Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2014

ElenaCrete

Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΑ καταρχήν μπήκα στο σωστό forum επιτέλους καθότι δεν φημίζομαι για hacker!Τωρα παλεύω με το καταραμένο tickeraki;)

Λοιπόν, ΠΗΤ 13/7, ηλικία 28 (και μισό..!), γεννάω στο Έλενα, 80% αγόρι από αυχενική...ξέχασα κάτι?????

Άλλη αγορομάνα κορίτσια!!!! χαχαχαχαχαχα Έχουμε πήξει στο μπλε στο καφέ αυτό!!! Καλωσόρισες κούκλα λοιπόν!!! :D

Αλήθεια στο Έλενα έχεις συγκεκριμένο γιατρό; Κι αν ναι ποιόν; Εντυπώσεις;;;; Σχόλια;;;:rolleyes:

Ναι καλά το κατάλαβες είμαι η περίεργη της παρέας!! :tongue::tongue:

a1k1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το α τεστ είναι από ότι κατάλαβα ένας υπέρηχος σε συνδυασμό και πάλι με κάποιες ορμόνες και συμπληρώνει σε ακρίβεια τις πιθανότητες που σου δίνει η αυχενική(θα το κάνω αυτή την Πέμπτη κ θα σας πω λεπτομέρειες - ελπίζω να μη λέω κοτσάνες!!!), αλλά μου κάνει εντύπωση καμία δεν ξέρει γι'αυτό?Λες να είναι περιττό?

Elenacrete με παρακολουθεί συγκεκριμένος γιατρός στο Έλενα είμαι ικανοποιημένη αν και λόγω διακοπών...δε θα γεννήσουμε παρέα:rolleyes:Μη με ρωτήσεις τι θα κάνω είμαι ακόμα σε σκέψεις, επειδή η εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά ομαλή ως τώρα μου περνάει απ΄το μυαλό και γέννα στην εφημερία και άλλες φορές τα κάνω πάνω μου όταν σκέφτομαι εκείνη την ώρα:P

Εσύ που και πότε γεννάς? (είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες για να μάθω info για την καθεμιά σας! :tongue::oops:

eeogp2.png

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα!Χαθηκατε λιγο το Σ/Κ!Και εγω περασα ενα ομορφο Σ/Κ βολτουλες και τα γνωστα! Περαστικα σου Venisak και καλως ηρθες mammy -yellow-mammy!!!!!!Mε το καλο και το δικο σου μωρακι!!!!!

crOpp2.png

Βένισακ περαστικά σου, καλή μου!

Κίτρινη μανούλα(αλήθεια πώς προέκυψε αυτό το nickname;) γεια σου και σένα!!! Άλλη μια τσουτσουνομαμά to be!!!! χεχε! Πολλές μαζευτήκαμε, τι γίνεται ρε παιδιά; Μια μέρα διαφορά έχουμε μόνο!!!!

Το Α τεστ το γνωρίζω αλλά δεν θα κάνω!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

mama4u: Π.Η.Τ 02.07.14 ΡΕΑ

neraidoula: Π.Η.Τ 04.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

ΝΙΚΗF: Π.Η.Τ 08.07.14 ΛΗΤΩ

venisak: Π.Η.Τ 09.07.14 ΙΑΣΩ

Tinna: Π.Η.Τ 11.07.14 ΛΗΤΩ

GeorginaSantorini: Π.Η.Τ. 11.07.14 ΙΑΣΩ

vasdeli: Π.Η.Τ 12.07.14 ΙΑΣΩ

yellow mammy: Π.Η.Τ 13.07.14 ΕΛΕΝΑ

αστεράκι!!!: Π.Η.Τ 15.07.14 ΛΗΔΡΑ Κύπρος

ElenaCrete: Π.Η.Τ 19.07.14 ΙΑΣΩ

Cacao: Π.Η.Τ 21.07.14 ΕΛΕΝΑ

New_baby: Π.Η.Τ 26.07.14

xristina8: Π.Η.Τ 26.07.14 ΙΑΣΩ

Mina_: Π.Η.Τ 27.07.14 ΓΕΝΕΣΙΣ

Marakiarxodia: Π.Η.Τ 27.07.14

Behappy: Π.Η.Τ 31.07.14 ΜΗΤΕΡΑ

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλη εβδομαδα κοριτσακια!! εμεις το σκ δεν καναμε τπτ απολυτως καθ οτι ο συζηγος δουλευε κ τις 2 μερες :( ευτυχως μενω πολυ κοντα στη μαμα μου κ πηγα εκει να μην καθομαι μοναχουλα. Πολυ κρυο παντως απο εχθες μπρρρρρ μας παγωσε. ειχαμε κ τα χιονακια μας εχθες σαλονικα..

