Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Σπυριδουλα και stav77 σας ευχαριστω πολύ...ελπίζω να εχω καλα νέα να σας πω το απόγευμα :)))) ήθελα να σας ρωτήσω ξύπνησα και με έπιασε ένας πονος σαν εσωτερικός στην κοιλια δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς πάνω και μέσα στο..ειναι απο την μήτρα η μπορεί να ειναι κατι άλλο;; Σας πρήζω και σας κουράζω αλλά δεν ξέρω...

Κοριτσάκι μου καλημέρα!

Μεγαλώνει η μήτρα σου και θα νιώθεις συχνά τετοια πονάκια......ξάπλωσε λίγο και θα σου περάσει.....Να ξέρεις ότι πολλές φορές όσο το σκεφτόμαστε τόσο πονάμε..Μη φοβού...Θετική σκέψη...Αλήθεια, έμαθες φύλο?

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπυριδουλα και stav77 σας ευχαριστω πολύ...ελπίζω να εχω καλα νέα να σας πω το απόγευμα :)))) ήθελα να σας ρωτήσω ξύπνησα και με έπιασε ένας πονος σαν εσωτερικός στην κοιλια δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς πάνω και μέσα στο..ειναι απο την μήτρα η μπορεί να ειναι κατι άλλο;; Σας πρήζω και σας κουράζω αλλά δεν ξέρω...

Δεν ειναι τιποτα βρε. Πονακια ρουτινας ειναι μην αγχωνεσαι!

Κ εγω μια μερα πηγα να γυρισω πλευρο κ με επιασε ενας πονος, ουτε ανασα δε μπορουσα να παρω, εψαχνα να βρω τον αντρα μου να με σηκωσει μπας κ μου περασει αλλα ειχα γονατισει στα δυο απο τον πονο...κ ομως, δεν ειναι απολυτως τιποτα. Ειναι "φυσιολογικα"!

Σπυριδουλα ολα οκ με τον γιατρο ε? Πολυ χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη!!!!!!

:D:D:D:D

z7tup3.pngArPLp3.png

καλε τι μας πρηζεις, δεν ειπαμε;;;;;!!!!!!!!!;);););););););) "οι πονοι αυτοι ειναι φυσιολογικοι κ οφειλονται στο οτι μεγαλωνει η μητρα κ τραβαει τους συνδεσμους πουν την στηριζουν"!!!!!!! αυτα ηταν τα λογια του γιατρου που με εξετασε πριν 2-3 βδομαδες που πηγα στο νοσοκομειο με πονους κ ειχα χε#@!@# πανω μου απο το φοβο!!!!!!!!!!!γι να μην λες δηλαδη οτι δεν υπαρχουν αλλες να αγχωνονται σαν κ σενα!!!!!!!!!!;););););););););)

Δεν ειναι τιποτα βρε. Πονακια ρουτινας ειναι μην αγχωνεσαι!

Κ εγω μια μερα πηγα να γυρισω πλευρο κ με επιασε ενας πονος, ουτε ανασα δε μπορουσα να παρω, εψαχνα να βρω τον αντρα μου να με σηκωσει μπας κ μου περασει αλλα ειχα γονατισει στα δυο απο τον πονο...κ ομως, δεν ειναι απολυτως τιποτα. Ειναι "φυσιολογικα"!

Σπυριδουλα ολα οκ με τον γιατρο ε? Πολυ χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενη!!!!!!

:D:D:D:D

κοριτσακι μου καλημερα!!!!!!!δοξα τω θεω!!!!!!!!!μιλαμε ο γιατρος απλα δεν παιζεται!!!!!!!!!!!!με καθυσηχασε, μου εξηγησε κ ολα ειναι καλα!!!!!!! σκεψου οτι μου ειπε "ναι, μπορει κ να εχουμε αποβολη, απλα με πολυ μειωμενες πιθανοτητες" κ εγω με τον τροπο που μου το ειπε δεν εμεινα στη λεξη "αποβολη" αλλα στις λεξεις "μειωμενες πιθανοτητες"!!!!!!!!!!

