Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...και την εμπειρία σας..ειμαι στην 16 εβδομαδα κυησης ξεκίνησα με 71 κιλά και εχω πάρει 6 ειναι το πρώτο μ παιδάκι κ αγοράκι..απο αρχή της εγκυμοσύνης εχω πολύ άγχος διότι μια φίλη μ είχε αποβολή στον τρίτο μηνα κυησης και μια άλλη συνάδελφος παλλινδρομη στον τρίτο...απο τότε αγχώνομαι διαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορω να χαρώ τιποτα....είχε καμία απο εσάς τα ίσια συμπτώματα άγχους...τι φταίει ;; Όλοι μ λένε οτι λόγω ηλικίας όλα θα πανε καλα (ειμαι 24).την προηγούμενη εβδομαδα πήγα στον γιατρό μ και είδε οτι όλα ειναι καλα είδε κ το μωρο μ μπρουμυτα..χθες ξύπνησα όμως με ταχυπαλμια κ πόνο στην καρδια ο γινόταν χειρότερος όταν ήμουν ξαπλωμένη..πήρα τον γιατρό. Μ κ μου είπε πως δεν ειναι κατι..είχε καμία σας το ίδιο; Φοβάμαι το ενδεχόμενο παλινδρομης....:( μπορεί να εχει συμβεί κατι κ να μην το εχω καταλάβει;; Και γενικά γιατι η κοιλια μ δεν μοιάζει με κοιλια εγκυμοσύνης...μια φουσκώνω μια ξεφουσκωνω...βέβαια ίσως δεν φαίνεται κ λόγω κιλών ..ειμαι 1.62 με κιλά 76..μπορεί κάποια να με βοηθήσει;:confused:

καλως ηρθες κοριτσακι! με το καλο το μωρακι σου και χωρις αγχος! ολα καλα θα πανε ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...και την εμπειρία σας..ειμαι στην 16 εβδομαδα κυησης ξεκίνησα με 71 κιλά και εχω πάρει 6 ειναι το πρώτο μ παιδάκι κ αγοράκι..απο αρχή της εγκυμοσύνης εχω πολύ άγχος διότι μια φίλη μ είχε αποβολή στον τρίτο μηνα κυησης και μια άλλη συνάδελφος παλλινδρομη στον τρίτο...απο τότε αγχώνομαι διαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορω να χαρώ τιποτα....είχε καμία απο εσάς τα ίσια συμπτώματα άγχους...τι φταίει ;; Όλοι μ λένε οτι λόγω ηλικίας όλα θα πανε καλα (ειμαι 24).την προηγούμενη εβδομαδα πήγα στον γιατρό μ και είδε οτι όλα ειναι καλα είδε κ το μωρο μ μπρουμυτα..χθες ξύπνησα όμως με ταχυπαλμια κ πόνο στην καρδια ο γινόταν χειρότερος όταν ήμουν ξαπλωμένη..πήρα τον γιατρό. Μ κ μου είπε πως δεν ειναι κατι..είχε καμία σας το ίδιο; Φοβάμαι το ενδεχόμενο παλινδρομης....:( μπορεί να εχει συμβεί κατι κ να μην το εχω καταλάβει;; Και γενικά γιατι η κοιλια μ δεν μοιάζει με κοιλια εγκυμοσύνης...μια φουσκώνω μια ξεφουσκωνω...βέβαια ίσως δεν φαίνεται κ λόγω κιλών ..ειμαι 1.62 με κιλά 76..μπορεί κάποια να με βοηθήσει;:confused:

