Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρεσ μου!!!!! ολο καλα νεα βλεπω!!!μιαχαρα!!!! απο χθεσ μεχρι σημερα χαμοσ εγεινε.....μπραβω!!! εμενα σημερα με χει τρελανει με τισ κλοτσιεσ, ωρεσ ωρεσ ειναι ηρεμοσ και χαιρομαι, δεν προλαβενω να χαρω , αρχηζει........χαχχα:P:p:p μαζοχισμοσ καλα το λετε βρε κοριτσια!!!!!

Valentina μου η αυχενικη πολλή καλή χωρις αγχος ανησυχίας...αχ ποτέ θα τον ακούσω για να μην αγχώνομαι;; Το αγαπάω πολύ αυτό το παιδάκι και θέλω να πανε όλα καλα :) είστε όλες γλυκύτατος σας ευχαριστω που μου απαντάτε...θέλω να πανε όλα καλα και να το σφίξω στην αγκαλιά μου...επίσης ήθελα κατι ακόμη να ρωτήσω ειναι ανησυχητικό που δεν τον ακούω;; Εχω σταματήσει και τη δουλεια τώρα και τρελαίνονται στο σπιτι με τις δουλειές διαβάζω για να ξεκολλήσει το μυαλό μου...αλλά δύσκολα...

Εγω το ακουσα πρωτι φορα στην 15-16 βδομαδα... αλλα ειμαι πολυ αδυνατη..... φαντασου οτι ακομα τωρα στην φουσκωμενη κοιλια εχω κοιλιακουσ.... ειναι γελιο....χαχαχ Μην ανισυχεισ.... ολα θα πανε καλα.... οταν ερθει η ωρα να το ακουσεισ δεν το μπερδεβεισ με τιποτα!!!! ειναι τελιο!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε σημερα;;;!!!!!εδω βρεχει ασταματητα κ ειναι τρομερα!!!!

κοριτσι μου καλημερα κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!ειμαι η σπυριδουλα!!!!!!ευχομαι μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!κ με το καλο να καρατησεις στην αγκαλια σου, ενα γερο κ τυχερο μωρακι!!!!!ολο αυτο το αγχος που εκφραζεις ειναι απολυτως φυσιολογικο!!!!!εδω αγχωνομαστε εμεις που παμε για το δευτερο, ποσο μαλλον εσυ που ειναι η πρωτη σου φορα!!!!!ολα θα πανε καλα κ θα το δεις αυτο!!!!!απλα οπως σου ειπε κ η μαρια προσεχε με τα κιλα σου, για να μην αντιμετωπισεις εσυ προβλημα υγειας.....οσο για τους πονους στην καρδια, μπορει να ειναι κ απο το αγχος η καποιος νευροπονος (παλι απο το αγχος) κ το μπερδευεις με την καρδια!!!!!οτι χρειαστεις, εμεις ειμαστε εδω για να "στηριζει" η μια την αλλη!!!!!!!οτι δηλαδη σκεφτεσαι, σε προβληματιζει κλπ, μπορεις να απευθυνθεις εδω!!!!!

καλη επιτυχια σημερα με το γιατρο σου!!!!!!!!!!

τζωρτζακι μου κ γω το ενιωσα νωρις, κ το γιο μου κ το προηγουμενο μωρακι....πριν λιγο πριν κλεισω τον 3ο....αλλα δεν με πιστευε κανεις....με ελεγαν υπερβολικη....οταν το ειπα στο γιατρο μου ειπε οτι ειναι η ιδεα μου κ μου απεκλεισε καθε πιθανοτητα να ισχυει κατι τετοιο....αλλα εγω ημουν σιγουρη γι'αυτο....κ πιστευω οτι η μανα ξερει καλυτερα απο ολους.....

κοριτσακια μου πηγα εχθες στο γιατρο!!!!!!!το μωρο ειναι μια χαρα, οι παλμοι του μια χαρα κ η αναπτυξη το τελεια!!!!!! το υψος του, χωρις τα ποδαρακια του, εφτασε αισιως τα 8,5cm!!!!!!!!!!!!!ο γιατρος ισχυριστηκε οτι ειμαστε "υπερπληρεις"!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ ζωηρο κ δεν καθοταν σε μια μερια να ακουσουμε ουτε τους παλμους του!!!!!!! μου λεει καποια στιμγη "να το, το βλεπεις πως κουνιεται" κ κοριτσακια μου το ενιωσα κ εγω μεσα μου πριν μου πει αυτη την κουβεντα!!!!!!κ αργοτερα που εφυγα παλι το ιδιο!!!!!!!αρα ξεκινησε κ το δικο μου!!!!!!!!

