Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε ????Εγω σκωτωνω ανθρωπο!!!! πωι πρωι μου ηρθαν κατι τουριστεσ και ακυρωσαν μια εκδρομη για αυριο..... 8 ατωμα!!!! τα νευρα μου!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!

βλεπω ολες εχουμε τα θεματακια μας με τα νευρα!

καταρχην να συγχαρω την stavr77 που ειναι ολα καλα με το μπεμπακι της!!

μαρια γελασα πολυ με τις παντοφλες!!!:lol::lol::lol: τωρα για το τι τραβανε οι αντρες θα σου πω μονο οτι λυπαμαι πλεον τον αντρουλη μου. εκει που του λεω οτι ειναι ο τελειοτερος κ καλυτερος ξαφνικα θελω να τον στειλω στην μανουλα του! κ ο καημος τα υπομενει για ποσα ομως ακομα δεν ξερω!!

τζωρτζια μου θα συμφωνησω με την σπυριδουλα.κανεις δεν μπορει να αμφισβητισει οτι κανεις οτι καλυτερο για τα κοριτσια αλλα πολυ πιθανον να ''παιζει'' κ η ζηλια.κ σιγουρα με ολες τις ορμονικες διακυμανσεις που εχουμε οι εγκυουλες τετοιες προκλησεις ειναι δυσκολο να τις αντιμετωπισουμε.ευχομαι να ξεπερασετε συντομα τα προβληματακια σας για να περιμενετε αγαπημενοι την αφιξη του νεου μελους!!!

βαλεντινα βλεπω κ αλλη σκυλομανα!! χαρα στο κουραγιο σου με δυο σκυλια κ κουνελι!! εμενα ενας ειναι ο κανακαρης μου κ τρεχω!! χθες εκλαιγα ολο το απογευμα γιατι εκανε μια ζημια τον μαλωσα κ ειχα τυψεις μετα!!! κ να το κλαμα κ να οι αγκαλιες!!! αφηστε τα .....

κοριτσια οι ορμονες στρωνουν μετα το τριμηνο καθολου?? γιατι πωσ την παλευουμε αλλους 6 μηνες...:(:lol:

Εφτυχοσ κοπελα μου που ολο το καλοκαιρι την εβγαλαν στην αβλη..... τωρα ομωσ που κανει ψυχρα τα βραδια τα βαζω μεσα..... ειναι το ενα Dog the bordo 55 κιλα και το αλλο πατσαβουρακι κανισ φαντασου τι γινεται......

Τα νευρα που λεσ δεν στρονουν απο τι καταλαβα....χαχαχ ειναι μονιμη η κατασταση!!!!!χαχαχα οποτε βρεσ ενα τροπο να ξεδηνεισ.....;););) εγω παιρνω τα βουνα....χαχαχ εφτυχοσ εχουμε και πολλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε ????Εγω σκωτωνω ανθρωπο!!!! πωι πρωι μου ηρθαν κατι τουριστεσ και ακυρωσαν μια εκδρομη για αυριο..... 8 ατωμα!!!! τα νευρα μου!!!!

Εφτυχοσ κοπελα μου που ολο το καλοκαιρι την εβγαλαν στην αβλη..... τωρα ομωσ που κανει ψυχρα τα βραδια τα βαζω μεσα..... ειναι το ενα Dog the bordo 55 κιλα και το αλλο πατσαβουρακι κανισ φαντασου τι γινεται......

Τα νευρα που λεσ δεν στρονουν απο τι καταλαβα....χαχαχ ειναι μονιμη η κατασταση!!!!!χαχαχα οποτε βρεσ ενα τροπο να ξεδηνεισ.....;););) εγω παιρνω τα βουνα....χαχαχ εφτυχοσ εχουμε και πολλα

υπομονη κοπελα μου!!!!!!!οσο για τα βουνα που παιρνεις, κανεις την καλυτερη δουλεια!!!!!

Καλημερα κοριτσια μου! Προβλεπεται σκοτωμος σημερα το βλεπω......:evil::evil::evil::evil:

τι επαθες κοριτσι μου;;;τι εγινε;;;εισαι καλα;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλησπερα εγκυουλες!!!

θηριακι ειναι το ενα ε!!! εμενα ολο το καλοκαιρι ετρεχε στην βεραντα κ ηταν πολυ καλα αλλα τωρα εχει κ λιγο κρυο κ προτιμαει την αγκαλιτσα της μανουλας!

