Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Τα κιλά σου μια χαρά είναι κοριτσάρα........

Εγώ είχα κ 5-6 παραπάνω, οπότε μια χαρά που δεν πήρα ακόμη.....

Ναι μωρέ εχεις δικιο.......όλα μου δείχνουν ότι πάνε καλά...... απλά το άγχος μου.....ξέρεις..... βλέπεις όμως πόση διαφορά μπορεί να φανεί μόνο κ μόνο απο την ηλικία ???????? κ έχουμε πάνω απο 10 χρόνια διαφορά..... εεεεε....ναι........οκ...... θα ηρεμήσω........:D

Ναι τα διαβαζα κι εγω νωριτερα με βαση την ηλικια και μονο τα στατιστικα εχουν μεγαλη διαφορα..αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα, αφου οι εξετασεις σου ειναι μια χαρα!Λογικο να εχεις αγχος, σε καταλαβαινω, αλλα παντα θα αγχωνομαστε για κατι!Ολα καλα θα ειναι! Δεν στα εχω πει και προσωπικα αλλα εχω χαρει παρα πολυ για σενα.. 1 χρονο που ημουν στο φορουμ παρακολουθουσα τις προσπαθειες σου και οταν μετα απο ενα διαστημα ξαναμπηκα και διαβασα τα νεα σου χαρηκα απιστευτα.. Χαλαρωσε τωρα και ολα θα πανε τελεια!!;)

WBCAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Τσουπίνα!

Πώς είσαι κούκλα μου?

Σηκώθηκες από το κρεβάτι?

Και εγώ όπως τα είπε η Σπυριδούλα.......Με βάση την ΠΗΤ αλλάζω μήνα.....πχ. μου έχει βγάλει ΠΗΤ 17 Απριλίου, ε κάθε 17 αλλάζω μήνα.

Αυτό με τις εβδομάδες με μπερδεύει..,,

Σ' ευχαριστώ ζουζούνα μου για το ενδιαφέρον. Σηκώνομαι λιγάκι αλλά κυρίως συνεχίζω ξάπλα. Εσύ πες μου πως πας.

L2jgp3.png

Καλησπέρα κορίτσια..... καλό μήνα να έχουμε......

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα απο το τεστ-α...... όλα καλά μου είπε ο γιατρός......πέφτουν πολύ όμως τα νούμερα λόγω της ηλικίας μου κ ας ήταν ακόμη καλύτερα.....Θέλω να πω πως στατιστικά λόγω της ηλικίας μου υπάρχει 1/171 κίδυνος για παιδί με ντάουν.....με βάσεις όμως τις μετρήσεις μου βγήκαν ακόμη καλύτερα τα αποτελέσματα.......1/369 για ντάουν κ 1/43128 για βλάβες του νωτιαίου σωλήνα...... μέχρι εδώ καλά....ολα οκ..... αν ήμουν όμως 30 ετών τα αποτελέσματα μου θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα.......οπότε........."με μπερδεύει" πολύ η ηλικία μου.......βέβαια ο γιατρός μου είπε πως είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, οπότε πρέπει να ηρεμήσω......της αυχενικής όμως ήταν ακόμη καλύτερα......κ ας "έπεσαν" πάλι τα νούμερα λόγω ηλικίας.....εκεί ήταν 1/1000 ο κίνδυνος!!!!!!!!!!

Θα μου πείτε τώρα τι σας ζαλίζω αφού ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα οκ???????? είναι αυτό το άγχος μου πια...... κ το ότι αποφάσισα να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής εκεί.....βέβαια ο γιατρός μου την πρότεινε λόγω ηλικίας κ μόνο αφού ΔΕΝ έχουμε κάποιες ενδείξεις σύμφωνα με την αυχενική, παπ-α κ τεστ-α....... αυτά......

Δεν σας ζαλίζω άλλο.....ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου.......

σας φιλώ..........