μιλησαμε κ για την περιδεση....μου ειπε οτι καλο θα ηταν να μην την αποφυγω κ να προχωρησω....κ κανονισαμε να την κανω στις 24/10...θα μπω στο νοσοκομειο 23, θα την κανω 24 κ αν ολα πανε καλα θα βγω στις 25.....τον ρωτησα αν θελει μετα να ειμαι ξαπλα κ μου ειπε οχι....θα προσεχω παρα πολυ τις πρωτες 10 μερες κ μετα κανονικα, δουλεια κ επιστροφη στη "φυσιολογικη" ζωη. απλα με πολυ μεγαλη προσοχη.....

να σας πω την αληθεια μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος κ αγχος.....κοντευα να τρελαθω γιατι τελευταια ειχα ακουσει πολλα κ ειχα διαβασει αλλα τοσα κ ημουν πελαγωμενη....ομως ο γιατρος μου με διαβεβαιωσε πως μια περιδεση μειωνει κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο την πιθανοτητα αποβολης η προωρου τοκετου....δεν τις εκμηδενιζει, αλλα τις μειωνει στο ελεχιστο....για να δουμε λοιπον!!!!!!!!

συγνωμη που σας κουρασα πρωι πρωι, αλλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου!!!!!!!!!

Ειδεσ κουκλα μου, ολα καλα!!!! μια χαρα και το μωρακι!!!!Καλη επιτυχια και στην περιδεση...!!!Ολεσ αγορια θα κανουμε!!!????χαχχα τι ημαστε????!!!!

αααχ το ξερω, δε μπορω να κανω κ τιποτα αλλο..... αν κ ενα εμπλαστρο μετα την β επιπεδου θα το κοτσαρω,δεν παιζει! Ο Γιατρος "μας" με ειχε αφησει να βαλω στη μεση μου μετα τον 6ο κ τιποτα δεν επαθα. Δε γινεται,μιλαμε για πολυ πονο, και σηκωνω κ τη κικρη κ καμμια μερα θα μεινω εκει που ειμαι! ΑΣε η λεκανη! Μη στο συζητησω καλυτερα!!!!

Κοπελα μου και μενα αρχηζει η πλατη μου και με ποναει, και ξερεισ τι παθαινω...χαχχα ντρεπομαι.... οταν σηκωνομαι απο καρεκλα η αλλαζω πλεβρο την νυχτα τριζουν τα κοκαλα τησ λεκανησ και ακουγεται ιδικα την νυχα.....μου το ειπε ο αντρασ μου τα ακουει καθε νυχτα γιατι ξυπναει πιο νορισ απο μενα για δουλεια.....τι να κανω???!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι μου ειπε ο γιατροσ..... Και επισισ παιζει ρολο που εχει κωλλησει στο μπροστινο τοιχο η στο πισο.... απο αυτο εξαρταται και το ποσο γριγορα θα μεγαλωσει η κοιλια σου.... εμενα ειναι μπροστα.... ρωτα τον γιατρο σου που ειναι κολημενοσ εσενα....;););)Μην αγχονεσαι.... ολα στην ωρα τουσ!!!!

δεν ξερω σπυριδουλα μου....το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι η κυστη μου μονιμως "γεμιζε" (τι λεπτομεριες πρωινιατικα ε??? ζητω συγνωμη!) κ το πρωι ξυπνησα 7 παρα κ το ματι γαριδα.....

ειδα τα νεακια σου κοριτσι μου!!! χαιρομαι που ειναι κ ολα καλα κ που εχεις τοση εμπιστοσυνη στον γιατρουλη σου! με το καλο να κανετε κ την περιδεση κ δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα αλλο!!!

αυτα θα τα εχεις συνεχεια απο δω κ περα γιατι μεγαλωνει το μωρο κ πιεζει την κυστη!!!!!!!

ναι του εχω εμπιστοσυνη του γιατρου γιατι μου την εμπνεει ευτυχως!!!!!!!!