Mummy καλως ορισες στο παρεακι μας με το καλο το ζουζουνακι σας. Τελικα το καλοκαιρι του 2014 φερνει αντρακια κυριως χεχε.

Κοριτσακια μου απο συμπτωματα πως ειστε? εμενα σταματησαν οι αναγουλες αλλα τωρα υποφερω απο πονοκεφαλους. α! και η δυσκοιλιοτητα παραμενει νομιζω οτι χειροτερεψε βασικα.. Φιλια πολλα σε οοοολες τις κοιλιτσες!!

vNP1p3.png

YIscp3.png

Μίνα και μένα τέρμα οι εμετοί ειδικά από τότε που βάζω ένα μόνο ουτροτζεστάν και αυτό κολπικά πλεόν, ώρες ώρες όμως νιώθω το στομάχι μου κάπως!

Από δυσκοιλιότητα δόξα τω Θεώ δεν υποφέρω ακόμη, αν και παίρνω σίδηρο μέρα παρά μέρα.... τρώω ακτινίδια και δαμάσκοινα.

qwlrp3.png

εγω τα σταματησα τα utrogestan δεν ηξερα οτι επιρρεαζουν... τωρα δαμασκηνα κ ακτινιδια τρωω αλλα δεν μου κανουν τπτ κ δεν θελω φυσικα να παρω καθαρτικο. νομιζα οτι ειναι συμπτωμα του πρωτου τριμηνου κ θα περασει αλλα δυστηχως..

vNP1p3.png

YIscp3.png

γεια σας!!

είμαι 29 ετών έγκυος στο πρώτο μου παιδί και είμαι 14 εβδομάδων. Θα χαρώ πολύ να βρω μία ωραία παρεούλα εδώ!!

Η βάση μου είναι στο Βόλο αλλά θα γεννήσω ή στο Αθήνα ή στην Καβάλα, ανάλογα με τα οικονομικά!! (αν βρεθούν λεφτά στην Αθήνα στο Ελενα για να είναι μέσα και ο μπαμπάς μας)

Εύχομαι σε όλες μία τελειόμηνη και ήπια εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά!!:P

edit: ξέχασα να πω ότι η ΠΗΤ μου είναι 22/7 σύμφωνα με το μέγεθος του μωρού στην αυχενική

2t7wp3.png

γεια σας!!

είμαι 29 ετών έγκυος στο πρώτο μου παιδί και είμαι 14 εβδομάδων. Θα χαρώ πολύ να βρω μία ωραία παρεούλα εδώ!!

Η βάση μου είναι στο Βόλο αλλά θα γεννήσω ή στο Αθήνα ή στην Καβάλα, ανάλογα με τα οικονομικά!! (αν βρεθούν λεφτά στην Αθήνα στο Ελενα για να είναι μέσα και ο μπαμπάς μας)

Εύχομαι σε όλες μία τελειόμηνη και ήπια εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά!!:P

edit: ξέχασα να πω ότι η ΠΗΤ μου είναι 22/7 σύμφωνα με το μέγεθος του μωρού στην αυχενική

Και άλλη νέα άφιξη! Καλώς μας ήρθες jellyfishch!!! Με το καλό το παιδάκι σου! Σου είπανε φύλο στην αυχενική; Μένεις στον Βόλο;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εγω τα σταματησα τα utrogestan δεν ηξερα οτι επιρρεαζουν... τωρα δαμασκηνα κ ακτινιδια τρωω αλλα δεν μου κανουν τπτ κ δεν θελω φυσικα να παρω καθαρτικο. νομιζα οτι ειναι συμπτωμα του πρωτου τριμηνου κ θα περασει αλλα δυστηχως..

Αν δεν δεις φως στο τούνελ μπορείς να πάρεις το ΝΟΥΓΙΟΛ, είναι λαδάκι που το δίνουν και στα παιδιά για την δυσκοιλιότητα, δεν είναι καθαρκτικό, ρώτα τον γιατρό σου!

qwlrp3.png

γεια σας!!

