Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

το πιστευεις οτι παντα μπερδευω τις πρωτεϊνες κ τους υδατανθρακες;;;;!!!!!!δηλαδη τι εννοεις;;;;;;!!!!!!!!

ΟΙπροτεινεσ ειναι:κοτοπουλο,μοσχαρι,ψαρι,ασπραδια αυγου χωρισ κροκο βραστα,αμυγδαλα αναλατα,γαλακτοκομικα....... και υδατανθρακεσ ειναι:πατατα βραστη η φουρνου,ρυζι,μακαρονια, νυφαδεσ βρομησ...... ειναι μερικα εδω, αν θελεισ πιο αναλυτικα πεσ μου..... ενα κυριοσ γευμα πρεπει να αποτελειτε απο 50% προτεινεσ,30% υδατανθρακεσ και 20% φυτικεσ ινεσ..... κυριοσ γευματα 3 περιπου την μερα...... και ολα τα ενδιαμεσα απο φυτικεσ ινεσ η προτεινεσ...... αυταααα;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες!! Χαχχααχα, εχω γελασει παρα πολυ με τα σχολια σας για τα κιλα! Κι ευτυχως βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη που εχω παρει ηδη 3!Ελπιζω να μεινω στα φυσιολογικα, αλλα κι εγω ειμαι της γυμναστικης(εκανα καθημερινα γυμναστηριο) οποτε πιστευω θα επανελθω γρηγορα. Valentina τελεια που εισαι γυμναστρια!! Θα μας αναλαβεις ολες μαζι μετα να μας φτιαξεις!χαχα! Stavr μου καταλαβεινω οτι νιωθεις κουρασμενη, ειναι λογικο.. Παρε το γιατρο και πες του να σε δει, να δεις κι εσυ οτι ολα ειναι καλα να ηρεμησεις, και να σου πει και τι να κανεις.. Και δεν μας κουραζεις, μην το ξαναπεις, αν δεν τα πεις σε μας που θα τα πεις?

WBCAp3.png

ΟΙπροτεινεσ ειναι:κοτοπουλο,μοσχαρι,ψαρι,ασπραδια αυγου χωρισ κροκο βραστα,αμυγδαλα αναλατα,γαλακτοκομικα....... και υδατανθρακεσ ειναι:πατατα βραστη η φουρνου,ρυζι,μακαρονια, νυφαδεσ βρομησ...... ειναι μερικα εδω, αν θελεισ πιο αναλυτικα πεσ μου..... ενα κυριοσ γευμα πρεπει να αποτελειτε απο 50% προτεινεσ,30% υδατανθρακεσ και 20% φυτικεσ ινεσ..... κυριοσ γευματα 3 περιπου την μερα...... και ολα τα ενδιαμεσα απο φυτικεσ ινεσ η προτεινεσ...... αυταααα;)

μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!σ'ευχαριστω!!!!!!!οποτε κ αν βρεις χρονο γραψε μας κ πιο αναλυτικα!!!!!!το ξερω....ζηταω πολλα....sorry......

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εδω στη δουλεια ειμαι!!!!!!

καλημερα κοπελα μου!!!!!εισαι καλα;;;!!!!!στην 1η πηρα 25!!!!!!!!!!!τωρα μεχρι στιγμης κ γω 3!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ καλα κοριτσακι μου,σας διαβαζω και κανω και καμια δουλιτσα.......;)

