Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Η γευση πρεπει να ειναι απο τον σιδηρο....κ εγω ετσι ημουν, με παρηγορουσαν τα παγωτα στην μικρη μου αλλα το πληρωσα σε κιλα! Οποτε τωρα εχω τσακισει τις halls! ;)

Τι να σου πω μαρια.. Ισως να ειναι και απο εκει.. Αλλα τον πινω στις 7 που κανω και την ενεση... Και την γευση την εχω ολη μερα.οποτε δεν ξερω αν ειναι απο εκει... Επισης δεν ξερω αν με ανακατευει διοτι ξανακοιμαμε.

Ολο λαθος γραφω με το κινητο... Συγνωμη αν δεν καταλαβαινετε τι γραφω...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε σημερα;;;!!!!!εδω βρεχει ασταματητα κ ειναι τρομερα!!!!

Γεια σας κορίτσια πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...και την εμπειρία σας..ειμαι στην 16 εβδομαδα κυησης ξεκίνησα με 71 κιλά και εχω πάρει 6 ειναι το πρώτο μ παιδάκι κ αγοράκι..απο αρχή της εγκυμοσύνης εχω πολύ άγχος διότι μια φίλη μ είχε αποβολή στον τρίτο μηνα κυησης και μια άλλη συνάδελφος παλλινδρομη στον τρίτο...απο τότε αγχώνομαι διαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορω να χαρώ τιποτα....είχε καμία απο εσάς τα ίσια συμπτώματα άγχους...τι φταίει ;; Όλοι μ λένε οτι λόγω ηλικίας όλα θα πανε καλα (ειμαι 24).την προηγούμενη εβδομαδα πήγα στον γιατρό μ και είδε οτι όλα ειναι καλα είδε κ το μωρο μ μπρουμυτα..χθες ξύπνησα όμως με ταχυπαλμια κ πόνο στην καρδια ο γινόταν χειρότερος όταν ήμουν ξαπλωμένη..πήρα τον γιατρό. Μ κ μου είπε πως δεν ειναι κατι..είχε καμία σας το ίδιο; Φοβάμαι το ενδεχόμενο παλινδρομης....:( μπορεί να εχει συμβεί κατι κ να μην το εχω καταλάβει;; Και γενικά γιατι η κοιλια μ δεν μοιάζει με κοιλια εγκυμοσύνης...μια φουσκώνω μια ξεφουσκωνω...βέβαια ίσως δεν φαίνεται κ λόγω κιλών ..ειμαι 1.62 με κιλά 76..μπορεί κάποια να με βοηθήσει;:confused:

κοριτσι μου καλημερα κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!ειμαι η σπυριδουλα!!!!!!ευχομαι μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!κ με το καλο να καρατησεις στην αγκαλια σου, ενα γερο κ τυχερο μωρακι!!!!!ολο αυτο το αγχος που εκφραζεις ειναι απολυτως φυσιολογικο!!!!!εδω αγχωνομαστε εμεις που παμε για το δευτερο, ποσο μαλλον εσυ που ειναι η πρωτη σου φορα!!!!!ολα θα πανε καλα κ θα το δεις αυτο!!!!!απλα οπως σου ειπε κ η μαρια προσεχε με τα κιλα σου, για να μην αντιμετωπισεις εσυ προβλημα υγειας.....οσο για τους πονους στην καρδια, μπορει να ειναι κ απο το αγχος η καποιος νευροπονος (παλι απο το αγχος) κ το μπερδευεις με την καρδια!!!!!οτι χρειαστεις, εμεις ειμαστε εδω για να "στηριζει" η μια την αλλη!!!!!!!οτι δηλαδη σκεφτεσαι, σε προβληματιζει κλπ, μπορεις να απευθυνθεις εδω!!!!!

καλη επιτυχια σημερα με το γιατρο σου!!!!!!!!!!

Ειναι απιστευτο συναισθημα κοριτσια.. Εγω το ενοιωσα οταν εκκλεισα την 13η βδομαδα.. Σχετικα νωρις για πρωτοτοκη... Αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι επειδη δινω βαση και συγκεντρωνομαι... Π;ντως κοριτσια δεν το νοιωθω καθε μερα... Οταν ομως το νοιωθω ηρεμω πολυ...