χριστινακι μου!!!!!!!!!εισαι καλα;;;;!!!!!!!τι λεει το μωρακι σου;;;;!!!!!!λοιπον χριστινα μου, θα σε στεναχωρησω, αλλα εμενα τουλαχιστον δεν περασαν τα νευρα μετα το πρωτο τριμηνο!!!!!!!!!αντιθετως!!!!!!!!δυστυχως τα νευρα δεν ειναι αναγουλες!!!!

σπυριδουλα μου το ανθρωπακι μου δοξα τον θεο ειναι καλα!!! περιμενουμε πως κ πως την αυχενικη(5 κ σημερα!!).εκανα κ ενα φουσκωματακι στην κοιλιτσα κ ειμαι τρισευτυχισμενη! μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!το σκεφτομαι κ λιωνω......:D

κοριτσια μαλλον ρητορικη ηταν η ερωτηση μου για τα νευρα!!! τα γλυκουλια μας να μην επιρεαζονται κ θα αντεξουμε!!

τα φιλια μου σε ολες τις κοπελες!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βαλεντινα μου, να δειρουμε καποιον να ηρεμησουμε, δε γινεται αλλιως! Ειπα να κατεβασω τα χειμωνιατικα μηπως βρω κανενα ρουχο να φορεσω γτ με εχει κοψει το κρυο κ τσαντιστηκε ο αντρας μου γιατι ηθελα να το κανω την ωρα που ηθελα εγω! Μεχρι να τα κατεβασω,να τα πλυνω,να στεγνωσουν....δημαδη ποτε επρεπε να περιμενω να τα κατεβασω???? Τον κοκκινο Μαη??????

Ημαρτον δλδ.Τελικα τα εκανα ολα μονη μου. Κατεβασα 5 σακουλες αποθηκευσης, τα εβαλα για πλυσιμο, τα απλωσα, τα μαζεψα, τα εβαλα στη θεση τους, ανεβασα στις ιδιες σακουλες πανω τα καλοκαιρινα, ε αφου δε σκοτωθηκα κ με τη σκαλα φτηνα τη γλυτωσαμε.....Ε για ονομα πια, αυτη τη ρημαδα την αναβλητικοτητα δε την μπορω! Εγω δλδ δε θελω να κατσω να ξεκυραστω, ή να παιξω με τη μικρη, ειμαι μαζοχα να επινοω δουλειες απο το πουθενα!

Να σκασω ειμαι απο το πρωϊ κ ακομα δεν εχω ηρεμησει!!!!!!!!! :-(:evil:

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!!!τι μου κανετε;;;;!!!!!!!!πως ειναι σημερα τα μωρακια κ τα νευρακια;;;;!!!!!!;););););););)

κοριτσια μου τι να σας πω, πιστευω οτι το τελευται 15ημερο ολος ο κοσμος ειναι μεσα στα νευρα....ειναι δεν ειναι εγκυος!!!!!!!!!!μηπως ειναι αναδρομος κανενας ερμης;;;;!!!!!!!!!!!!;);););););););););)

βλεπω γυρω μου ολο τον κοσμο να τσακωνεται.....εχει παραγινει το κακο....κ γω χθες τσακωθηκα με τον αντρα μου για κατι που εκανε κ μου γυρισαν τα μυαλα!!!!!!!!!!τελικα δεν ξερω αν ηταν τοσο σημαντικο για να σκοτωθουμε, αλλα.....

καλησπερα εγκυουλες!!!

θηριακι ειναι το ενα ε!!! εμενα ολο το καλοκαιρι ετρεχε στην βεραντα κ ηταν πολυ καλα αλλα τωρα εχει κ λιγο κρυο κ προτιμαει την αγκαλιτσα της μανουλας!

σπυριδουλα μου το ανθρωπακι μου δοξα τον θεο ειναι καλα!!! περιμενουμε πως κ πως την αυχενικη(5 κ σημερα!!).εκανα κ ενα φουσκωματακι στην κοιλιτσα κ ειμαι τρισευτυχισμενη! μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!το σκεφτομαι κ λιωνω......:D

κοριτσια μαλλον ρητορικη ηταν η ερωτηση μου για τα νευρα!!! τα γλυκουλια μας να μην επιρεαζονται κ θα αντεξουμε!!

