σπίτι.....

η βλακεία είναι ότι δεν μπορείς να παρεις και κάτι......

dAADp2.png

aeNkp2.png

και μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα....

όμως όλα έδειξαν καλα έτσι δεν είναι??? παρόλη την ταλαιπωρία σου και το κόστος φυσικά......

Κουκλίτσα μου όλα καλά, δόξα τω Θεώ!!!!!

Τώρα την έκανα λόγω ηλικίας και λόγω λίγο αυξημένης αυχενικης. Ο φόβος υπήρχε και πάντα υπάρχει, αλλά μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα venisak!!!

θέλει υπομονή η κύστη...πολύ σπαστική και ενοχλητική.....είχα και εγώ παλιά και όντως με τοπική αναισθησία μου την καθάρισαν....

αλλά εγώ βγάζω συχνά σε διάφορα μέρη:confused:.......

περαστικά σου....είναι χάλια ο καιρός και πιο επικίνδυνος για ιώσεις και κρυολογήματα....ειδικά άμα κυκλοφορεί κάτι στο σπίτι.....

η βλακεία είναι ότι δεν μπορείς να παρεις και κάτι......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!

ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑΡΙΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

lty0p2.png

Κουκλίτσα μου όλα καλά, δόξα τω Θεώ!!!!!

Τώρα την έκανα λόγω ηλικίας και λόγω λίγο αυξημένης αυχενικης. Ο φόβος υπήρχε και πάντα υπάρχει, αλλά μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα

και όλα καλα θα παραμείνουν μέχριτ ο τέλος!!!!

το πιστέυω!!!!!

σκεφτόμαστε θετικά και προχωράμε!!!!!!;);););)

dAADp2.png

aeNkp2.png

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΚΤΕΙΛ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!

ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑΡΙΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

να κάνεις λίγη υπομονή και ίσως υποχωρήσει με την κρέμα....αν όχι τότε θα περιμένεις το οκ από το γιατρό σε μεταγενέστερο στάδιο που ίσως επιτρέπεται μικρη αναισθησία....:roll:

και για την ίωση επίσης υπομονή!!!! πες του να σε κανακεύει ακόμα περισσότερο :mrgreen: για να περάσει πιο γρήγορα!!!;););)

dAADp2.png

aeNkp2.png

να κάνεις λίγη υπομονή και ίσως υποχωρήσει με την κρέμα....αν όχι τότε θα περιμένεις το οκ από το γιατρό σε μεταγενέστερο στάδιο που ίσως επιτρέπεται μικρη αναισθησία....:roll:

και για την ίωση επίσης υπομονή!!!! πες του να σε κανακεύει ακόμα περισσότερο :mrgreen: για να περάσει πιο γρήγορα!!!;););)

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:D:D:D

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Ή ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΝ

lty0p2.png

Ευχαριστούμε Σταυρουλα! Το θεωρώ λίγο ταλαιπωρία....αν είναι να κάνεις και την άμνιο στο τέλος....

Ευτυχώς όλα καλά για σένα.....με χαρά να υποδεχτείς το κοριτσάκι σου!!!

Venisak περαστικά σου κούκλα μου!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...