Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

αχ κ γω τοσα εχω παρει

ελα μωρε λεπτομερειες;)

χαχα ωραιοτατα!

ε,ναι δε θα σκασουμε κιολας! θα προσπαθησουμε ''λιγο'' παραπανω μετα τη γεννα και θα ειμαστε μια χαρουλα .....ας μη σκεφτομαστε τωρα ΚΑΙ αυτο! ;):D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα μαγειρευω εσυ?

εδω στη δουλεια ειμαι!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!! μπραβο σε οσες τελειωσατε με αυχενικη κλπ εξετασεις και καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν να τις κανουν! να σκεφτομαστε θετικα γιατι βοηθα και τα μωρακια μας! ολα αυτα με τα ποσοστα και τις ηλικιες μονο αγχος μας δημιουργουν!!! ;)

οσο για τα κιλα που αναφερατε παραπανω,στην πρωτη πηρα 12...τωρα παλι στο πρωτο τριμηνο εχω παρει ηδη σχεδον 3.......κι ο Θεος βοηθος! :D:rolleyes:

καλημερα κοπελα μου!!!!!εισαι καλα;;;!!!!!στην 1η πηρα 25!!!!!!!!!!!τωρα μεχρι στιγμης κ γω 3!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εδω στη δουλεια ειμαι!!!!!!

καλημερα κοπελα μου!!!!!εισαι καλα;;;!!!!!στην 1η πηρα 25!!!!!!!!!!!τωρα μεχρι στιγμης κ γω 3!!!!!!!!!!

αν παρω 25 με 1,65 υψος σαν μπαλα θα γινω αλλα με το ρυθμο που παω κατα κει με βλεπω

Yupqp2.png

αν παρω 25 με 1,65 υψος σαν μπαλα θα γινω αλλα με το ρυθμο που παω κατα κει με βλεπω

κ γω με 1,73 σαν μπαλα ημουνα, μη νομιζεις!!!!!!!!!!!!!!!το καλο ειναι οτι τα εχασα μεσα σε 50 μερες!!!!!!!!!!!!!μου εμεειναν μονο 3!!!!!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερα μπαλιτσες....εεεε....κοριτσια! :tongue:

Ε με τετοια συζητηση ε μπερδεψατε κ θυμηθηκα τα δικα μου!!!

Με 1,66 υψος και καταφερα να 80αρησω!!! Δεν περπατουσα..με κυλουσαν!!!!

Ειστε καλα? Εμενα ποναει πολυυυυυυυυυυ η πλατη μου! :?

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Βροχερη μου καλησπέρα......

Νομίζω ότι το έχω ξανααναφέρει ότι στο πρωτο μου παιδί και ενώ η αυχενική και το Papp-a είχαν βγει πολύ καλά (πάνω από 1/1200), το α τεστ έριξε πολύ τα ποσοστά (1/244) και πήγα επειγόντως για άμνιο αν και ήμουν μόνο 31 ετών και τίποτα δεν προμύνηε αυτήν την εξέλιξη.......βέβαια όλα πήγαν καλά και τώρα νομίζω ότι ο γιατρός ήδη μου έχει αναφέρει το ενδεχόμενο λόγω ηλικίας......η απόφαση είναι δική σου και αφού όλα τα ποσοστά βγήκαν καλά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανυσυχίας......

Εγώ κορίτσια μου έχω αίμα και πλεόν μου έχουν σπάσει τα νεύρα:(:(:(:(

Να 'εχετε ένα όμορφο βράδυ

Kαλημερα κοριτσακια!!!!! πωσ ειμαστε σημερα??????

Σταυρουλα, ξαπλα και παλι ξαπλα!!!!! αφου το μωρουλι ειναι καλα μην ανισυχεισ, θα περασει!!!!! δυο βδομαδουλεσ το πολυ θελει ακομα για να δεσει καλα, μην το ταλειπορεισ.....