Γεια σου βροχερη!!!! μια χαρα ειναι ολα!!!! μην βαζεισ βλακιεσ στο μυαλο σου!!!!!!Ετσι λενε λογο ηλικιασ αυξανεται ο κυνδινοσ, εμενα περσι η φιλη τησ μανασ μου 47 χρονον παρακαλω!!! εκανε ενα υγιεστατω μωρο..... και ο γιατροσ τησ ελεγε οτι ειναι πολυ ψυλεσ οι πιθανοτιτεσ και τετοια.... δεν εκανε αμνιο, γιατι οταν του ειπε τι διαφορα θα ειχε αν ημουν 25 η 30 τησ απαντησε ο γιατροσ οτι τοτε θα ηταν τελια τα αποτελεσματα..... εκει τελιωσε!!!!! Ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!! Στο ευχομαι πραγματικα απο την καρδια μου, γιατι διλαδι καποιεσ να πιανουν παιδι και πανε και το βγαζουν..... και μεισ να ταλιποριωμαστε!!!!!!!!!!!! φτανει ηρθε και δικια μασ σειρα να το απολαυσουμε!!!! φιλακια!!!! Συμφονιτε βρε κοριτσια!!!?????

Διαφημίσεις

Γεια σου βροχερη!!!! μια χαρα ειναι ολα!!!! μην βαζεισ βλακιεσ στο μυαλο σου!!!!!!Ετσι λενε λογο ηλικιασ αυξανεται ο κυνδινοσ, εμενα περσι η φιλη τησ μανασ μου 47 χρονον παρακαλω!!! εκανε ενα υγιεστατω μωρο..... και ο γιατροσ τησ ελεγε οτι ειναι πολυ ψυλεσ οι πιθανοτιτεσ και τετοια.... δεν εκανε αμνιο, γιατι οταν του ειπε τι διαφορα θα ειχε αν ημουν 25 η 30 τησ απαντησε ο γιατροσ οτι τοτε θα ηταν τελια τα αποτελεσματα..... εκει τελιωσε!!!!! Ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!! Στο ευχομαι πραγματικα απο την καρδια μου, γιατι διλαδι καποιεσ να πιανουν παιδι και πανε και το βγαζουν..... και μεισ να ταλιποριωμαστε!!!!!!!!!!!! φτανει ηρθε και δικια μασ σειρα να το απολαυσουμε!!!! φιλακια!!!! Συμφονιτε βρε κοριτσια!!!?????

Κι εγω μαζι σου!!! Εχει δικιο η Βαλεντινα!!!!

;);););)

z7tup3.pngArPLp3.png

Βρε μην αγχωνεσαιαιαιαιαι, ολα μια χαρα ειναι μην τα φουσκωνεις στο μυαλουδακι σου! ;)

Και φαγωθηκες πια με μια ηλικια! :tongue::tongue::tongue:

Ποσο εισαι παιδακι μου??? :-D:rolleyes:

Ναι τα διαβαζα κι εγω νωριτερα με βαση την ηλικια και μονο τα στατιστικα εχουν μεγαλη διαφορα..αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα, αφου οι εξετασεις σου ειναι μια χαρα!Λογικο να εχεις αγχος, σε καταλαβαινω, αλλα παντα θα αγχωνομαστε για κατι!Ολα καλα θα ειναι! Δεν στα εχω πει και προσωπικα αλλα εχω χαρει παρα πολυ για σενα.. 1 χρονο που ημουν στο φορουμ παρακολουθουσα τις προσπαθειες σου και οταν μετα απο ενα διαστημα ξαναμπηκα και διαβασα τα νεα σου χαρηκα απιστευτα.. Χαλαρωσε τωρα και ολα θα πανε τελεια!!;)
Κι εγω μαζι σου!!! Εχει δικιο η Βαλεντινα!!!!

;);););)

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας..........:D:D:D

Η αλήθεια είναι ότι μου δίνετε πολύ κουράγιο......

Μαριλένα μου σ΄ευχαριστώ.....η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ περίμενα να έρθει το μωράκι μου :D μετά απο τόσες αποτυχίες σε εξωσωματικές κλπ είπε να μου κάνει την έκπληξη κ να έρθει μόνο του......:D:D:D:D

Dms είμαι 38........:D

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dYw9p3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας..........:D:D:D

Η αλήθεια είναι ότι μου δίνετε πολύ κουράγιο......