Καλως μας ηρθες κι εσυ! Με το καλο και το μωρακι σου! Εχεις δει τί θα ειναι;;; Φιλακια!!:D

a1k1p2.png

καλη εβδομαδα κοριτσακια!! εμεις το σκ δεν καναμε τπτ απολυτως καθ οτι ο συζηγος δουλευε κ τις 2 μερες :( ευτυχως μενω πολυ κοντα στη μαμα μου κ πηγα εκει να μην καθομαι μοναχουλα. Πολυ κρυο παντως απο εχθες μπρρρρρ μας παγωσε. ειχαμε κ τα χιονακια μας εχθες σαλονικα..

Mummy καλως ορισες στο παρεακι μας με το καλο το ζουζουνακι σας. Τελικα το καλοκαιρι του 2014 φερνει αντρακια κυριως χεχε.

Κοριτσακια μου απο συμπτωματα πως ειστε? εμενα σταματησαν οι αναγουλες αλλα τωρα υποφερω απο πονοκεφαλους. α! και η δυσκοιλιοτητα παραμενει νομιζω οτι χειροτερεψε βασικα.. Φιλια πολλα σε οοοολες τις κοιλιτσες!!

Κοριτσακι μου το μονο συμπτωμα ειναι η δυσπεψια... Δυσκοιλιοτητα μηδεν! Τρωω χορτα, καφεδακι κανα σοκολατουχο, και ολα λειτουργουν μια χαρα! Ευτυχως! Μονο.... Πως να το πω κομψα... Οταν επισκεπτομαι το ιδιαιτερα... Το χρωμα ειναι σχεδον μαυρο, αλλα φανταζομαι λογω σιδηρου, τοτε ξεκινησε... Συγνωμη για την περιγραφη κοριτσια:-(

a1k1p2.png

Το α τεστ είναι από ότι κατάλαβα ένας υπέρηχος σε συνδυασμό και πάλι με κάποιες ορμόνες και συμπληρώνει σε ακρίβεια τις πιθανότητες που σου δίνει η αυχενική(θα το κάνω αυτή την Πέμπτη κ θα σας πω λεπτομέρειες - ελπίζω να μη λέω κοτσάνες!!!), αλλά μου κάνει εντύπωση καμία δεν ξέρει γι'αυτό?Λες να είναι περιττό?

Elenacrete με παρακολουθεί συγκεκριμένος γιατρός στο Έλενα είμαι ικανοποιημένη αν και λόγω διακοπών...δε θα γεννήσουμε παρέα:rolleyes:Μη με ρωτήσεις τι θα κάνω είμαι ακόμα σε σκέψεις, επειδή η εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά ομαλή ως τώρα μου περνάει απ΄το μυαλό και γέννα στην εφημερία και άλλες φορές τα κάνω πάνω μου όταν σκέφτομαι εκείνη την ώρα:P

Εσύ που και πότε γεννάς? (είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες για να μάθω info για την καθεμιά σας! :tongue::oops:

Εγω κοριτσακι με αυχενικη pappa τεστ εκανα που ειναι αιματολογικο... Και νομιζω ολες το κανουμε! Δεν ξερω σκετο Α τεστ να σου πω...

Εμεις πιθανον ιασω, αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο, καθαρα για οικονομικους λογους το θεμα, οποτε αν δεν... Με βλεπω για το ελενα κι εγω... Πητ εγω 19/7:D

a1k1p2.png

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!:)

όχι ήταν μπρούμυτα το μπουμπούκι μου.. έχω προαίσθημα για αγοράκι πάντως... και η γιατρός στην αυχενική μου είπε "έχω μια ένδειξη για αγόρι" αλλά τίποτα σίγουρο!!

elenacrete κι εμένα το μόνο σύμπτωμα που μου έχει μείνει από το α τριμηνο πλέον είναι η δυσπεψία και οι καούρες...:rolleyes:

vasdeli ναι στο Βόλο μένω προς το παρόν γιατί είναι η δουλειά εδώ. Στον 7ο όμως βγαίνω σε άδεια και ή κατεβαίνω ή ανεβαίνω, θα δείξει!!

το μαύρο χρώμα στην τουαλέτα είναι λογικά λόγω σιδήρου!!

Για δυσκοιλιότητα που λέτε κορίτσια έχω ακούσει παντζάρια (που κάνουν και καλό στον αιματοκρίτη) και δαμάσκηνα!

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...