Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 4/12/2025 at 9:26 PM, Anna Maria 1995 said:

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

• Δύναμη! 2
      • Λουλούδια 1

Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ)

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Θα πάνε όλα καλά! Να έχεις πίστη και να προσπαθείς να κάνεις πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό σου από την όλη διαδικασία. ♥️🙏🤞 Άκουσε μουσική, διάβασε ένα βιβλίο, ξεκίνα μια νέα σειρά, κάνε μία βόλτα στον ήλιο και να σκέφτεσαι θετικά! Πότε σου έχουν προγραμματίσει τη χοριακή?

Λόγω κάποιων άλλων δικών μου προβλημάτων υγείας, που θεωρώ ότι συνέβαλαν στην αποτυχία της 1ης φοράς (καθώς δεν βρέθηκε άλλη αιτία αποτυχίας), προσπάθησα αρχικά να τα διορθώσω, ώστε να πάμε με καλύτερες συνθήκες στην επόμενη εμβρυομεταφορά και γενικά, ενώ είχα (και έχω ακόμα) αγωνία για την έκβασή της, ήμουν στο φορείο για τα 15' ξάπλας και δεν είχα καμία ανησυχία. Θες γιατί μπαινοβγαίνω από έφηβη στα νοσοκομεία οπότε το περιβάλλον μου ήταν οικείο? Θες γτ η διαδικασία μου ήταν γνώριμη αυτή τη φορά και ήξερα τα "βήματά" μου? Δεν ξέρω, πάντως αυτή τη φορά ούτε για συμπτώματα έψαξα, ούτε συνέκρινα τη δική μου εμπειρία με άλλων κοριτσιών και νιώθω πιο ανάλαφρη.  

Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αν μιλούσαμε 2-3 βδομάδες πριν, δεν θα ήμουν τόσο ψύχραιμη. Κάποια στιγμή με είχε κυριεύσει ο φόβος και η απόγνωση, αλλά ευτυχώς συνήλθα. 😅

Εχεις δίκαιο δεν πρέπει να συγκρίνουμε η μία την άλλη γιατί είτε απογοητευόμαστε είτε περνούμε θάρρος χωρίς να ισχύουν τα ίδια σε όλες μας…αλλά πραγματικά γίνεται από μόνο του..Είμαι για χοριακη στις 14/03. Εσύ;;

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Apez22 είπε:

Εχεις δίκαιο δεν πρέπει να συγκρίνουμε η μία την άλλη γιατί είτε απογοητευόμαστε είτε περνούμε θάρρος χωρίς να ισχύουν τα ίδια σε όλες μας…αλλά πραγματικά γίνεται από μόνο του..Είμαι για χοριακη στις 14/03. Εσύ;;

Σωστά! Η μόνη σύγκριση που έκανα αυτή τη φορά, ήταν της προηγούμενης δικής μου εμπειρίας. Ένιωσα διαφορετικά! Την 1η σκεφτόμουν ότι, σιγά μωρέ, 35 χρονών είμαστε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γονιμότητας, όλες μας οι εξετάσεις μας δίνουν το πράσινο φως, θα βάλουμε 2, ε είναι σίγουρα τα δίδυμα! Και ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα γίνει, αλλά παράλληλα ήμουν και στην τσίτα συνεχώς! Έψαχνα, είχα χαθεί στο κινητό μου να διαβάζω σε ελληνικά και ξένα sites, χαμός! Τώρα στη 2η είπα ότι θα το πάμε βήμα βήμα και ό,τι έρθει. Και αν δεν έρθει ούτε τώρα, θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα το κάνουμε όλο απ' την αρχή. Για όσο έχουμε δυνάμεις, θα προσπαθούμε για να φτάσουμε στο όνειρο.

