Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

Εμένα εδέ με βγάζει 7η εβδομάδα και ότι έχω ΠΗΤ 19/7 δεν παίζει ρόλο όμως και πόσο είναι ο κύκλος;; Εμένα ήταν 25 ημερών!!

http://www.reamaternity.gr/kiklos.aspx

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχ βρε κοριτσάκια που είστε να μιλήσω να ξεχαστώ... Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω που πλακώθηκα με το αφεντικό μου το μεσημέρι...

Και με έπιασαν ζαλαδες προφανώς από τα νεύρα μου... Ζαλάδες να πέσω κάτω!:(:(

a1k1p2.png

Για τις βδομάδες είναι όπως τα λέει η φίλη I want to be . Αν κάποια δηλαδή είναι 8 εβδ και 6 ημερών. σημαίνει ότι έχει ολοκληρώσει την 8η βδομάδα και διάγει 6 μέρες από την 9η!

Έλενα, μην ταράζεσαι,κορίτσι μου...τι θέλει πια αυτό το αφεντικό σου; Ξέρει ότι είσαι έγκυος; venisac και μένα η γνώμη μου είναι να το πεις στη νέα δουλειά, είναι τίμιο! Καλύτερα από την αρχή όλα ξεκαθαρισμένα παρά να έχεις το άγχος μετά πως θα το ξεφουρνισεις....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Για τις βδομάδες είναι όπως τα λέει η φίλη I want to be . Αν κάποια δηλαδή είναι 8 εβδ και 6 ημερών. σημαίνει ότι έχει ολοκληρώσει την 8η βδομάδα και διάγει 6 μέρες από την 9η!

Έλενα, μην ταράζεσαι,κορίτσι μου...τι θέλει πια αυτό το αφεντικό σου; Ξέρει ότι είσαι έγκυος; venisac και μένα η γνώμη μου είναι να το πεις στη νέα δουλειά, είναι τίμιο! Καλύτερα από την αρχή όλα ξεκαθαρισμένα παρά να έχεις το άγχος μετά πως θα το ξεφουρνισεις....

Όχι δεν το ξέρει και μάλλον που θα αναγκαστώ να του το πω αύριο αν και μάλλον θα το έχει καταλάβει... Εμμέσως φώναζε σήμερα σε όλους τους γνωστούς του από ότι έμαθα ότι του υπονομεύω τη δουλειά... Λες και μετά από αυτόν θα γίνω εγώ αφεντικό ή είμαι σε αντίπαλη εταιρεία και πάω να του πάρω τους πελάτες!! Τί άλλο θα ακούσω!!! Και θα με φτιάξει λέει αύριο που θα πάω γραφείο! Έχουμε και απειλές!:confused:

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα σε όλες!!

τι κάνετε κορίτσια?

ElenaCrete δεν μπήκα να σου κάνω παρέα εχθές... :roll: ξεκουράστηκα λίγο !

τι λέει μωρέ αυτό το αφεντικό σου? ναι ναι πες του είμαι ο δάκτυλος του...αντιπάλου! Μη πω τίποτα άλλο! αχ...τι άλλο θα ακούσουμε?

το απ τη μια μπαίνει από την άλλη βγαίνει το ξέρεις? θα το χρειαστείες μαλλον τον επόμενο καιρο! Μη του χαριστείς σήμερα!ψυχραιμια!!!

απλά όταν τελειώσει πες του..ΤΕλειώσατε? Γιατί έχω και εγώ να σας πω κάτι.

Είμαι έγκυος!

καλή δύναμη ε!!!! θα είμαι μεσα το πρωι, περιμένω νέα σου!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλημερα εγκυουλες!! Εχθες ακουσαμε το φασολακι μας τουκ τουκ τουκ τουκ...μαγικος ηχος η καρδουλα του..βεβαια ο υπερηχος του γιατρου ηταν D class μπροστα στου κεντρου αφου το φασολακι μας που την δευτερα το ειχα δει ξεκαθαρα εχθες ηταν καπως απροσδιοριστο να το πω... χε χε δεν πειραζει σημασια εχει οτι ειναι καλα! ουτε ιχνη απο αιμα φαινοτουσαν ευτυχως. τωρα ξανα στις 23/12! πως θα αντεξωωωω!

venisak εσας πως πηγε η συναντηση με το μικρουλινι σας?

φιλια σε ολες

vNP1p3.png

YIscp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα σε όλες!!

τι κάνετε κορίτσια?

