Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

      Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

      Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

      Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

τα αγαπημένα μου


Recommended Posts

θα συμφωνησω και έγω οτι η σοδα κανει θαυματα και αποφευγουμε ετσι τα πολλα χημικα.

Βρηκα λυση στα υλικα τοστ με διπλη παστεριωση που κρατανε περισσοτερο ανοιγμενα.

Και για πρωινό καταργησα τα κρουσανακια κα τα μπισκοτακια και επιλεγουμε πλεον δημητριακα ή ψωμι με βουτυρο και μελι.

αυτα :D οταν σκεφτω κατι αλλο θα σας πω

ψωμί για τοστ παίρνουμε από φούρνο. μυρίζει ψωμί, κι όχι πλαστικό.

καλύτερος φούρνος στην Λάρισα: Αντωνιάδης για ψωμί (ζυμωτό και ζυμωτό με προζύμι), ψωμί τοστ,

Μαλισιώτης, ψωμί.

φέτες για τοστ κρέτα φαρμ εν ελλάδι, κασέρι για τοστ: λογάδι.

τυρί φέτα μου αρέσει του καρφούρ που είναι από παραγωγό στην ελασσόνα. πολύ νόστιμο και σε καλή τιμή.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • 3 months later...

yes !! Ένα χρόνο κ 3 μήνες μετά την ανάρτηση το φοβερό Μελεκούνι κάνει την παρουσίασή του στα σουπερμάρκετ! (έκανα update στο τέλος του πόστ)

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=198890&postcount=24

Επίσης έγινε update στο πρώτο ποστ και προστέθηκαν 2 must νέα Ελληνικά και υγιεινά προιόντα !


 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

έγινε update στο πρώτο ποστ κ προστέθηκε 1 νέο Ελληνικό και υγιεινό προιόν

γευτείτε το με μια κουταλιά μέλι! ωμή ψίχα αιγίνης...

αν πάτε στην αίγινα, αγοράστε περισσότερα πακετάκια για στόκ.... αξίζει 100%


 ...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

 

 

Link to comment
Share on other sites

rovitsa.jpg

μοιάζει με την φάβα μαγειρευεται ομως πολυ πιο εύκολα και ειναι πολυ πιο εύγευστο.

το λένε ΡΟΒΙΤΣΑ ή mungbohnen mung beans. φανταστικό το ανακάλυψα πρόσφατα και όποτε θελω κατι υγειινό (αποτοξίνωση πχ μετα απο μέρες κρέατα κ βαριά φαγητά) το φτιάχνω. συντομα θα βαλω συνταγές, εχω βρεί κατι γερμαντικές απί στευτές.

τα πλένεις λίγο, τα βράζεις, προσοχή γίνονται πολύ ευκολα νια νιά.

δεν χρειάζονται μουλτι, αλλα ειναι ωραια αν τα βαλεις στο μουλτι με λίγο κρεμμύδι.

αν καταφέρεις να μην τα παραβράσεις,

είναι τέλεια με άσπρο μπαλσάμικο λίγο καλό λάδι, και λιγο αλατάκι.

βράζουν πολυ πιο γρήγορα απο άλλα όσπρια, και είναι πολύ πολύ πιο νόστιμα.

υπαρχουν στα βιολογικά.

(δε ξερω αν εχει γραφτεί και στην ενότητα συνταγων αλλα μολις μαζεψω και τις συνταγες θα το κοπιάρω και εκεί)

Την καταπληκτικη ροβιτσα μπορεις να την βρεις αφθονη σε καθε λαικη,μαγαζακι,μπακαλικο στην Αρκαδια και στην Μεσσηνια...Εδω στην Αθηνα απο σουπερ μαρκετ την πουλαει μονο το Carrefour συσκευασμενη...(τουλαχιστον μονο εκει την εχω βρει εγω και συγκεκριμενα στον Γερακα).

Εμεις την τρωμε περιπου μια φορα την εβδομαδα...Ειναι αγαπημενο μου φαγακι....

Λοιπον γραφω συνταγη οπως την εκανε η γιαγια μου...η μαμα μου...και εγω....

Υλικα:

1 σακουλακι ροβιτσες

ελαιολαδο

αλατι-πιπερι

ριγανι

λεμονι

1 κρεμμυδι

Εκτελεση:

Πλενουμε καλα την ροβιτσα...Γεμιζουμε μια κατσαρολα με νερο και την ριχνουμε μεσα....Αφηνουμε να παρει μια βραση και ξεκιναμε την εξης διαδικασια:Βαζουμε το φαγητο σε δυνατη φωτια, κλεινουμε το καπακι της κατσαρολας και με το χερι μας το παταμε απο πανω ωστε να μην βγαινει καθολου αερας απο την κατσαρολα...Περιμενουμε μερικα λεπτα και ανοιγουμε το καπακι και βλεπουμε οτι η πρασινη φλυδα απο την ροβιτσα μαζευεται στα πλαινα της κατσαρολας και την οποια αφαιρουμε με μια τρυπητη κουταλα οσο μπορουμε πιο γρηγορα ...Επαναλαμβανουμε την διαδικασια μερικες φορες ακομα μεχρι να διωξουμε σχεδον ολες τις φλυδες...Αυτο που θα μεινει θα ειναι η ψυχα της ροβιτσας που εχει ενα καφε-κιτρινο χρωμα....

Εφοσον ξεφλουδιστει καλα το φαγητο μας και μονο τοτε ριχνουμε ελαιολαδο αλατακι πιπερακι και ενα κρεμμυδι κομμενο σε λεπτες φετουλες...

Λιγο πριν το τελος και εφοσον δουμε οτι το φαγητο μας εχει χυλωσει προσθετουμε ριγανη και λεμονι....

Ειναι καταπληκτικο φαγητο ευχομαι να το απολαυσετε....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...