Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!!!δεν εχεις αιμα ετσι;;;;!!!!!!!

εγω μπαινω νοσοκομειο 23 κ την περιδεση την κανω 24!!!!!ναι βρε σταυρουλα μου κ γω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!!!!!ειμαι αισιοδοξη!!!!!εχω κ γιατρο αστερι βεβαια!!!!!!!

με χαλαει που δεν ξερω το φυλο του παιδιου....αν ηταν κοριτσι, θα ζητουσα να μου κανουν κ φιογκο στο "δεσιμο"!!!!!τι καφριλες λεω θεε μου πρωι πρωι;;;;!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κανε ενα χαδι στο μωρακι σου απο μενα!!!!!!κ ετσι πες του να ειναι "αγωνιστης"!!!!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε....εμείς που έχουμε περάσει και λίγο δύσκολες στιγμές, έχουμε μια επιπλέον ανυσυχία....αλλά με το να φοβόμαστε και να αγχωνόμαστε, δεν καταφέρνουμε τίποτα.....πίστη και δύναμη θέλει η ζωή και προσευχή..εχθές που πήγα στο μικροβιολογικό να πάρω αποτελέσματα, ένα λεπτό πριν μπω, κοντοστάθηκα και παρακάλεσα εκεί ψηλά......και με άκουσε......προσευχήσου γλυκιά μου....όλα τα μωράκια είναι αγωνιστές και το δικό σου θα ειναι ....Μαγκάίβερ (είτε θυλυκό είτε αρσενικό).....όσο για το φύλο....αν σου πω ότι δε με απασχολεί καθόλου....στην αυχενική ο άνδραςμου ρώτησε το γιατρό αν βλέπει φύλο και μου ήρθε να τον μπουφλίσω.....εντάξει, θέλω ενα κοριτσακι για να έχω ζευγαράκι αλλά πραγματικά δε με νοιάζει.....μόνο να πάνε όλα καλά.......

Σε γλυκοφιλώ

Υ.Γ. Έχω ακόμα αίμα, αλλά αισιοδοξώ και δε δίνω σημασία...είπαμε, τα μπεμπάκια μας είναι ΜΑΧΗΤΕΣ

μπραβο κοριτσακι μου!!!!!! οι αισιοδοξες σκεψεις αυτες τη στιγμη ειναι οοο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις για το μωρακι σου !!!!!!!!!!!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα απο την βροχερή μου πόλη......:lol::lol::lol:

Βρέχει κ είναι τέλεια.......:D:D:D

Διαβάζω....διαβάζω.....κ τώρα που ήρθε η ώρα να σχολιάσω.....δεν θυμάμαι τίποτα.....:roll:........ήμουν που ήμουν χάλια απο μνήμη.....τώρα με την εγκυμοσύνη έγινα χειρότερα.......:rolleyes: ......αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας.....σουπερ υπερήχους, αυχενικές, δωράκια απο συζύγους........όλα τέλεια δηλαδή....:D:D:D

Τα δικά μου νεάκια....

Χθες είχαμε γιατρό......όλα καλά με το μπεμπάκι μας....:D:D:D

Είναι 246 γρ. κ 19 εκατοστά......όλα σούπερ μας είπε ο γιατρός :D:D:D

Μόνο που δεν καθόταν να δούμε το φύλο του.......μας παιδεύει πολύ το μπουμπουκάκι μας.....:lol::lol::lol: ........καθόταν σταυροπόδι κ αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει τα ποδαράκια του......το χέρι του το είχε στο στόμα του...... μου έλεγε ο γιατρός να βήξω μήπως κ κουνηθεί.....αλλά τίποτα....χαχαχαχα...το μόνο που έκανε κάποια στιγμή....είναι ότι έξυνε το ένα πόδι του με το άλλο κ βλέπαμε μια πατούσα στα μούτρα μας....:roll: ...χαχααχαχαα μας ηρέμησε τουλάχιστον ότι όλα πάνε καλά..... ο γιατρός μου έδωσε κ μαγνήσιο.....είπε πως θα με βοηθήσει κ στις αυπνίες..... το βράδυ πάντως.....κοιμήθηκα καλά.....για να δούμε αν θα συνεχιστεί......

Σήμερα θα πάρω να κλείσω για β΄επιπέδου......

αυτά τα νέα μου...........

Καλη σας μέρα

Σας φιλώ.......:D:D:D

συγχαρητηρια βροχερη μου,τελεια τα νεα σου!!!!

Όλα καλά θα πάνε....εμείς που έχουμε περάσει και λίγο δύσκολες στιγμές, έχουμε μια επιπλέον ανυσυχία....αλλά με το να φοβόμαστε και να αγχωνόμαστε, δεν καταφέρνουμε τίποτα.....πίστη και δύναμη θέλει η ζωή και προσευχή..εχθές που πήγα στο μικροβιολογικό να πάρω αποτελέσματα, ένα λεπτό πριν μπω, κοντοστάθηκα και παρακάλεσα εκεί ψηλά......και με άκουσε......προσευχήσου γλυκιά μου....όλα τα μωράκια είναι αγωνιστές και το δικό σου θα ειναι ....Μαγκάίβερ (είτε θυλυκό είτε αρσενικό).....όσο για το φύλο....αν σου πω ότι δε με απασχολεί καθόλου....στην αυχενική ο άνδραςμου ρώτησε το γιατρό αν βλέπει φύλο και μου ήρθε να τον μπουφλίσω.....εντάξει, θέλω ενα κοριτσακι για να έχω ζευγαράκι αλλά πραγματικά δε με νοιάζει.....μόνο να πάνε όλα καλά.......

