Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Βρε κοριτσια ερωτιση..... φετοσ σκεφτομαι να κανω εμβολιο για την γρυππη αλλα τον γιατρο θα τον δω μονο 21 του μηνα...... αμα παει καμια απο σασ πιο νορισ απο μενα ρωτιστε αν ειναι ασφελεσ και αν γενικοσ χρεαζεται.....

Θα πάω την Πέμπτη στον γιατρό......θα τον ρωτήσω για το εμβόλιο, αν κ νομίζω πως δεν κάνει...........θα σου πω.........

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα πάω την Πέμπτη στον γιατρό......θα τον ρωτήσω για το εμβόλιο, αν κ νομίζω πως δεν κάνει...........θα σου πω.........

Απο τι διαβασα στο ιντερνετ οχι μονο κανει αλλα πρεπει λεει να το κανουμε!!!! του αντρα μου θα του το κατσω σημερα :lol::lol::lol: και τησ πεθερασ μου την αλλη βδομαδα..... ε οχι, να μου κολλησουν καμια γρυππη να χουμε κι αλλα......

Καλησπέρα κορίτσια και καλωσόρησαν τα καινούρια κοριτσάκια στην παρεα.....

Μου ανοίξατε την όρεξη με τα φαγητά.....και εγώ αύριο ρεβύθια θα κάνω, κοπιάστε! Σήμερα είχα κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι και γεμιστά από την πεθερά.

Βροχερή εγώ κάνω κανονικά αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι από την αρχή....δεν έχω θέμα....βέβαια προσέχει και η αισθητικός.....δε νομίζω να προκαλούνται συσπάσεις από αυτό......

Σήμερα έμαθα ότι η κολλητούλα μου είναι και αυτή έγκυος στο δεύτερο και μάλιστα πάμε και τον ίδιο γιατρό...θα ανταλάσσουμε εμπειρίες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν?

Πολλά φιλάκια.....

Πως είσαι σήμερα κοριτσάρα ??????????

Έχεις πονάκια??? αίμα????

Θα ρωτήσω πάλι τον γιατρό να μου πει.....ελπίζω να μ΄αφήσει.......;)

Εγώ σήμερα έκανα φακούλες.....

φιλιά κορίτσι.......:D:D:D

dYw9p3.png

μου φαίνεται πως σε λίγο θα τις κάνω πλεξουδίτσες τις τριχούλες μου.........:oops:

Το νιώθεις ε ????? μπράβο!!!!!!! μην ανησυχείς........μπορεί να κοιμάται...... σίγουρα θα σου "ξαναχτυπήσει" σύντομα για να δηλώσει την παρουσία του......;)

Δυστυχώς δεν νιώθω τίποτε ακόμη........:( το έντερο μου μόνο.....όπως πάντα........κ κάτι σαν να χτυπάει σαν αδένας ??????? :confused: ή μάλλον.....το έντερο μου είναι....... έχω κ δυσκοιλιότητα......οπότε έχω μπερδευτεί.........

Το κρύο μου αρέσει κ μένα....... αλλά η μετακόμιση με στεναχωρεί πολύ.....πως θα τα καταφέρω.......αν θα έχω βοήθεια.......κλπ.....αν βρέχει.....αν έχει ψόφο....... όσο κ αν μου αρέσει αυτός ο καιρός....ας μετακομίσω κ μετά ας κάνει ότι θέλει..................:tongue:

Κρατα γερα κουραγια κ ενα θα σου πω! Εχω κανει εγκυος 2 μετακομισεις. Η πρωτη ημουν εγκυος στην κορη μου κ μετακομιζαμε 4 μερες πριν μπω στον μηνα μου. Μεσα σε μια μερα επρεπε να βρουμε σπιτι, πεθανα στον ποδαροδρομο ειχα βαρυνει κ πολυ, ολα τα σπιτια που βλεπαμε επειδη δε θελαμε πολυκατοικια πεθαναμε στο σκαλοπατι, κ μετα σε μια βδομαδα τα ειχα μαζεψει ολα μονη μου!

