Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ολα τελεια με την αυχενικη.. στειλαν στην γιατρο μου τα αποτελεσματα και εχουμε

για τρισωμια 21 = 1/5.307

για τισωμιες 18-13 = 1/100.000

δηλαδη ολααα τελειααα...!!!1

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Georgia μπραβο!!!!!μια χαρα και τα δικα σου!!!!!!!!

Ευχομαι το ιδιο καλα αποτελεσματα και στην Β επιπεδου!!!!!!!:P:p:p Εγω την εχω στησ 21 αυτονου.......θα την κοπανισω απο την δουλεια αυτην την μερα.....χαχαχα......:lol::lol::lol: Με την αναροτικη που ελεγα τελικα δεν ειμαι τυχερη, η αλλη κοπελα που θα μπορουσε να με αντικαταστησει εσπασε ποδι.....:(:(:( οποτε το ξεχναω..... καλα, λιγουλακι ακομα εμεινε.......

Georgia μπραβο!!!!!μια χαρα και τα δικα σου!!!!!!!!

Ευχομαι το ιδιο καλα αποτελεσματα και στην Β επιπεδου!!!!!!!:P:p:p Εγω την εχω στησ 21 αυτονου.......θα την κοπανισω απο την δουλεια αυτην την μερα.....χαχαχα......:lol::lol::lol: Με την αναροτικη που ελεγα τελικα δεν ειμαι τυχερη, η αλλη κοπελα που θα μπορουσε να με αντικαταστησει εσπασε ποδι.....:(:(:( οποτε το ξεχναω..... καλα, λιγουλακι ακομα εμεινε.......

Να σαι καλα κοριτσακι μου... Σε ευχαριστω.. για την ηλικια μου το οριο τελος παντων κατι τετοιο ηταν 1/1020... οποτε οντως τα αποτελεσματα ειναι τελεια.. και μαλλον πως θα παω να τα παρω σημερα απο το μικροβιολογικο...!!

σημερα επιτελους θα κατεβουμε στον πολιτισμο με τον αντρα μου.. θα παμε σουπερ μαρκετ και θα κανουμε και την βολτα μας.. !!

ειμαι πολυυ χαρουμενη... γιατι στην ουσια η μονη βολτα που κανω ειναι οταν παω στον γιατρο... !!!

ωστοσο θα παμε σε μια καλη μας φιλη η οποια εχουμε δωσει τα χερια απο οταν γνωριστηκαμε με τονα ντωνη οτι θα μας βαπτισει το πρωτο παιδι.. στην συντεκνισσα.. και θα ενθουσιαστει πολυ γιατι τωρα φαινετε και η κοιλια μου παρα πολυ...!!!

δεν πειραζει βαλεντινα μου.. λιγο εμεινε κοριτσι μου.. ποτε κλεινετε εσεις...?? για εμας εδω πολλα γραφεια και ξενοδοχεια κλεινουν στις 25 νοεμβρη...

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Εγω για τησ βολτεσ αποφασισα να δοσω το μισο ρεπο μου..... και παω με τοισ φιλεσ μου για καφε,και σπανια για κανενα φαι με τον αντρα μου..... οταν κλεισουμε με το καλο θα του δοσω να καταλαβει.... δεν θα βαλω ποδι μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!! απολαυσε το κοπελα μου σημερα!!!!! εμεισ κλειονουμε περιπου 20 με 25 του νοεμβρι.......οποτε λιγο ακομα....χορησ αυτην την ευδομαδα αλλεσ δυο..... ετσι μετραω, κλεβω λιγω...χαχχαχα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...

Τί κάνετε σημερα?

Εγώ ειμαι πολύ καλύτερα...καθολου αίμα και πόνους.....

Μόλις γύρισα από το γιατρό και την αυχενική.....το μωρό καλά (5,8 εκατοστά), ο τράχηλος καλά, αποκόλληση φαίνεται μία μικρούλα (το αίμα δεν ξέρουμε από που προέρχεται....αλλά....

