Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

ωχ.. καλή επιτυχία!!

μετά από 4 ώρες και είσαι νηστική? και μετά άλλες 1 με 2 ώρες για να φας γαλακτομικά ?ππφ μπέρδεμα! και εγώ πρωι πρωι το Τ4 παίρνω.. μετά αν φάω κάτι λογικα πρέπει να περάσουν 3 ώρες για να πάρω το σίδηρο και μετά άλλες 2 για γαλακτομικά?

οχι καλε!!! δεν ειμαι 4 ωρες νηστικη!! μετα το τ4 στο μισαωρο τρωω πρωινο και πινω καφε!!! και μετα περιμενω 4 ωρες..αλλα το δικο μου σιδηρο(ferrosanol) μου ειπαν δεν πειραζει να το πιω και μαζι με το φαγητο..τωρα για τα γαλακτομικα δεν τα κοιταζω και παντα γιατι το πρωι τρωω τυρι και βαζω γαλα στον καφε ..το μεσημερι οτι και να φαω σχεδον παντα και και κατι γαλακτοκομικο θα εχει μεσα μεσα οποτε δεν γινετε αλλιως το πινω οτι και να εχω φαει..οκ οχι μαζι με γιαουρτι η γαλα..μιλαω για μικρη ποσοτητα..λιγο τυρακι ασ πουμε στα μακαρονια και ετσι..

xfppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου εχει λιγες μερες που αισθανομαι τον μικρο μου πολυ ατονα. τον νιωθω μεσα στη μερα αλλα οχι ζωηρα ζωηρα κ συνεχεια οπως πριν. ειναι ανησυχητικο αυτο ή ετσι συμβαινει?

επισης να ρωτησω παιρνει καμια σας ασβεστιο σε καταπινομενα χαπια κ αν ναι πιο? με αναγουλιαζει τρομερα το μασωμενο που παιρνω κ εχουμε μελλον..

vNP1p3.png

YIscp3.png

κοριτσια μου εχει λιγες μερες που αισθανομαι τον μικρο μου πολυ ατονα. τον νιωθω μεσα στη μερα αλλα οχι ζωηρα ζωηρα κ συνεχεια οπως πριν. ειναι ανησυχητικο αυτο ή ετσι συμβαινει?

επισης να ρωτησω παιρνει καμια σας ασβεστιο σε καταπινομενα χαπια κ αν ναι πιο? με αναγουλιαζει τρομερα το μασωμενο που παιρνω κ εχουμε μελλον..

αχ..αυτά τα χάπια!! για το ασβέστιο δεν ξέρω..΄όσο για τον μικρό θέλω να πιστεύω πως είναι γυρισμένος από την μέσα μεριά (πλάτη) οπότε νιώθεις πιο άτονες τις κινήσεις του. ;);)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Μίνα η νωχελικοτητα του μπέμπη,αν παίρνεις κορτιζόνη,δικαιολογείται...

Εμένα, όταν μου κάνανε τις ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια με είχαν προειδοποίησει

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... Εγώ πέρνω ασβέστιο απο την αρχή της εγκυμοσίνης και τώρα που μπένω στον έβδομο άρχισε να με αναγουλιάζει....

rp8s5u5.jpgrp8sp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Μίνα μου κι εγώ από τότε που άρχισα την διατροφή τον νιώθω μεν κάθε μέρα πολλές φορές τη μέρα, αλλά πολύ άτονα... Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται στη διατροφή μου, γιατί όταν 1-2 φορές ξέφυγα λιγάκι, έπαιζε μπάλα πάλι!! μπορούσες να δεις την κοιλιά μου κάτω από το πουλόβερ να σηκώνεται! Για τέτοια δραστηριότητα μιλάμε!! χιχιχιχιχι

Κι ενώ με είχε συνηθήσει έτσι, τώρα είναι γενικώς πολύ πολύ πιο άτονες οι κινήσεις του... Θα ρωτήσω την επόμενη βδομάδα και τη γιατρό μου να μου το επιβεβαιώσει ή τελοσπάντων να μου πει την άποψή της...

