Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου...

Σημερα ο αντρας μου μου εκανε ενα τελειο δωρο... πηγε και μου αγορασε υπολογιστη.. το απογευμα πηγα και τον πηρα.. !!! βεβαια μεχρι να τον συνηθισω θα μου παρει λιγο καιρο.. !!

εμεις ειπαστε καλα.. μονο που εχω αρχισει και νοιωθω τραχη τον λαιμο μου. και δυσκολευομαι να παρω ανασα...!!! θα δειξει.. μαλλον την αρπαξα γιατι σημερα ολη μερα φτιαρνιζομαι...!!! ουφφφ

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ειμαι πολυ χαρουμενη μου εφυγε ενα βαρος..οσο για το απο ποια εβδομαδα το νοιωθεις μου ειπε μετα την 21 λεει πιο νωρις οτι αλα καταλαβαινεις δεν ειναι λεει το μωρο..τωρα το πως το νοιωθει η καθε γυναικα ειναι προσωπικο θεμα..

καλημερα μανουλες κ μωρακια!!!!!!!πως ειστε σημερα;;;!!!!!!!!σημερα ειναι παρασκευη κ μπορω νομιζω να ευχηθω "καλο σ/κ"!!!!!!!!!;);););););););)

κοριτσακια μου πηγα στον γιατρο μου σημερα και ευτυχως ειναι ολα καλα μου ειπε οτι το μωρο ειναι 150 γραμμαρια και 17 εκατοστα!!!! ολα κυλουν κανονικα :))) ελπιζω να εχετε και εσεις πολυ καλα νεα να μου πειτε!!

τελεια τα νεα σου κοριτσακι μου!!!!!!!το μωρακι σου μεγαλωσε παρα πολυ!!!!!ειναι κοτζαμ αντρακι!!!!!!!

Σημερα ο αντρας μου μου εκανε ενα τελειο δωρο... πηγε και μου αγορασε υπολογιστη.. το απογευμα πηγα και τον πηρα.. !!! βεβαια μεχρι να τον συνηθισω θα μου παρει λιγο καιρο.. !!

εμεις ειπαστε καλα.. μονο που εχω αρχισει και νοιωθω τραχη τον λαιμο μου. και δυσκολευομαι να παρω ανασα...!!! θα δειξει.. μαλλον την αρπαξα γιατι σημερα ολη μερα φτιαρνιζομαι...!!! ουφφφ

ωωωωχ....περαστικα σου!!!!!!!!

ναι ειμαι πολυ χαρουμενη μου εφυγε ενα βαρος..οσο για το απο ποια εβδομαδα το νοιωθεις μου ειπε μετα την 21 λεει πιο νωρις οτι αλα καταλαβαινεις δεν ειναι λεει το μωρο..τωρα το πως το νοιωθει η καθε γυναικα ειναι προσωπικο θεμα..

κ μενα ο γιατρος μου το ιδιο μου ειχε πει....αλλα εγω ηξερα....κ τις 3φορες...κ αντε την πρωτη φορα πες οτι ηταν απο την προσμονη.....πιστεψε με τις επομενες δυο δεν ετιθετο τετοιο θεμα!!!!!!!!αλλα οι γιατροι περα απο αυτα που εχουν διαβασει στα βιβλια δεν δεχονται τιποτα αλλο....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα στα πιο όμορφα κορίτσια αυτού του Forum!!!!!

Τί κάνετε, γλυκούλες μου?

Εχθές γράψατε τόσα πολλά που δεν τα συγκράτησα όλα....

Γεωργία, συγχαρητήρια για τον υπολογιστή....ο αντρούλης σου φοβερός..... και πρόσεχε με το λαιμό σου, ο καιρός στα μέρη μας είναι ύπουλος, αύριο μίλησαν για 28 βαθμούς!

Αριάδνη μου μπράβο!!!! Μια χαρά ο γιόκας σου (ή κάνω λάθος το φύλο?)....χαλάρωσε τώρα και απόλαυσε τη συνέχεια....τα καλύτερα έρχονται.....

Σπυριδούλα μου καλημέρα.....πότε τελικά θα κάνεις την περίδεση? Όλα θα πάνε σούπερ....είσαι καλό παιδί και ο Θεός δεν αφήνει τα καλά παιδιά μόνα τους....είσαι στη σκέψη μου και στις προσευχές μου....

Μαράκι πώς είναι η πλάτη σου σήμερα? οι καουρίτσες έφυγαν? Εγώ εχθές το βράδυ χλαπάκιασα πλαστικούρες (G.....s), μετά ένα εκλέρ και όλη νύχτα δεν έκλεισα μάτι.......καλά να πάθω, αφου γουρουνίασα!!!!!Και μετά σε σκεφτόμουνα!

