Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

δε θελω να παω δουλεια με πιανει μελαγχολια οσο πλήσιαζει η ωρα

δεν ξερω γιατι το χω παρει ετσι

ελα κοριτσι μου....υπομονη!!!!!!!!τι να κανουμε που χρειαζεται κ αυτη;;;;!!!σκεψου οτι υπαρχει κοσμος που θα εκανε τα παντα για μια δουλεια.....οπλισου με κουραγιο κ πηγαινε!!!!!!!!μερικες ωρες ειναι μονο!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ακουω για μπουρεκια, σπανακοπιτεσ και τρεχουν τα σαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με πηε τηλ ο γιατροσ μου, βγικαν οι εξετασεισ που ειχα κανει την προιγουμενη βδομαδα , ειναι πολυ καλεσ ολεσ... ο αιματοκριτησ κατεβικε μια μοναδα απο 40 πηγε 39 αλλα μου πε οτι ειναι πολυ καλοσ!!!!!!! και οι καλιεργιεσ καθαρεσ!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη..... τωρα θα παω στην μανουλα μου να φαω.... δεν ξερω τι εψησε,,,,,;);););) Φιλακια τα λεμε το απογευμα!!!! καλη ορεξη....

Καλησπέρα κορίτσια..... καλό μήνα να έχουμε......

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα απο το τεστ-α...... όλα καλά μου είπε ο γιατρός......πέφτουν πολύ όμως τα νούμερα λόγω της ηλικίας μου κ ας ήταν ακόμη καλύτερα.....Θέλω να πω πως στατιστικά λόγω της ηλικίας μου υπάρχει 1/171 κίδυνος για παιδί με ντάουν.....με βάσεις όμως τις μετρήσεις μου βγήκαν ακόμη καλύτερα τα αποτελέσματα.......1/369 για ντάουν κ 1/43128 για βλάβες του νωτιαίου σωλήνα...... μέχρι εδώ καλά....ολα οκ..... αν ήμουν όμως 30 ετών τα αποτελέσματα μου θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα.......οπότε........."με μπερδεύει" πολύ η ηλικία μου.......βέβαια ο γιατρός μου είπε πως είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, οπότε πρέπει να ηρεμήσω......της αυχενικής όμως ήταν ακόμη καλύτερα......κ ας "έπεσαν" πάλι τα νούμερα λόγω ηλικίας.....εκεί ήταν 1/1000 ο κίνδυνος!!!!!!!!!!

Θα μου πείτε τώρα τι σας ζαλίζω αφού ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα οκ???????? είναι αυτό το άγχος μου πια...... κ το ότι αποφάσισα να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής εκεί.....βέβαια ο γιατρός μου την πρότεινε λόγω ηλικίας κ μόνο αφού ΔΕΝ έχουμε κάποιες ενδείξεις σύμφωνα με την αυχενική, παπ-α κ τεστ-α....... αυτά......

Δεν σας ζαλίζω άλλο.....ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου.......

σας φιλώ..........

dYw9p3.png

Καλησπερα σε ολες!! Τι μου κανετε?Τελεια με τη βροχη!! Σημερα ειχα παει παλι για γενικες αιματος και ουρων και το Σαββατο θα με δει κι ο γιατρος! Ανυπομονω να δω το μωρακι μου!! Τη Δευτερα πηρα τα αποτελεσματα αυχενικης και PappΑ, 1 στις 10000, παει κι αυτο το αγχος! Εσεις πως ειστε?

WBCAp3.png

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα! Ξέρει καμιά να μου πει σε ποιες βδομάδες αλλάζουμε τρίμηνο; Σε κάποια sites διαβάζω μόλις κλείσουμε τη 12η και σε άλλα λένε ότι το πρώτο τρίμηνο είναι μέχρι και τη 13η.

Το πρώτο τρίμηνο τελειώνει περίπου στις 14 βδομάδες......

οι 14 εβδομάδες είναι απο την ημέρα που σου ήρθε η τελευταία περίοδος....

Ως συνήθως η ωορηξία γίνεται περίπου 2 εβδομάδες μετά..... οπότε κάπου εκεί γίνεται κ η σύλληψη.....

Η μέτρηση εβδομάδων είναι η κλινική εικόνα της εγκυμοσύνης σου.....

Η πραγματική ηλικία του εμβρύου είναι 2 εβδομάδες μικρότερη..... οπότε.... 14 περίπου εβδομάδες κρατάει το πρώτο τρίμηνο..... ρώτα τον γιατρό σου κάθε πότε αλλάζεις μήνα κ θα καταλάβεις.....