Εγω χθεσ το βραδυ ζαλιζομουνα παρα πολυ, τασεισ λιποθυμιασ και ετσι... πολυ χαλια... μετρισα πιεση και ειχα 8,5 και 5 εφαγα αλατι μπολικο και συνιλθα.... πιρα τηλ τον γιατρο, του το ειπα αλλα οι εξετασεισ μου ειναι πολυ καλεσ, μου πε οτι μαλλον απο την αλλαγη του καιρου, και μου πε να ποινω καφε δεν επινα καθολου.... αυταααα...... τωρα εχουμε αλλο θεμα μολησ υπια καφε αρχησε ο μικροσ τα χορευτικα......

Εδω εχει ηλιο απ το πρωι αλλα δεν κανει ζεστι.....

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!

Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ εχθές πέρασα ένα εφιαλτικό βράδυ......δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό.....το αίμα επανήλθε και μαζί με αυτό φρικτοί πόνοι περιόδου, κράμπες, τάση για εμετό και πόνο στη μέση και μια πίεση φοβερή.....κάθε δύο λεπτά ήμουνα στην τουαλέτα αλλά μάταια.....:(:(:(:(

Αχ βρε κορίτσια, νιώθω τόσο κουρασμένη, και ψυχολογικά και σωματικά......:-(

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, πιο λίγο αίμα, αλλά πόνους έχω....περιμένω να πάει ο γιατρός στο ιατρείο για να τον πάρω τηλέφωνο.....

Συγνώμη αν σας κουράζω.....

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Εγώ εχθές πέρασα ένα εφιαλτικό βράδυ......δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό.....το αίμα επανήλθε και μαζί με αυτό φρικτοί πόνοι περιόδου, κράμπες, τάση για εμετό και πόνο στη μέση και μια πίεση φοβερή.....κάθε δύο λεπτά ήμουνα στην τουαλέτα αλλά μάταια.....:(:(:(:(

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, πιο λίγο αίμα, αλλά πόνους έχω....περιμένω να πάει ο γιατρός στο ιατρείο για να τον πάρω τηλέφωνο.....

παρτον στο κινητο

Yupqp2.png

Κηλα εεεε..... πονεμενο θεμα χαχα..... εγω μεχρι τωρα ειμαι +2 .... καλα παμε

υψοσ 1,78 και ξεκινισα 62 με 63 ..... εγω ομωσ αν παρω πολλα θα ειμαι σαν αλογο.... μια φορα ειχα σπασμενο αστραγαλο και εμεινα στο κραβατι για δυο μηνεσ περιπου, πηρα κοντα 20 κιλα, χαλια μιλαμε....... ειμαι ομωσ πολυ τησ γυμναστικησ και μολησ συκωθηκα με αφηνε ο γιατροσ μονο σταθερο ποδυλατο να κανω και λιγα βαροι..... σε ενα μισι μηνα ημουν φετεσ.... πολυ διατροφη ομωσ... αλλα προσ τα καλοι τι ειναι ο πονοσ ε κοριτσια.....????χαχαχ μετα θα γραψω διατροφουλεσ για ολεσ και θα τα χασουμε...... εγω ειμαι γυμναστρια ασχετα οτι δουλευω σε γραφειο τουριστικο......χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κηλα εεεε..... πονεμενο θεμα χαχα..... εγω μεχρι τωρα ειμαι +2 .... καλα παμε

υψοσ 1,78 και ξεκινισα 62 με 63 ..... εγω ομωσ αν παρω πολλα θα ειμαι σαν αλογο.... μια φορα ειχα σπασμενο αστραγαλο και εμεινα στο κραβατι για δυο μηνεσ περιπου, πηρα κοντα 20 κιλα, χαλια μιλαμε....... ειμαι ομωσ πολυ τησ γυμναστικησ και μολησ συκωθηκα με αφηνε ο γιατροσ μονο σταθερο ποδυλατο να κανω και λιγα βαροι..... σε ενα μισι μηνα ημουν φετεσ.... πολυ διατροφη ομωσ... αλλα προσ τα καλοι τι ειναι ο πονοσ ε κοριτσια.....????χαχαχ μετα θα γραψω διατροφουλεσ για ολεσ και θα τα χασουμε...... εγω ειμαι γυμναστρια ασχετα οτι δουλευω σε γραφειο τουριστικο......χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω θα σε χρειαστω οπωσδηποτε