Αυχενική 2,4 εκατοστά:(:(:(:(:(:(:(....τι να πω, με όριο 2,5 (ήδη το διάγραμμα έδειξε πάνω από το όριο.....μόλις έδωσα και αίμα για το papp-a και σε μία εβδομάδα αποτελέσματα.......ο γιατρός ηδη ανέφερε για άμνιοπαρακέντηση (και λόγω ηλικίας) και όχι τροφοβλάστη λόγω αιμορραγίας (κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό, είπε...)

Τι να σας πω...όλα στραβα....νιώθω τόσο κουρασμένη.....

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Τί κάνετε σημερα?

Μόλις γύρισα από το γιατρό και την αυχενική.....το μωρό καλά (5,8 εκατοστά), ο τράχηλος καλά, αποκόλληση φαίνεται μία μικρούλα (το αίμα δεν ξέρουμε από που προέρχεται....αλλά....

Αυχενική 2,4 εκατοστά:(:(:(:(:(:(:(....τι να πω, με όριο 2,5 (ήδη το διάγραμμα έδειξε πάνω από το όριο.....μόλις έδωσα και αίμα για το papp-a και σε μία εβδομάδα αποτελέσματα.......ο γιατρός ηδη ανέφερε για άμνιοπαρακέντηση (και λόγω ηλικίας) και όχι τροφοβλάστη λόγω αιμορραγίας (κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό, είπε...)

Βλεπεισ σου ειχα δωσει ευχη να ξυπνησεισ και να μην πονασ και να μην εχεισ αιμα, και βγηκε!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα!!!!!!! τωρα λοιπον ιρεμησε.... και παλι θα σου ευχηθω μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα...!!!!! και αμνιο να χρεαστει να κανεισ δεν πιραζει, ολα καλα θα βγουν τα αποτελεσματα!!!! ρυνικο οστο ωρατω????? τι σου ειπε?

Βλεπεισ σου ειχα δωσει ευχη να ξυπνησεισ και να μην πονασ και να μην εχεισ αιμα, και βγηκε!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα!!!!!!! τωρα λοιπον ιρεμησε.... και παλι θα σου ευχηθω μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα...!!!!! και αμνιο να χρεαστει να κανεισ δεν πιραζει, ολα καλα θα βγουν τα αποτελεσματα!!!! ρυνικο οστο ωρατω????? τι σου ειπε?

Γεια σου Βαλεντίνα μου!

Ναι, η μυτούλα ορατότατη, όλα τα υπόλοιπα καλά.....

Τώρα που ηρέμησα, νιώθω καλύτερα......

Όλα καλά θα πανε για όλες.....

Σε φιλώ γλυκιά μου....

Να έχεις ένα όμορφο βράδυ:D:D:D:D:D

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Τί κάνετε σημερα?

Ax βρε κορίτσι........ είναι λογικό να είσαι κουρασμένη κ απογοητευμένη με όλα αυτά που σου συμβαίνουν...... :?

Καταρχήν ήδη είσαι καλύτερα.....δεν πονάς, ούτε έχεις αίμα......:D:D:D

Αν θυμάμαι καλά κ στο πρώτο σου παιδάκι έβγαιναν οι μετρήσεις κάπως "περίεργες" κ όμως όλα πήγανε καλά......:D όπως θα πάνε κ σε αυτό το μωράκι, που λίγο σε ταλαιπωρεί, αλλά στο τέλος θα το πάρεις αγκαλίτσα υγιέστατο...;):D

Ευχομαι όλα να πάνε καλά γλυκιά μου, να ηρεμήσεις κ να μη ταλαιπωρηθείς άλλο.......

φιλιά.....