Η δευτερη μετακομιση εγινε μεν πριν μεινω εγκυος αλλα ηταν πολυ μεγαλη (στην πρωτη δεν αλλαξαμε πολη οποτε βαζαε κ στο αμαξι μας κ δε χρειαζοταν να τα πακεταρω ολα) σε αυτην επρεπε να μπουν σε κουτες ακομα κ οι ζαρτοπετσετες και προσεκτικα για να μην σπασουν τα μισα απο Πατρα-Συρο.

Εμεινα εγκυος και χωρις να το ξερουμε ο αντρας μου εφυγε ενα μηνα σε αλλο νησι κ εγω ξεπακεταρα τα παντα μονη μου...κ με ενα παιδι μεσα στη μεση να εχει φρικαρει, να θελει να της δωσω σημασια, να με εμποδιζει καμμια φορα.....

Ασε, τελικα το χειροτερο ειναι να μετακομιζεις με παιδι ανω των 10 μηνων! Πιο πριν το μαντρωνεις σε μια κουνια σε ενα παρκο σε ενα καρεκλακι κ κανεις δουλεια! Και εγκυος ζορι ειναι αλλα σε σχεση με το τι τραβηξα στην δευτερη αστα.....

Βρε κοριτσια ερωτιση..... φετοσ σκεφτομαι να κανω εμβολιο για την γρυππη αλλα τον γιατρο θα τον δω μονο 21 του μηνα...... αμα παει καμια απο σασ πιο νορισ απο μενα ρωτιστε αν ειναι ασφελεσ και αν γενικοσ χρεαζεται.....

Εγω ουτε για αστειο Βαλεντινα μου! Ποτε δε τα πηγαινα καλα με εμβολια κ φαρμακα γενικα -κ γιατρους δλδ- οποτε δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο για'μενα.....

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!πολυ κρυο μιλαμε!!!!!!

Εγω απο χθεσ τσακονομαι με τον αντρα μου..... δεν καταλαβενει οτι μολισ κλειοσουμε δεν θα μπορω να πληρωνω τα εξωδα του σπιτιου, και αυτοσ να χαλαει τα λεφτα στισ μαλακιεσ.... μεχρι τωρα ολο το καλοκαιρι δεν εχει δωσει δραχμη για το σπιτι..... και τωρα που θα χουμε και τα εξωδα του παιδιου..... τι θα κανω????? παλι μονη μου ολα????σκατα ειμαι απο χθεσ......χθεσ πληρωθηκε και εδωσε κατευθιαν 350 ευρω σε παπαριεσ που του ηρθαν εκεινη την ωρα,τηλ απληρωτο,ρευμα το ιδιο,χαλασε η τενα στο ηλιακο,εχω την Β επιπεδου 21/10 απο που.......ουτε σουπερ μαρκετ δεν σκεφτικε να παει.....Τι να κανω βρε κοριτσια????? εχω σκεφτει οτι μονη μου με το μωρο θα χω τα μισα εξωδα.......:(:(:(:(:(:(:(

Καλημερα στα κοριτσια κ καλο Σαββατοκυριακο!!!!

Εχθες το βραδυ πεεεθανα, νομιζα οτι εχω γαστρεντεριτιδα, εβγαλα πανω απο μια ωρα στην τουαλετε και πονουσα τοσο πολυ που νομιζα θα γεννησω....

Μαλλον ομως κατι αλλο ηταν.... :?

Καλημερα κοριτσια!!!!πολυ κρυο μιλαμε!!!!!!

Εγω απο χθεσ τσακονομαι με τον αντρα μου..... δεν καταλαβενει οτι μολισ κλειοσουμε δεν θα μπορω να πληρωνω τα εξωδα του σπιτιου, και αυτοσ να χαλαει τα λεφτα στισ μαλακιεσ.... μεχρι τωρα ολο το καλοκαιρι δεν εχει δωσει δραχμη για το σπιτι..... και τωρα που θα χουμε και τα εξωδα του παιδιου..... τι θα κανω????? παλι μονη μου ολα????σκατα ειμαι απο χθεσ......χθεσ πληρωθηκε και εδωσε κατευθιαν 350 ευρω σε παπαριεσ που του ηρθαν εκεινη την ωρα,τηλ απληρωτο,ρευμα το ιδιο,χαλασε η τενα στο ηλιακο,εχω την Β επιπεδου 21/10 απο που.......ουτε σουπερ μαρκετ δεν σκεφτικε να παει.....Τι να κανω βρε κοριτσια????? εχω σκεφτει οτι μονη μου με το μωρο θα χω τα μισα εξωδα.......:(:(:(:(:(:(:(

Καλημερα κοριτσακι μου.