τα φιλια μου σε ολες τις κοπελες!

κοριτσακι μου, δεν θα καταλαβεις ποτε θα περασουν οι μερες για την αυχενικη!!!!!!κ τοτε θα ζησεις μια υπεροχη εμπειρια!!!!!!!!αξιζει η αναμονη!!!!!ειδικα αφου ειναι η πρωτη φορα!!!!!!!

Αχ Βαλεντινα μου, να δειρουμε καποιον να ηρεμησουμε, δε γινεται αλλιως! Ειπα να κατεβασω τα χειμωνιατικα μηπως βρω κανενα ρουχο να φορεσω γτ με εχει κοψει το κρυο κ τσαντιστηκε ο αντρας μου γιατι ηθελα να το κανω την ωρα που ηθελα εγω! Μεχρι να τα κατεβασω,να τα πλυνω,να στεγνωσουν....δημαδη ποτε επρεπε να περιμενω να τα κατεβασω???? Τον κοκκινο Μαη??????

Ημαρτον δλδ.Τελικα τα εκανα ολα μονη μου. Κατεβασα 5 σακουλες αποθηκευσης, τα εβαλα για πλυσιμο, τα απλωσα, τα μαζεψα, τα εβαλα στη θεση τους, ανεβασα στις ιδιες σακουλες πανω τα καλοκαιρινα, ε αφου δε σκοτωθηκα κ με τη σκαλα φτηνα τη γλυτωσαμε.....Ε για ονομα πια, αυτη τη ρημαδα την αναβλητικοτητα δε την μπορω! Εγω δλδ δε θελω να κατσω να ξεκυραστω, ή να παιξω με τη μικρη, ειμαι μαζοχα να επινοω δουλειες απο το πουθενα!

Να σκασω ειμαι απο το πρωϊ κ ακομα δεν εχω ηρεμησει!!!!!!!!! :-(:evil:

......εχεις δικιο.....no more coments.....thanks.....;););););););)

καλησπερα σ ολα τα κοριτσακια

κοπελα μου, τι κανεις εσυ;;;!!!!!!πως εισαι;;;!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι......:D:D:D

Πως είναι τα νευράκια μας σήμερα??????? χαχαχα κ τα δικά μου δεν είναι σε καλή κατάσταση,αλλά ευτυχώς δεν έχω σκοτωθεί με το καμάρι μου.....όχι ακόμη δηλαδή....:tongue: αλλά με όλους τους άλλους.............. ουουυουυυυυυυ..... χαμός.......:D:D:D

Εδώ πάνω χειμώνιασε θα έλεγα......κ ακόμη το σπίτι δεν είναι έτοιμο για μετακόμιση..........:rolleyes: άντε να δούμε πότε θα το κάνουμε κ αυτό...... κ αν θα τρέχουμε στα χιόνια κ στα κρύα να κουβαλάμε πράγματα............:roll:

Καλημέρα κ πάλι......πολλά φιλιά.....

dYw9p3.png

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι......:D:D:D

Πως είναι τα νευράκια μας σήμερα??????? χαχαχα κ τα δικά μου δεν είναι σε καλή κατάσταση,αλλά ευτυχώς δεν έχω σκοτωθεί με το καμάρι μου.....όχι ακόμη δηλαδή....:tongue: αλλά με όλους τους άλλους.............. ουουυουυυυυυυ..... χαμός.......:D:D:D

Εδώ πάνω χειμώνιασε θα έλεγα......κ ακόμη το σπίτι δεν είναι έτοιμο για μετακόμιση..........:rolleyes: άντε να δούμε πότε θα το κάνουμε κ αυτό...... κ αν θα τρέχουμε στα χιόνια κ στα κρύα να κουβαλάμε πράγματα............:roll:

Καλημέρα κ πάλι......πολλά φιλιά.....

καλημερα κοπελα μου!!!!!!!!!νευρακια στο φουλ κ απο εδω!!!!!!!!εμενα το δικο μου το καμαρι το πηρε η μαλα παντως!!!!!!!!

αληθεια απο που εισαι κ χρησιμοποιεις το καμαρι;;;;!!!!!!!!!

κ προβλεπεις να εχετε χιονια;;;;!!!!!!!!θελω κ γω!!!!!!!

για την ακριβεια θα ηθελα ενα μινι αποκλεισμο!!!!!!!αλλα που;;;!!!!!!

