Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Μπα ευτυχως ειμαι κομπλε, το συμπαν συνωμοτει να τρωω ολα τα γλυκα! Ειδικα τις μπανανες μιαμ μιαμ μιαμ!!!

Φαγαμε κ τις φακες μας σημερα -μετα απο πολυυυυ καιρο της "δεχτηκε" το στομαχι μου, με μπολικη φετα μεσα, το μονο κακο ειναι οτι υποψιαζομαι πονοδοντο σε ενα δοντι σπασμενο που εχω -ή το διπλανο του? Δεν ξερω, μονο αυτο δε θελω τετοιες "μερες".....

Πιγαινε να το φριαξεισ το δοντακι, καλο ειναι να σε δει ο οδοντιγιατροσ.... και γω ηθελα σφραγισμα και το εκανα και ξεμπλεξα....μην το αφησεισ...

Κριστυ και που να κανεισ την αυχενικη......χαχαχ

Καλησπερα κοριτσια και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας..

Στο γιατρό μίλησα μονάχα από το τηλέφωνο και πήγα απλώς στο ιατρείο του όπου η μαια μου έκανε 2 ενέσεις ξανά, μία προγεστερόνη και μία voltaren για να χαλαρώσει η μήτρα.....μου είπε ότι αύριο το απόγευμα που έχω χοριακή θα τα πούμε αναλυτικά...αν και τι να μου πει..τα ίδια και τα ίδια....αποκολληση..

τώρα είμαι καλύτερα και ξαπλωμένη.......

Και για τις κοπέλες που ανυσυχούν για τα κιλά τους.....όλα θα γίνουν όπως πριν...είχα πάρει 15 κιλά και με το που σαράντησα έχασα 16....το σώμα μου επανήλθε πλήρως......χαρείτε την εγκυσύνη σας και φάτε χωρίς τύψεις και ενοχές....

Σας φιλώ

Καλη ξεκουραση κοπελα μου,και να προσεχεισ!!!!!! αυριο περιμενω τα νεα σου!!!!σου ευχομαι να ξυπνισεισ αυριο και να εισαι καλα χορισ αιμα και πονο!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα καλημερα!!!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!!

λογικα θα εχεις μιλησει με τον γιατρο σου.περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου! ολα καλα να ειναι!!!

επειδη κ εγω βλεπω κατι τετοια περιεργα σταματησα να δινω σημασια!

παρολο που ακομα δεν εχω παρει κιλα αντιθετα εχω χασει,σκεφτομαι οτι αν καταφερω να εχω μια σωστη διατροφη στην εγκυμοσυνη(οταν σταματησουν οι αναγουλες!!) θα χασω μετα ευκολοτερα τα κιλακια κ θα ειμαι ετοιμη για το καλοκαιρι!! αφηστε που θα εχουμε βαφτησεις κ γαμους αρα θα πρεπει να ειμαι στυλακι :lol::lol::lol: βεβαια πολλα λογια δεν λεω γιατι δεν ξερω τι θα γινει οταν σταματησουν οι αναγουλες!!λετε να τα βαλω ολα μαζεμενα?? :(

παντως εγω η ''τοπ γλυκατζου'' πιο πολυ ζηταω ξυνα κ καυτερα κ απο κει που δεν ετρωγα αλατι τωρα τα κανω ολα λυσα!! μαλλον δεν παω καλα!!

την δευτερα ειδα το μπουμπουκι μου κοριτσια!! φαινοταν πεντακαθαρα τα χερακια κ τα ποδαρακια μας!! μου εφυγε ενα αγχος κ απο τοτε ειμαι καπου αναμεσα στα συννεφακια!! τι τελειο που ηταν.....

τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσια!! μουατσ!!

τελεια!!!!μπραβο κοριτσι μου!!!!κ οπως ειπε κ η βαλεντινη, που να κανεις κ την αυχενικη!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας..

Στο γιατρό μίλησα μονάχα από το τηλέφωνο και πήγα απλώς στο ιατρείο του όπου η μαια μου έκανε 2 ενέσεις ξανά, μία προγεστερόνη και μία voltaren για να χαλαρώσει η μήτρα.....μου είπε ότι αύριο το απόγευμα που έχω χοριακή θα τα πούμε αναλυτικά...αν και τι να μου πει..τα ίδια και τα ίδια....αποκολληση..