a1k1p2.png

Α! ξέχασα να σας πώ ότι χθες είδε η ενδοκρινολόγος τις νέες μου μετρήσεις (χθες ήταν που αν δεν πήγαινα καλά θα με πήγαινε για ενέσεις κορτιζόνης) και μου είπε ότι πάμε πολύ καλά αν εξαιρέσεις μια δυό φορές που ξέφυγα από βλακεία μου, και για αυτό μάλιστα από σήμερα με έριξε στις 2 μετρήσεις τη μέρα, μετά το πρωινό και μετά το μεσημεριανό από 4 που είχαμε ξεκινήσει!! Εννοείται διατροφή συνεχίζεται κανονικά!!;)

a1k1p2.png

Kοριτσια καλημερα!Σας χαιρεταμε με μια φωτο απο β επιπεδου!

Λοιπον μια μερα που πηγα στη γιατρο γιατι δεν ακουγα το μωρο μου ειπε οτι το πιο πιθανο ειναι οτι οφειλεται στη διατροφη μου!Και για του λογου το αληθες, απο χθες που φτιχνω κουλουρακια και εχω καταβροχθησει καμια 20αρια η γουρουνα, ο μικρουλης παιζει μπαλα!:D:D

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Kοριτσια καλημερα!Σας χαιρεταμε με μια φωτο απο β επιπεδου!

Λοιπον μια μερα που πηγα στη γιατρο γιατι δεν ακουγα το μωρο μου ειπε οτι το πιο πιθανο ειναι οτι οφειλεται στη διατροφη μου!Και για του λογου το αληθες, απο χθες που φτιχνω κουλουρακια και εχω καταβροχθησει καμια 20αρια η γουρουνα, ο μικρουλης παιζει μπαλα!:D:D

τελεια! τελικα μονο εγω ημουν ατυχη με τη β επιπεδου και δεν εχω δει τον μπεμπη:(:(...θα ειναι τελειως εκπληξη το προσωπακι του..αντε 3 μηνες ακομα....ππφφφ μου φαινετε αιωνας μερικες φορες! εμενα χθες μετα τη γλυκοζη(ανακατευομαι και μονο που τη σκευτομαι) επαθε κοκομπλοκο..απο το μεσημερι μεχρι και το βραδυ δεν σταματισε να κανει τουμπες και να κλωτσαει..αφου τρομαξα...καλα το λενε οτι παντα θα ανησηχουμε, οταν δεν το νιωθουμε πολυ...αγχος...οταν πολυκουνιεται παλι..αγχος...δεν παμε καλα και μεις!

xfppp3.png

Διαφημίσεις

τελεια! τελικα μονο εγω ημουν ατυχη με τη β επιπεδου και δεν εχω δει τον μπεμπη:(:(...θα ειναι τελειως εκπληξη το προσωπακι του..αντε 3 μηνες ακομα....ππφφφ μου φαινετε αιωνας μερικες φορες! εμενα χθες μετα τη γλυκοζη(ανακατευομαι και μονο που τη σκευτομαι) επαθε κοκομπλοκο..απο το μεσημερι μεχρι και το βραδυ δεν σταματισε να κανει τουμπες και να κλωτσαει..αφου τρομαξα...καλα το λενε οτι παντα θα ανησηχουμε, οταν δεν το νιωθουμε πολυ...αγχος...οταν πολυκουνιεται παλι..αγχος...δεν παμε καλα και μεις!

xaxaxaxα δεν ειναι τιποτα, ηταν φυσιολογικο να κουνιεται ετσι μιας και η ζαχαρη τα κανει υπερκινητικα, εμενα ηταν ετσι 2 μερες, για πολυ κλωτσομπυνιδι!!!

lty0p2.png

η αληθεια ειναι οτι το αγχος δεν φευγει ποτε!Κι εγω που ελεγα οτι θα μεινω εγκυος και θα ειμαι χαλαρηηηη!χαχαχα!Τωρα το σκεφτομαι και γελαω!3 μηνες ακομα ειναι που θα παει θα περασουν:):)

Εχω φοβηθει μ αυτη τη γλυκοζη.Καταρχην τις τελευταιες μερες ξυπναω κατι τις 4 τη νυχτα και αν δε φαω δε με παιρνει ο υπνος.Νομιζω οτι Παρασκευη ξηερωματα δε θα κλεισω ματι για να κανω τη καμπυλη.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...