Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Δεν το πιστεύω Τίνα!!! Κι εσύ στον Τζιώτη; Αχ, είναι πολύ καλός ο γιατρούλης μου, τον αγαπάω πάάάαρα πολύ ρε παιδιά!!!! Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό!!!Που γέννησα σε αυτόν τα τρία μου παιδιά, που με πρόσεξε τόσο στην ατυχία που είχα στην τρίτη μου εγκυμοσύνη(είχα ενδομήτριο θάνατο στην 19η βδομάδα) και που τώρα μου συμπαραστέκεται τόσο και σε αυτή τη δύσκολη εγκυμοσύνη....ρε κορίτσια, με πήρε μόνος του Τηλ να με ρωτήσει πως είμαι, με συγκίνησε..

Αστεράκι(αλήθεια πώς σε λένε; ) κι εγώ μια από τα ίδια...τα μαλλιά λαδώνουν και προς το παρόν έχω όψη πάσχοντος...κορίτσι, λένε, παίρνει την ομορφιά της μάνας...χαχα!!!! Αλήθεια, έχετε προαίσθημα;

Μιλάμε θα ψοφήσω σήμερα...ξερνοβολάω σαν το γατί...ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!! :)

πρώτον λυπάμαι πολύ για το χαμό που είχατε:(:(:(

όμως ήρθαν στη ζωή σας και άλλα σκαθαράκια και έτσι απαλύνθηκε λίγο ο πόνος....

με λένε εμορφία.....

λες να πηγαίνουμε για κορίτσι ε??? ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό που είπες για την ομορφιά:rolleyes:

εγώ στην αρχή πίστευα ότι είναι αγόρι αλλά εδώ και λίγο καιρό τείνω προς την άλλη πλευρά και μάλλον θα βγει αυτή αληθινή!!!!

εσύ τι πιστεύεις για σένα???

κάνεις συνέχεια εμετούς βρε κορίτσι μου??? πολύ ταλαιπωρία....εμένα φτάνει μέχρι το λαιμό και εκεί μένει...ο άτιμος....

δεν ξερω αν θα ξαλάφρωνα αν έκανα τελικά.....

να προσέχεις και να ενυδατώνεσε ε!!!!!!!!!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Συγνώμη που εισχωρώ έτσι στην παρέα σας....είμαι και εγώ μία μανούλα Απριλίου, έχοντας ήδη ένα αγοράκι και περιμένοντας ένα κοριτσάκι.......

Καταρχήν να ευχηθώ ανέφελες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλα τα κορίτσια και με το καλό να υποδεχθείτε τα θαυματάκια σας.....

Ειδικά σε εσένα Vasdeli μου θέλω να σου πω να μην ανυσυχείς.....είχαμε ξαναμιλήσει από το Parents και σε ευχαριστώ πολύ τότε που με στιρήξες τότε που είχα ανάγκη......Όλα θα πάνε τέλεια....

Και στη Μίνα που πέρασε αρχικά λίγο δύσκολα.......

Κορίτσια, έχετε εμπιστοσύνη στα σποράκια σας. Είναι μαχητές....

Όλο το πρω΄το τρίμηνο είχα αποκολλήσεις, αιμορραγίες.....ακολούθησε αμνιοπαρακέντηση.....τώρα ανιχνεύτηκε κάποιο θέμα με τους παλμούς και πάω τη Δευτέρα σε εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή.....

Και όμως η μπουκιτσα μου είναι εδώ, κάθε κλωτσίτσα της και τα ξεχνω όλα και παίρνω δύναμη....

Πίστη και προσευχή θέλει, δύναμη και αισιοδοξία......

Σας φιλώ γλυκά

Όλα θα πάνε τέλεια......:D:D:D:D:D

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Ευμορφία; τι ωραίο και σπάνιο όνομα!!!

Ναι,κάθε μέρα έχω το στομάχι μου αλλά σήμερα κάνω αξιοπρεπείς εμετούς....δεν πειράζει, το νινί δίνει σημάδια!!

Εμένα όλοι μου λένε για κορίτσι και στην αρχή έτσι έλεγα κι εγώ...πριν 4-5 μέρες κάτι μου έλεγε το προαίσθημα για τσουτσούνι πάλι, τώρα σταμάτησε αυτο το προαίσθημα...ειλικρινά δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Συγνώμη που εισχωρώ έτσι στην παρέα σας....είμαι και εγώ μία μανούλα Απριλίου, έχοντας ήδη ένα αγοράκι και περιμένοντας ένα κοριτσάκι.......

Καταρχήν να ευχηθώ ανέφελες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλα τα κορίτσια και με το καλό να υποδεχθείτε τα θαυματάκια σας.....

Ειδικά σε εσένα Vasdeli μου θέλω να σου πω να μην ανυσυχείς.....είχαμε ξαναμιλήσει από το Parents και σε ευχαριστώ πολύ τότε που με στιρήξες τότε που είχα ανάγκη......Όλα θα πάνε τέλεια....