Κοπελα μου καλοσ ηλθεσ!!!! για το πονο στην καρδια σου μην ανισυχεισ, τωρα δουλεβει για δυο...;) εγω το παθαινω συχνα.....Εισαι ιδι 4,5 μινων οποτε μην φοβασαι τιποτα.... το ντοπλερ θα σε ανχονει ακομα πιο πολυ!!!!! γιατι αν το παιδι ειναι γυρισμενο με την πλατι προσ την κοιλιτσα δεν ακουσ τιποτα..... Μετα...χαχχα θα σε τρελανω....:tongue::tongue::tongue: φαντασου οτι και μενα καποιεσ φορεσ κρυβεται η κοιλια, το χα πει του γιατρου και μου ειπε οτι αναλογα με την σταση του μωρου ειναι και η κοιλια!!!!Και συ μπορει να εχεισ ακομα και το φουσκωμα απο το στομαχι... και γω οταν το παθαινω φαινομαι 7 μινων και ειμαι αδυνατη πολυ....παμε παρακατω, το στυθοσ σιγα σιγα θα σταματισει να σε ποναει ειναι φυσιολογικο και σε δυο βδομαδουλεσ περιπου θα σκλυρινει λιγο...Αυχενικη πωσ πηγε, ολα καλα??? Λοιπον, ξεχνα τα δυσαρεστα τησ φιλησ σου και απολαυσε την στηγμη!!!!!!!!!!! εμεισ ημαστε εδω παντα για οτιδιποτε......Σε φιλω!!!!

Καλησπερα κοριτσακακια μου...

Ξεμεινα απο υπολογιστη.. Χαλασε και δεν φτιχνει δτστυχως... Μεχρι τελος του μηνα τον βαλουμε στο προγραμμα αν μας βοηθησουν τα οικονομικα μας...τωρα σας γραφω απο το κινητο εξου και τα λαθη...

Εμεις ειμαστς καλα πηγαμε στον γιατρο...μεγαλωνουμε και γενικα η μαμα ηρεμισε και ξεαγχωθηκε....

Μιαχαρουλα!!!! αντε οπου να ναι θα δωσει ξυλο μπολικο απο μεσα..... για να μην ξανααγχοθεισ!!!!!:cool::cool::cool:

Valentina μου η αυχενικη πολλή καλή χωρις αγχος ανησυχίας...αχ ποτέ θα τον ακούσω για να μην αγχώνομαι;; Το αγαπάω πολύ αυτό το παιδάκι και θέλω να πανε όλα καλα :) είστε όλες γλυκύτατος σας ευχαριστω που μου απαντάτε...θέλω να πανε όλα καλα και να το σφίξω στην αγκαλιά μου...επίσης ήθελα κατι ακόμη να ρωτήσω ειναι ανησυχητικό που δεν τον ακούω;; Εχω σταματήσει και τη δουλεια τώρα και τρελαίνονται στο σπιτι με τις δουλειές διαβάζω για να ξεκολλήσει το μυαλό μου...αλλά δύσκολα...

καλησπερα κοριτσια!!

αριανδη89 καλως ηρθες!! με το καλο το μικρουλι σου!! διωξε το αγχος κ ολα θα ειναι καλα!

ειδα μιλατε για το φεισπμπουκ κ ηθελα να σας ρωτησω: θα σας πειραζε να φτιαξω εναν λογαριασμο που θα εχω μονο τις ιντερνετικες μου φιλες???

επειδη δεν ξερω ποσο σωστο ειναι πειτε μου αν σθμφωνειτε αλλιως θα συνεχισουμε να τα λεμε απο'δω!!!

χαρα25 κ εγω την δευτερα εχω αυχενικη!!! λιγο εμεινε!! αντε καλα μας αποτελεσματα!!

φιλακια σε ολες τις εγκυουλες!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως ηδη το νοιωθω κοριτσια.. Και ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη κινητε συνεχεια το νοιωθω. Ομως το νοιωθω μονο οταν ξαπλωσω και εχω το χερι μου στην κοιλια..

Οσο αφορα το ντοπλερ. Εγω καταφερα μονο δυο φορες να το ακουσω εξει και αυτο γιατι κινητε συνεχεια και δεν το πιανει... Οποτε μην σε αγχωσει αυτο...

Οσο αφορα το στηθος... Εμενα ειναι φορες που υποφερω απο τον πονο. Και αλλες φορες που δεν νοιωθω τιποτα....

