Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

καλα, τα μαστορια αμα δεν φωναξεις δεν κανουν δουλεια!!!!!!! κ να μην εχεις νευρα, στα δημιουργουν!!!!!!!οποτε μην εχεις τυψεις!!!!!!!!φωναξε, φωναξε!!!!!!κ αυτα θα κανουν τη δουλεια τους κ εσυ θα ξεσπασεις!!!!!!!!;);););););)

εγω ειμαι απο αιτ/νια!!!!ο καιρος εδω ειναι βροχερος!!!!!!απο χθες το βραδυ σταματαει για λιγο κ ξαναρχιζει!!!!!!

σε ρωτησα απο που εισαι γιατι το "καμαρι" που ειπες το χρησιμοποιουν πολυ εδω!!!!!!ειδικα στο αγρινιο!!!!!!

Καλα στα λεει!!!!!! η καλυτερη λυση ειναι και ξεσπασ και σου κανουν και δουλεια!!!!!χαχχαχ

αφου θα τους βρεις εκει, ειναι ευκαιρια να τους "ενημερωσεις" οτι βιαζεσαι κιολας!!!!!!!! ριξε τους κ στο φιλοτιμο....συνηθως πιανει.....αντε να ξεμπερδεψεις με αυτο κ να ηρεμησεις!!!!!

σημερα εχω αγχος, οχι νευρα....θα παω στο γιατρο να με δει κ να μιλησουμε για την περιδεση....θα φυγει για το εξωτερικο κ αρα πρεπει να την κανουμε το συντομοτερο δυνατο....κ αυριο αν γινεται....

ετσι λοιπον ειμαι πολυ αγχωμενη για το τι θα μου πει....

Κοπελα μου, καλη επιτυχια σου ευχομαι για σημερα!!!! να σου πανε ολα καλα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα στα λεει!!!!!! η καλυτερη λυση ειναι και ξεσπασ και σου κανουν και δουλεια!!!!!χαχχαχ

Κοπελα μου, καλη επιτυχια σου ευχομαι για σημερα!!!! να σου πανε ολα καλα!!!!!

σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!!!!για να δουμε....εχω αγχωθει αρκετα...δεν με χωραει ο τοπος στη δουλεια....λεω να το παιξω αρρωστη κ να παω στην αδερφη μου για ψυχολογικη στηριξη!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

;)χαχαχαχααχ!!! Να τα δείξω αυτά στον αντρούλη μου γιατί νομίζει ότι είμαι η μόνη με τόσα νεύρα!! Ευτυχώς όταν λέω κάτι πλέον απλά δεν απαντάει γιατί αλλιώς θα γινόταν χαμός!!;)

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

κοριτσιααααααααααααααααααααααα τι κανετεεε??

αχ μου λειψατε βρε ειχα προβλημα και δε μπορουσα να μπω στο καφε αλλαξα αντιβαιρους και τωρα να μαι

κοιτσι καλη επιτυχια για σημερα

εγω τη δευτερα εχω αυχενικη αντε ανυπομονω δε ξερετε ποσο

λοιπον να ρωτησω κατι εχετε φεις να φτιαξω μια ομαδα να μιλαμε και εκει θελετε??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

αχ μου λειψατε βρε ειχα προβλημα και δε μπορουσα να μπω στο καφε αλλαξα αντιβαιρους και τωρα να μαι

λοιπον να ρωτησω κατι εχετε φεις να φτιαξω μια ομαδα να μιλαμε και εκει θελετε??

με το καλο η αυχενικη σου κοριτσακι!!

φτιαξε ομαδα,γιατι οχι! ;)

σ'ευχαριστω πολυ κοπελα μου!!!!!!!για να δουμε....εχω αγχωθει αρκετα...δεν με χωραει ο τοπος στη δουλεια....λεω να το παιξω αρρωστη κ να παω στην αδερφη μου για ψυχολογικη στηριξη!!!!!!!!!

Αν μπορεισ να το κανεισ, γιατι οχι....... καλο θα σου κανει... πρεπει να εισαι ηρεμη!!!! Φιλακια πολλα... ολα θα πανε καλα!!!

Μπραβο κοπελα μου, περναει ο καιροσ γριγωρα.... καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!! περιμενουμε τα νεα σου!!!

καλημεραααααα! εδω ειμαι και γω......διαβαζω τα νεα σας :D

Καλημερα κουκλα μου!!!! καλα εισαι????

καλησπερα στα κοριτσια!!!!!!εισαστε καλα;;;!!!!!!

βρε κοριτσια να ρωτησω, εγω που δεν εχω fb;;;;;;

