Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , arivou είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά!έχω απογοητευτεί πλήρως αλλά θα περιμένω!έχετε ακούσει εσείς ποτέ αρνητικό τεστ ούρων και θετική χοριακη??

Ναι εγώ 😄 όταν είχα μείνει έγκυος φυσικά στα τεστ ούρων έβγαινε αρνητικό μέχρι που πήρα και έκανα 4 ταυτόχρονα, απο διαφορετικές Εταιρείες, με φουλ πρωινά ουρά και είχα δει μόνο στο ένα μια αχνή γραμμή σαν να ήταν ιδέα μου η οποία εμφανίστηκε και μετά από 20 λεπτά. Τελικά έκανα χοριακη κ ήταν 55 γι αυτό δεν έβγαιναν τα τεστ. Δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ αλλιώς δεν θα μας ζήταγαν χοριακη. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι εγώ 😄 όταν είχα μείνει έγκυος φυσικά στα τεστ ούρων έβγαινε αρνητικό μέχρι που πήρα και έκανα 4 ταυτόχρονα, απο διαφορετικές Εταιρείες, με φουλ πρωινά ουρά και είχα δει μόνο στο ένα μια αχνή γραμμή σαν να ήταν ιδέα μου η οποία εμφανίστηκε και μετά από 20 λεπτά. Τελικά έκανα χοριακη κ ήταν 55 γι αυτό δεν έβγαιναν τα τεστ. Δεν είναι αξιόπιστα τα τεστ αλλιώς δεν θα μας ζήταγαν χοριακη. 

Χαχαχα εγώ δεν το έκανα με πρωινά ούρα με ουρά 2ωρου περίπου.τι τραβάμε?ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις απλα το θέλω πολύ και με παίρνει το παράπονο είμαι και 37 δεν είμαι μικρή!

πρίν από 5 λεπτά , arivou είπε:

Χαχαχα εγώ δεν το έκανα με πρωινά ούρα με ουρά 2ωρου περίπου.τι τραβάμε?ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις απλα το θέλω πολύ και με παίρνει το παράπονο είμαι και 37 δεν είμαι μικρή!

Θα έρθει! Όσο προσπαθείς θα έρθει! Να έχεις στο μυαλό σου θετικές σκέψεις. Δεν θα θες να θυμάσαι την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου με άγχος και δάκρυα. Κι αν δεν έρθει και έρθουν τα δάκρυα τουλάχιστον θα έχεις χαμογελάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι. Το να τα αντιμετωπίζουμε όλα με μαυρίλα και στεναχώρια δεν κερδίζουμε τίποτα. Στο λέω εγώ που με ένα εξωμητριο έχω κλάψει και έχω θρηνήσει πάρα πολύ. Δεν θα το κάνω πάλι, αρνούμαι! Έχασα τον εαυτό μου. Εχουμε περίπου την ίδια ηλικία είμαι 36 και σου εύχομαι σύντομα να γεμίσει η αγκαλιά σου ❤️

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Θα έρθει! Όσο προσπαθείς θα έρθει! Να έχεις στο μυαλό σου θετικές σκέψεις. Δεν θα θες να θυμάσαι την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου με άγχος και δάκρυα. Κι αν δεν έρθει και έρθουν τα δάκρυα τουλάχιστον θα έχεις χαμογελάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι. Το να τα αντιμετωπίζουμε όλα με μαυρίλα και στεναχώρια δεν κερδίζουμε τίποτα. Στο λέω εγώ που με ένα εξωμητριο έχω κλάψει και έχω θρηνήσει πάρα πολύ. Δεν θα το κάνω πάλι, αρνούμαι! Έχασα τον εαυτό μου. Εχουμε περίπου την ίδια ηλικία είμαι 36 και σου εύχομαι σύντομα να γεμίσει η αγκαλιά σου ❤️

Έχω ήδη 3 αποβολές από φυσική σύλληψη και δεν το έχω βάλει κάτω!θα πέσω αλλά θα σηκωθώ!σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου!