Όλο το πρω΄το τρίμηνο είχα αποκολλήσεις, αιμορραγίες.....ακολούθησε αμνιοπαρακέντηση.....τώρα ανιχνεύτηκε κάποιο θέμα με τους παλμούς και πάω τη Δευτέρα σε εξειδικευμένο υπερηχογραφιστή.....

Και όμως η μπουκιτσα μου είναι εδώ, κάθε κλωτσίτσα της και τα ξεχνω όλα και παίρνω δύναμη....

Σας φιλώ γλυκά

Σε θυμάμαι καλή μου!!!! Είσαι πάλι εγκυούλα; Με το καλό, όλα θα πάνε καλά!!! Έτσι είναι!!! Είναι μαχητές τα σπόρια μας!!!! Αχ, πολύ χάρηκα κορίτσι μου!!! Να μπεις να μας πεις νέα!!!

qwlrp3.png

είχε στις 13/11 και ακόμα να αλλάξει η ηλικία στο τικεράκι...έχει κολλήσει στα 4.....δεν ξέρω γιατί:confused:

Στις 13/11; Ίδια μέρα με τον καλό μου!!! Να τον χαίρεσαι!!! Μάλλον είναι από τα τικεράκια που φτάνουν μέχρι τα τέσσερα, μπορείς να βάλεις άλλο με απεριόριστο χρόνο.

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας φιλώ γλυκά

σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν όλα καλά από δω και πέρα και τη δευτέρα να δείξει ο υπέρηχος πως τίποτα δε συμβαίνει!!!

είναι πέρα για πέρα μαχητές τα θαυματάκια όλων των μαμάδων και θα τα καταφέρουν!!!

η πίστη κάνει θαύματα!!! (προσωπική άποψη)

όλα θα πάνε καλά!!!:D:D:D:D

αν θες να μας πεις τα νέα σου τη δευτέρα!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Ευμορφία; τι ωραίο και σπάνιο όνομα!!!

Ναι,κάθε μέρα έχω το στομάχι μου αλλά σήμερα κάνω αξιοπρεπείς εμετούς....δεν πειράζει, το νινί δίνει σημάδια!!

Εμένα όλοι μου λένε για κορίτσι και στην αρχή έτσι έλεγα κι εγώ...πριν 4-5 μέρες κάτι μου έλεγε το προαίσθημα για τσουτσούνι πάλι, τώρα σταμάτησε αυτο το προαίσθημα...ειλικρινά δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί!!!

ναι σπάνιο και μπερδεύει πολλούς που δεν το έχουν ξανακούσει!!!

σου δίνει σημάδια το μικρούλι σου οπότε είναι της χαράς όλα όσα περνάς.....

απλά είναι λίγο ταλαιπωρία....θα περάσει όμως...ίσως μόλις κλείσουμε το τρίμηνο!!!!

για να έχεις μπερδευτεί τόσο μάλλον για κορίτσι πας!!!!;););)

Στις 13/11; Ίδια μέρα με τον καλό μου!!! Να τον χαίρεσαι!!! Μάλλον είναι από τα τικεράκια που φτάνουν μέχρι τα τέσσερα, μπορείς να βάλεις άλλο με απεριόριστο χρόνο.

θα το ψάξω λίγο αν είναι να το αλλάξω!!!

να χαίρεσαι ετεροχρονισμένα και τον αντρούλη σου!!!!!!!!

dAADp2.png

aeNkp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.....

Αστερακι, όντως, η πίστη κάνει θαύματα.....όσο για αυτό που ρωτάς για το φύλο, εγώ από την αρχή στρογγύλεψα και όλοι μου λέγανε για κορίτσι, επειδή, λέει, έχω ομορφύνει....όνπερ και εγένετο!

Σας φιλώ και να προσέχετε.....

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Αστερακι, όντως, η πίστη κάνει θαύματα.....όσο για αυτό που ρωτάς για το φύλο, εγώ από την αρχή στρογγύλεψα και όλοι μου λέγανε για κορίτσι, επειδή, λέει, έχω ομορφύνει....όνπερ και εγένετο!

δε μένει παρά να περιμένουμε λίγο μέχρι την αυχενική και να μάθουμε!!!!

και τότε θα καταλάβουμε και γιατί όλες αυτές οι αλλαγές!!!;)

και εσύ να προσέχεις!!!!!!!!

:D:D:D

dAADp2.png

aeNkp2.png

Με το καλό Σταυρούλα μου!!!! Να μπεις να μας πεις!!!! Ναι;

qwlrp3.png

Πάντως εμένα στο τρίτο παιδάκι η αυχενική είχε δείξει κορίτσι αλλά εγώ είχα ισχυρό προαίσθημα για αγοράκι,πράγμα που επαληθεύτηκε στη 17η βδομάδα....χεχε!!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...