Κι εγώ το ίδιο, στις 14/03! Πλησιάζει η μέρα της κρίσης!!😁😆 

1 ώρα πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Σωστά! Η μόνη σύγκριση που έκανα αυτή τη φορά, ήταν της προηγούμενης δικής μου εμπειρίας. Ένιωσα διαφορετικά! Την 1η σκεφτόμουν ότι, σιγά μωρέ, 35 χρονών είμαστε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γονιμότητας, όλες μας οι εξετάσεις μας δίνουν το πράσινο φως, θα βάλουμε 2, ε είναι σίγουρα τα δίδυμα! Και ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα γίνει, αλλά παράλληλα ήμουν και στην τσίτα συνεχώς! Έψαχνα, είχα χαθεί στο κινητό μου να διαβάζω σε ελληνικά και ξένα sites, χαμός! Τώρα στη 2η είπα ότι θα το πάμε βήμα βήμα και ό,τι έρθει. Και αν δεν έρθει ούτε τώρα, θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα το κάνουμε όλο απ' την αρχή. Για όσο έχουμε δυνάμεις, θα προσπαθούμε για να φτάσουμε στο όνειρο.

Κι εγώ το ίδιο, στις 14/03! Πλησιάζει η μέρα της κρίσης!!😁😆 

Χαχαχαχα δεν ξέρεις πόσο ανυπομονώ αντε να έχουμε θετικά αποτελέσματα!!!!☺️☺️

• Μου αρέσει 1

• 4 εβδομάδες μετά...
πρίν από 2 λεπτά , arivou είπε:

Είναι κανένα κορίτσι εδώ?έμβρυομεταφορά 2/4 με εμβρυακια 3ημερων σήμερα 7/4 τεστ πρώιμης ανίχνευσης αρνητικο είμαι να σκάσω..χοριακη μου χουν πει 13/4..τι λέτε?

Θεωρείς επιστημονικά πιθανό να δείξει το τεστ σε 5 μέρες ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Θεωρείς επιστημονικά πιθανό να δείξει το τεστ σε 5 μέρες ? 

Πρακτικά όχι απλα είδα κοπέλες που ακόμα και στις 4 μέρες είδαν θετικό τεστ και επηρεαστηκα

πρίν από 2 λεπτά , arivou είπε:

Πρακτικά όχι απλα είδα κοπέλες που ακόμα και στις 4 μέρες είδαν θετικό τεστ και επηρεαστηκα

Με έμβρυα 3 ημερών μάλλον θα πρόκειται για θαύμα ! 

Η δεν ξέρουν να μετράνε 

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια ήθελα και την δική σας γνώμη έκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες 5 ημερών στις 24/03 πρώτη χοριακη μου είπαν 03/04 βγήκε 99 δεύτερη χοριακη μου είπαν σήμερα 07/04 και βγήκε 175 πως σας φαίνεται;η γιατρός μου είπε είναι καλή και να ξανακάνω την Παρασκευή εγώ αγχώθηκα γιατί νομίζω είναι χαμηλή...λέτε να πάει καλά στο τέλος και να τα καταφέρουμε;;;

• Ευχή 4

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ήθελα και την δική σας γνώμη έκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες 5 ημερών στις 24/03 πρώτη χοριακη μου είπαν 03/04 βγήκε 99 δεύτερη χοριακη μου είπαν σήμερα 07/04 και βγήκε 175 πως σας φαίνεται;η γιατρός μου είπε είναι καλή και να ξανακάνω την Παρασκευή εγώ αγχώθηκα γιατί νομίζω είναι χαμηλή...λέτε να πάει καλά στο τέλος και να τα καταφέρουμε;;;

Κορίτσι μου μην χάνεις την ελπίδα σου. Εχουμε δει εγκυμοσύνες να εξελίσσονται φυσιολογικά από χαμηλές χοριακες. Και από την στιγμή που η γιατρός σου δεν ανησυχεί κάτι παραπάνω ξέρει. ΚαΛΗ επιτυχία στην επόμενη χοριακη σου ❤️🤞