• Δύναμη! 1

20 ώρες πρίν, arivou είπε:

Τελικά και εγώ έκανα τεστ και εγώ αρνητικό.βεβαια στην κλινική μου είπαν να μην σταματήσω τα φάρμακα ότι είναι πολύ νωρίς και αναρωτιέμαι πόσο νωρίς 2 μέρες πριν την χοριακη είναι.

Και εγώ έκανα τεστ και σήμερα στις 10 μέρες πάλι αρνητικό. Βέβαια έχω πολλές κράμπες και ενοχλήσεις.. Μου είπε να κάνω την Τέταρτη στις 14 μέρες  αλλά εγώ θα κάνω τη Δευτέρα μου φαίνεται στις 12 μέρες. Δεν μπορώ καθόλου την αναμονή…

εσυ έχεις συμπτώματα; Νιώθεις κάτι;

Διαφημίσεις

1 hour ago, elenaussie είπε:

Και εγώ έκανα τεστ και σήμερα στις 10 μέρες πάλι αρνητικό. Βέβαια έχω πολλές κράμπες και ενοχλήσεις.. Μου είπε να κάνω την Τέταρτη στις 14 μέρες  αλλά εγώ θα κάνω τη Δευτέρα μου φαίνεται στις 12 μέρες. Δεν μπορώ καθόλου την αναμονή…

εσυ έχεις συμπτώματα; Νιώθεις κάτι;

Έχω αλλά πιστεύω από τα φάρμακα είναι.σου είπανε και σένα ότι είναι νωρίς?

πρίν από 22 λεπτά , arivou είπε:

Έχω αλλά πιστεύω από τα φάρμακα είναι.σου είπανε και σένα ότι είναι νωρίς?

Στις 10 μέρες με βλαστοκύστη. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς αλλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πάλι με βλαστοκύστες είχα θετικό αποτέλεσμα στις 10 μέρες με τεστ. Βέβαια τότε με δίδυμα. Τώρα αν είμαι έγκυος είναι ένα. Εγώ σκέφτομαι τη Δευτέρα θα κάνω χοριακη. Και ας κάνω και την Τέταρτη. 
Σίγουρα ο γιατρός μου κάτι ξέρει για να λέει στις 14 μέρες αλλά κορίτσια δεν αντέχω την αναμονή και ας είναι η δεύτερη φορά κι ας ξέρω πως πάει η διαδικασία και ας μην έχω τόσο άγχος πια. Δεν ξέρω αρνούμαι να πειθαρχισω …🙈🙈🙈

πρίν από 8 λεπτά , elenaussie είπε:

Στις 10 μέρες με βλαστοκύστη. Δεν ξέρω αν είναι νωρίς αλλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πάλι με βλαστοκύστες είχα θετικό αποτέλεσμα στις 10 μέρες με τεστ. Βέβαια τότε με δίδυμα. Τώρα αν είμαι έγκυος είναι ένα. Εγώ σκέφτομαι τη Δευτέρα θα κάνω χοριακη. Και ας κάνω και την Τέταρτη. 
Σίγουρα ο γιατρός μου κάτι ξέρει για να λέει στις 14 μέρες αλλά κορίτσια δεν αντέχω την αναμονή και ας είναι η δεύτερη φορά κι ας ξέρω πως πάει η διαδικασία και ας μην έχω τόσο άγχος πια. Δεν ξέρω αρνούμαι να πειθαρχισω …🙈🙈🙈

Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ το πήρα απόφαση πλέον και είμαι πιο ήρεμη ..βεβαια βαθια μέσα μου εχω μια τόση δα ελπιδα..αλλά δεν νομίζω.

πρίν από 45 λεπτά , arivou είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ το πήρα απόφαση πλέον και είμαι πιο ήρεμη ..βεβαια βαθια μέσα μου εχω μια τόση δα ελπιδα..αλλά δεν νομίζω.

