Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλαημερα σε ολεσ!!!!!!!!!!!! τι κανετε??? εγω μια χαρα γραφειακι, καφεδακι..... κανει πολυ κρυο.......αλλα μαρεσει!!!!!χαχχαχαχαχ

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!κ εγω μια απο τα ιδια!!!!!!!

καλημεραααα

εγω ετοιμαζω τη φασολαδα παει μ αυτο τον καιρο

κ βγαζω βαλιτσα με χειμωνιατικα

το δαγκωσαμε λεμε

φασολαδα;;;!!!!!!!!τι μου κανεις πρωι πρωι;;;!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:Dθελω κ εγω!!!!!!μου εβαλες ιδεα τι να μαγειρεψω για αυριο!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!κ εγω μια απο τα ιδια!!!!!!!

φασολαδα;;;!!!!!!!!τι μου κανεις πρωι πρωι;;;!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:Dθελω κ εγω!!!!!!μου εβαλες ιδεα τι να μαγειρεψω για αυριο!!!!

κ μενα μ αρεσει πολυ, απο οσπρια μονο τα φασολια μ αρεσουν

Yupqp2.png

κ μενα μ αρεσει πολυ, απο οσπρια μονο τα φασολια μ αρεσουν

κ οι φακες!!!!!!! τα ρεβυθια, δεν θελω ουτε να τα βλεπω....οταν ημουν εγκυος στο γιο μου, "μου μυρισαν"!!!!!!!!!!!αλλα σιχαθηκα να τα φαω!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Kαλημερα στα κοριτσια! ειστε ολες καλα? Εγω εχω μουρλαθει να πηγαινω ταξιδια......στον υπνο μου!!! (γιατι στον ξυπνιο ουτε λογος!) :tongue:

Ορεξατες σας βρισκω, μπραβο!

Εμεις θα φαμε κοτοσουπιτσα αυγολεμονο! Και παει με τον καιρο, και μ'αρεσει!

Σπυριδουλα μου ρεβυθια μια κατσαρολα μονο για 'μενα θελω!!! :D

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω σημερα θα φαω τορτελινια αλα κρεμ........;););)

Μα τι γηνεται, ολοι βλακεσ βγηκαν εξω με τετιο καιρο?????? οπου να ναι θα αρχησω να τουσ δερνω!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Καλημερααααααα....

Πω πω.. σημερα ξυπνησα πολυυυ κομματια.. μα παρα πολυ.. τα ποδια μου πονανε.. ολο το βραδυ ονειρευομουν οτι ετρεχα και οτι εκανα δουλειες.. λετε να φταιει αυτο...???

και εμας κανει πολυυυ κρυο εδω.. σημερα αρχισα να φοραω φουτερακια.. και θα κατσω να βγαλω και των παιδιων τα ρουχα.. !! αυτα βεβαια λενε οτι δεν κρυωνουν...!!!!

καταταλλα κοριτσια τα νεα μας ειναι καλα.. μιλησα εχτες με την γιατρο οπως σας ειπα.. εχω την δευτερα το απογευμα ραντεβου και αγωνιω αρκετα.. !!!

Σταυρουλα μου.. κοριτσακι μου.. μην στεναχωριεσαι.. μην πεφτεις, το ζουζουνι σου σου κανει κολπακια.. ισως να σου λεει, ''μανουλα κατσε τωρα να ξεκουραστεις γιατι μετα δεν θα μπορεις... ''

Σκεψου τα ολα θετικα καλο μου..!!!

Εμεις σημερα εχουμε Παστιτσιο στο μενου.. μας εμεινε απο εχτες μπολικος κιμας και θα τον κανω παστιτσιο...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

:-D ..Μωρακια Μαρτιου-Απριλιου 2014...:-D

Dms2310 --> 19/2 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

Linaki1988 -->17/3/2014

ValentinaSp --> 5/3/2014

lenachania --> 6/3/2014

KMG! --> 21/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

sspyr82 --> 28/3/2014 (Προγραμματισμενη Καισαρικη)

dinask -- > 7/4/2014

georgia-kak --> 09/4/2014

Tsoupina -->12/4/2014

MarilenaDim --> 13/4/2014

elenitsamou --> 16/4/2014

stavr77 --> 17/4/2014

χαρα25--> 10/4/2014

kristy25--> 25/4/2014

tarta-->

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Kαλημερα στα κοριτσια! ειστε ολες καλα? Εγω εχω μουρλαθει να πηγαινω ταξιδια......στον υπνο μου!!! (γιατι στον ξυπνιο ουτε λογος!) :tongue:

Ορεξατες σας βρισκω, μπραβο!

