Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες σας για τα όμορφα λόγια σας είστε καταπληκτικές :)))) αύριο εχω ραντεβού με τον γιατρό μου να με δει και να βεβαιωθούμε οτι όλα κυλάνε κανονικά ...ελπίζω να εχω καλα νέα να σας πω αύριο. georgia-kak μένω γαλατσι μπορω να πάω σε οποίο νοσοκομείο γυναικολογικό εφημερεύει; Εννοείς στα επείγοντα; Σας ευχαριστω και πάλι όλες!!!! Ανυπομονώ να ακούσω το μωρακι μου!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sofia παρόλο που εχω πάρει κιλά ο γιατρός μου δεν μου είπε να κανω εξετάσεις σακχάρου...ειναι νωρίς η πρέπει να του το πω εγώ;; Όλα καλα σου εύχομαι να σου πανε :))))

οχι ειναι νωρις ακόμα στον 7ο κάνεις εξέταση,απλά, πρόσεχε την διατροφή σου προληπτικά!!θα έχεις πιο εύκολη γέννα, καλύτερη εγκυμοσύνη και θα αποφύγεις μπελάδες. Καθιέρωσε 6 μικρά γευματα ώστε να μην πεινάς ποτέ, να δίνεις στο γιό σου όσα χρειάζονται και να διατηρήσεις σωστό βάρος

Διαφημίσεις

Προσπαθώ σοφία αλλά πεινάω ρε γμτ...

Φρουτα κ λαχανικα μπορεις να τσακισεις? κ να πινεις πολυ νερο κ χυμους! Τα λαχανικα με προσοχη κ πολυ καλα πλυσιμο ε? ειδικα τα μαρουλια. Εχεις κανει εξεταση για τοξοπλασμα?

z7tup3.pngArPLp3.png

Προσπαθώ σοφία αλλά πεινάω ρε γμτ...

σε καταλαναινω εγώ να δεις τώρα με το διαβήτη, όλα ζυγισμένα μου τα έχει! 90 γρ, κοτόπουλο , 4κούπες σαλάτα, 30 γρ ψωμί!!δεν προλαβαίνω να σηκωθώ απο το τραπέζι και πεινάω ξανα χιχιχι!!

συνήθεια είναι!!τρώγε απο όλα και συχνά ειλικρινά στο λέω, πέρα απο το προβληματάκι που παρουσιάστικε σε έμένα, μην επιβαρύνεις το σώμα σου, γιατί έχει πολλούς μήνες μπροστά σου και θα αρχίσει και το μωρό να σου προσδίδει βάρος!!ξεκίνα τώρα που είναι αρχή για να το ελέξεις!!βασικά ξέχνα για αυτους τους μήνες γλυκά , πατατάκια σουβλακια αναψυκτηκά κλπ, αυτή είναι μια καλή αρχή

Sofia πατατάκια αναψυκτικά και τα λοιπά δεν τρώω όταν πεινάω όμως θέλω φαγητό και τρώω ποσότητα φαγητού...θα το ελάττωσω τότε...έχεις δίκιο...ας τα να πάω..σκέψου οτι πριν κανένα χρόνο πριν παντρευτώ ήμουν 60 κιλά αρκετά καλα και μέσα σε έναν χρόνο συμβίωσης πήρα δέκα...και αλλά έξι τώρα..ας τα να πανε..dms ναι εχω κανει τεστ για τόξο πλάσμα όχι δεν εχω κατι....αλλά βέβαια δεν εχω και αντισώματα...αχ...βλέπω τηλεόραση να ξεχαστω αλλά σκέφτομαι το ραντεβού μέτρον γιατρό μου αύριο και αγχώνομαι πολύ...ασε σοφία μου που εχω και κατι πινάκια αριστερά στην κοιλια μ...Ουφ...

Sofia πατατάκια αναψυκτικά και τα λοιπά δεν τρώω όταν πεινάω όμως θέλω φαγητό και τρώω ποσότητα φαγητού...θα το ελάττωσω τότε...έχεις δίκιο...ας τα να πάω..σκέψου οτι πριν κανένα χρόνο πριν παντρευτώ ήμουν 60 κιλά αρκετά καλα και μέσα σε έναν χρόνο συμβίωσης πήρα δέκα...και αλλά έξι τώρα..ας τα να πανε..dms ναι εχω κανει τεστ για τόξο πλάσμα όχι δεν εχω κατι....αλλά βέβαια δεν εχω και αντισώματα...αχ...βλέπω τηλεόραση να ξεχαστω αλλά σκέφτομαι το ραντεβού μέτρον γιατρό μου αύριο και αγχώνομαι πολύ...ασε σοφία μου που εχω και κατι πινάκια αριστερά στην κοιλια μ...Ουφ...

Αυτο εννοουσα, για τα αντισωματα.Να προσεχεις λοιπον τα λαχανικα!

Τα πονακια δεν ειναι τιποτα,μην αγχωνεσαιαιαιαιαιαι ;););)

(μ'αυτα κ μ'αυτα δε σου ειπα, μ'αρεσει πολυ το ονομα σου! :D )

Α! κ εγω ειμαι η Μαρια! (αλτσχαϊμερ σε βαθμο κακουργηματος,τωρα με την εγκυμοσυνη ξεχναω σχεδον τα παντα! :o )

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως οσο καλοφαγη ημουν.. Τοσο κακοφαγη εχω γινει.. Απο οταν μπηκα στον 4ο.. Νοιωθω μια περιγη γευση στο στομα και εχω ενα χαλια στομαχι...τουλαχιστον τρωω λαχανικα και πινω πολλους χυμους... Απο ζακχαρο ειμαι τελεια.. Αλλα θακανουμε καμπυλη απο αυτον τον μηνα και καθε μηνα λογο οτι στο σοι μου εχουμε θεμα με το ζακχαρο...

Κοριτσια μαλλον την αρπαξα. Εχω πονοκεφαλο.. Κακο αυτο για μενα...

Αριαδνη.. Για αρχη μπορεις να πηγαινεις στα επειγιντα οταν δεν νοιωθεις ξαλα... Λογικα θα σε βλεπουν...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Εγω παντως οσο καλοφαγη ημουν.. Τοσο κακοφαγη εχω γινει.. Απο οταν μπηκα στον 4ο.. Νοιωθω μια περιγη γευση στο στομα και εχω ενα χαλια στομαχι...τουλαχιστον τρωω λαχανικα και πινω πολλους χυμους... Απο ζακχαρο ειμαι τελεια.. Αλλα θακανουμε καμπυλη απο αυτον τον μηνα και καθε μηνα λογο οτι στο σοι μου εχουμε θεμα με το ζακχαρο...

Κοριτσια μαλλον την αρπαξα. Εχω πονοκεφαλο.. Κακο αυτο για μενα...

Αριαδνη.. Για αρχη μπορεις να πηγαινεις στα επειγιντα οταν δεν νοιωθεις ξαλα... Λογικα θα σε βλεπουν...

Η γευση πρεπει να ειναι απο τον σιδηρο....κ εγω ετσι ημουν, με παρηγορουσαν τα παγωτα στην μικρη μου αλλα το πληρωσα σε κιλα! Οποτε τωρα εχω τσακισει τις halls! ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...