Μετα αριαδνη μου. Εγω να δεις αγχος που εχω... Φοβερο.. Σε σημειο που επειδη η γιατρος μου δεν μπορει να με βλεπει συνεχεια. Ανοιξα και καρτελα αμεσως μετα την αυχενικη στο νοσοκομειο. Και εχω και το κινητο του γιατρου. Ο οποιος μου εδωσε το ελευθερο οποτε θελω να τον παιρνω ακομα και για τον ποιο χαζο λογο... Και μπορω να σου πω οτι στοσ νοσοκομειο εχουν δωσει περισσοτερη σημασια απο οτι η γιατρος μου. Λογο οτι εχω θρομβοφιλια....

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Εγω παντως ηδη το νοιωθω κοριτσια.. Και ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη κινητε συνεχεια το νοιωθω. Ομως το νοιωθω μονο οταν ξαπλωσω και εχω το χερι μου στην κοιλια..

δεν βλεπω την ωρα να νιωσω αυτο το καταπληκτικο συναισθημα!!! τι τελειο που πρεπει να ειναι!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

κριστυ μου που θα τη κανεις???

κοριτσια εκανα ομαδα στο φεις οποια θελει να μου στειλει πμ με τα στοιχεια της

στον σωτηριαδη.εχει το ιατρειο του στην τσιμισκη.

εσυ???δεν θυμαμαι αν το εχεις ξαναπει ,εισαι απο θεσ/νικη??

σου στελνω πμ!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου κορίτσι, είμαστε στην ίδια ηλικία, στο ίδιο ύψος και στα ίδια κιλα περίπου ξεκινήσαμε την εγκυμοσύνη εγω ήμουν 72 ααα έχω και αγοράκι επίσης!!η κοιλία σου είναι λογικό να μην φαίνεται, το πρήξιμο και ξεπρήξιμο τώρα έχει να κάνει με την κατακράτιση υγρών μετά τον 5 ο μηνα περίμενε να δεις μαι αληθηνή χαριτωμένη κοιλίτσα!!εγώ γενικά έχω μικρή κοιλια κανείς δεν πιστεύει οτι είμαι στο μήνα που είμαι!! μην ακούς δυσάρεστες ιστορίες δεν συμβαίνει οτι αν συμβεί κάτι σε έναν γνωστό θα συμβεί και σε εμάς!!πέρασες το πρώτο κρίσιμο διάστημα με θετικά αποτελέσματα, φυσικά και η ηλικίια βοηθάει να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη!!! μια συμβουλή μόνο πρόσεχε την διατροφή σου και το βάρος σου, είναι σημαντικό επιεδή ξεκινήσαμε με παραπάνο κιλάκια, να ήμαστε προσεκτικές όχι για το σώμα σου αλλά για το μωρό σου!!εγώ τώρα είμαι 74 κιλα και δυστηχώς εμφάνισα διαβήτη κύησης, οπότε έχω στερηθεί τα πάντα!!!αλλά σημασία έχει το μωράκι να είναι καλα΄, σκέψου θετικά, α΄κου το γιατρό σου, εμπιστέψου το σώμα σου, και απασχόλησε το μυαλό σου με άλλα πράγματα!!

Ειναι απιστευτο συναισθημα κοριτσια.. Εγω το ενοιωσα οταν εκκλεισα την 13η βδομαδα.. Σχετικα νωρις για πρωτοτοκη... Αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι επειδη δινω βαση και συγκεντρωνομαι... Π;ντως κοριτσια δεν το νοιωθω καθε μερα... Οταν ομως το νοιωθω ηρεμω πολυ...

Χαιρομαι αριαδνη μου που σε ηρεμισα... Να θυμασε οτι εδω ολες εχουμε πολυ αγχος... Που να δεις τι περναει ο αντρας μου... Να σκεφτεις οτι οποτε δε νοιωθω καλα τρεχω στο νοσοκομειο να ακουσω την καρδια του... Με ξερουν πλεον ολοι εκει.... Δεν ξερω που μενεις αλλα μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο......