Σε γλυκοφιλώ

Υ.Γ. Έχω ακόμα αίμα, αλλά αισιοδοξώ και δε δίνω σημασία...είπαμε, τα μπεμπάκια μας είναι ΜΑΧΗΤΕΣ

κοριτσακι μου γλυκο σε ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου!!!!!εννοειται πως δεν με νοιαζει το φυλο!!!!!!!το ειπα μονο κ μονο για το "φιογκο"!!!!!!!!!!;);););););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!!τελεια τα νεα σου!!!!μπραβο!!!!!μην ανυσηχεις για το φυλο...θα το δεις σιγουτα στην β' επιπεδου!!!!!!!

εσυ πως εισαι;;;;ενταξει με τα μαστορια;;;ξεκινησαν εργασιες;;;;

καλημέρα κ σε σένα κορίτσι....:D πως είσαι σήμερα?????

Δεν ανησυχώ καθόλου για το φύλο.....οι ανησυχίες μου βρίσκονται αλλού.... αυτό είναι για να χαμογελάμε κ να ασχολούμαστε που κ που κ με κάτι πιο ανάλαφρο...πιο light ........έτσι για να χαλαρώνουμε λιγάκι.....:D:D:D έτσι κ αλλιώς....το άγχος μόνο καλό δεν κάνει........;););)

Τα μαστόρια τόσες μέρες μάλλον δεν έχουν πατήσει το πόδι τους εκεί......:-(

πήγαμε .....ξαναπήγαμε...... κανείς εκεί.......ζητήσαμε τα κλειδιά απο αυτόν που το διαχειρίζεται κ μας είπε τα έχουν τα μαστόρια..... πηγαίνει το καμάρι μου το πρωί πριν πάει για δουλειά......κανείς εκεί......περνάει όταν σχολάει....κανείς εκεί..... τα νευρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι μου....εμείς απο΄δω πρέπει να φύγουμε μέχρι τέλος του μήνα....κ άρχισαν βροχές τώρα......τι να πω......:mad::mad::mad:

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βροχερούλα μου γλυκιά

τί ωραία τα νεάκια σου......το μπεμπουλίνο είναι πεισματάρικό, έτσι? Σας έδειξε και την πατούσα του...ε χάρη σας έκανε......τι άλλο θέλεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!! Καλά σου έδωσε μαγνήσιο, βοηθάει και στις κράμπες και στις συσπάσεις..και εμένα μου είχε δώσει στο γιο μου και όλα πήγαν σούπερ......

Όσο για το φύλο.....μήπως είναι ροζουλάκι και δε φαίνεται καλά?

Πάντως στη Β' επιπέδου δε θα σας ξεφύγει, που θα πάει......

Φιλί μεγάλο και σε σένα και στο μπεμπουλίνι

Σταυρούλα (?) μου πόσο χαίρομαι που είσαι καλύτερα........:D:D:D

Κ η αυχενική σου σούπερ!!!!!!!! μπράβο κοπέλα μου......ο γιατρός σου είπε να είσαι ξαπλα??? να προσέχεις γλυκιά μου ναι???

αμάαααααν.......καλά που μου το θύμησες........να πάρω τηλ. για β΄επιπέδου!!!! πω πω....πως ξεχνάω έτσι......παίρνω αμέσως......;)

dYw9p3.png

συγχαρητηρια βροχερη μου,τελεια τα νεα σου!!!!

Σ΄ευχαριστώ καλή μου.....μακάρι όλα να πάνε καλά για όλες μας....να πάρουμε τα μπεμπάκια μας αγκαλιά του χρόνου κ να είμαστε τρισευτυχισμένες.......:D:D:D

dYw9p3.png

Σταυρούλα (?) μου πόσο χαίρομαι που είσαι καλύτερα........:D:D:D

Κ η αυχενική σου σούπερ!!!!!!!! μπράβο κοπέλα μου......ο γιατρός σου είπε να είσαι ξαπλα??? να προσέχεις γλυκιά μου ναι???

αμάαααααν.......καλά που μου το θύμησες........να πάρω τηλ. για β΄επιπέδου!!!! πω πω....πως ξεχνάω έτσι......παίρνω αμέσως......;)

Βροχερή νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις το nick name σου και να το κανεις ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

καλημέρα κ σε σένα κορίτσι....:D πως είσαι σήμερα?????