Διαφημίσεις

Κηλα εεεε..... πονεμενο θεμα χαχα..... εγω μεχρι τωρα ειμαι +2 .... καλα παμε

υψοσ 1,78 και ξεκινισα 62 με 63 ..... εγω ομωσ αν παρω πολλα θα ειμαι σαν αλογο.... μια φορα ειχα σπασμενο αστραγαλο και εμεινα στο κραβατι για δυο μηνεσ περιπου, πηρα κοντα 20 κιλα, χαλια μιλαμε....... ειμαι ομωσ πολυ τησ γυμναστικησ και μολησ συκωθηκα με αφηνε ο γιατροσ μονο σταθερο ποδυλατο να κανω και λιγα βαροι..... σε ενα μισι μηνα ημουν φετεσ.... πολυ διατροφη ομωσ... αλλα προσ τα καλοι τι ειναι ο πονοσ ε κοριτσια.....????χαχαχ μετα θα γραψω διατροφουλεσ για ολεσ και θα τα χασουμε...... εγω ειμαι γυμναστρια ασχετα οτι δουλευω σε γραφειο τουριστικο......χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα χρειαστει να μας οργανωσεις κοριτσακι....γιατι πρωτα ο Θεος γενναμε ολες μαρτη-απριλη και το καλοκαιρι θα ειναι προ των πυλων!!!ειναι η εποχη που αρχιζουμε ολες και ......''τρεχουμε''!!!

μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!σ'ευχαριστω!!!!!!!οποτε κ αν βρεις χρονο γραψε μας κ πιο αναλυτικα!!!!!!το ξερω....ζηταω πολλα....sorry......

Κουκλα μου, για να μην γραφω, εδω στα λινκ θα βρεισ τα πιο πολλα....

http://www.bestrong.org.gr/el/health/healthydiet/basicsinfo/alimentaryelements/proteins/

http://www.bestrong.org.gr/el/health/healthydiet/basicsinfo/alimentaryelements/carbohydrates/

και στο σαιτ δεξια εχει ενα πινακα με ολα τα στοιχια διατροφησ.....

θα χρειαστει να μας οργανωσεις κοριτσακι....γιατι πρωτα ο Θεος γενναμε ολες μαρτη-απριλη και το καλοκαιρι θα ειναι προ των πυλων!!!ειναι η εποχη που αρχιζουμε ολες και ......''τρεχουμε''!!!

Κοπελα μου, δεν ειναι τιποτα, δεσ πριν που εγραψα στην Ελενη για τα γευματα.... και θελει αεροβια....αυτα, ορεξη να υπαρχει.....

Εγω παλι εχω τσακισει τα φρουτα κ τους χυμους!!! Φουλ λεμε, τρελαινομαι, το ποσο μάρεσουν δε λεγεται!

Αν μπορουσα δλδ να ζω μονο με αυτα δεν θα ηθελα τιποτα αλλο!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Εγω παλι εχω τσακισει τα φρουτα κ τους χυμους!!! Φουλ λεμε, τρελαινομαι, το ποσο μάρεσουν δε λεγεται!

Αν μπορουσα δλδ να ζω μονο με αυτα δεν θα ηθελα τιποτα αλλο!!!

Και γω τα λατρευω..... πριν μεινω εγκιοσ μαρεσαν υα ξυνα φρουτα, τωρα τσακιζω οπωσ ειπεσ μονο τα γλυκα φρουτακια.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Και γω τα λατρευω..... πριν μεινω εγκιοσ μαρεσαν υα ξυνα φρουτα, τωρα τσακιζω οπωσ ειπεσ μονο τα γλυκα φρουτακια.....:tongue::tongue::tongue:

Oχι ξινα δε μπορεσα να φαω ποτε..μια ζωη ηθελα να λιωνουν...και τωρα οποτε βλεπω μαναβικο θελω να παω να πεσω πανω τους!!!!

z7tup3.pngArPLp3.png

Oχι ξινα δε μπορεσα να φαω ποτε..μια ζωη ηθελα να λιωνουν...και τωρα οποτε βλεπω μαναβικο θελω να παω να πεσω πανω τους!!!!

xaxaxa καλα ειναι..... δεσ ομωσ αν εχεισ ψυλη γλυκοζη στο αιμα, δεν ειναι καλο να τροσ σταφυλια και μπανανεσ....

xaxaxa καλα ειναι..... δεσ ομωσ αν εχεισ ψυλη γλυκοζη στο αιμα, δεν ειναι καλο να τροσ σταφυλια και μπανανεσ....