Μαριλένα μου σ΄ευχαριστώ.....η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ περίμενα να έρθει το μωράκι μου :D μετά απο τόσες αποτυχίες σε εξωσωματικές κλπ είπε να μου κάνει την έκπληξη κ να έρθει μόνο του......:D:D:D:D

Dms είμαι 38........:D

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α, εισαι ετοιμη για συνταξη δλδ! :tongue::tongue::tongue: Κι εγω ειμαι ελαχιστα μικροτερη σου, δε μασαμε βρε, αλλες κ αλλες εχουν κανει παιδια πολυ μεγαλυτερες! Κ εγω το σκεφτομουν στην αρχη αν μου ελεγαν για αμνιοπαρακεντηση αλλα δεν θα εκανα...

Ασε που καπου διαβασα οτι πλεον ειναι περιττο ολο αυτο! Οτι αυτη η "εξεταση" εχει αντικατασταθει απο μια "απλη" εξεταση αιματος, αλλα δε το λενε για τα λεφτα!

Οπως και να'χει, δεν την χρειαζομαστε, ειμαστε ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΛΕΜΕ!!! ;););)

z7tup3.pngArPLp3.png

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα απο το τεστ-α...... όλα καλά μου είπε ο γιατρός......πέφτουν πολύ όμως τα νούμερα λόγω της ηλικίας μου κ ας ήταν ακόμη καλύτερα.....Θέλω να πω πως στατιστικά λόγω της ηλικίας μου υπάρχει 1/171 κίδυνος για παιδί με ντάουν.....με βάσεις όμως τις μετρήσεις μου βγήκαν ακόμη καλύτερα τα αποτελέσματα.......1/369 για ντάουν κ 1/43128 για βλάβες του νωτιαίου σωλήνα...... μέχρι εδώ καλά....ολα οκ..... αν ήμουν όμως 30 ετών τα αποτελέσματα μου θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα.......οπότε........."με μπερδεύει" πολύ η ηλικία μου.......βέβαια ο γιατρός μου είπε πως είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, οπότε πρέπει να ηρεμήσω......της αυχενικής όμως ήταν ακόμη καλύτερα......κ ας "έπεσαν" πάλι τα νούμερα λόγω ηλικίας.....εκεί ήταν 1/1000 ο κίνδυνος!!!!!!!!!!

Θα μου πείτε τώρα τι σας ζαλίζω αφού ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα οκ???????? είναι αυτό το άγχος μου πια...... κ το ότι αποφάσισα να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής εκεί.....βέβαια ο γιατρός μου την πρότεινε λόγω ηλικίας κ μόνο αφού ΔΕΝ έχουμε κάποιες ενδείξεις σύμφωνα με την αυχενική, παπ-α κ τεστ-α....... αυτά......

σας φιλώ..........

Βροχερη μου καλησπέρα......

Νομίζω ότι το έχω ξανααναφέρει ότι στο πρωτο μου παιδί και ενώ η αυχενική και το Papp-a είχαν βγει πολύ καλά (πάνω από 1/1200), το α τεστ έριξε πολύ τα ποσοστά (1/244) και πήγα επειγόντως για άμνιο αν και ήμουν μόνο 31 ετών και τίποτα δεν προμύνηε αυτήν την εξέλιξη.......βέβαια όλα πήγαν καλά και τώρα νομίζω ότι ο γιατρός ήδη μου έχει αναφέρει το ενδεχόμενο λόγω ηλικίας......η απόφαση είναι δική σου και αφού όλα τα ποσοστά βγήκαν καλά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανυσυχίας......

Εγώ κορίτσια μου έχω αίμα και πλεόν μου έχουν σπάσει τα νεύρα:(:(:(:(

Να 'εχετε ένα όμορφο βράδυ

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!τι μου κανετε;;;!!!!!!σημερα εδω εχει μονο συννεφια:-(:sad::-(:sad::-(:sad: θελουμε κ βροχηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

σας φιλώ..........

