Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Στο προηγούμενο καί εγώ 500 είχα δώσει τώρα θα την κάνω στο Ρέα .

Να σου πω κάτι αυτό που λές είναι πάρα πολύ 4800??? Που στο ζήτησαν?

Τι εννοείς πληρώνεις και ένα ποσό πρίν στον προεμφυτευτικο? Εμένα μου είπαν είναι 200 η βλαστοκυστη. Δεν μου είπαν κάτι άλλο.

Σε ποιο κέντρο όλο αυτό?

Καλημερα στο Ι@σω!

Και εμενα μετα την τριτη προσπαθεια εκει μ ειχαν πει για προεμφυτευτικο και ειχε ενα φιξ πόσο και μετα ενα ποσο ανα εμβρυο..νομιζω φιξ 700 και ανα εμβρυο καπου 200..κ γι αυτο σ λενε συμφερει να το κανεις σε πολλα εμβρυα για να μην πληρωνεις το φιξ ποσο καθε φορα για 1-2 εμβρυα

Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ)

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, elenaussie είπε:

Ναι ναι μου είπε να τα σταματήσω και να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο αν θέλω. Ηταν πολύ χαμηλή για να τα συνεχίσω. 
Συνεχίζουμε τι να κάνουμε; 
Διάβασα κάπου ότι η δεύτερη προσπάθεια έχει πιο πολλές πιθανότητες από την πρώτη. 

Είναι δύσκολο αλλά ας περάσουμε όμορφα το Πάσχα με τους ανθρώπους μας και ξανά στην μάχη.εσυ τουλάχιστον είχες αλλά στην κατάψυξη??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...