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,με πηραν τηλ πριν λιγο για το papp-A κ μου ειπαν το εξης νουμερο: 1:3469!!!!!!!!!!!!! χαρηκα παααααραααααα ποοοοοολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!
Κοριτσια μου ολα τελεια με την αυχενικη.. στειλαν στην γιατρο μου τα αποτελεσματα και εχουμε

για τρισωμια 21 = 1/5.307

για τισωμιες 18-13 = 1/100.000

δηλαδη ολααα τελειααα...!!!1

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!!!!! :D:D:D

dYw9p3.png

Ax βρε κορίτσι........ είναι λογικό να είσαι κουρασμένη κ απογοητευμένη με όλα αυτά που σου συμβαίνουν...... :?

Καταρχήν ήδη είσαι καλύτερα.....δεν πονάς, ούτε έχεις αίμα......:D:D:D

Αν θυμάμαι καλά κ στο πρώτο σου παιδάκι έβγαιναν οι μετρήσεις κάπως "περίεργες" κ όμως όλα πήγανε καλά......:D όπως θα πάνε κ σε αυτό το μωράκι, που λίγο σε ταλαιπωρεί, αλλά στο τέλος θα το πάρεις αγκαλίτσα υγιέστατο...;):D

Ευχομαι όλα να πάνε καλά γλυκιά μου, να ηρεμήσεις κ να μη ταλαιπωρηθείς άλλο.......

φιλιά.....

Αχ βροχερή μου σε ευχαριστώ....

Νιώθω λίγο καλύτερα, δε θέλω να γκρινιάζω, τόσα συμβαίνουν κάθε μέρα, τόσα δύσκολα.....

Απλά αλλιώς είχα ονειρευτεί αυτήν την περίοδο....να, πάλι είδα λίγο αίμα....τρέμω κάθε φορά που πάω τουαλέτα, αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη...

Εσύ όλα καλά?

Ένιωσες το θαυματάκι σου?

Σε φιλώ

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Αχ βροχερή μου σε ευχαριστώ....

Νιώθω λίγο καλύτερα, δε θέλω να γκρινιάζω, τόσα συμβαίνουν κάθε μέρα, τόσα δύσκολα.....

Απλά αλλιώς είχα ονειρευτεί αυτήν την περίοδο....να, πάλι είδα λίγο αίμα....τρέμω κάθε φορά που πάω τουαλέτα, αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη...

Εσύ όλα καλά?

Ένιωσες το θαυματάκι σου?

Σε φιλώ

Δεν πειράζει γλυκιά μου.........όλες γκρινιάζουμε....... για το πιο μικρό μας θεματάκι ως το πιο μεγάλο......έτσι κ αλλιώς είπαμε.......εδώ γράφουμε τα πάντα....κ για τις χαρές,αλλά κ για τις λύπες μας......για την καθε μια μας, αυτό που της συμβαίνει είναι σοβαρό κ τραγικό....... εδώ θα τα συζητάμε κ θα χαλαρώνουμε.....;)

Το μωράκι σου είναι μια χαρά κ το αιματάκι δεν έχει να κάνει με αυτό ...έτσι δεν είναι?????

Καταλαβαίνω την ταραχή σου κάθε φορά που βλέπεις αίμα......το έχω ζήσει κ αυτό....παλαιότερα.....:rolleyes:

Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη κ να ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου.......

Το θαυματάκι μου δεν το ένιωσα ακόμα.......:(

Νιώθω όμως το έντερο μου κ δεν ξέρω αν ποτέ καταλάβω το μωράκι μου ή αν θα το μπερδεύω με το έντερο.......ελπίζω να είναι κάτι διαφορετικό κ να το νιώσω αμέσως......:)

dYw9p3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!τι μου κανετε σημερα;;;!!!!!!εδω μπαινουμε κ επισημα στο φθινοπωρο με αρκετη ψυχρα!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια...

Τί κάνετε σημερα?

κοριτσι μου κρατα αυτο: οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρα!!!ολα τα αλλα θα ξεπεραστουν!!!!οσο για την αμνιο, κανε οτι σου πει ο γιατρος!!!!

βροχερη μου οταν νιωσεις το μωρακι σου, πιστεψε με, δεν θα εχεις καμια αμφιβολια οτι δεν ειναι το εντερο σου!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

οι υπολοιπες πως μου εισαστε;;;!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...