Δεν ανησυχώ καθόλου για το φύλο.....οι ανησυχίες μου βρίσκονται αλλού.... αυτό είναι για να χαμογελάμε κ να ασχολούμαστε που κ που κ με κάτι πιο ανάλαφρο...πιο light ........έτσι για να χαλαρώνουμε λιγάκι.....:D:D:D έτσι κ αλλιώς....το άγχος μόνο καλό δεν κάνει........;););)

Τα μαστόρια τόσες μέρες μάλλον δεν έχουν πατήσει το πόδι τους εκεί......:-(

πήγαμε .....ξαναπήγαμε...... κανείς εκεί.......ζητήσαμε τα κλειδιά απο αυτόν που το διαχειρίζεται κ μας είπε τα έχουν τα μαστόρια..... πηγαίνει το καμάρι μου το πρωί πριν πάει για δουλειά......κανείς εκεί......περνάει όταν σχολάει....κανείς εκεί..... τα νευρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι μου....εμείς απο΄δω πρέπει να φύγουμε μέχρι τέλος του μήνα....κ άρχισαν βροχές τώρα......τι να πω......:mad::mad::mad:

μαλλον εχει ερθει η ωρα για τις φωνες!!!!!!!!!ποιος ειναι υπευθυνος;;;ο ιδιοκτητης τι λεει;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Βροχερή νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις το nick name σου και να το κανεις ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να είμαι βροχερή!!!!!!! χειμωνιάζει......βρέχει......έχω το μωράκι μου στην κοιλίτσα μου κ όλα είναι σούπερ!!!!!!!! εντάξει......όχι όλα, αλλά τα περισσότερα!!!!!!! :D:D:D

εκλεισα ραντεβού για β΄επιπέδου..... 15-11...........μακριά δεν είναι ????? πως θα περιμένω τόσο καιρό......... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dYw9p3.png

μαλλον εχει ερθει η ωρα για τις φωνες!!!!!!!!!ποιος ειναι υπευθυνος;;;ο ιδιοκτητης τι λεει;;;

ο ιδιοκτήτης είναι Γερμανία κ το σπίτι του το έχει αναλάβει ένας κολλητός του ο οποίος είναι κ ο πολιτικός μηχανικός της οικοδομής κ αυτός που έβαλε το συνεργείο του μέσα για να το τελειώσει το σπίτι......... του τηλεφώνησε ο καλός μου την προηγούμενη βδομάδα κ του υπενθύμισε πως απο δω πρέπει να φυγουμε τελος του μήνα κ του είπε να μην ανησυχεί, (είναι κ γνωστός του άντρα μου κ πρώην αφεντικό της αδερφής του....)αλλά όλη την εβδομάδα που μας πέρασε δεν πάτησε το πόδι του κάνένας μάστορας εκεί μέσα.......απο κάτω φαίνεται ο τοίχος που γκρέμισαν για να τον κάνουν τζαμαρία......είναι έτσι ακριβώς όπως τον άφησαν.....φαίνονται τα τούβλα..... μέσα δεν ξέρω αν έκαναν κάτι..... πάντως ούτε την καμινάδα για το τζάκι που ΘΑ κάνουν δεν μπορούμε να δούμε.......τίποτα δεν φαίνεται να έκαναν ακόμη......:(:(:(:(:(

dYw9p3.png

ο ιδιοκτήτης είναι Γερμανία κ το σπίτι του το έχει αναλάβει ένας κολλητός του ο οποίος είναι κ ο πολιτικός μηχανικός της οικοδομής κ αυτός που έβαλε το συνεργείο του μέσα για να το τελειώσει το σπίτι......... του τηλεφώνησε ο καλός μου την προηγούμενη βδομάδα κ του υπενθύμισε πως απο δω πρέπει να φυγουμε τελος του μήνα κ του είπε να μην ανησυχεί, (είναι κ γνωστός του άντρα μου κ πρώην αφεντικό της αδερφής του....)αλλά όλη την εβδομάδα που μας πέρασε δεν πάτησε το πόδι του κάνένας μάστορας εκεί μέσα.......απο κάτω φαίνεται ο τοίχος που γκρέμισαν για να τον κάνουν τζαμαρία......είναι έτσι ακριβώς όπως τον άφησαν.....φαίνονται τα τούβλα..... μέσα δεν ξέρω αν έκαναν κάτι..... πάντως ούτε την καμινάδα για το τζάκι που ΘΑ κάνουν δεν μπορούμε να δούμε.......τίποτα δεν φαίνεται να έκαναν ακόμη......:(:(:(:(:(

ελεοοοοοοοοςςςςςςς..........φωναξτε γιατι αλλιως δεν βρισκετε ακρη.......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

ελεοοοοοοοοςςςςςςς..........φωναξτε γιατι αλλιως δεν βρισκετε ακρη.......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εγώ είμαι στα πρόθυρα.......ο άντρας μου με κρατάει.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα δικά σου νέα κοριτσάκι?? είσαι στην δουλειά???

dYw9p3.png

εγώ είμαι στα πρόθυρα.......ο άντρας μου με κρατάει.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα δικά σου νέα κοριτσάκι?? είσαι στην δουλειά???

ναι κοριτσι μου...το boss λειπει 3μερες τωρα, δεν εχει δουλεια κ εγω το εχω ριξει στο ιντερνετ!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...