Μπα ευτυχως ειμαι κομπλε, το συμπαν συνωμοτει να τρωω ολα τα γλυκα! Ειδικα τις μπανανες μιαμ μιαμ μιαμ!!!

Φαγαμε κ τις φακες μας σημερα -μετα απο πολυυυυ καιρο της "δεχτηκε" το στομαχι μου, με μπολικη φετα μεσα, το μονο κακο ειναι οτι υποψιαζομαι πονοδοντο σε ενα δοντι σπασμενο που εχω -ή το διπλανο του? Δεν ξερω, μονο αυτο δε θελω τετοιες "μερες".....

z7tup3.pngArPLp3.png

περιμένω να πάει ο γιατρός στο ιατρείο για να τον πάρω τηλέφωνο.....

λογικα θα εχεις μιλησει με τον γιατρο σου.περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου! ολα καλα να ειναι!!!

ειδα κ ενα ονειρο χτες πρωτη φορα ειδα οτι γεννησα αγορακι με πολλαααα

μαυρα μαλλια που μικρο ομως

κ μολις γεννησα πηγα κ πηρα μια ροζ τσαντα για το μωρο

κ ολοι μου λεγαν τι καλο μωρο μη στενοχωριεσαι που ναι μικρο θα μεγαλωσει

αλλα γιατι πηρες ροζ?

επειδη κ εγω βλεπω κατι τετοια περιεργα σταματησα να δινω σημασια!

παρολο που ακομα δεν εχω παρει κιλα αντιθετα εχω χασει,σκεφτομαι οτι αν καταφερω να εχω μια σωστη διατροφη στην εγκυμοσυνη(οταν σταματησουν οι αναγουλες!!) θα χασω μετα ευκολοτερα τα κιλακια κ θα ειμαι ετοιμη για το καλοκαιρι!! αφηστε που θα εχουμε βαφτησεις κ γαμους αρα θα πρεπει να ειμαι στυλακι :lol::lol::lol: βεβαια πολλα λογια δεν λεω γιατι δεν ξερω τι θα γινει οταν σταματησουν οι αναγουλες!!λετε να τα βαλω ολα μαζεμενα?? :(

παντως εγω η ''τοπ γλυκατζου'' πιο πολυ ζηταω ξυνα κ καυτερα κ απο κει που δεν ετρωγα αλατι τωρα τα κανω ολα λυσα!! μαλλον δεν παω καλα!!

την δευτερα ειδα το μπουμπουκι μου κοριτσια!! φαινοταν πεντακαθαρα τα χερακια κ τα ποδαρακια μας!! μου εφυγε ενα αγχος κ απο τοτε ειμαι καπου αναμεσα στα συννεφακια!! τι τελειο που ηταν.....

τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσια!! μουατσ!!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Καλησπερα κοριτσια και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας..

Στο γιατρό μίλησα μονάχα από το τηλέφωνο και πήγα απλώς στο ιατρείο του όπου η μαια μου έκανε 2 ενέσεις ξανά, μία προγεστερόνη και μία voltaren για να χαλαρώσει η μήτρα.....μου είπε ότι αύριο το απόγευμα που έχω χοριακή θα τα πούμε αναλυτικά...αν και τι να μου πει..τα ίδια και τα ίδια....αποκολληση..

τώρα είμαι καλύτερα και ξαπλωμένη.......

Και για τις κοπέλες που ανυσυχούν για τα κιλά τους.....όλα θα γίνουν όπως πριν...είχα πάρει 15 κιλά και με το που σαράντησα έχασα 16....το σώμα μου επανήλθε πλήρως......χαρείτε την εγκυσύνη σας και φάτε χωρίς τύψεις και ενοχές....

Σας φιλώ

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...