Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Να σας πω δεν αλλαζουμε κουβεντα με κατι φαγητα με εχει πιασει η πεινα κ περιμενουμε να σχολασει ο μπαμπας για να φαμε μαζι!

Ελα με πεθανατε! αχχααχαχχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα ντε!!!!!το παρακαναμε σημερα με κατι φαγητα!!!!!!!

Καλημέρα κι εγώ καινούρια εδώ!! Εύχομαι να τα λέμε συχνά!!

κατερινα μου καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!

εγω ειμαι η σπυριδουλα!!!!!!

εκανες αυχενικη;;;!!!!!!!

υγ εχουμε κ το ιδιο τικερ!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τυχερή!!! Εγώ δεν πίνω καφέ ( μου είναι δύσκολο λόγω έλλειψης τσιγάρου) και ετοιμάζομαι για τα απογευματινά μου μαθήματα!! Ένα διάλειμμα όμως δεν είναι κακό τώρα που σας βρήκα!!

Και γω καπνιζα πολλα χρονια, πριν μεινω εγκιοσ δυο μινεσ το εκωψα ετσι απλα μαχαιρι..........αυτο ηταν......:D:D:D μια ιδεα ειναι ολα.....

Ναι έκανα αυχενική και την Τετάρτη πήρα και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος!! Όλα πολύ καλά μου είπε η γιατρός!! Χάρηκα πολύ κορίτσια για την γνωριμία!!! Εσύ έκανες αυχενική?

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Και γω καπνιζα πολλα χρονια, πριν μεινω εγκιοσ δυο μινεσ το εκωψα ετσι απλα μαχαιρι..........αυτο ηταν......:D:D:D μια ιδεα ειναι ολα.....

Άσε κι εγώ με το που έκανα το τεστ και βγήκε θετικό μαχαίρι και τώρα τελευταία με ενοχλεί και όταν το μυρίζω, αλλά για να καταλάβεις πόσο καλά δεν είμαι χθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν με δυο τσιγάρα στο στόμα! :lol:

Διαφημίσεις

Τυχερή!!! Εγώ δεν πίνω καφέ ( μου είναι δύσκολο λόγω έλλειψης τσιγάρου) και ετοιμάζομαι για τα απογευματινά μου μαθήματα!! Ένα διάλειμμα όμως δεν είναι κακό τώρα που σας βρήκα!!

καπνιστρια και γω πολλα χρονια,αλλα ημουν πολυ τυχερη! τρεις μερες πριν μαθω για την πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα την αποφαση να το κοψω τελειως!!! και ετσι το διατηρω ακομα! ευτυχως δεν μου λειπει ιδιαιτερα!!!

:D..Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

Linaki1988 -->17/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Sunflower5000-->5/4/2014

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

Κοριτσια ολα σοστα με τησ μερεσ,??? απλα μασ εβαλα στην σειρα.... για δειτε....

Τσιγαρακι - κακο πραγμα....... ο αντρασ μου καπνιζει και τον εχω τρελανει,,,, οχι απλα μου βρομαει.... τρελενομαι μονο οταν βλεπω το τσιγαρω......

Διαφημίσεις

καπνιστρια και γω πολλα χρονια,αλλα ημουν πολυ τυχερη! τρεις μερες πριν μαθω για την πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα την αποφαση να το κοψω τελειως!!! και ετσι το διατηρω ακομα! ευτυχως δεν μου λειπει ιδιαιτερα!!!

Θα γεννήσουμε την ίδια μέρα πρώτα ο Θεούλης! Εσένα από ότι κατάλαβα δεν είναι το πρώτο σου ε?

Θα γεννήσουμε την ίδια μέρα πρώτα ο Θεούλης! Εσένα από ότι κατάλαβα δεν είναι το πρώτο σου ε?

Γεννησα το προηγουμενο καλοκαιρι με καισαρικη οποτε θα γεννησω πρωτα ο Θεος με προγραμματισμενο ραντεβου 21/3 το δευτερο......

Μαρακη, (KMG) νομιζω εχει αλλαξει η ΠΤ σου..... αλλαξε την στην λιστα.... να ξερουμε πια ποτε θα εξαφανιζεται....χαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...