Εγω μονο μετα την αυχενικη ηρεμθσα...

Ωστοσο κοριτσια να σας πω τι μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκομειο... Οτι δεν εχει καμμια σχεση αν το μωρο ειναι υπερκινητικο στην κοιλια. Το ιδιο θα ειναι και μετα... Οτι οσο ποιο πολυ κουνιετε μεσα τοσο ποιο καλο ειναι γιαι αυτο δειχνει οτι αιματωνετε καλα απο τον πλακιυντα... Και ετσι δειχνει οτι ολα πανε καλα...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια! Ειστε ολες καλα? εγω ακομα δε μιλαω σε ανθρωπο, ειμαι πιο χαλαρα αλλα εχω πεισμωσει, αααμα πια!

georgia-kak σε ευχαριστω πολύ για τα λόγια σου ελπίζω να κυλήσουν όλα ήρεμα....πήρα και το doppler εμβρυου για το σπιτι αλλά μια το ακούω μια όχι..αν και μου λένε οτι δεν ειναι να τα εμπιστεύεσαι αυτά γιατι ίσως ακούς την δική σου καρδια..όσο για το στηθος γνωρίζεις αν πρέπει να ποναει συνέχεια εμένα μια έρχεται μια φεύγει αλλά όσο στην αρχή σίγουρα δεν ποναει....δεν ξέρω γιατι εχω τόσο άγχος θέλω να ηρεμήσω αλλά φοβάμαι πολύ...θέλω πολύ αυτό το μωρακι...όσο για την κοιλια γνωρίζεις η γνωρίζει καμία σας απο ποιο μηνα και μετα φαίνεται...;; Και πως γίνεται το πρωί να ξεφουσκώνει και το βράδυ να φουσκώνει..πάντως το κάτω μέρος της κοιλιας σε σχέση με το στομάχι ξεχωρίζουν σίγουρα... :(
Valentina μου η αυχενικη πολλή καλή χωρις αγχος ανησυχίας...αχ ποτέ θα τον ακούσω για να μην αγχώνομαι;; Το αγαπάω πολύ αυτό το παιδάκι και θέλω να πανε όλα καλα :) είστε όλες γλυκύτατος σας ευχαριστω που μου απαντάτε...θέλω να πανε όλα καλα και να το σφίξω στην αγκαλιά μου...επίσης ήθελα κατι ακόμη να ρωτήσω ειναι ανησυχητικό που δεν τον ακούω;; Εχω σταματήσει και τη δουλεια τώρα και τρελαίνονται στο σπιτι με τις δουλειές διαβάζω για να ξεκολλήσει το μυαλό μου...αλλά δύσκολα...

Κοριτσακι καλως μας ηρθες!

Ενα μονο θα σου πω!

ΜΗΝ αγχωνεσαι! Οσο αγχωνεσαι εσυ,τσιτωνει κ το μωρο. Πονους θα εχεις καμποσους και σε στηθος και σε κοιλια και σε λεκανη και κραμπες και απ'ολα!

Καμμια εγκυμοσυνη δεν ειναι τοσο "συννεφενια" υπαρχουν, πως να το πω, συμπτωματα, που θα τα εχεις και δεν ειναι τι-πο-τα!

Μην ακους αλλες περιπτωσεις, εχω ακουσει κι εγω ενα σωρο κ μπορω να σου πω αλλες τοσες, το θεμα ειναι να αισθανεσαι καλα ψυχολογικα γιατι οτι νιωθουμε το μωρο το καταλαβαινει οσο σπορακι κ αν ειναι!

οσο για το να το ακουσεις, μην βιαζεσαι, εγω τη μικρη μου την ακουσα στον 5ο μηνα κ τωρα το μικρο το ακουσα στην 19η εβδομαδα περιπου.

Και τις δουλειες στο σπιτι με ρεγουλο, παρε καλυτερα διαβασε ενα βιβλιο, ή καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη ή κατι πιο ξεκουραστο τελος παντων.

Η κοιλια ειναι νωρις να φουσκωσει,εξαρταται κ απο τον σωματοτυπο.