κατα τα αλλα να προσεχεις με τις δουλειες της μετακομισης.....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελα μου!!!!!!!!!νευρακια στο φουλ κ απο εδω!!!!!!!!εμενα το δικο μου το καμαρι το πηρε η μαλα παντως!!!!!!!!

αληθεια απο που εισαι κ χρησιμοποιεις το καμαρι;;;;!!!!!!!!!

κ προβλεπεις να εχετε χιονια;;;;!!!!!!!!θελω κ γω!!!!!!!

για την ακριβεια θα ηθελα ενα μινι αποκλεισμο!!!!!!!αλλα που;;;!!!!!!

κατα τα αλλα να προσεχεις με τις δουλειες της μετακομισης.....

χαχχαχααχα ελπίζω να μη το πάρει η μπάλα κ το δικό μου καμάρι γιατί δεν θα το αντέξω κ αυτό....... ενώ τώρα "κλείνω την πόρτα μου" (νοητά εννοώ)σε όλους τους άλλους κ ησυχάζω....χαχαχαχα

Βόρεια Ελλάδα εδώ πάνω...... εντάξει.....δεν είμαι κ τόσο ψηλά, αλλά χιόνια ελπίζω να έχουμε λιγα όπως κάθε χρόνο.......;) απλά θέλω να τελειώνω με την μετακόμιση κ νομίζω πως θα τα πάρει για τα καλά η μπάλα τα μαστόρια γιατί είναι στον κόσμο τους, κ εμείς έχουμε πει τον ιδιοκτήτη αυτού του σπιτιού ότι τέλη του μήνα φευγουμε......έχει βάλει κ ενοικιαστήριο ο άνθρωπος.......μας βλέπω στο παγκάκι μέχρι να τελειώνουμε.......:rolleyes:

Εσύ Αθήνα?? πολύ πιο μαλακός ο καιρός εκεί........:D

dYw9p3.png

χαχχαχααχα ελπίζω να μη το πάρει η μπάλα κ το δικό μου καμάρι γιατί δεν θα το αντέξω κ αυτό....... ενώ τώρα "κλείνω την πόρτα μου" (νοητά εννοώ)σε όλους τους άλλους κ ησυχάζω....χαχαχαχα

Βόρεια Ελλάδα εδώ πάνω...... εντάξει.....δεν είμαι κ τόσο ψηλά, αλλά χιόνια ελπίζω να έχουμε λιγα όπως κάθε χρόνο.......;) απλά θέλω να τελειώνω με την μετακόμιση κ νομίζω πως θα τα πάρει για τα καλά η μπάλα τα μαστόρια γιατί είναι στον κόσμο τους, κ εμείς έχουμε πει τον ιδιοκτήτη αυτού του σπιτιού ότι τέλη του μήνα φευγουμε......έχει βάλει κ ενοικιαστήριο ο άνθρωπος.......μας βλέπω στο παγκάκι μέχρι να τελειώνουμε.......:rolleyes:

Εσύ Αθήνα?? πολύ πιο μαλακός ο καιρός εκεί........:D

καλα, τα μαστορια αμα δεν φωναξεις δεν κανουν δουλεια!!!!!!! κ να μην εχεις νευρα, στα δημιουργουν!!!!!!!οποτε μην εχεις τυψεις!!!!!!!!φωναξε, φωναξε!!!!!!κ αυτα θα κανουν τη δουλεια τους κ εσυ θα ξεσπασεις!!!!!!!!;);););););)

εγω ειμαι απο αιτ/νια!!!!ο καιρος εδω ειναι βροχερος!!!!!!απο χθες το βραδυ σταματαει για λιγο κ ξαναρχιζει!!!!!!

σε ρωτησα απο που εισαι γιατι το "καμαρι" που ειπες το χρησιμοποιουν πολυ εδω!!!!!!ειδικα στο αγρινιο!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλα, τα μαστορια αμα δεν φωναξεις δεν κανουν δουλεια!!!!!!! κ να μην εχεις νευρα, στα δημιουργουν!!!!!!!οποτε μην εχεις τυψεις!!!!!!!!φωναξε, φωναξε!!!!!!κ αυτα θα κανουν τη δουλεια τους κ εσυ θα ξεσπασεις!!!!!!!!;);););););)

εγω ειμαι απο αιτ/νια!!!!ο καιρος εδω ειναι βροχερος!!!!!!απο χθες το βραδυ σταματαει για λιγο κ ξαναρχιζει!!!!!!

