Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Είσαι και γρήγορη!!!!! Να το καινούργιο τικεράκι!!!!

είμαι όταν δε βαριέμαι:mrgreen:χιχιχι!!!!!

από φαγητά τρως τα πάντα???

εγώ έχω κόψει το κρέας, τις σοκολατες, τον καφέ, τα τσάγια και τους χυμούς.....δεν κατεβαίνει τίποτα....όλα βρωμάνε και μου προκαλούν αηδία...

μόνο νερό πίνω και εκείνο με το ζόρι:confused:

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είμαι όταν δε βαριέμαι:mrgreen:χιχιχι!!!!!

από φαγητά τρως τα πάντα???

εγώ έχω κόψει το κρέας, τις σοκολατες, τον καφέ, τα τσάγια και τους χυμούς.....δεν κατεβαίνει τίποτα....όλα βρωμάνε και μου προκαλούν αηδία...

μόνο νερό πίνω και εκείνο με το ζόρι:confused:

Aποφεύγω συστηματικά τα γλυκά...κατά τα άλλα τρώω τα πάντα αλλά παθαίνω το εξής: Ορεγομαι διάφορα αλλά όταν τα τρώω αηδιάζω....καφεδάκι ωστόσο πίνω αραιά και που...δεν μπορώ ρε γμτ....είμαι λάτρης....γαλλικό πίνω, το απολαμβάνω....:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

mama4u: Π.Η.Τ 02.07.14

neraidoula: Π.Η.Τ 04.07.14

venisak: Π.Η.Τ 09.07.14

vasdeli: Π.Η.Τ 11.07.14 ΙΑΣΩ

Tinna: Π.Η.Τ 11.07.14

ElenaCrete: Π.Η.Τ 19.07.14

Mina_: Π.Η.Τ 27.07.14

Αστερακι πες ΠΗΤ να βάλουμε κι εσένα στη λίστα....ξέχασα καμιά; Τι θα λέγατε να προσθέταμε και το μαιευτήριο;

qwlrp3.png

Καλημέρα!!! Τι κανετε???

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα... χθες με είχε πιασει γρίπη (ευτυχώς μιας ημέρας). Είχα δέκατα όλη μέρα και δε μπορούσα να κουνηθώ από το κρεβάτι... ούτε το μικρούλη μου δεν μπορούσα να φροντίσω :(

Πήγαμε όμως στη μανούλα μου και μας φρόντισε και τους δύο μέχρι να γυρίσει ο μπαμπάς μας!

Είχα και κάτι ανακατοσούρες αλλά δεν ξέρω αν ήταν της γρίπης ή της εγκυμοσύνης... στην πρώτη μου δεν είχα τίποτα απολύτως, θα δούμε λοιπόν...

Πολλά φιλιά σε όλες σας και στις κοιλιτσες σας ακόμα περισσότερα!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Aποφεύγω συστηματικά τα γλυκά...κατά τα άλλα τρώω τα πάντα αλλά παθαίνω το εξής: Ορεγομαι διάφορα αλλά όταν τα τρώω αηδιάζω....καφεδάκι ωστόσο πίνω αραιά και που...δεν μπορώ ρε γμτ....είμαι λάτρης....γαλλικό πίνω, το απολαμβάνω....:roll:

βρε και γουρουνόπουλο μπορεί να μου μυρίσει και μόλις το δω να θέλω να τα βγάλω όλα....θέλω να φάω αλλά το στόμα μου αντιστέκεται...

και εγώ είμαι του καφέ αλλά δεν πάει κάτω...ούτε καν ο γαλλικός

Ευμορφία μου, ποιον γιατρό έχεις και που γεννάς με το καλό;

εγώ μένω κύπρο οπότε θα πάω σε εδώ γιατρό που είναι πάρα πολύ καλος ευτυχώς και ελπίζω να πάνε όλα καλά.......

και ο ίδιος είναι εξειδικευμένος και στις αυχενικές και έτσι θα κάνω σε αυτόν και τα δύο τεστ!!!!

και την άλλη παρασκευή θα στείλουμε και αίμα για το σύνδρομο ντάουν...

dAADp2.png

aeNkp2.png

Αστερακι πες ΠΗΤ να βάλουμε κι εσένα στη λίστα....ξέχασα καμιά; Τι θα λέγατε να προσθέταμε και το μαιευτήριο;

Εγώ έχω ΠΗΤ 31/7/2014 και γεννάω στο Μητέρα... αν θέλεις βάλε με κι εμένα στη λιστούλα...

b3Yvp3.png

[/url]q1T2p2.png

Καλημέρα!!! Τι κανετε???

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα... χθες με είχε πιασει γρίπη (ευτυχώς μιας ημέρας). Είχα δέκατα όλη μέρα και δε μπορούσα να κουνηθώ από το κρεβάτι... ούτε το μικρούλη μου δεν μπορούσα να φροντίσω :(

Πήγαμε όμως στη μανούλα μου και μας φρόντισε και τους δύο μέχρι να γυρίσει ο μπαμπάς μας!