Μην ασχολεισαι απο τωρα για αυτα....

Μολις ερθει το μωρο οι αντρες ειδικα αλλαζουν 180 μοιρες!!!!

Μην του τα λες απο τωρα,δεν μπορει να τα καταλαβει πραγματικα!

Οταν τα δει στην πραξη θα αναθεωρησει!

Ολοι ετσι κανουν παιρνουν πραγματα για τον εαυτο τους, χαλανε λεφτα, κ μολις ερθει το μωρο ειναι ολα για εκεινο!

Μην καις απο τωρα τα χαρτια σου, αστον να τα δει στην πραξη κ μην αγχωνεσαι απο τωρα....

z7tup3.pngArPLp3.png

Κοριτσακη μου, δεν κανει να καθωμαστε τοση ωρα τωρα στην τουαλετα!!!!!!! τρωγε λαχανικα, φρουτα και δωκιμασε αποξυραμενο δαμασκινο για την δυσκοιλιωτιτα......

Ο δικοσ μου ετσι ηταν παντα, για τον εαυτουλη του..... παντα δουλεβω και βγαζω καλα λεφτα οποτε μεχρι τωρα δεν πολυ ασχολιωμουνα οτι τελικα ολα πληρωνονται απο τα δικα μου στο σπιτι και οτι βγαζει αυτοσ πανε για τοισ μαλακιεσ του.... τωρα ομωσ που τα βλεπω ολα και τα μετραω γιατι το χειμονα δεν θα δουλεψω καταλαβενω οτι ημουν μαλακασ τοσα χρονια.........

Κοριτσακη μου, δεν κανει να καθωμαστε τοση ωρα τωρα στην τουαλετα!!!!!!! τρωγε λαχανικα, φρουτα και δωκιμασε αποξυραμενο δαμασκινο για την δυσκοιλιωτιτα......

Ο δικοσ μου ετσι ηταν παντα, για τον εαυτουλη του..... παντα δουλεβω και βγαζω καλα λεφτα οποτε μεχρι τωρα δεν πολυ ασχολιωμουνα οτι τελικα ολα πληρωνονται απο τα δικα μου στο σπιτι και οτι βγαζει αυτοσ πανε για τοισ μαλακιεσ του.... τωρα ομωσ που τα βλεπω ολα και τα μετραω γιατι το χειμονα δεν θα δουλεψω καταλαβενω οτι ημουν μαλακασ τοσα χρονια.........

Μα δεν εκατσα στην τουαλετα λογω δυσκοιλιοτητας!

Για το εντελως αντιθετο!

Φρουτα τρωω ενα σκασμο...δεν ξερω μονο μη με πειραξε τπτ....

Οσο για το οικονομικο......τι να πω καμμια φορα τους δινουμε πολυ "αερα/" μου φαινεται κ εχουν καποια πραγματα δεδομενα...

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλως ορισες Κατερινα μεσα στην Παρεα μας..

Ευχομαι μια ορμορφη και ηρεμη εγκυμοσυνη.. !!!! με ενα υγιες παιδακι.. !!

το πρωτο σου..?? ποσο χρονων εισαι..??

Μηπως κοριτσια να κανουμε και μια λιστα με τα στοιχεια μας..?? χανομαι λιγο με τα νικς και τα ονοματα και ολα.. γενικα ειμαι και ξεχασιαρα απο οταν εμεινα εγκυος.. μαυρα χαλια.. !! χα χα χα.. !!!

Ωστοσο κοριτσακια μου που εισαστε 13+6... στην ουσια δυανυετε την 14η βδομαδα σας και απο αυριο μπαινετε στην 15η...!!