Μπορεί να ήταν κατα τα άλλα μία δύσκολη μέρα, η αυχενική σου όμως ήταν σουπερ!!!!!!!!! Συγχαρητήρια κορίτσι!!!!!! :D

καλημερα κοριτσι μου!!!!!!!σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!!τα αποτελεσματα σου κατα τη γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλα!!!!!!!!σκεψου οτι ειναι διπλασια απο τα αναμενομενα για την ηλικια σου!!!!!!!!αρα κ τελεια!!!!!!!!!!!αν σου ελεγαν οτι αν πονταρεις 50000ευρω (πες οτι τα ειχες βρε παιδι μου!!!!!!) στο λαχειο κ θα κερσιζες 10000000000 ευρω,κ η πιθανοτητα να τα χασεις θα ηταν 1 στις 369,δεν θα τα επαιζες;;;;;!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D μην αγχωνεσαι λοιπον!!!!!!!!οσο για την ηλικια σου, μην τρελαθουμε τελειως τωρα.....μεγαλη 38 ετων;;;;;;καποτε που το μεσω ορο ζωης ηταν τα 50 να το καταλαβω.....τωρα με τιποτα.....κ συμφωνω στο να μην κανεις αμνιο....οι πιθανοτητες για αποβολη ειναι πιο πολλες απο το να εχει το μωρο down.....

Καλησπερα σε ολες!! Τι μου κανετε?Τελεια με τη βροχη!! Σημερα ειχα παει παλι για γενικες αιματος και ουρων και το Σαββατο θα με δει κι ο γιατρος! Ανυπομονω να δω το μωρακι μου!! Τη Δευτερα πηρα τα αποτελεσματα αυχενικης και PappΑ, 1 στις 10000, παει κι αυτο το αγχος! Εσεις πως ειστε?

μπραβο κ σε σενα κοριτσι μου!!!!!!!!πως σου φανηκε που ειδες το μωρο σου με τοσες λεπτομεριες;;;;;!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!

Βροχερη μου καλησπέρα......

Νομίζω ότι το έχω ξανααναφέρει ότι στο πρωτο μου παιδί και ενώ η αυχενική και το Papp-a είχαν βγει πολύ καλά (πάνω από 1/1200), το α τεστ έριξε πολύ τα ποσοστά (1/244) και πήγα επειγόντως για άμνιο αν και ήμουν μόνο 31 ετών και τίποτα δεν προμύνηε αυτήν την εξέλιξη.......βέβαια όλα πήγαν καλά και τώρα νομίζω ότι ο γιατρός ήδη μου έχει αναφέρει το ενδεχόμενο λόγω ηλικίας......η απόφαση είναι δική σου και αφού όλα τα ποσοστά βγήκαν καλά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανυσυχίας......

Εγώ κορίτσια μου έχω αίμα και πλεόν μου έχουν σπάσει τα νεύρα:(:(:(:(

Να 'εχετε ένα όμορφο βράδυ

καλημερα κουκλα μου!!!!!!!πως εισαι σημερα;;;;;!!!!!!!!!!μειωθηκε το αιμα;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!πιστευω να εισαι ξαπλα, γιατι αλλιως μαλωνωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

καλημερα κοριτσακια!!! μπραβο σε οσες τελειωσατε με αυχενικη κλπ εξετασεις και καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν να τις κανουν! να σκεφτομαστε θετικα γιατι βοηθα και τα μωρακια μας! ολα αυτα με τα ποσοστα και τις ηλικιες μονο αγχος μας δημιουργουν!!! ;)

οσο για τα κιλα που αναφερατε παραπανω,στην πρωτη πηρα 12...τωρα παλι στο πρωτο τριμηνο εχω παρει ηδη σχεδον 3.......κι ο Θεος βοηθος! :D:rolleyes:

καλημερα κοριτσακια!!! μπραβο σε οσες τελειωσατε με αυχενικη κλπ εξετασεις και καλα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν να τις κανουν! να σκεφτομαστε θετικα γιατι βοηθα και τα μωρακια μας! ολα αυτα με τα ποσοστα και τις ηλικιες μονο αγχος μας δημιουργουν!!! ;)

οσο για τα κιλα που αναφερατε παραπανω,στην πρωτη πηρα 12...τωρα παλι στο πρωτο τριμηνο εχω παρει ηδη σχεδον 3.......κι ο Θεος βοηθος! :D:rolleyes:

αχ κ γω τοσα εχω παρει

ελα μωρε λεπτομερειες;)

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...