Είχα και κάτι ανακατοσούρες αλλά δεν ξέρω αν ήταν της γρίπης ή της εγκυμοσύνης... στην πρώτη μου δεν είχα τίποτα απολύτως, θα δούμε λοιπόν...

Πολλά φιλιά σε όλες σας και στις κοιλιτσες σας ακόμα περισσότερα!

καλημέρα behappy!!!!!!!!!

αυτά τα δέκατα είναι ακόμα πιο χειρότερα και από τον πυρετό....

σήμερα είσαι μια χαρα όμως ε??

οι ανακατοσούρες ίσως να ήταν της γρίπης...αν σήμερα είσαι οκ τότε μάλλον εκεί οφειλόταν....

αν έχεις και σήμερα τότε ίσως να σε ξεκινήσουν και εσένα σιγά σιγά...

και εγώ δεν είχα τίποτα απολύτως στο γιο μου αλλά τώρα τα είδα όλα..............

dAADp2.png

aeNkp2.png

αστεράκι!!!: Π.Η.Τ 16.07.14 ΛΗΔΡΑ Κύπρος

Behappy: Π.Η.Τ 31.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα behappy!!!!!!!!!

αυτά τα δέκατα είναι ακόμα πιο χειρότερα και από τον πυρετό....

σήμερα είσαι μια χαρα όμως ε??

οι ανακατοσούρες ίσως να ήταν της γρίπης...αν σήμερα είσαι οκ τότε μάλλον εκεί οφειλόταν....

αν έχεις και σήμερα τότε ίσως να σε ξεκινήσουν και εσένα σιγά σιγά...

και εγώ δεν είχα τίποτα απολύτως στο γιο μου αλλά τώρα τα είδα όλα..............

Ναι ναι σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, όχι εντελώς καλά αλλά μπορώ να κάνω πέντε πραγματάκια...

Πότε σου ξεκίνησαν οι ανακατωσούρες; Έχεις ακόμη;

b3Yvp3.png

[/url]q1T2p2.png

Ευμορφία, δεν θα κανεις την κλασική αμνιο, ε; θα κάνεις αυτή τη νεα μέθοδο με το αίμα; τα στέλνουν Αμερική το αίμα; και σε πόσες μέρες ξέρεις; και μια ερώτρηση...γιατί ξ'έρεις από τώρα ότι θα κάνεις αυτο το τεστ αντι άμνιο; Κάτσε να κάνεις πρώτα την αυχενική ρε πουλάκι μου και μετά αν δεν βγει καλή προχωράς....γιατί από ότι ξέρω κοστίζει και πανάκριβα....γύρω στα 700 αν δεν κάνω λάθος;

qwlrp3.png

Ναι ναι σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, όχι εντελώς καλά αλλά μπορώ να κάνω πέντε πραγματάκια...

Ελπίζω να ηρεμήσεις τώρα...πρσγματικά αυτή η αίσθηση είναι ανυποφορη....αλλά και τι να κάνεις.....μεγαλώνουν οι εισβολείς μας!!!!

qwlrp3.png

εμένα ξεκίνησαν περίπου στην 6η με 7η εβδομάδα και ακόμα συνεχίζονται....

είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά ώρες ώρες δεν αντέχετε.....

να μην κουράζεσαι πολύ, να πάρεις τα πάνω από χθες και μετά κάνεις δουλίτσες!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Ευμορφία, δεν θα κανεις την κλασική αμνιο, ε; θα κάνεις αυτή τη νεα μέθοδο με το αίμα; τα στέλνουν Αμερική το αίμα; και σε πόσες μέρες ξέρεις; και μια ερώτρηση...γιατί ξ'έρεις από τώρα ότι θα κάνεις αυτο το τεστ αντι άμνιο; Κάτσε να κάνεις πρώτα την αυχενική ρε πουλάκι μου και μετά αν δεν βγει καλή προχωράς....γιατί από ότι ξέρω κοστίζει και πανάκριβα....γύρω στα 700 αν δεν κάνω λάθος;

κάτσε γιατί ίσως μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα....

εδώ στην κύπρο είναι απαραίτητο γύρω στην 10η με 11η εβδομάδα να δώσεις αίμα το οποίο το στέλνουν στη λεμεσό σε ένα εξειδικευμένο κέντρο το οποίο σε λίγες μέρες σου στέλνει τα αποτελέσματα.....

αποτελέσματα που δείχνουν τα ποσοστά ύπαρξης του σύνδρομου....

και μαζί με αυτά ο γιατρός που κάνει την αυχενική, βάζει και τα νούμερα από τις μετρήσεις και σου δίνει το τελικό ποσοστό που σου αντιστοιχεί.....

η ανάλυση αυτή είναι εντελώς δωρεάν για όλες τις έγκυες!!!!

μόνο την αυχενική πληρώνεις και αυτην αν την κάνεις σε ιδιώτη.....

αυτό που λες εσύ μήπως είναι κάτι πιο εξειδικευμένο???

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...