μολις εφαγα ενα πιατο γιουβαρλακια:D

φαντασου

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Κουκλα μου, μια συμβουλη,.. μηποσ να πηγαινεσ σε εφιμιρευων νοσοκομειο... εκει και καταλιλα φαρμακα θα σου δωσουν, και θα ξεκουραστεισ... κατα την γνομη μου καλυτερα να κατσεισ τρεισ μερουλεσ εκει και να εισαι ενταξει, παρα να περιμενεισ... ετσι και αλλιωσ αν γινεται κατι σοβαρο σε στελνουν στο νοσοκομειο.... αλλα πολλεσ φορεσ αργουν να το κανουν γιατι ειναι περιφανοι μερικοι γιατρι και προσπαθουν να κανουν τα παντα με τισ δυναμεισ του.....

ειδα κ ενα ονειρο χτες πρωτη φορα ειδα οτι γεννησα αγορακι με πολλαααα

μαυρα μαλλια που μικρο ομως

κ μολις γεννησα πηγα κ πηρα μια ροζ τσαντα για το μωρο

κ ολοι μου λεγαν τι καλο μωρο μη στενοχωριεσαι που ναι μικρο θα μεγαλωσει

αλλα γιατι πηρες ροζ?

Yupqp2.png

κοριτσακι μου υπομονη...παρε το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.....περιμενουμε νεα....μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε καλα!!!!!!!

Καλημερα μπαλιτσες....εεεε....κοριτσια! :tongue:

Ε με τετοια συζητηση ε μπερδεψατε κ θυμηθηκα τα δικα μου!!!

Με 1,66 υψος και καταφερα να 80αρησω!!! Δεν περπατουσα..με κυλουσαν!!!!

Ειστε καλα? Εμενα ποναει πολυυυυυυυυυυ η πλατη μου! :?

κ συ δικια μας,ε;;!!!ωχ...υπομονη με την πλατη....φυσιολογικο ειναι!!!!ανοιγουν ολα!!!!!

ειδα κ ενα ονειρο χτες πρωτη φορα ειδα οτι γεννησα αγορακι με πολλαααα

μαυρα μαλλια που μικρο ομως

κ μολις γεννησα πηγα κ πηρα μια ροζ τσαντα για το μωρο

κ ολοι μου λεγαν τι καλο μωρο μη στενοχωριεσαι που ναι μικρο θα μεγαλωσει

αλλα γιατι πηρες ροζ?

δεν ειναι κατι,μην ανυσηχεις!!!!!!ισως ειναι απο την εννοια σου!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

εγω θα σε χρειαστω οπωσδηποτε

μολις εφαγα ενα πιατο γιουβαρλακια:D

φαντασου

Χαχαχαχ καλα το εκανεσ..... συμβουλη, τρωγε πολλεσ φορεσ και πολυ μικρεσ ποσοτιτεσ, πιο πολυ προτεηνεσ και φυτικεσ ινεσ παρα υδατανθρακεσ... οχι πολυ αλατι,ντοματα,λευκο ψωμι,τηγανιτα και φρουτα μετα τισ 6 το βραδυ...... και το τελευταιο γευμα μια πολυσαλατα πρασινη..... αυτα θα σε βοηθισουν να κρατησεισ την φορμα και να παρεισ ολεσ τισ βιταμινεσ......;);););) οτι χρεαστεισ ρωτα....

Χαχαχαχ καλα το εκανεσ..... συμβουλη, τρωγε πολλεσ φορεσ και πολυ μικρεσ ποσοτιτεσ, πιο πολυ προτεηνεσ και φυτικεσ ινεσ παρα υδατανθρακεσ... οχι πολυ αλατι,ντοματα,λευκο ψωμι,τηγανιτα και φρουτα μετα τισ 6 το βραδυ...... και το τελευταιο γευμα μια πολυσαλατα πρασινη..... αυτα θα σε βοηθισουν να κρατησεισ την φορμα και να παρεισ ολεσ τισ βιταμινεσ......;);););) οτι χρεαστεισ ρωτα....

το πιστευεις οτι παντα μπερδευω τις πρωτεϊνες κ τους υδατανθρακες;;;;!!!!!!δηλαδη τι εννοεις;;;;;;!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...