Χαρά καλή επιτυχία στην αυχενική τη Δευτέρα...όλα θα είναι σούπερ....και κάποια άλλη δεν είναι για αυχενική τη Δευτέρα....αχ, ξεχνάω...κάλη επιτυχια σε όλα τα κορίτσια που έχουν γιατρούς οσονούπω.....

Ελενίτσα καλημέρα και σε σένα....γράψε κανένα νέο σου.....

Βαλεντίνα και εσύ Βρούτε λαχανοντολμάδες? Λυπηθείτε με, βρε κορίτσια.....τρεχουν τα σάλια μου.......

Ντίνα καλωσόρισες ξανά......με το καλό το αγοράκι σου........

Συγνώμη σε όσα κορίτσια ξέχασα....να έχετε μια υπέροχη μέρα

Φιλώ σας και αγαπώ σας

Υ.Γ. Το μπεμπουλίνι μου είναι μια χαρά και σας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς......σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και τη συμπαραστασή σας αυτές τις μέρες...μου δώσατε πολύ κουράγιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Καλημερουδια κοριτσαρεσ μου!!!!! ειστε ολεσ καλα?????;););)

κοριτσακια μου πηγα στον γιατρο μου σημερα και ευτυχως ειναι ολα καλα μου ειπε οτι το μωρο ειναι 150 γραμμαρια και 17 εκατοστα!!!! ολα κυλουν κανονικα :))) ελπιζω να εχετε και εσεις πολυ καλα νεα να μου πειτε!!

Μεγαλοσ μεγαλοσ ειναι και σενα!!!! Μια χαρα!!! Οτι καλυττερο σου ευχομαι κοριτσακι μου!!!!

Αχ κοπελα μου, πρεπει να προσεχεισ τωρα, ειναι παραξενοσ ο καιροσ!!!! Λοιπον.... κουκουλοσου με κουβερτα και πεσ στον αντρα σου να σου κανει ολη μερα τσαι με μελι και λεμονι και να σου κανει εντρηβεσ στισ πατουσεσ!!!!!;););)Την κυριακη θα μαι στα μεροι σου( απο χανια δεν εισαι)

Οσο για τουσ γιατρουσ, ο καθε ενασ τουσ εχει και διαφορετικη γνωμη.... εμενα στον τελευταιο ελεγχο 24/9 με ρωτησε, το νιωθεισ το μωρο? εγω το ενιωθα τοτε μια εβδομαδα, αλλα δεν του το ελεγα γιατι νομιζα οτι θα με κοροιδεβει..... και οταν με ρωτισε, του ειπα ναι γιατρε το νιωθω.... η απαντηση του ητανε, α τοτε ολα καλα, γιατι εγω βλεπω οτι πρεπει να το νιωθεισ ιδι.....Οποτε αφιστε τουσ να λενε.... οταν το νιωθεισ θα καταλαβεισ μονη σου οτι ειναι αυτο.....:P:p:p

Καλη μασ μερα σε ολεσ......

Διαφημίσεις

Καλημερα Σταυρουλα!!!!! εισαι καλα????Μα εσυ απο που εισαι??? τα χω μπερδεψει ολα....:(:(:(

Καλημέρα αγαπημένη μου....Ειμαι καλά γιατί η αυχενική βγήκε καλή (1/1250), περιμένω και το α-τεστ και βλέπουμε....έχω αίμα ακόμα αλλά λίγο και αισιοδοξώ....στα Χανιά κατοικώ λόγω Γάμου αλλά μεγάλωσα στο διπλανό νομό...

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Kαλημέρα απο την βροχερή μου πόλη......:lol::lol::lol:

Βρέχει κ είναι τέλεια.......:D:D:D

Διαβάζω....διαβάζω.....κ τώρα που ήρθε η ώρα να σχολιάσω.....δεν θυμάμαι τίποτα.....:roll:........ήμουν που ήμουν χάλια απο μνήμη.....τώρα με την εγκυμοσύνη έγινα χειρότερα.......:rolleyes: ......αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας.....σουπερ υπερήχους, αυχενικές, δωράκια απο συζύγους........όλα τέλεια δηλαδή....:D:D:D

Τα δικά μου νεάκια....