ElenaCrete δεν μπήκα να σου κάνω παρέα εχθές... :roll: ξεκουράστηκα λίγο !

τι λέει μωρέ αυτό το αφεντικό σου? ναι ναι πες του είμαι ο δάκτυλος του...αντιπάλου! Μη πω τίποτα άλλο! αχ...τι άλλο θα ακούσουμε?

το απ τη μια μπαίνει από την άλλη βγαίνει το ξέρεις? θα το χρειαστείες μαλλον τον επόμενο καιρο! Μη του χαριστείς σήμερα!ψυχραιμια!!!

απλά όταν τελειώσει πες του..ΤΕλειώσατε? Γιατί έχω και εγώ να σας πω κάτι.

Είμαι έγκυος!

καλή δύναμη ε!!!! θα είμαι μεσα το πρωι, περιμένω νέα σου!!!

Καλησπέρα κοριτσάκι!!! Καλά χθες ήμουν πάρα πολύ χάλια...Σήμερα πήγα και στο σχόλασμα με φώναξε με σκοπό να μου τα χώσει μαλλον, και του λέω ωραία γιατί ήθελα κι εγώ να σας μιλήσω. Και μου λεει να ξεκινήσω και αρχίζω και του τα χώνω, κομψά μεν και χωρίς υστερίες, αλλά με ένταση και πυγμή, και στο τέλος του λεω και ότι είμαι έγκυος και ότι με τον τρόπο του με αναγκασε να του το πω, και μου τα μάσαγε μετά και ότι έπρεπε να του το ειχα πει, και του έλεγα ότι σας είχα πει ότι έχω θέμα υγείας αυτό δεν θα έπρεπε να το σέβεστε; Μόνο την εγκυμοσύνη πρέπει να σέβεστε; Με αναγκάσατε να σας το πω και δεν ηθελα τωρα και πολλά πολλά άλλα... Εν ολίγης μετά έλεγε έλα να τα ξεχάσουμε όλα τώρα και άστο αφού έχεις καλά νέα και έληξε εκεί... Τουλάχιστον εγώ του τα είπα χύμα όπως ήθελα και ξαλαφρωσα... Κι ελπίζω από εδώ και μπρος να μη με πρήζει...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι που με σκεφτόσουν!!!! :D

a1k1p2.png

καλημερα εγκυουλες!! Εχθες ακουσαμε το φασολακι μας τουκ τουκ τουκ τουκ...μαγικος ηχος η καρδουλα του..βεβαια ο υπερηχος του γιατρου ηταν D class μπροστα στου κεντρου αφου το φασολακι μας που την δευτερα το ειχα δει ξεκαθαρα εχθες ηταν καπως απροσδιοριστο να το πω... χε χε δεν πειραζει σημασια εχει οτι ειναι καλα! ουτε ιχνη απο αιμα φαινοτουσαν ευτυχως. τωρα ξανα στις 23/12! πως θα αντεξωωωω!

venisak εσας πως πηγε η συναντηση με το μικρουλινι σας?

φιλια σε ολες

Αντε μπράβο!! Με το καλό και στην επόμενη φορά!!! :D Κι εμείς δεν το έχουμε δει και πολύ ξεκάθαρα, ήταν και 8 χιλιοστά πριν 2 βδομάδες και δεν φαινόταν λεπτομέρειες... Τη Δευτέρα λογικά θα είναι διπλάσιο και θα το δω καλύτερα!!!:D:D:D

Δεν περνάει ο καιρός και ανυπομονω να το δω να μεγαλώνει!!! Τώρα ο ρυθμός είναι πιο αργός στην αρχή...

a1k1p2.png

8χιλιοστα ηταν κ εμας εχθες. μονο αργος ειναι ο ρυθμος? νιωθω δεν κυλαει με τπτ ειμαι κ το μικρουλινι σας.. αντε με το καλο να το δειτε την Δευτερα :) Με το boss βλεπω καλα πηγε.καλα εκανες κ του τα ειπες ευχομαι απο εδω κ περα να ειναι πιο ηρεμος μαζι σου μου ακουστηκε αρκετα διαλακτικος οπως τα περιεγραψες ;)

vNP1p3.png

YIscp3.png

καλησπερα Ελενα! Ολα καλα απο εμας. εγω καθε σκ πηγαινω στη μανουλα μου που με φτοντιζει κ τεμπελιααααζω ;) Πριν λιγο επεστρεψα κ παω για νανι νιωθω πτωμα! φιλακιααα!

vNP1p3.png

YIscp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...