Εμεις θα φαμε κοτοσουπιτσα αυγολεμονο! Και παει με τον καιρο, και μ'αρεσει!

Σπυριδουλα μου ρεβυθια μια κατσαρολα μονο για 'μενα θελω!!! :D

θα παμε κ στον ξυπνιο μας καποια στιγμη!!!!!!!μην απογοητευεσαι!!!!!!!οσο για τα ρεβυθια, καλα κανεις, ειναι λενε τα καλυτερα οσπρια!!!!!

Εγω σημερα θα φαω τορτελινια αλα κρεμ........;););)

Μα τι γηνεται, ολοι βλακεσ βγηκαν εξω με τετιο καιρο?????? οπου να ναι θα αρχησω να τουσ δερνω!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

γιατι κοπελα μου;;;τι σου εκαναν;;;;!!!!!!

Καλημερααααααα....

Πω πω.. σημερα ξυπνησα πολυυυ κομματια.. μα παρα πολυ.. τα ποδια μου πονανε.. ολο το βραδυ ονειρευομουν οτι ετρεχα και οτι εκανα δουλειες.. λετε να φταιει αυτο...???

και εμας κανει πολυυυ κρυο εδω.. σημερα αρχισα να φοραω φουτερακια.. και θα κατσω να βγαλω και των παιδιων τα ρουχα.. !! αυτα βεβαια λενε οτι δεν κρυωνουν...!!!!

καταταλλα κοριτσια τα νεα μας ειναι καλα.. μιλησα εχτες με την γιατρο οπως σας ειπα.. εχω την δευτερα το απογευμα ραντεβου και αγωνιω αρκετα.. !!!

Σταυρουλα μου.. κοριτσακι μου.. μην στεναχωριεσαι.. μην πεφτεις, το ζουζουνι σου σου κανει κολπακια.. ισως να σου λεει, ''μανουλα κατσε τωρα να ξεκουραστεις γιατι μετα δεν θα μπορεις... ''

Σκεψου τα ολα θετικα καλο μου..!!!

Εμεις σημερα εχουμε Παστιτσιο στο μενου.. μας εμεινε απο εχτες μπολικος κιμας και θα τον κανω παστιτσιο...!!!

τα παιδια δεν κρυωνουν ποτε!!!!!!!αστες να λενε!!!!!!!!ντυσε τις, να μην εχεις αλλα.....οσο για το παστιτσιο....τι μας κανεις κ συ πρωι πρωι!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Τα τουριστακια δεν εχουν τι να κανουν η θαλασσα ειναι παγωμενη και ερχονται και με πριζουν.... κουβεντα θελουν..... :mad::mad::mad:

υπομονη λιγες ωριτσες ακομη

μεχρι ποτε δουλευεις?

Yupqp2.png

Τα τουριστακια δεν εχουν τι να κανουν η θαλασσα ειναι παγωμενη και ερχονται και με πριζουν.... κουβεντα θελουν..... :mad::mad::mad:

υπομονηηηηηηηηηη......δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.......

επεστρεψα κ γω πηγα στο φουρνο για ψωμι, πηρα κ μια τυροπιτουλα;)

καλη ορεξη κοπελα μου!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

υπομονηηηηηηηηηη......δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.......

καλη ορεξη κοπελα μου!!!!!

απο ορεξη αλλο τιποτα

αυριο που θα με ζυγισει να δω που θα κρυφτω

Yupqp2.png

απο ορεξη αλλο τιποτα

αυριο που θα με ζυγισει να δω που θα κρυφτω

σιγα μην κρυφτεις κι ολας....ελεος βρε κοριτσια...τωρα θα παρουμε κιλα τωρα που ειμαστε εγκυες....καλο ειναι να προσεχουμε για την υγεια του μωρου κ την δικη μας αλλα οχι κ να ζουμε με αυτο το αγχος!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...