Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λεγαμε να κλεισουμε 27 του μηνα, αλλα ετσι πωσ παει μακαρι να αντεξουμε μεχρι 20..... δεν εχει πολυ δουλεια.......

Φατε βρε κοριτσια!!!!!! και γω σημερα ζηγηστικα εχω παρει 3 κιλα...... ο αντρασ μου αρχησε να με λεει χοντρουλα, παρολο που ειμαι ακομα κολιαρικο με κοιλια και στιθοσ...χαχαχα.....

χα χα χα.. και εμενα παντως μου λεει ο πασας μου οτι εχω φαει ενα καρπουζι.. σαν και εσενα ειμαι βαλεντινα.. χα χα χα...

μου αρεσει πολυυυ το παστιτσιο.. αλλα τρελνομαι για ρεβυθια.. μια κατσαρολα οπως ειπε η Dms... χα χα χα... !!!! γενικα τρελενομαι για αυγολεμονα ... τωρα μου εχουν μυρισει γιουβαρλακια... !!! χα χα χα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

λεγαμε να κλεισουμε 27 του μηνα, αλλα ετσι πωσ παει μακαρι να αντεξουμε μεχρι 20..... δεν εχει πολυ δουλεια.......

Φατε βρε κοριτσια!!!!!! και γω σημερα ζηγηστικα εχω παρει 3 κιλα...... ο αντρασ μου αρχησε να με λεει χοντρουλα, παρολο που ειμαι ακομα κολιαρικο με κοιλια και στιθοσ...χαχαχα.....

να σταματησετε νωριτερα!!!!καλυτερα για σενα!!!!!

κοριτσια,ασχετο...το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις για μενα, (δεν εχω κλεισει ουτε το 1ο τριμηνο) αλλα σκεφτομαι να παω στην ημεριδα που γινεται για τον μητρικο θηλασμο στο Αττικο Νοσοκομειο στις 20.10....εσει ςπου ειστε απο αθηνα ψαξτε το

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω δεν αλλαζουμε κουβεντα με κατι φαγητα με εχει πιασει η πεινα κ περιμενουμε να σχολασει ο μπαμπας για να φαμε μαζι!

Ελα με πεθανατε! αχχααχαχχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημέρα κι εγώ καινούρια εδώ!! Εύχομαι να τα λέμε συχνά!!

Καλως την! Κ οτι εψαχνα να αλλαξουμε κουβεντα γιατι με κατι φαγητα θα με πεθανουν ετουτες εδω σημερα!

Για πες μας τα νεα σου,ποσο εισαι?

Εγω ειμαι η Μαρια κ μπαινω αισιως στην 21η εβδομαδα!

(πρεπει να αξιωθω να αλλαξω κ το bannerακι μου γτ ειναι με ...παλιο ημερολογιο!) :tongue:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημέρα κι εγώ καινούρια εδώ!! Εύχομαι να τα λέμε συχνά!!

Καλωσ ηρθεσ στην παρεα!!!!!!!!

Μαρακη και γω πιναω!!!!!! σε μιση ωρα σχολαω..... εφτιχοσ εχω καφεδακι και τσαγακι στο γραφειο, α και κατι μπισκοτακια και σοκολατεσ..... ολα τα καλα!!!!χαχαχαχ

Διαφημίσεις

Γεια σου κορίτσι! Είμαι η Κατερίνα και αύριο μπαίνω στην 14 εβδομάδα!!! Τι το καλό μαγείρεψες και ανυπομονείς?

γεια σου Κατερινακι! καλως ηρθες! και μενα Κατερινα με λενε και ειμαστε και ακριβως στην ιδια μερα! αυριο 14η! :D

οσο για τα φαγητα ..και γω παστιτσιο εφτιαξα και τωρα τελειωνω το καφεδακι μου στον υπολογιστη! ;)

..Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Linaki1988 -->17/3/2014

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

Sunflower5000-->

Τυχερή!!! Εγώ δεν πίνω καφέ ( μου είναι δύσκολο λόγω έλλειψης τσιγάρου) και ετοιμάζομαι για τα απογευματινά μου μαθήματα!! Ένα διάλειμμα όμως δεν είναι κακό τώρα που σας βρήκα!!

catcatsvi20140329_-35_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...