17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου μην χάνεις την ελπίδα σου. Εχουμε δει εγκυμοσύνες να εξελίσσονται φυσιολογικά από χαμηλές χοριακες. Και από την στιγμή που η γιατρός σου δεν ανησυχεί κάτι παραπάνω ξέρει. ΚαΛΗ επιτυχία στην επόμενη χοριακη σου ❤️🤞

Καλησπέρα κορίτσια μου επειδή σήμερα κάτι με έτρωγε πήγα και ξανάεκανα χοριακη στο κεντρο που πήγαινα συνήθως (γιατί την τελευταία φορά πήγα στην βιοϊατρική μπας κι αλλάξει το γούρι αλλά δεν ένιωθα μέσα μου εμπιστοσύνη)και έχει ανέβει 50 μονάδες από χτες σήμερα ήταν 225 από 175 χτες...λέτε να πάει καλά;;;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου επειδή σήμερα κάτι με έτρωγε πήγα και ξανάεκανα χοριακη στο κεντρο που πήγαινα συνήθως (γιατί την τελευταία φορά πήγα στην βιοϊατρική μπας κι αλλάξει το γούρι αλλά δεν ένιωθα μέσα μου εμπιστοσύνη)και έχει ανέβει 50 μονάδες από χτες σήμερα ήταν 225 από 175 χτες...λέτε να πάει καλά;;;;

Είναι θετικό το οτι ανεβαίνει κορίτσι μου! Υπομονή λίγες μέρες ακόμα! 🤞🤞🤞

On 7/4/2025 at 4:58 ΜΜ, arivou είπε:

Είναι κανένα κορίτσι εδώ?έμβρυομεταφορά 2/4 με εμβρυακια 3ημερων σήμερα 7/4 τεστ πρώιμης ανίχνευσης αρνητικο είμαι να σκάσω..χοριακη μου χουν πει 13/4..τι λέτε?

Και εγώ εμβρυομεταφορά 2/4 με βλαστοκύστη 5 ημερών. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, μην απογοητεύεσαι. 

• Ευχή 1

9 ώρες πρίν, elenaussie είπε:

Και εγώ εμβρυομεταφορά 2/4 με βλαστοκύστη 5 ημερών. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, μην απογοητεύεσαι. 

Καλημέρα καλή επιτυχία σου εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια!!κανένα σύμπτωμα ως τώρα έχεις??

1 ώρα πρίν, arivou είπε:

Καλημέρα καλή επιτυχία σου εύχομαι όλα να σου πάνε τέλεια!!κανένα σύμπτωμα ως τώρα έχεις??

Καλημέρα!!! Έχω κάτι «τσιμπήματα» στη μήτρα και πονάκια σαν περιόδου.

ειναι η δεύτερη εμβρυομεταφορά που κάνω. Την πρώτη φορά απέκτησα τα παιδάκια μου (δίδυμα) 

έτσι τώρα έβαλα μόνο ένα. Σκέφτομαι να κάνω τεστ. 9-10 μέρες περίπου μετά μπορεί να δείξει το τεστ. 

Ευχομαι και σε σένα όλα να πάνε καλά και να έχεις μια θετική χοριακη ❤️

πρίν από 21 λεπτά , elenaussie είπε:

Καλημέρα!!! Έχω κάτι «τσιμπήματα» στη μήτρα και πονάκια σαν περιόδου.

ειναι η δεύτερη εμβρυομεταφορά που κάνω. Την πρώτη φορά απέκτησα τα παιδάκια μου (δίδυμα) 

έτσι τώρα έβαλα μόνο ένα. Σκέφτομαι να κάνω τεστ. 9-10 μέρες περίπου μετά μπορεί να δείξει το τεστ. 

Ευχομαι και σε σένα όλα να πάνε καλά και να έχεις μια θετική χοριακη ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά ότι καλύτερο και σε σένα!να σου ζήσουν τα παιδακια σου!έχω και γω πονακια περιόδου και γενικά αυτό που νιώθεις ότι σου έρχεται περίοδος και έχω λίγο απογοητευτεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...