εσυ πως εισαι σημερα;;;!!!!!σου περασαν οι καουρες;;;;!!!!!! απο τα μερη μας ποτε λες να ερθεις;;;!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κοριτσακι μου καλημερα!!!!!!!δοξα τω θεω!!!!!!!!!μιλαμε ο γιατρος απλα δεν παιζεται!!!!!!!!!!!!με καθυσηχασε, μου εξηγησε κ ολα ειναι καλα!!!!!!! σκεψου οτι μου ειπε "ναι, μπορει κ να εχουμε αποβολη, απλα με πολυ μειωμενες πιθανοτητες" κ εγω με τον τροπο που μου το ειπε δεν εμεινα στη λεξη "αποβολη" αλλα στις λεξεις "μειωμενες πιθανοτητες"!!!!!!!!!!

εσυ πως εισαι σημερα;;;!!!!!σου περασαν οι καουρες;;;;!!!!!! απο τα μερη μας ποτε λες να ερθεις;;;!!!!!!

Χαιρομαι! Κ εγω τον "συμπαθησα" για τον τροπο του παρ'ολο που δεν τους μπορω τους γιατρους καθολου ομως!

Στα μερη σας πλεον χλωμοτατο να ερθω, του χρονου στις γιορτες ειναι η συντομοτερη ημερομηνια εκτος απροοπτου.

Οι καουρες καλα κρατουν, αλλα η πλατη μου ειαι αυτη που με εχει γονατισει σημερα!

Ε ρε γλεντια!

z7tup3.pngArPLp3.png

Χαιρομαι! Κ εγω τον "συμπαθησα" για τον τροπο του παρ'ολο που δεν τους μπορω τους γιατρους καθολου ομως!

Στα μερη σας πλεον χλωμοτατο να ερθω, του χρονου στις γιορτες ειναι η συντομοτερη ημερομηνια εκτος απροοπτου.

Οι καουρες καλα κρατουν, αλλα η πλατη μου ειαι αυτη που με εχει γονατισει σημερα!

Ε ρε γλεντια!

εσυ ξερεις!!!!

πλατη εεεεεε;;;;;;υπομονη κουκλα μου!!!!!ειναι που "ανοιγει" ο θωρακας!!!!!!! θα τα εχεις αυτα συνεχεια τωρα που θα μεγαλωνει το μωρο....αλλα δυστυχως, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη.....εμενα με βοηθουσαν κ τα ζεστα μπανια!!!!ασχετο!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστω!!! Παρά πολύ!!! Τουλάχιστον καταλαβαίνετε εσείς! Τα λέω στον άντρα μου κ λέει οτι ειναι ιδέα μου η απο τον φόβο κ κανω κακό στο παιδί...κ όσο μου το λέει τόσο περισσότερο αγχώνομαι για το μωρο..

εσυ ξερεις!!!!

πλατη εεεεεε;;;;;;υπομονη κουκλα μου!!!!!ειναι που "ανοιγει" ο θωρακας!!!!!!! θα τα εχεις αυτα συνεχεια τωρα που θα μεγαλωνει το μωρο....αλλα δυστυχως, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη.....εμενα με βοηθουσαν κ τα ζεστα μπανια!!!!ασχετο!!!!!

αααχ το ξερω, δε μπορω να κανω κ τιποτα αλλο..... αν κ ενα εμπλαστρο μετα την β επιπεδου θα το κοτσαρω,δεν παιζει! Ο Γιατρος "μας" με ειχε αφησει να βαλω στη μεση μου μετα τον 6ο κ τιποτα δεν επαθα. Δε γινεται,μιλαμε για πολυ πονο, και σηκωνω κ τη κικρη κ καμμια μερα θα μεινω εκει που ειμαι! ΑΣε η λεκανη! Μη στο συζητησω καλυτερα!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα σε ολες!! Τι μου κανετε? Εχω χαθει..εχουμε λιγο τρεξιμο, ψωνιζω για το καινουριο μας σπιτι, μετα δουλεια και δεν εχω προλαβει να μπω καθολου! Ολα καλα παντως, η κοιλιτσα εχει φουσκωσει λιγακι(μην φανταστειτε τρελα, αλλα αρχιζει νομιζω!). Διαβασα οτι καποιες νιωθετε και το μωρακι σας ηδη..εγω ρε κοριτσια κατι νιωθω εδω και 3 μερες αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο..πως το καταλαβαινετε??

WBCAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!! Τι μου κανετε? Εχω χαθει..εχουμε λιγο τρεξιμο, ψωνιζω για το καινουριο μας σπιτι, μετα δουλεια και δεν εχω προλαβει να μπω καθολου! Ολα καλα παντως, η κοιλιτσα εχει φουσκωσει λιγακι(μην φανταστειτε τρελα, αλλα αρχιζει νομιζω!). Διαβασα οτι καποιες νιωθετε και το μωρακι σας ηδη..εγω ρε κοριτσια κατι νιωθω εδω και 3 μερες αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο..πως το καταλαβαινετε??

Ειναι καπως σα να γουργουριζει η κοιλια σου....σα να σε γαργαλαει κατι απο μεσα..... η καθε μια το νιωθει λιγο διαφορετικα, στην αρχη ολες με την αμφιβολια ειμαστε ειμαι σιγουρη αλλα μετα απο 2-3 μερες ειναι προφανες οτι ειναι το μωρο. Οι μπαμπαδες θα αργησουν να το νιωσουν γιατι εμας μας ακουμπαει εσωτερικα κ το καταλαβαινουμε ενω εξωτερικα δε μπορει να το αντιληφθει κανεις ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Να μια και εγώ μετά από καιρό, Χάθηκα γιατί χάλασε το laptop ειχα και άδεια από την δουλειά και δεν μπορούσα να διαβάσω τα νέα σας.

Βέβαια μου πήρε 2 μέρες αλλά τα διάβασα όλα…………………

Τα δικά μου…. Είμαι 15 εβδομάδα, είμαστε 8εκ, η αυχενική σουπερ, κιλά ακόμα -2 και είναι αγορακι. Εχω την υπόνοια ότι στην παρέα είναι πολλά τα αντράκια έτσι???????????????

αααχ το ξερω, δε μπορω να κανω κ τιποτα αλλο..... αν κ ενα εμπλαστρο μετα την β επιπεδου θα το κοτσαρω,δεν παιζει! Ο Γιατρος "μας" με ειχε αφησει να βαλω στη μεση μου μετα τον 6ο κ τιποτα δεν επαθα. Δε γινεται,μιλαμε για πολυ πονο, και σηκωνω κ τη κικρη κ καμμια μερα θα μεινω εκει που ειμαι! ΑΣε η λεκανη! Μη στο συζητησω καλυτερα!!!!

"μανα κουραγιο"!!!!!!!!!!!!εμπλαστρο για τη μεση μετα τον 6ο, ε;;;;!!!!!!!!!!α ρε γιατρε πως μας καταλαβαινεις;;;;!!!!!!!!

οπως ειπε η μαρια, η καθεμια το νιωθει διαφορετικα...οταν το νιωσεις ομως θα εισαι σιγουρη!!!!!!!!!

καλημερα εγκυουλες!!!

ηρθα κ εγω η αυπνη!! 4 ωρες υπνου δεν εκλεισα.παλι σαν ζομπι θα ειμαι.αναβαλλεται το σιδερο παλι!

γιατι βρε τι επαθες;;;

Καλημέρα κορίτσια,

Να μια και εγώ μετά από καιρό, Χάθηκα γιατί χάλασε το laptop ειχα και άδεια από την δουλειά και δεν μπορούσα να διαβάσω τα νέα σας.

Βέβαια μου πήρε 2 μέρες αλλά τα διάβασα όλα…………………

Τα δικά μου…. Είμαι 15 εβδομάδα, είμαστε 8εκ, η αυχενική σουπερ, κιλά ακόμα -2 και είναι αγορακι. Εχω την υπόνοια ότι στην παρέα είναι πολλά τα αντράκια έτσι???????????????

πολυ ομορφα τα νεα σου!!!!!μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

δεν ξερω σπυριδουλα μου....το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι η κυστη μου μονιμως "γεμιζε" (τι λεπτομεριες πρωινιατικα ε??? ζητω συγνωμη!) κ το πρωι ξυπνησα 7 παρα κ το ματι γαριδα.....

ειδα τα νεακια σου κοριτσι μου!!! χαιρομαι που ειναι κ ολα καλα κ που εχεις τοση εμπιστοσυνη στον γιατρουλη σου! με το καλο να κανετε κ την περιδεση κ δεν εχεις να σκεφτεις τιποτα αλλο!!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...