Απλα μην με παρεξηγησεις, μια συμβουλη, επειδη εγω στο πρωτο μου πηρα πανω απο 20 κιλα, κ καθαρα για λογους υγειας δικους σου, προσεξε με τα κιλα. Δεν λεω να πεθανεις της πεινας προς Θεου, ουτε να κανεις διαιτα -απαγορευτικο- αλλα σε περιπτωση που γεννησεις κ φυσιολογικα ειναι καλυτερα κ για εσενα κ για το μωρο. Στο λεω γιατι εγω ας πουμε βασανιστηκα παρα πολυ με τη μεση μου με τα κιλα κ γιατι ετρωγα πολλαααααααααα παγωτα, πραγμα εντελως αχρηστο για την εγκυμοσυνη δλδ.

Παιζει τη βδομαδα να ετρωγα κ 2-3 λιτρα παγωτο μονη μου! (χωρια τα "εξτραδακια" μπισκοτα, παστες, σοκολατες κλπ......)

Αυτα για την ωρα, καλως μας ηρθες κ παλι κ οτι θες να ρωτας αλλα να χαλαρωσεις ε?!

;) ;) ;)

z7tup3.pngArPLp3.png

Ειναι απιστευτο συναισθημα κοριτσια.. Εγω το ενοιωσα οταν εκκλεισα την 13η βδομαδα.. Σχετικα νωρις για πρωτοτοκη... Αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι επειδη δινω βαση και συγκεντρωνομαι... Π;ντως κοριτσια δεν το νοιωθω καθε μερα... Οταν ομως το νοιωθω ηρεμω πολυ...

Χαιρομαι αριαδνη μου που σε ηρεμισα... Να θυμασε οτι εδω ολες εχουμε πολυ αγχος... Που να δεις τι περναει ο αντρας μου... Να σκεφτεις οτι οποτε δε νοιωθω καλα τρεχω στο νοσοκομειο να ακουσω την καρδια του... Με ξερουν πλεον ολοι εκει.... Δεν ξερω που μενεις αλλα μπορεις να κανεις και εσυ το ιδιο......

Εγω μονο μετα την αυχενικη ηρεμθσα...

Ωστοσο κοριτσια να σας πω τι μου ειπε ο γιατρος στο νοσοκομειο... Οτι δεν εχει καμμια σχεση αν το μωρο ειναι υπερκινητικο στην κοιλια. Το ιδιο θα ειναι και μετα... Οτι οσο ποιο πολυ κουνιετε μεσα τοσο ποιο καλο ειναι γιαι αυτο δειχνει οτι αιματωνετε καλα απο τον πλακιυντα... Και ετσι δειχνει οτι ολα πανε καλα...

δικιο έχει ο γιατρός σου είναι πολυ καλο που κουνιέται το μωράκι σου, που να δεις αργότερα θα σου ρίχνει κατι ξεγυρισμένες κλοτσίτσες θα πονάς και θα χαίρεσαι !!μαζοχισμός παιδάκι μου...

δικιο έχει ο γιατρός σου είναι πολυ καλο που κουνιέται το μωράκι σου, που να δεις αργότερα θα σου ρίχνει κατι ξεγυρισμένες κλοτσίτσες θα πονάς και θα χαίρεσαι !!μαζοχισμός παιδάκι μου...

Ετσι ειναι σοφια μου... Εχω να φαω πολυυυ ξυλο... Αντε και εσυ μπηκες στην τελικη ευθεια σιγα σιγα ε;;; λιγο σου εμεινε.....

Λοπον εμενα κοριτσια μου ειπε να παρω 6 με 7 κιλα αν μπορω... Εχω χρονια σχολειωση.. Αλλα κα γενικα επειδη ειμαι πολυ αδυνατη μονο κακο θα κανω αν παρω κιλα απο τωρα. Γιατι ο σκελετος μου δεν ειναι μαθημενος...εγω μεχρι στγμης εχω παρει μονο 1 κιλο...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...