Χαιρομαι αριαδνη μου που σε ηρεμισα... Να θυμασε οτι εδω ολες εχουμε πολυ αγχος... Που να δεις τι περναει ο αντρας μου... Να σκεφτεις οτι οποτε δε νοιωθω καλα τρεχω στο νοσοκομειο να ακουσω την καρδια του... Με ξερουν πλεον ολοι εκει.... Δεν ξερω που μενεις αλλα μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο......

Εγω μονο μετα την αυχενικη ηρεμθσα...

Ωστοσο κοριτσια να σας πω τι μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκομειο... Οτι δεν εχει καμμια σχεση αν το μωρο ειναι υπερκινητικο στην κοιλια. Το ιδιο θα ειναι και μετα... Οτι οσο ποιο πολυ κουνιετε μεσα τοσο ποιο καλο ειναι γιαι αυτο δειχνει οτι αιματωνετε καλα απο τον πλακιυντα... Και ετσι δειχνει οτι ολα πανε καλα...

τζωρτζακι μου κ γω το ενιωσα νωρις, κ το γιο μου κ το προηγουμενο μωρακι....πριν λιγο πριν κλεισω τον 3ο....αλλα δεν με πιστευε κανεις....με ελεγαν υπερβολικη....οταν το ειπα στο γιατρο μου ειπε οτι ειναι η ιδεα μου κ μου απεκλεισε καθε πιθανοτητα να ισχυει κατι τετοιο....αλλα εγω ημουν σιγουρη γι'αυτο....κ πιστευω οτι η μανα ξερει καλυτερα απο ολους.....

κοριτσακια μου πηγα εχθες στο γιατρο!!!!!!!το μωρο ειναι μια χαρα, οι παλμοι του μια χαρα κ η αναπτυξη το τελεια!!!!!! το υψος του, χωρις τα ποδαρακια του, εφτασε αισιως τα 8,5cm!!!!!!!!!!!!!ο γιατρος ισχυριστηκε οτι ειμαστε "υπερπληρεις"!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ ζωηρο κ δεν καθοταν σε μια μερια να ακουσουμε ουτε τους παλμους του!!!!!!! μου λεει καποια στιμγη "να το, το βλεπεις πως κουνιεται" κ κοριτσακια μου το ενιωσα κ εγω μεσα μου πριν μου πει αυτη την κουβεντα!!!!!!κ αργοτερα που εφυγα παλι το ιδιο!!!!!!!αρα ξεκινησε κ το δικο μου!!!!!!!!

μιλησαμε κ για την περιδεση....μου ειπε οτι καλο θα ηταν να μην την αποφυγω κ να προχωρησω....κ κανονισαμε να την κανω στις 24/10...θα μπω στο νοσοκομειο 23, θα την κανω 24 κ αν ολα πανε καλα θα βγω στις 25.....τον ρωτησα αν θελει μετα να ειμαι ξαπλα κ μου ειπε οχι....θα προσεχω παρα πολυ τις πρωτες 10 μερες κ μετα κανονικα, δουλεια κ επιστροφη στη "φυσιολογικη" ζωη. απλα με πολυ μεγαλη προσοχη.....

να σας πω την αληθεια μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος κ αγχος.....κοντευα να τρελαθω γιατι τελευταια ειχα ακουσει πολλα κ ειχα διαβασει αλλα τοσα κ ημουν πελαγωμενη....ομως ο γιατρος μου με διαβεβαιωσε πως μια περιδεση μειωνει κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο την πιθανοτητα αποβολης η προωρου τοκετου....δεν τις εκμηδενιζει, αλλα τις μειωνει στο ελεχιστο....για να δουμε λοιπον!!!!!!!!

συγνωμη που σας κουρασα πρωι πρωι, αλλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!τι μου κανετε σημερα;;;!!!!!εδω βρεχει ασταματητα κ ειναι τρομερα!!!!