Στις πόσες μέρες σου είπε να κανεις χοριακη;

1 hour ago, elenaussie είπε:

Στις πόσες μέρες σου είπε να κανεις χοριακη;

Έμενα αν και ήταν 3ων ημερών στις 11 μέρες αύριο δηλαδή απλά θα την κάνω Δευτέρα και τυπικά.απλα επειδή μίλησα με την κλινική χτες μήπως σταματήσω τα φάρμακα εφόσον είδα αρνητικό μου είπε όχι.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια . 

Έκανα εμβρυομεταφορα με έμβρυα 3 ημερων πριν 12 ημέρες. Κανονικά χοριακη θα κάνω την Δευτέρα αλλά δεν άντεξα και πήγα και σήμερα . Το αποτέλεσμα 10.80   . Το αποτέλεσμα θεωρείται θετικό? 

πρίν από 40 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια . 

Έκανα εμβρυομεταφορα με έμβρυα 3 ημερων πριν 12 ημέρες. Κανονικά χοριακη θα κάνω την Δευτέρα αλλά δεν άντεξα και πήγα και σήμερα . Το αποτέλεσμα 10.80   . Το αποτέλεσμα θεωρείται θετικό? 

Καλησπέρα κορίτσι είδα που έγραψες και στο άλλο θέμα σου απαντάω εδώ. Είναι λίγο γκρίζα ζώνη το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ χαμηλή τιμή αλλά είναι και νωρίς ακόμα. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Δευτέρα, να δεις πόσο θα βγει τότε και αν ανεβαίνει για να πεις πως κάτι πάει να γίνει. Συνεχίζεις τα φάρμακα σου κανονικά και υπομονή μέχρι την Δευτέρα! Καλή τύχη! 🤞

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, arivou είπε:

αύριο

2 ώρες πρίν, arivou είπε:

Έμενα αν και ήταν 3ων ημερών στις 11 μέρες αύριο δηλαδή απλά θα την κάνω Δευτέρα και τυπικά.απλα επειδή μίλησα με την κλινική χτες μήπως σταματήσω τα φάρμακα εφόσον είδα αρνητικό μου είπε όχι.

Αχ εμένα με 5 ημερών βλαστοκύστη μου λέει 14 μερες..  Θα πάω και εγώ τη Δευτέρα? Να κάνω κι άλλο τεστ; Δεν ξέρω.. αλλά δεν μπορώ άλλο.. κι αν βγει αρνητική χοριακη τη Δευτέρα ποιος ο λόγος να παίρνω τα φάρμακα. Και παίρνω πολλά… αλλά δεν τολμάω να πω στο γιατρό ότι έκανα τεστ ή τη χοριακη νωρίτερα. 

πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλησπέρα κορίτσι είδα που έγραψες και στο άλλο θέμα σου απαντάω εδώ. Είναι λίγο γκρίζα ζώνη το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ χαμηλή τιμή αλλά είναι και νωρίς ακόμα. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Δευτέρα, να δεις πόσο θα βγει τότε και αν ανεβαίνει για να πεις πως κάτι πάει να γίνει. Συνεχίζεις τα φάρμακα σου κανονικά και υπομονή μέχρι την Δευτέρα! Καλή τύχη! 🤞

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Ας ελπίσουμε λοιπόν...

• Ευχή 1

πρίν από 17 λεπτά , elenaussie είπε:

Αχ εμένα με 5 ημερών βλαστοκύστη μου λέει 14 μερες..  Θα πάω και εγώ τη Δευτέρα? Να κάνω κι άλλο τεστ; Δεν ξέρω.. αλλά δεν μπορώ άλλο.. κι αν βγει αρνητική χοριακη τη Δευτέρα ποιος ο λόγος να παίρνω τα φάρμακα. Και παίρνω πολλά… αλλά δεν τολμάω να πω στο γιατρό ότι έκανα τεστ ή τη χοριακη νωρίτερα. 

Καλύτερα να μην κάνεις άλλο.κανε λίγη υπομονή ότι έγινε έγινε αν θες κάνε χοριακη τρίτη έστω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...