Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Terry1986 είπε:

Θα σου πω τις τιμες που ειχαν το 2022 εως το 2023.. πριν φυγω το 2023 με ειχαν ενημερωσει πως θα γινονταν αυξησεις στο νοσοκομειο αλλα οχι παρα πολυ μεγαλες μ ειχαν πει πως απο 3.500 που ειχα δωσει για ωοληψία καταψυξη καλλιεργεια βλαστοκυστεων και την πρωτη εμβρυομεταφορα θα πηγαινε περιπου 3.700..τοτε λοιπον ηταν 400 ευρω η καταψυξη ανεξαρτητως ποσοτητας και 200 ευρω μετα καθε ετος. Επισης 200 ευρω ηταν και η καλλιεργεια των βλαστοκυστεων. Η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων ομως διεφερε ανα εμβρυομεταφορα..δηλαδη στην πρωτη μ εμβρυομεταφορα η αποδειξη βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα μετα απο freeze all 200 ευρω ενω στην τριτη μ βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων εμβρυων 400 ευρω..στην δευτερη δεν πηρα ποτε αποδειξη απο το νοσοκομειο γτ τα εδωσα ολα μαυρα στην μαια αρα δεν εχω εικονα τι πηρε το νοσοκομειο κ τι ο γιατρος..τωρα η αμοιβη τ γιατρου ειναι αλλη υποθεση.. στην δευτερη προσπαθεια που τα ειχα δωσει ολα μαυρα οπως ειπα παραπανω ειχα δωσει για νοσοκομειο κ γιατρο 900 ευρω και στην 3η προσπαθεια ειχα δωσει 600 ευρω (αρα μαλλον 200 η αμοιβη του αφου η αποδειξη του νοσοκομειου λεει 400)..δηλαδη μπερδεμενο καπως το θεμα νομιζω.. τελος θυμαμαι τοτε δεν ειχαμε κανει μικρογονιμοποίηση αλλα οταν ειχαν ρωτησει για τις τιμες μ ειχαν πει πως δεν αλλαζει κατι στο κοστος!! Αυτα!

Μπέρδεμα δηλαδή !!! Το μόνο που ξέρω για το κέντρο είναι πως για την μέθοδο macs που είπαμε να κάνουμε χρεώνετε έξτρα από ότι θυμάμαι 400 ευρώ και αν πρώτα ο θεός έχουμε καμία δεκαριά βλαστοκύστες βγαίνει στα 2600 ο προεμφυτευτικός !!! Τώρα για τα χρήματα που θέλουν για ωοληψια κ για καλλιέργεια βλαστοκυστεων δεν έχω ιδέα αλλά θα πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω για καλού κακού!!! 

Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, arivou είπε:

Καλύτερα να μην κάνεις άλλο.κανε λίγη υπομονή ότι έγινε έγινε αν θες κάνε χοριακη τρίτη έστω!

Δίκιο έχεις.. ας σκεφτόμαστε θετικά. Πολλές φορές τεστ ήταν αρνητικά με θετική χοριακη. 
στο εύχομαι ολόψυχα. 
να μας στείλεις. 

On 11/4/2025 at 11:37 ΠΜ, dimi.tra είπε:

Καλημέρα, είναι η πρώτη σου εμβρυομεταφορά; Κάποιοι γιατροί δεν θέλουν να μας βάζουν να κάνουμε πολλές χοριακες γι αυτό βάζουν την πρώτη τόσο αργά. Ελπίζω απλά το τεστ σου να έκανε λάθος γιατί τα τεστ πολλές φορές κάνουν λάθος στο αρνητικό! 🤞

Σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι. Είμαι στην 10η μέρα. Θαρρώ θα έπρεπε να δειξει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , arivou είπε:

Εγώ όπως το περίμενα...αρνητική..

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, να περάσεις το Πάσχα όσο πιο ήρεμα γίνεται με τον σύντροφο σου και ξανά στον αγώνα. Είναι θετικό που μπορείς και μένεις έγκυος, θέμα χρόνου είναι να έρθει και το μωράκι σου ❤️❤️❤️ 

πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, να περάσεις το Πάσχα όσο πιο ήρεμα γίνεται με τον σύντροφο σου και ξανά στον αγώνα. Είναι θετικό που μπορείς και μένεις έγκυος, θέμα χρόνου είναι να έρθει και το μωράκι σου ❤️❤️❤️ 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!είναι πολύ δύσκολο αλλά η αλήθεια είναι ότι θα το προσπαθήσω ξανά όταν μου πει ο γιατρός!ελπίζω να πάει καλύτερα!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , arivou είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!είναι πολύ δύσκολο αλλά η αλήθεια είναι ότι θα το προσπαθήσω ξανά όταν μου πει ο γιατρός!ελπίζω να πάει καλύτερα!

Έχεις άλλα έμβρυα στην κατάψυξη; Αν έχεις κι άλλα έμβρυα και ήταν μηδέν η χοριακή σου μπορείς να προχωρήσεις να τα βάλεις και τον επόμενο κύκλο απ όσο ξέρω. Γιατί επέλεξες να πας με έμβρυα 3 ημερών; Συγγνώμη που ρωτάω ή αν το έχεις ξανά απαντήσει. 

πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχεις άλλα έμβρυα στην κατάψυξη; Αν έχεις κι άλλα έμβρυα και ήταν μηδέν η χοριακή σου μπορείς να προχωρήσεις να τα βάλεις και τον επόμενο κύκλο απ όσο ξέρω. Γιατί επέλεξες να πας με έμβρυα 3 ημερών; Συγγνώμη που ρωτάω ή αν το έχεις ξανά απαντήσει. 

Δεν έχω αλλά όχι πήρα μόνο 2 από την ωοληψια και συνέχισαν αυτά τα 2 μέχρι τέλους και επειδή ήταν λίγα μου είπαν να τα βάλω στις 3 μέρες καλύτερα...οπότε πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή!

Κορίτσια μου καλησπέρα πήγα πάλι σήμερα για χοριακη από 366 την Παρασκευή πήγε 484 πραγματικά έχω πελαγωσει δεν ξέρω τι γίνεται...ανεβαίνει πολύ αργά αλλά και η γιατρός μου είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά μόνο να το παρακολουθούμε.την Πέμπτη πάλι χοριακη αλλά μου είπε να πάω σε άλλο εργαστήριο 

• Ευχή 2

πρίν από 2 λεπτά , arivou είπε:

Δεν έχω αλλά όχι πήρα μόνο 2 από την ωοληψια και συνέχισαν αυτά τα 2 μέχρι τέλους και επειδή ήταν λίγα μου είπαν να τα βάλω στις 3 μέρες καλύτερα...οπότε πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή!

Δεν πειράζει κάθε νέος κύκλος έχει και μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας από τον προηγούμενο. Ο επόμενος να είναι ο τυχερός σου ❤️ 

πρίν από 10 λεπτά , Christi 85 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα πήγα πάλι σήμερα για χοριακη από 366 την Παρασκευή πήγε 484 πραγματικά έχω πελαγωσει δεν ξέρω τι γίνεται...ανεβαίνει πολύ αργά αλλά και η γιατρός μου είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά μόνο να το παρακολουθούμε.την Πέμπτη πάλι χοριακη αλλά μου είπε να πάω σε άλλο εργαστήριο 

Κοπέλα μου υπομονή δυστυχώς σε αυτό το στάδιο μόνο να το παρακολουθείς μπορείς, να δεις πως θα εξελιχθεί. Το έχω περάσει και κυριολεκτικά είναι ένα μαρτύριο. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν πειράζει κάθε νέος κύκλος έχει και μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας από τον προηγούμενο. Ο επόμενος να είναι ο τυχερός σου ❤️ 

Κοπέλα μου υπομονή δυστυχώς σε αυτό το στάδιο μόνο να το παρακολουθείς μπορείς, να δεις πως θα εξελιχθεί. Το έχω περάσει και κυριολεκτικά είναι ένα μαρτύριο. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... εσένα πως εξελίχθηκε;;;

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πήγατε για χοριακές τελικά; @elenaussie @arivou 

Καλησπέρα κορίτσια και εγώ όπως το περίμενα. Η τιμή 0,2. Είμαι στις 12 μέρες. Το έστειλα στο γιατρό να σταματήσω τα φάρμακα. Αν δεν είμαι έγκυος ούτε να τα βλέπω δεν θέλω…

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Christi 85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... εσένα πως εξελίχθηκε;;;

Οχι καλά αλλά κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική, μην επηρεάζεσαι. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω για εργαστήριο στην Αθήνα, δεν μένω εκεί. Από συγγενικό μου πρόσωπο ξέρω πως πάει στην κλινική της στο ΙΑΣΩ αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. 

πρίν από 54 λεπτά , elenaussie είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και εγώ όπως το περίμενα. Η τιμή 0,2. Είμαι στις 12 μέρες. Το έστειλα στο γιατρό να σταματήσω τα φάρμακα. Αν δεν είμαι έγκυος ούτε να τα βλέπω δεν θέλω…

Λυπάμαι πολύ, πάρε τον χρόνο σου να χαλαρώσεις, να περάσεις όμορφα το Πάσχα σου με την οικογένεια σου. Εχεις άλλες βλαστοκύστες; Θα προσπαθήσεις ξανά; 

4 ώρες πρίν, elenaussie είπε:

Μίλησες με τον γιατρό?λυπάμαι πολύ και για σένα αχ γιατι να είναι τόσο δύσκολο?

2 ώρες πρίν, arivou είπε:

Μίλησες με τον γιατρό?λυπάμαι πολύ και για σένα αχ γιατι να είναι τόσο δύσκολο?

Ναι ναι μου είπε να τα σταματήσω και να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο αν θέλω. Ηταν πολύ χαμηλή για να τα συνεχίσω. 
Συνεχίζουμε τι να κάνουμε; 
Διάβασα κάπου ότι η δεύτερη προσπάθεια έχει πιο πολλές πιθανότητες από την πρώτη. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...