τώρα είμαι καλύτερα και ξαπλωμένη.......

Και για τις κοπέλες που ανυσυχούν για τα κιλά τους.....όλα θα γίνουν όπως πριν...είχα πάρει 15 κιλά και με το που σαράντησα έχασα 16....το σώμα μου επανήλθε πλήρως......χαρείτε την εγκυσύνη σας και φάτε χωρίς τύψεις και ενοχές....

Σας φιλώ

κοριτσι μου μην ανυσηχεις!!!!!!σε λιγο κλεινεις το 1ο τριμηνο κ ολα θα φτιαξουν!!!!λιγο υπομονη ακομα!!!!!!!!να σε ρωτησω κατι, χοριακη γιατι θα κανεις;;;;

περιμενουμε νεα σου, ετσι;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, πως ειστε?

Καλε αυτος ο καιρος το πηρε στα πολυ σοβαρα και σα να χειμωνιασε.......

Και δεν εχω και ρουχα!!! :?

καλημερα μαρια μου!!!!!!!!εδω εβγαλε παλι λιγο ηλιο....πως εισαι σημερα;;;;

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα μαρια μου!!!!!!!!εδω εβγαλε παλι λιγο ηλιο....πως εισαι σημερα;;;;

Καλουλια λεω....εκανα κ ενα χαμομηλακι να πιω, το απαιτουσε η θερμοκρασια, κ τωρα παω να παιξω με τη μικρη μου γιατι θα επαναστατησει αν με δει να καθομαι εδω αλλα 5 λεπτα! χιχιχιχι

Εσυ ολα καλα?

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Καλουλια λεω....εκανα κ ενα χαμομηλακι να πιω, το απαιτουσε η θερμοκρασια, κ τωρα παω να παιξω με τη μικρη μου γιατι θα επαναστατησει αν με δει να καθομαι εδω αλλα 5 λεπτα! χιχιχιχι

Εσυ ολα καλα?

ναι κοριτσι μου !!!!ολα μια χαρα!!!!!!καλο παιχνιδι!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κ δω ψοφο λεμε

τι κανετε σημερα?

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!κ εδω ψυχρα εχει, αλλα εχει ηλιο!!!!!!εγω σημερα εχω μερικες ενοχλησεις κ κραμπουλες, αλλα αυτη τη φορα δεν θα αγχωθω πολυ!!!!!!!!!!

εσυ πως εισαι;;;!!!!!τι κανεις;;;!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!κ εδω ψυχρα εχει, αλλα εχει ηλιο!!!!!!εγω σημερα εχω μερικες ενοχλησεις κ κραμπουλες, αλλα αυτη τη φορα δεν θα αγχωθω πολυ!!!!!!!!!!

εσυ πως εισαι;;;!!!!!τι κανεις;;;!!!!!!!!

καλα ειμαι θελω να κανω μπανιο κ βαριεεεμαι

Yupqp2.png

Καλημερα Μανουλιτες... !!!

Εμεις εχτες ειχαμε τρεχαματα.. καναμε συμβουλιο στον συλλογο γονεων του σχολειου για να εκλεξουμε ποιοι θα αναλαβουν.. !!!

Παρακαλω με εκλεξαν Γραμματεα.. !! αυτο σημαινει οτι εχει να πεσει πολυ τρεξιμο.. το καλο ειναι οτι η προεδρος ειναι μια μανουλα που τα παμε τελεια και αυτην με προτοινε στην ουσια (εγω απλα ηθελα μελος)γιατι υπαρχει συνενοηση μεταξυ μας και μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα για τα παιδια μας...μιας και οι δυο ειμαστε δραστηριες πολυ, και επισης η μια θα βοηθαει την αλλη.. !!

καταταλλα εμεις ειμαστε πολυ καλα.. απο εχτες εχω πονακια χαμηλα κατω απο τον οφαλο γυρω φυρω, σαν να τεντωνει η μητρα και το δερμα.... η κοιλια μου αποτομα εκανε ενα μπαμ και φαινετε.. και πριν φαινοταν ,... τωρα ομως κανει πολυυυ μπαμ..!!