σε ρωτησα απο που εισαι γιατι το "καμαρι" που ειπες το χρησιμοποιουν πολυ εδω!!!!!!ειδικα στο αγρινιο!!!!!!

Εδώ έχει ομίχλη.......απο το μπαλκόνι μου πέρα απο το κάγκελο δεν φαίνεται τίποτα.....

μπα......καμμία σχέση με τα μέρη σου.......λέω κ άλλα όμως τον καλό μου...... όπως καμάρι.....λουλούδι.... κ,α...;););)

βγαίνουν απο μέσα μου.......χαχαχα εκτός αν είμαι πολύ εκνευρισμένη μαζί του κ μου βγουν άλλα......:tongue: χαχαχαχαχαχαα

Ελπίζω σήμερα που θα πάμε να το ξαναδούμε το σπίτι, να πετύχουμε κ τα μαστόρια μέσα...... δεν μας έδωσαν ακόμη κλειδί.......οπότε παμε μόνο όταν είναι αυτοι εκεί, αλλά δεν τους πετυχαίνουμε κ τόσο συχνά όπως θα έπρεπε..:twisted::twisted::twisted:

Εσύ??? είσαι καλύτερα με τα νευράκια σου ??? σου πέρασαν λίγο?????

dYw9p3.png

Εδώ έχει ομίχλη.......απο το μπαλκόνι μου πέρα απο το κάγκελο δεν φαίνεται τίποτα.....

μπα......καμμία σχέση με τα μέρη σου.......λέω κ άλλα όμως τον καλό μου...... όπως καμάρι.....λουλούδι.... κ,α...;););)

βγαίνουν απο μέσα μου.......χαχαχα εκτός αν είμαι πολύ εκνευρισμένη μαζί του κ μου βγουν άλλα......:tongue: χαχαχαχαχαχαα

Ελπίζω σήμερα που θα πάμε να το ξαναδούμε το σπίτι, να πετύχουμε κ τα μαστόρια μέσα...... δεν μας έδωσαν ακόμη κλειδί.......οπότε παμε μόνο όταν είναι αυτοι εκεί, αλλά δεν τους πετυχαίνουμε κ τόσο συχνά όπως θα έπρεπε..:twisted::twisted::twisted:

Εσύ??? είσαι καλύτερα με τα νευράκια σου ??? σου πέρασαν λίγο?????

αφου θα τους βρεις εκει, ειναι ευκαιρια να τους "ενημερωσεις" οτι βιαζεσαι κιολας!!!!!!!! ριξε τους κ στο φιλοτιμο....συνηθως πιανει.....αντε να ξεμπερδεψεις με αυτο κ να ηρεμησεις!!!!!

σημερα εχω αγχος, οχι νευρα....θα παω στο γιατρο να με δει κ να μιλησουμε για την περιδεση....θα φυγει για το εξωτερικο κ αρα πρεπει να την κανουμε το συντομοτερο δυνατο....κ αυριο αν γινεται....

ετσι λοιπον ειμαι πολυ αγχωμενη για το τι θα μου πει....

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!! εγω πρωσ το παρων ειμαι πολυ καλα.... χαλαρη θα ελεγα.... χθεσ δεν μου την γλητοσε τελικα ενασ!!!!! ξεσπασα σε ενα σινεργατι που εκανε μια πατατα!!!!!χαχχααχ ητανε ομωσ πολυ χοντρο, μα να μπερδεψει τα γκρουπ και να τα βαλει σε λαθοσ καραβι!!!!!!!!!!:o:o:o θα το μετανιωνει για μια ζωη.....χαχχα ειχα βεβαια και τυψεισ μετα αλλα για λιγο.....Και γω μετραω μερεσ μεχρι την Β επιπεδου 11 μεινανε..... περνανε ομωσ γρηγωρα.....

Να σκασω ειμαι απο το πρωϊ κ ακομα δεν εχω ηρεμησει!!!!!!!!! :-(:evil:[/QUOT

Εμασ τα δικα μου ρουχα ειναι μπροστα φιλαγμενα, και δικα του χειμερινα πισω....χαχχαχ αναγκαστικα μολισ παγωσει τα βγαζει μονοσ του και μου τα ετοιμαζει για πλυσιμο... επιτιδεσ το κανω καθε χρονο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...