κοριτσακια μου πηγα εχθες στο γιατρο!!!!!!!το μωρο ειναι μια χαρα, οι παλμοι του μια χαρα κ η αναπτυξη το τελεια!!!!!! το υψος του, χωρις τα ποδαρακια του, εφτασε αισιως τα 8,5cm!!!!!!!!!!!!!ο γιατρος ισχυριστηκε οτι ειμαστε "υπερπληρεις"!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ ζωηρο κ δεν καθοταν σε μια μερια να ακουσουμε ουτε τους παλμους του!!!!!!! μου λεει καποια στιμγη "να το, το βλεπεις πως κουνιεται" κ κοριτσακια μου το ενιωσα κ εγω μεσα μου πριν μου πει αυτη την κουβεντα!!!!!!κ αργοτερα που εφυγα παλι το ιδιο!!!!!!!αρα ξεκινησε κ το δικο μου!!!!!!!!

μιλησαμε κ για την περιδεση....μου ειπε να μην την αποφυγω....κ κανονισαμε να την κανω στις 24/10...θα μπω στο νοσοκομειο 23, θα την κανω 24 κ αν ολα πανε καλα θα βγω στις 25.....τον ρωτησα αν θελει μετα να ειμαι ξαπλα κ μου ειπε οχι....θα προσεχω παρα πολυ τις πρωτες 10 μερες κ μετα κανονικα, δουλεια κ επιστροφη στη "φυσιολογικη" ζωη. απλα με πολυ μεγαλη προσοχη.....

να σας πω την αληθεια μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος κ αγχος.....κοντευα να τρελαθω γιατι τελευταια ειχα ακουσει πολλα κ ειχα διαβασει αλλα τοσα κ ημουν πελαγωμενη....ομως ο γιατρος μου με διαβεβαιωσε πως μια περιδεση μειωνει κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο την πιθανοτητα αποβολης η προωρου τοκετου....δεν τις εκμηδενιζει, αλλα τις μειωνει στο ελεχιστο....για να δουμε λοιπον!!!!!!!!

συγνωμη που σας κουρασα πρωι πρωι, αλλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου!!!!!!!!!

Μπράβο Μπράβο και ξανά Μπράβο! Καλέ τι μεγάλο μωράκι είναι αυτό!!!!!

Σπυριδούλα μου, κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου, αφού έχεις και προηγούμενη δυσάρεστη εμπειρία!! Μετά όμως θέλει προσοχή και όχι ταρζανιές! Βοήθεια έχεις? Τη δουλειά θα τη σταματήσει?

Τσάκο ένα φιλάκι!!!!!!!

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Γεια σας κορίτσια πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...και την εμπειρία σας..ειμαι στην 16 εβδομαδα κυησης ξεκίνησα με 71 κιλά και εχω πάρει 6 ειναι το πρώτο μ παιδάκι κ αγοράκι..απο αρχή της εγκυμοσύνης εχω πολύ άγχος διότι μια φίλη μ είχε αποβολή στον τρίτο μηνα κυησης και μια άλλη συνάδελφος παλλινδρομη στον τρίτο...απο τότε αγχώνομαι διαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορω να χαρώ τιποτα....είχε καμία απο εσάς τα ίσια συμπτώματα άγχους...τι φταίει ;; Όλοι μ λένε οτι λόγω ηλικίας όλα θα πανε καλα (ειμαι 24).την προηγούμενη εβδομαδα πήγα στον γιατρό μ και είδε οτι όλα ειναι καλα είδε κ το μωρο μ μπρουμυτα..χθες ξύπνησα όμως με ταχυπαλμια κ πόνο στην καρδια ο γινόταν χειρότερος όταν ήμουν ξαπλωμένη..πήρα τον γιατρό. Μ κ μου είπε πως δεν ειναι κατι..είχε καμία σας το ίδιο; Φοβάμαι το ενδεχόμενο παλινδρομης....:( μπορεί να εχει συμβεί κατι κ να μην το εχω καταλάβει;; Και γενικά γιατι η κοιλια μ δεν μοιάζει με κοιλια εγκυμοσύνης...μια φουσκώνω μια ξεφουσκωνω...βέβαια ίσως δεν φαίνεται

κ λόγω κιλών ..ειμαι 1.62 με κιλά 76..μπορεί κάποια να με βοηθήσει;:confused:

Καλημέρα Αριάδνη και καλωσόρισες!!!!

Με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου!