Χθες είχαμε γιατρό......όλα καλά με το μπεμπάκι μας....:D:D:D

Είναι 246 γρ. κ 19 εκατοστά......όλα σούπερ μας είπε ο γιατρός :D:D:D

Μόνο που δεν καθόταν να δούμε το φύλο του.......μας παιδεύει πολύ το μπουμπουκάκι μας.....:lol::lol::lol: ........καθόταν σταυροπόδι κ αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει τα ποδαράκια του......το χέρι του το είχε στο στόμα του...... μου έλεγε ο γιατρός να βήξω μήπως κ κουνηθεί.....αλλά τίποτα....χαχαχαχα...το μόνο που έκανε κάποια στιγμή....είναι ότι έξυνε το ένα πόδι του με το άλλο κ βλέπαμε μια πατούσα στα μούτρα μας....:roll: ...χαχααχαχαα μας ηρέμησε τουλάχιστον ότι όλα πάνε καλά..... ο γιατρός μου έδωσε κ μαγνήσιο.....είπε πως θα με βοηθήσει κ στις αυπνίες..... το βράδυ πάντως.....κοιμήθηκα καλά.....για να δούμε αν θα συνεχιστεί......

Σήμερα θα πάρω να κλείσω για β΄επιπέδου......

αυτά τα νέα μου...........

Καλη σας μέρα

Σας φιλώ.......:D:D:D

dYw9p3.png

Καλημέρα στα πιο όμορφα κορίτσια αυτού του Forum!!!!!

Τί κάνετε, γλυκούλες μου?

Σπυριδούλα μου καλημέρα.....πότε τελικά θα κάνεις την περίδεση? Όλα θα πάνε σούπερ....είσαι καλό παιδί και ο Θεός δεν αφήνει τα καλά παιδιά μόνα τους....είσαι στη σκέψη μου και στις προσευχές μου....

Υ.Γ. Το μπεμπουλίνι μου είναι μια χαρά και σας στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς......σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και τη συμπαραστασή σας αυτές τις μέρες...μου δώσατε πολύ κουράγιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!!!δεν εχεις αιμα ετσι;;;;!!!!!!!

εγω μπαινω νοσοκομειο 23 κ την περιδεση την κανω 24!!!!!ναι βρε σταυρουλα μου κ γω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!!!!!ειμαι αισιοδοξη!!!!!εχω κ γιατρο αστερι βεβαια!!!!!!!

με χαλαει που δεν ξερω το φυλο του παιδιου....αν ηταν κοριτσι, θα ζητουσα να μου κανουν κ φιογκο στο "δεσιμο"!!!!!τι καφριλες λεω θεε μου πρωι πρωι;;;;!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κανε ενα χαδι στο μωρακι σου απο μενα!!!!!!κ ετσι πες του να ειναι "αγωνιστης"!!!!!!!!!

Καλημερουδια κοριτσαρεσ μου!!!!! ειστε ολεσ καλα?????;););)

Οσο για τουσ γιατρουσ, ο καθε ενασ τουσ εχει και διαφορετικη γνωμη.... εμενα στον τελευταιο ελεγχο 24/9 με ρωτησε, το νιωθεισ το μωρο? εγω το ενιωθα τοτε μια εβδομαδα, αλλα δεν του το ελεγα γιατι νομιζα οτι θα με κοροιδεβει..... και οταν με ρωτισε, του ειπα ναι γιατρε το νιωθω.... η απαντηση του ητανε, α τοτε ολα καλα, γιατι εγω βλεπω οτι πρεπει να το νιωθεισ ιδι.....Οποτε αφιστε τουσ να λενε.... οταν το νιωθεισ θα καταλαβεισ μονη σου οτι ειναι αυτο.....:P:p:p

Καλη μασ μερα σε ολεσ......

πες τα βρε βαλεντινακι μου!!!!!!!!ποσων εβδομαδων ησουν τοτε που εγινε αυτο;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω....διαβάζω.....κ τώρα που ήρθε η ώρα να σχολιάσω.....δεν θυμάμαι τίποτα.....:roll:........ήμουν που ήμουν χάλια απο μνήμη.....τώρα με την εγκυμοσύνη έγινα χειρότερα.......:rolleyes: ......αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι όλα πάνε καλά με τα μωράκια σας.....σουπερ υπερήχους, αυχενικές, δωράκια απο συζύγους........όλα τέλεια δηλαδή....:D:D:D

Τα δικά μου νεάκια....

