Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Φαντάζομαι κάνουν κάποια ειδική επεξεργασία στο σπερμα προτού επιλεγούν ποιο θα χρησιμοποιηθεί για γονιμοποίηση το οποίο θα δείχνει ποιο είναι το πιο καλό στοιχείο του δείγματος.
      Όσον αφορά τον κύκλο, μου είπε πως κανονικά τα ωάρια του κύκλου ξεκινάνε να αναπτύσσονται 3 μήνες Πριν από τον οργανισμό και ως εκ τούτου, με κύκλο κάθε 24-25 ημερες ισως δε προλαβαίνουν να φτάσουν το peak τους.  Για το ότι φτάνουν 3η ημέρα μου είπε πως από εκείνη το σημείο κ έπειτα επειδή είναι λίγες οι διαιρέσεις που παρατήρησε εκείνη τη μέρα, κρίνει πως μετά προσπαθεί το σπερματοζωάριο να δώσει καλή βλαστοκύστη και για αυτό φτάνουν να γίνουν 6η μέρα αλλά αργούν επειδή το ωάριο έχει κάποιο θέμα. Παθολογικά λέει δε βλέπει κάτι άλλο, δλδ συνθήκες στη μήτρα και τις αιματολογικές.
      Σε κάθε περίπτωση εγώ θα πάρω έτσι κ αλλιώς άλλη γνώμη απλά εφόσον δε προλαβαίνω να βρω άλλο γιατρό ως τότε, θα την κάνω την ωοληψια. Δε χάνω κάτι. 

Κοιτα αντικειμενικά μόνο αυτός ξέρει τι βλέπει γιατί έχει τον φάκελο σου και όλες τις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείουμε τον γιατρό σου και εννοείται να κάνεις την ωοληψια αν το θέλεις. Ειδικά αν έχεις κάνει πλήρη έλεγχο στη μήτρα με όλες τις εξετάσεις σου τότε ναι πρέπει να εστιάσεις στο κομμάτι εμβρύων ειδικά αν οι βλαστοκύστες μορφολογικά δεν αξιολογούνται καλά. Αν θυμάμαι καλά είχες πει κάνετε μικρογονιμοποίηση ICSI και όχι PICSI
      Αν είναι λίγες οι διαιρέσεις στην τρίτη ημέρα τότε δεν έχεις γενικά ποιοτικά έμβρυα (εχω μπερδευτεί λίγο γιατί νόμιζα κάτι άλλο σου είχε πει ο εμβρυολόγος, ίσως να κάνω εγώ λάθος). 

Εντωμεταξύ οι 24-25 ημέρες είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός κύκλος από 25 μέχρι 35 ημέρες για την ακρίβεια είσαι οκ. Είσαι στο παράθυρο των 72 ημερών, ωστόσο τα ωάρια προϋπάρχουν στις σάλπιγγες σου από την εμβρυϊκή σου ηλικία και το παράθυρο των 72 ημερών έχει να κάνει με την τελική τους ωρίμανση. 
      Εμενα αυτό που με ενοχλεί στα όσα λέει είναι πως είναι δυνατόν ένας γυναικολόγος να κρίνει την ποιότητα του σπέρματος; Δεν είναι καν η δουλειά του. 🤷🏼‍♀️ 

Μια κοπέλα (η Χριστίνα, χρόνια πολλά κιόλας) σου είπε να πας σε ανδρολογο εξειδικευμένο και ενδοκρινολόγο… συμφωνώ 100% 

Συνάντηση στην Μυτιληνη

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ζήσει και με το όνομα!!!

Γερός και καλότυχος Μαρία μου!

Καλά είμαστε εμείς!

Κορίτσια, τι λέτε να συναντηθούμε την Κυριακή που έρχεται, ε;:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 3 months later...
κοριτσια ποτε θα παμε για καφε;;;;;;;

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 18.00 συνάντηση στο Μπαλόνι

vasdeli

πόπη Μπεργκ

Μαρία-nmeb

marh (ίσως)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να έρθω στη συνάντηση. :-(

Έβγαλε έρπητα ο μικρός και είμαστε με ντεπόν και fenivir από το πρωί. Γενικά είναι και κακοδιάθετος και ταλαιπωρημένος...

Περάσατε καλά;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...