Γιατί φοβάσαι τόσο πολύ? Μην ακούς για άλλες αποβολές και άλλα προβλήματα.κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Έχεις ξεπεράσει το επικύνδυνο πρώτο τρίμηνο, η αυχενική σου είναι πολύ καλή, όλα καλά θα πάνε..απέβαλε το άγχος σου και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ........

Καλή επιτυχία στο γιατρο σήμερα

Τσάκο και εσύ ένα φιλάκι και όλα τα κορίτσια.....

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κάτι έκανε εχθές ο κανακάρης μου και έχασα όλους τους κωδικούς και έκανα καινούριους....όμως έχασα και τις υπογραφες μου και τώρα εχω ψιλοξεχάσει πώς μπαίνουν...μετά την επικόλληση, τί διαδικασία ακολούθώ? Γιατί φτανω μέχρι εκεί, αλλά δεν μου τα εμφανίζει......κλαψψψψψψ!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Μπράβο Μπράβο και ξανά Μπράβο! Καλέ τι μεγάλο μωράκι είναι αυτό!!!!!

Σπυριδούλα μου, κάνε ότι σου λέει ο γιατρός σου, αφού έχεις και προηγούμενη δυσάρεστη εμπειρία!! Μετά όμως θέλει προσοχή και όχι ταρζανιές! Βοήθεια έχεις? Τη δουλειά θα τη σταματήσει?

Τσάκο ένα φιλάκι!!!!!!!

κοριτσακι μου καλημερα!!!!!!!τσακωνω το φιλακι κ στελνω κ εγω ενα!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

την περιδεση θα την κανω οχι γιατι εχω ουσιαστικο προβλημα, αλλα κυριως επειδη εχω βεβαρημενο ιστορικο!!!!!!!εγω εχω σταματησει απο τωρα τις ταρζανιες!!!!!!!!δεν κανω τιποτα!!!!!!!!οσο για βοηθεια, εχω τον αντρουλη μου ο οποιος ετυχε να εχει κ αδεια 2βδομαδες οταν θα κανω εγω την περιδεση!!!!!!!!απιστευτο!!!!!!κ ο καλος μου, με βοηθαει κ τωρα θα με βοηθαει πιο πολυ!!!!!!!!!! (προχθες τον εκραζα κ ειχα κ παραπονα!!!!! σημερα τον καλοπιανω!!!!!!!!γα@#@!%@% ορμονες!!!!!!!!!!!!!!);););););););););););)

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Κορίτσια κάτι έκανε εχθές ο κανακάρης μου και έχασα όλους τους κωδικούς και έκανα καινούριους....όμως έχασα και τις υπογραφες μου και τώρα εχω ψιλοξεχάσει πώς μπαίνουν...μετά την επικόλληση, τί διαδικασία ακολούθώ? Γιατί φτανω μέχρι εκεί, αλλά δεν μου τα εμφανίζει......κλαψψψψψψ!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(

εσυ πως εισαι, δεν μας ειπες;;;;!!!!!!καλυτερα φανταζομαι!!!!!!!!

μετα την επικολληση ερχεται η καταχωρηση νομιζω.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εσυ πως εισαι, δεν μας ειπες;;;;!!!!!!καλυτερα φανταζομαι!!!!!!!!

μετα την επικολληση ερχεται η καταχωρηση νομιζω.....

Οι ορμόνες δουλεύουν με ενταικούς ρυθμούς:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

Εγώ την παλεύω...έχω ακόμα αίμα σε όλες τις αποχρώσεις (μπλιάαααξξξξ) και σήμερα βράδυ ή αύριο πρωί παίρνω αποτελέσματα αυχενικής!!!!!!

Την καταχωρηση πώς την κάνω (προβλήματα που έχει ο κόσμος!!!!!!!)

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Διαφημίσεις

Οι ορμόνες δουλεύουν με ενταικούς ρυθμούς:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

Εγώ την παλεύω...έχω ακόμα αίμα σε όλες τις αποχρώσεις (μπλιάαααξξξξ) και σήμερα βράδυ ή αύριο πρωί παίρνω αποτελέσματα αυχενικής!!!!!!

Την καταχωρηση πώς την κάνω (προβλήματα που έχει ο κόσμος!!!!!!!)

σε βρισκω καλυτερα σημερα κ χαιρομαι πολυ!!!!!οσο για τα αποτελεσματα της αυχενικη θα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!

