Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ)

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Θα πάνε όλα καλά! Να έχεις πίστη και να προσπαθείς να κάνεις πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό σου από την όλη διαδικασία. ♥️🙏🤞 Άκουσε μουσική, διάβασε ένα βιβλίο, ξεκίνα μια νέα σειρά, κάνε μία βόλτα στον ήλιο και να σκέφτεσαι θετικά! Πότε σου έχουν προγραμματίσει τη χοριακή?

Λόγω κάποιων άλλων δικών μου προβλημάτων υγείας, που θεωρώ ότι συνέβαλαν στην αποτυχία της 1ης φοράς (καθώς δεν βρέθηκε άλλη αιτία αποτυχίας), προσπάθησα αρχικά να τα διορθώσω, ώστε να πάμε με καλύτερες συνθήκες στην επόμενη εμβρυομεταφορά και γενικά, ενώ είχα (και έχω ακόμα) αγωνία για την έκβασή της, ήμουν στο φορείο για τα 15' ξάπλας και δεν είχα καμία ανησυχία. Θες γιατί μπαινοβγαίνω από έφηβη στα νοσοκομεία οπότε το περιβάλλον μου ήταν οικείο? Θες γτ η διαδικασία μου ήταν γνώριμη αυτή τη φορά και ήξερα τα "βήματά" μου? Δεν ξέρω, πάντως αυτή τη φορά ούτε για συμπτώματα έψαξα, ούτε συνέκρινα τη δική μου εμπειρία με άλλων κοριτσιών και νιώθω πιο ανάλαφρη.  

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αν μιλούσαμε 2-3 βδομάδες πριν, δεν θα ήμουν τόσο ψύχραιμη. Κάποια στιγμή με είχε κυριεύσει ο φόβος και η απόγνωση, αλλά ευτυχώς συνήλθα. 😅

Εχεις δίκαιο δεν πρέπει να συγκρίνουμε η μία την άλλη γιατί είτε απογοητευόμαστε είτε περνούμε θάρρος χωρίς να ισχύουν τα ίδια σε όλες μας…αλλά πραγματικά γίνεται από μόνο του..Είμαι για χοριακη στις 14/03. Εσύ;;

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

Εχεις δίκαιο δεν πρέπει να συγκρίνουμε η μία την άλλη γιατί είτε απογοητευόμαστε είτε περνούμε θάρρος χωρίς να ισχύουν τα ίδια σε όλες μας…αλλά πραγματικά γίνεται από μόνο του..Είμαι για χοριακη στις 14/03. Εσύ;;

Σωστά! Η μόνη σύγκριση που έκανα αυτή τη φορά, ήταν της προηγούμενης δικής μου εμπειρίας. Ένιωσα διαφορετικά! Την 1η σκεφτόμουν ότι, σιγά μωρέ, 35 χρονών είμαστε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γονιμότητας, όλες μας οι εξετάσεις μας δίνουν το πράσινο φως, θα βάλουμε 2, ε είναι σίγουρα τα δίδυμα! Και ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα γίνει, αλλά παράλληλα ήμουν και στην τσίτα συνεχώς! Έψαχνα, είχα χαθεί στο κινητό μου να διαβάζω σε ελληνικά και ξένα sites, χαμός! Τώρα στη 2η είπα ότι θα το πάμε βήμα βήμα και ό,τι έρθει. Και αν δεν έρθει ούτε τώρα, θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα το κάνουμε όλο απ' την αρχή. Για όσο έχουμε δυνάμεις, θα προσπαθούμε για να φτάσουμε στο όνειρο.

Κι εγώ το ίδιο, στις 14/03! Πλησιάζει η μέρα της κρίσης!!😁😆 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...