δεν εχω ανησυχησει, γιατι μου ειπε η κουνιαδα μου οτι ειναι φυσιολογικο.. ετσι και αλλιως εχω την δευτερα να παω στην γιατρο..!!

το παππ-α βγεικε.. αλλα δεν μου ειπαν τα αποτελεσματα απο το τηλεφωνο.. μονο οτι ειναι καλο..!!!

εδω σημερα εχει λιγο κρυο.. εχει συννεφια.. και την εχω αραξει στον καναμπε με εναν γαλοκαφε και τον υπολογιστη και το ευχαριστιεμαι..!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια,με πηραν τηλ πριν λιγο για το papp-A κ μου ειπαν το εξης νουμερο: 1:3469!!!!!!!!!!!!! χαρηκα παααααραααααα ποοοοοολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Μπραβο παιδι μου!!!

Εω να σας πω την αμαρτια μου, ρωτησα τον γιατρο, μου ειπε οτι ειναι οκ κ τελος...

Νουμερα ουτε που ειδα ουτε που ρωτησα....

:oops:

z7tup3.pngArPLp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, πως ειστε?

Καλε αυτος ο καιρος το πηρε στα πολυ σοβαρα και σα να χειμωνιασε.......

Και δεν εχω και ρουχα!!! :?

Καλημερουδια κοριτσια μου!!!!!τι κανετε??? εδω βρεχει ασταματητα απο χθεσ και το απολαμβανω!!!!!! Ρουχα πονεμενο θεμα και μενα..... στην κοιλια τιποτα δεν κουμπονει εχει μεγαλοσει αρκετα τωρα και μπενουν μονο κατι ελαστικα η φαρδια μπλουζακια.... στα χαμιλα τζιν χοραω κανονικα ακομα αλλα οταν καθομαι ξεκουμπονω το κουμπη....:P:p:p Κολαν και φαρδιεσ μπλουζεσ θα βαζω και θεστηκα τι θα μου πουνε στο γραφειο......

Καλημερα Μανουλιτες... !!!

Εμεις εχτες ειχαμε τρεχαματα.. καναμε συμβουλιο στον συλλογο γονεων του σχολειου για να εκλεξουμε ποιοι θα αναλαβουν.. !!!

Παρακαλω με εκλεξαν Γραμματεα.. !! αυτο σημαινει οτι εχει να πεσει πολυ τρεξιμο.. το καλο ειναι οτι η προεδρος ειναι μια μανουλα που τα παμε τελεια και αυτην με προτοινε στην ουσια (εγω απλα ηθελα μελος)γιατι υπαρχει συνενοηση μεταξυ μας και μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα για τα παιδια μας...μιας και οι δυο ειμαστε δραστηριες πολυ, και επισης η μια θα βοηθαει την αλλη.. !!

καταταλλα εμεις ειμαστε πολυ καλα.. απο εχτες εχω πονακια χαμηλα κατω απο τον οφαλο γυρω φυρω, σαν να τεντωνει η μητρα και το δερμα.... η κοιλια μου αποτομα εκανε ενα μπαμ και φαινετε.. και πριν φαινοταν ,... τωρα ομως κανει πολυυυ μπαμ..!!

δεν εχω ανησυχησει, γιατι μου ειπε η κουνιαδα μου οτι ειναι φυσιολογικο.. ετσι και αλλιως εχω την δευτερα να παω στην γιατρο..!!

το παππ-α βγεικε.. αλλα δεν μου ειπαν τα αποτελεσματα απο το τηλεφωνο.. μονο οτι ειναι καλο..!!!

εδω σημερα εχει λιγο κρυο.. εχει συννεφια.. και την εχω αραξει στον καναμπε με εναν γαλοκαφε και τον υπολογιστη και το ευχαριστιεμαι..!!!

Μια χαρα σε ωρισκο, θα παρναει και ο χρονοσ σου πολυ ευχαρισα!!!!!

κοριτσια,με πηραν τηλ πριν λιγο για το papp-A κ μου ειπαν το εξης νουμερο: 1:3469!!!!!!!!!!!!! χαρηκα παααααραααααα ποοοοοολυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Τελια ειναι τα αποτελεσματα, μπραβω!!!!!

Και συ Dms μην δηνεισ σιμασια, αφου σου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι ολα καλα, τελοσ!!!! φιλακια!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...