κ γω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!!!!!!!!!!

Σπυριδούλα μου και εγώ καταγωγή από Αιτ/ναι έχω και είστε συνονόματες με την αδερφή μου. Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα?

κοριτσι μου, απο που εισαι αν επιτρεπεται;;;;(αν δεν θες μην πεις δεν παιζει προβλημα!!!!!!!)

ειμαι στην 14η εβδομαδα!!!!!!!!!για την ακριβεια 13w+5d!!!!!!!!!

καλα μιλαμε η αδερφη σου εχει καταπληκτικο ανομα!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););););););) μπραβο της!!!!!!!!!!!;);););););););););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Ειδεσ κουκλα μου, ολα καλα!!!! μια χαρα και το μωρακι!!!!Καλη επιτυχια και στην περιδεση...!!!Ολεσ αγορια θα κανουμε!!!????χαχχα τι ημαστε????!!!!

κοριτσι μου σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!να κ γω τωρα ειμαι πιο αισιοδιξη!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

αυτα θα τα εχεις συνεχεια απο δω κ περα γιατι μεγαλωνει το μωρο κ πιεζει την κυστη!!!!!!!

ναι του εχω εμπιστοσυνη του γιατρου γιατι μου την εμπνεει ευτυχως!!!!!!!!

κ γω πιστευω οτι θα πανε ολα καλα!!!!!!!!!!

κοριτσι μου, απο που εισαι αν επιτρεπεται;;;;(αν δεν θες μην πεις δεν παιζει προβλημα!!!!!!!)

ειμαι στην 14η εβδομαδα!!!!!!!!!για την ακριβεια 13w+5d!!!!!!!!!

καλα μιλαμε η αδερφη σου εχει καταπληκτικο ανομα!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););););););) μπραβο της!!!!!!!!!!!;);););););););););););););)

Αγιος Βλάσης λέγεται το χωριο στο δρομο για Καρπενήσι.

Το ξέρω καλέ ότι έχει το ωραιότερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σπυριδουλα ειχες παει εχτες γιατρο ή κανω λαθος???

ναι κουκλα μου, πηγα!!!!!ολα καλα ευτυχως!!!!!κανονισαμε να κανω κ την περιδεση!!!!!ευτυχως μου τα ειπε καλα τα πραγματα!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δεν νομιζω οτι το ξερω....μη νομιζεις κ εγω 5,5χρονια εχω που αποκεντρωθηκα!!!!πρινα αθηνα!!!!!!

οσο για το ονομα της αδερφης σου, το λεω για να παινεψω το σπιτι μου!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δεν νομιζω οτι το ξερω....μη νομιζεις κ εγω 5,5χρονια εχω που αποκεντρωθηκα!!!!πρινα αθηνα!!!!!!

οσο για το ονομα της αδερφης σου, το λεω για να παινεψω το σπιτι μου!!!!!!!![/QU

ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Να με και παλι!!!!Κοιμιθηκα..... εκαψα το χαιρι μου με σηδερο και εφαγα λαχανοντολμαδεσ τησ μαμασ..... χαχαχ ολα τα προλαβα!!!!

Κοπελα μου, και γω μενω λιγο πριν το χωριο Αγ. Βλασησ αλλα στο ηρακλειο κρητησ....χχαχαχαχαχ;););)και στην αρχη αταν το διαβασα αρχησα να σκεφτομαι πια να ναι....χχαχαχ

κοριτσακια μου πηγα στον γιατρο μου σημερα και ευτυχως ειναι ολα καλα μου ειπε οτι το μωρο ειναι 150 γραμμαρια και 17 εκατοστα!!!! ολα κυλουν κανονικα :))) ελπιζω να εχετε και εσεις πολυ καλα νεα να μου πειτε!!

κοριτσακια μου πηγα στον γιατρο μου σημερα και ευτυχως ειναι ολα καλα μου ειπε οτι το μωρο ειναι 150 γραμμαρια και 17 εκατοστα!!!! ολα κυλουν κανονικα :))) ελπιζω να εχετε και εσεις πολυ καλα νεα να μου πειτε!!

μπραβο κοριτσι μου!!! τελεια!!! το μωρακι σου σου δηλωσε ξεκαθαρα οτι ειναι μια χαρα κ δεν πρεπει να αγχωνεσαι!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...