ευκαιρια να κανεις ενα εστω και ψευτικο αν δε θελεις για να μιλαμε ενοω χωρις το πραγματικο σου ονομα αν εχεις προβλημα:tongue::tongue:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...και την εμπειρία σας..ειμαι στην 16 εβδομαδα κυησης ξεκίνησα με 71 κιλά και εχω πάρει 6 ειναι το πρώτο μ παιδάκι κ αγοράκι..απο αρχή της εγκυμοσύνης εχω πολύ άγχος διότι μια φίλη μ είχε αποβολή στον τρίτο μηνα κυησης και μια άλλη συνάδελφος παλλινδρομη στον τρίτο...απο τότε αγχώνομαι διαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορω να χαρώ τιποτα....είχε καμία απο εσάς τα ίσια συμπτώματα άγχους...τι φταίει ;; Όλοι μ λένε οτι λόγω ηλικίας όλα θα πανε καλα (ειμαι 24).την προηγούμενη εβδομαδα πήγα στον γιατρό μ και είδε οτι όλα ειναι καλα είδε κ το μωρο μ μπρουμυτα..χθες ξύπνησα όμως με ταχυπαλμια κ πόνο στην καρδια ο γινόταν χειρότερος όταν ήμουν ξαπλωμένη..πήρα τον γιατρό. Μ κ μου είπε πως δεν ειναι κατι..είχε καμία σας το ίδιο; Φοβάμαι το ενδεχόμενο παλινδρομης....:( μπορεί να εχει συμβεί κατι κ να μην το εχω καταλάβει;; Και γενικά γιατι η κοιλια μ δεν μοιάζει με κοιλια εγκυμοσύνης...μια φουσκώνω μια ξεφουσκωνω...βέβαια ίσως δεν φαίνεται κ λόγω κιλών ..ειμαι 1.62 με κιλά 76..μπορεί κάποια να με βοηθήσει;:confused:

Καλησπερα κοριτσακακια μου...

Ξεμεινα απο υπολογιστη.. Χαλασε και δεν φτιχνει δτστυχως... Μεχρι τελος του μηνα τον βαλουμε στο προγραμμα αν μας βοηθησουν τα οικονομικα μας...τωρα σας γραφω απο το κινητο εξου και τα λαθη...

Εμεις ειμαστς καλα πηγαμε στον γιατρο...μεγαλωνουμε και γενικα η μαμα ηρεμισε και ξεαγχωθηκε....

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Γεια σας κορίτσια πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας...και την εμπειρία σας..ειμαι στην 16 εβδομαδα κυησης ξεκίνησα με 71 κιλά και εχω πάρει 6 ειναι το πρώτο μ παιδάκι κ αγοράκι..απο αρχή της εγκυμοσύνης εχω πολύ άγχος διότι μια φίλη μ είχε αποβολή στον τρίτο μηνα κυησης και μια άλλη συνάδελφος παλλινδρομη στον τρίτο...απο τότε αγχώνομαι διαρκώς με αποτέλεσμα να μην μπορω να χαρώ τιποτα....είχε καμία απο εσάς τα ίσια συμπτώματα άγχους...τι φταίει ;; Όλοι μ λένε οτι λόγω ηλικίας όλα θα πανε καλα (ειμαι 24).την προηγούμενη εβδομαδα πήγα στον γιατρό μ και είδε οτι όλα ειναι καλα είδε κ το μωρο μ μπρουμυτα..χθες ξύπνησα όμως με ταχυπαλμια κ πόνο στην καρδια ο γινόταν χειρότερος όταν ήμουν ξαπλωμένη..πήρα τον γιατρό. Μ κ μου είπε πως δεν ειναι κατι..είχε καμία σας το ίδιο; Φοβάμαι το ενδεχόμενο παλινδρομης....:( μπορεί να εχει συμβεί κατι κ να μην το εχω καταλάβει;; Και γενικά γιατι η κοιλια μ δεν μοιάζει με κοιλια εγκυμοσύνης...μια φουσκώνω μια ξεφουσκωνω...βέβαια ίσως δεν φαίνεται κ λόγω κιλών ..ειμαι 1.62 με κιλά 76..μπορεί κάποια να με βοηθήσει;:confused:

Καλησπερα αριαδνη.. Και καλως ορισες....

Νομιζω οτι δεν θα επρεπε να φοβασε. Εχεις περασει τον κινδυνο. Και απο οτι φαινετε εισα υγιεστατη και το μωρο το ιδιο... Εσυ πλεον δυανυεις τον τεταρτ.. Και οπου να ναι τον κλεινει... Ο τριτος μηνας περασε και οι φιλες σου που ηταν στον τριτο μπορει να ηταν στην αρχη.. Κατι απολυτος φυσιολογικο αν εχει το εμβρυο προβλημα....

Επισης να σου πω οτι ξαι εγω εχω μια αποβολη στην 11η βδομαδα... Και ομως πλεον δεν εχω αγχος...γιατι ειχα προβλημα θρομβοφιλιας ομως το εμαθα και ετσι τωρα κανω αγωγη.... Οσο για την κοιλιτσα... Και εμενα ειναι το πρωτο μου. Τα περισσοτερα πρωινα δεν εχω καθλου κοιλια.. Αν και εγω ειμαι υπερβολικα αδυνατη....

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

georgia-kak σε ευχαριστω πολύ για τα λόγια σου ελπίζω να κυλήσουν όλα ήρεμα....πήρα και το doppler εμβρυου για το σπιτι αλλά μια το ακούω μια όχι..αν και μου λένε οτι δεν ειναι να τα εμπιστεύεσαι αυτά γιατι ίσως ακούς την δική σου καρδια..όσο για το στηθος γνωρίζεις αν πρέπει να ποναει συνέχεια εμένα μια έρχεται μια φεύγει αλλά όσο στην αρχή σίγουρα δεν ποναει....δεν ξέρω γιατι εχω τόσο άγχος θέλω να ηρεμήσω αλλά φοβάμαι πολύ...θέλω πολύ αυτό το μωρακι...όσο για την κοιλια γνωρίζεις η γνωρίζει καμία σας απο ποιο μηνα και μετα φαίνεται...;; Και πως γίνεται το πρωί να ξεφουσκώνει και το βράδυ να φουσκώνει..πάντως το κάτω μέρος της κοιλιας σε σχέση με το στομάχι ξεχωρίζουν σίγουρα... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...