παντα ειμαστε μια βδομαδα μετα.. δηλαδη αν μια κοπελα ειναι 7w+1 δυανυει την 8η.. αν ειναι 7w ακριβως.. παει να πει οτι εκελεισε την 7η και μπαινει στην 8η... ελπιζω να σας καληψα...!!!

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι για τις συμβουλές!!! Όπως κατάλαβες είναι το πρώτο μου παιδάκι!! Είμαι 31 πλέον και σχετικά νιόπαντρη! Τέλη Ιουνίου παντρευτήκαμε και απ'ότι φαίνεται από τις ημερομηνίες στο ταξίδι του μέλιτος έμεινα έγκυος!! Ακόμα δεν έχω αρχίσει να νιώθω τίποτα, δεν έχω και κανένα σύμπτωμα όπως ναυτίες και ζαλάδες οπότε μετράω τις μέρες! Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας εύχομαι!!:-D

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

koritsia kaname thn ayxenikh shmera k moy phre k aima gia pap a

ax koritsia phdoyse sa vatraxi

:)

pao doyleia ta ypoloipa vrady

filia

Μπραβω κοπελα μου!!!! περιμενω τα νεα σου!!!!!Φιλακια και καλη δουλεια!!!

Μα δεν εκατσα στην τουαλετα λογω δυσκοιλιοτητας!

Για το εντελως αντιθετο!

Φρουτα τρωω ενα σκασμο...δεν ξερω μονο μη με πειραξε τπτ....

Οσο για το οικονομικο......τι να πω καμμια φορα τους δινουμε πολυ "αερα/" μου φαινεται κ εχουν καποια πραγματα δεδομενα...

ΑΑΑΑΑ :tongue::tongue::tongue: τωρα καταλαβα.......οποτε κατι σιγουρα σε πειραξε.....

Αυτο λεω και γω πολυ αερα του δωσα,να το κωβω σιγα σιγα....γιατι δεν παει αλλο.....

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι για τις συμβουλές!!! Όπως κατάλαβες είναι το πρώτο μου παιδάκι!! Είμαι 31 πλέον και σχετικά νιόπαντρη! Τέλη Ιουνίου παντρευτήκαμε και απ'ότι φαίνεται από τις ημερομηνίες στο ταξίδι του μέλιτος έμεινα έγκυος!! Ακόμα δεν έχω αρχίσει να νιώθω τίποτα, δεν έχω και κανένα σύμπτωμα όπως ναυτίες και ζαλάδες οπότε μετράω τις μέρες! Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας εύχομαι!!:-D

Τι ρομαντικο κοπελα μου!!!!!!!!!!Εγω παντα το ονειρευομουν ετσι !!!!! Καλυτερα πιστεψε με που δεν εχεισ ζαλαδεσ και τετοια..... ακου με και μενα που τουσ δυο μισι μηνεσ τουσ περασα με σακουλακια στην τσεπι για την περιπτοση που δεν θα προλαβω την τουαλετα...... μετα δεν μπορουσα να χωνεψω....ασταααααα.... και δουλεια κανονικοτατα, ουτε μια μερα δεν εκατσα.....σπαστο δεκαωρο!!!! απολαυσε την οραια εγκυμοσυνη για ολεσ μασ....χαχαχαχ

Καλημερα κοριτσακιαααααα! Τι κανετε? Εγω κρυωνωωωωω!!!

Εκανα εχθες κ μια ωραια γκαφα...πηγα να παρω παντοφλες κ πως το καταφερα, πηρα μια 41 κ μια 36!

Οποιος βιαζεται....τον τρωνε οι κοτες! :tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

κοριτσια μου καλημερα κ απο μενα!!!!!!!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!

μαρακι μου πως εισαι σημερα;;;;!!!!!κ εδω εχει κρυο κ βροχη!!!!!τελεια!!!!!!!

ελενη μου μπραβο για την αυχενικη σου!!!!!!!!

βροχερη μου εγω δεν κανω κερι οποτε δεν ξερω να σου πω!!!!!!!!οσο για την μετακομιση, μεγαλη προσοχη κ ζητα κ βοηθεια!!!!!!!

stavr πως εισαι σημερα;;;!!!!!!

οι υπολοιπες;;;;!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...