Μόνο που δεν καθόταν να δούμε το φύλο του.......μας παιδεύει πολύ το μπουμπουκάκι μας.....:lol::lol::lol: ........καθόταν σταυροπόδι κ αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει τα ποδαράκια του......το χέρι του το είχε στο στόμα του...... μου έλεγε ο γιατρός να βήξω μήπως κ κουνηθεί.....αλλά τίποτα....χαχαχαχα...το μόνο που έκανε κάποια στιγμή....είναι ότι έξυνε το ένα πόδι του με το άλλο κ βλέπαμε μια πατούσα στα μούτρα μας....:roll: ...χαχααχαχαα μας ηρέμησε τουλάχιστον ότι όλα πάνε καλά..... ο γιατρός μου έδωσε κ μαγνήσιο.....είπε πως θα με βοηθήσει κ στις αυπνίες..... το βράδυ πάντως.....κοιμήθηκα καλά.....για να δούμε αν θα συνεχιστεί......

Καλη σας μέρα

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!!τελεια τα νεα σου!!!!μπραβο!!!!!μην ανυσηχεις για το φυλο...θα το δεις σιγουτα στην β' επιπεδου!!!!!!!

εσυ πως εισαι;;;;ενταξει με τα μαστορια;;;ξεκινησαν εργασιες;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα μανουλιτες μου...!!!

εδω εχει απιστευτο ηλιο.. και εγω φοραω δυο μπλουζες.... μια χαρα.. ειμαι λιγο καλητερα.. μου εκανε εχτες το βραδυ ο αντρας μου εντριβη....εφτιαξα και εγω ενα χαμομιλη με μελι και ειμαι λιγο καλητερα σημερα...!!!

κοριτσακια μου ουτε εγω συγκρατω... παντως ειδα οτι τα νεακια σας ειναι τελεια...

Βαλεντινα μου εγω ειμαι απο Ρεθυμνο και η Σταυρουλα απο Χανια...!!! Και εσυ απο Ηρακλειο.. μια ΑγιοΝικολιωτισσα μας λειπει.. χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

καλημερα κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;!!!!!!!δεν εχεις αιμα ετσι;;;;!!!!!!!

εγω μπαινω νοσοκομειο 23 κ την περιδεση την κανω 24!!!!!ναι βρε σταυρουλα μου κ γω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!!!!!ειμαι αισιοδοξη!!!!!εχω κ γιατρο αστερι βεβαια!!!!!!!

με χαλαει που δεν ξερω το φυλο του παιδιου....αν ηταν κοριτσι, θα ζητουσα να μου κανουν κ φιογκο στο "δεσιμο"!!!!!τι καφριλες λεω θεε μου πρωι πρωι;;;;!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κανε ενα χαδι στο μωρακι σου απο μενα!!!!!!κ ετσι πες του να ειναι "αγωνιστης"!!!!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε....εμείς που έχουμε περάσει και λίγο δύσκολες στιγμές, έχουμε μια επιπλέον ανυσυχία....αλλά με το να φοβόμαστε και να αγχωνόμαστε, δεν καταφέρνουμε τίποτα.....πίστη και δύναμη θέλει η ζωή και προσευχή..εχθές που πήγα στο μικροβιολογικό να πάρω αποτελέσματα, ένα λεπτό πριν μπω, κοντοστάθηκα και παρακάλεσα εκεί ψηλά......και με άκουσε......προσευχήσου γλυκιά μου....όλα τα μωράκια είναι αγωνιστές και το δικό σου θα ειναι ....Μαγκάίβερ (είτε θυλυκό είτε αρσενικό).....όσο για το φύλο....αν σου πω ότι δε με απασχολεί καθόλου....στην αυχενική ο άνδραςμου ρώτησε το γιατρό αν βλέπει φύλο και μου ήρθε να τον μπουφλίσω.....εντάξει, θέλω ενα κοριτσακι για να έχω ζευγαράκι αλλά πραγματικά δε με νοιάζει.....μόνο να πάνε όλα καλά.......

Σε γλυκοφιλώ

Υ.Γ. Έχω ακόμα αίμα, αλλά αισιοδοξώ και δε δίνω σημασία...είπαμε, τα μπεμπάκια μας είναι ΜΑΧΗΤΕΣ

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Τα δικά μου νεάκια....

Καλη σας μέρα

Αχ Βροχερούλα μου γλυκιά

τί ωραία τα νεάκια σου......το μπεμπουλίνο είναι πεισματάρικό, έτσι? Σας έδειξε και την πατούσα του...ε χάρη σας έκανε......τι άλλο θέλεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!! Καλά σου έδωσε μαγνήσιο, βοηθάει και στις κράμπες και στις συσπάσεις..και εμένα μου είχε δώσει στο γιο μου και όλα πήγαν σούπερ......

Όσο για το φύλο.....μήπως είναι ροζουλάκι και δε φαίνεται καλά?

Πάντως στη Β' επιπέδου δε θα σας ξεφύγει, που θα πάει......

Φιλί μεγάλο και σε σένα και στο μπεμπουλίνι

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...