για την υπογραφη:

πας εκει που λεει πινακας ελεγχου ---> πατας τη επιλογη επεξεργασια υπογραφης ---> κανεις επικολληση τον κωδικο στο παραθυρο της επεξεργασιας υπογραφης ---> κανεις προεπισκοπιση υπογραφης για να ελεγξεις αν εχει μπει σωστα ---> τελος πατας αποθηκευση υπογραφης

εγω ετσι το εκανα παντως....ελπιζω να βοηθησα!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Πολυ καλα τα νεα απο ολες βλεπω κ πολυ χαιρομαι. Εγω σημερα ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα, ειχα φρικτους πονους στην πλατη -αρχισανε κ εκει τα ανοιγματα μου φαινεται σιγα-σιγα - εχω πεθανει λεμε, θελω να παρω μια Voltaren και να την ριξω ολη πανω στην πλατη μου....αλλα ο γιατρος δε με αφηνει! Τι βασανο κι αυτοοοοο....

Κατα τ'αλλα ολα κυλουν ομαλα, νομιζω ομως οτι με αφησαν οι ναυτιες και με επιασαν οι καουρες. Εκανα λαχανοντολμαδες εχθες κ ενω τους ειχα λαχταρησει κ τρελαινομουν να φαω, με το που εφαγα κ μετα....τι το ηθελα ενα πραγμα!

Μιλαμε για τρελλη καουρα -κ δεν εκανα κ τιποτα extreme απλη συνταγη εκανα-

Και εμειναν οι λαχανοντολμαδες να τους φαει ο αντρας μου με τη μικρη,κ εγω θα μεινω με την ορεξη......:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Πολυ καλα τα νεα απο ολες βλεπω κ πολυ χαιρομαι. Εγω σημερα ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα, ειχα φρικτους πονους στην πλατη -αρχισανε κ εκει τα ανοιγματα μου φαινεται σιγα-σιγα - εχω πεθανει λεμε, θελω να παρω μια Voltaren και να την ριξω ολη πανω στην πλατη μου....αλλα ο γιατρος δε με αφηνει! Τι βασανο κι αυτοοοοο....

Κατα τ'αλλα ολα κυλουν ομαλα, νομιζω ομως οτι με αφησαν οι ναυτιες και με επιασαν οι καουρες. Εκανα λαχανοντολμαδες εχθες κ ενω τους ειχα λαχταρησει κ τρελαινομουν να φαω, με το που εφαγα κ μετα....τι το ηθελα ενα πραγμα!

Μιλαμε για τρελλη καουρα -κ δεν εκανα κ τιποτα extreme απλη συνταγη εκανα-

Και εμειναν οι λαχανοντολμαδες να τους φαει ο αντρας μου με τη μικρη,κ εγω θα μεινω με την ορεξη......:confused:

Καλημέρα Μαράκι!!!!

Αχ Λαχανοντολμάδες! Με κιμά τους κάνεις και αυγολέμονο? Εγώ τρελαίνομαι αλλά δεν ξέρω να φτιάχω!!!! Η πεθερά κάνει αλλά βάζει ρύζι, σταφίδες και λίγη ντομάτα και δεν μου αρέσουν.....

Ξαναγύρισαν οι αγαπημένες καουρίτσες? Παναγίτσα μου...εμένα με εγκατέλειψαν και οι ανακατωσούρες και οι καούρες πριν καμιά εβδομάδα και κάνω πάρτυ (τρώω τα παντα και πάντα πεινάω!!!!!)

Μήπως τους έφαγες αργά? Γιατί όποτε τρώω το βράδυ, μετά υποφέρω (βέβαια εχθές το βράδυ έφαγα μισή μερίδα καρμπονάρα!!!!!

nZP1p3.png

585Ep3.png

255rp3.png

Σπυριδουλα και stav77 σας ευχαριστω πολύ...ελπίζω να εχω καλα νέα να σας πω το απόγευμα :)))) ήθελα να σας ρωτήσω ξύπνησα και με έπιασε ένας πονος σαν εσωτερικός στην κοιλια δεν μπορω να το εξηγήσω αλλιώς πάνω και μέσα στο..ειναι απο την μήτρα η μπορεί να ειναι κατι άλλο;; Σας πρήζω και σας κουράζω αλλά δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...