φιλιά.....

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!!εισαστε καλα;;;;;!!!!!!!!!καλο μηνα!!!!!!!

δεν σας εγραψα χθες τα νεα της αυχενικης γιατι μολις γυρισα σπιτι ξεκινησα εναν "μαραθωνιο" με το παιδι κ δεν προλαβα!!!!!!!

λοιπον η αυχενικη βγηκε πολυ καλη κ οι πιθανοτητες για down ειναι 1 στις 1622...αυριο περιμενω κ τα αποτελεσματα του ppA!!!!!το μωρο ειναι μια χαρα, αναπτυσεται κανονικα κ εχει υψος 6,7cm!!!!!συμφωνα με τον υπερυχο κ το μεγεθος του μωρου ειμαι 13w+6d, αλλα μου ειπε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει κ μετραμε παντα ημερολογιακα!!!!!!!!επισης αν κ δεν μου ειπε φυλο,εγω σαν "παλια" στους υπερυχουν νομιζω πως κατι ειδα να εξεχει αναμεσα στα ποδια του!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εκανα κ τη μετρηση του μηκους του τραχηλου κ εδω τα πραγματα δεν ηταν τοσο ενθαρυντικα....μαλλον δεν την γλιτωνω την περιδεση....με το μηκος που εχει τωρα υπολογιζεται τοκετος πριν την 34 εβδομαδα....την αλλη τεταρτη θα παω κ στον δικο μου το γιατρο να δουμε τι θα κανουμε!!!!!!!

κατα τα αλλα ηταν πολυ ασχημη μερα χθες, γιατι περιμενα 1.5 ωρα μονη μου να ανοιξει το μικροβιολογικο να μου παρουν αιμα, εσπασε η φλεβα μου, ζαλιστηκα, "δυσκολευτηκα" να οδηγησω κ να γυρισω σπιτι, ο μικρος μετα ζωγραφισε τον τοιχο με μαρκαδορο κ καθαριζα σαν την τρελη μες τα νευρα, μετα του σταθηκε κ ενα ψαροκοκκαλο στο λαιμο κ ειχαμε "δραματα"!!!!!!!κ το πιο "ωραιο" ηταν οτι το βραδυ μετα απο ολα αυτα, με επιασαν κ τα κλαματα κ δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα!!!!!!!λες κ ειχα πενθος!!!!!!!δηλαδη Χ Α Λ Ι Α !!!!!!!!!

Μπορεί να ήταν κατα τα άλλα μία δύσκολη μέρα, η αυχενική σου όμως ήταν σουπερ!!!!!!!!! Συγχαρητήρια κορίτσι!!!!!! :D

dYw9p3.png

Αληθεια κοριτσια.. κιλα ποσα εχετε παρει...??? εγω εχω κολλησει στα 54 απο οταν εμεινα εγκυος...!!!

Είμαι ήδη στο δεύτερο τρίμηνο κ έχω παρει μόνο μισό κιλό.....:D σύμφωνα παντα με την ζυγαριά του γιατρού μου..... μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα.....:rolleyes:

Περιττό να πω βέβαια, πως παρόλο που δεν έχω πάρει κιλά, δεν μου κάνουν τα ρούχα μου.........:roll:

dYw9p3.png

ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

που εισε βρε βροχερη να δεις τι γινεται εδω!!!!!!!!!!!

Εδώ είμαι!!!!!! :D Πω πω.....τι τέλεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ το πρωί έβρεχε..........αλλά μετά βγήκε ήλιος.....:-( τώρα μια πάει ν βρέξει μία ανοίγει πάλι........:?

dYw9p3.png

Καλησπερα σε ολες!! Τι μου κανετε?Τελεια με τη βροχη!! Σημερα ειχα παει παλι για γενικες αιματος και ουρων και το Σαββατο θα με δει κι ο γιατρος! Ανυπομονω να δω το μωρακι μου!! Τη Δευτερα πηρα τα αποτελεσματα αυχενικης και PappΑ, 1 στις 10000, παει κι αυτο το αγχος! Εσεις πως ειστε?

Μπράβο κορίτσι.....συγχαρητήρια!!!!!!!

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Βρεχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Η βιτρινα θα γηνει σκατα!!!!!!!!! τα παραθυρα και τα μπαλκονια στο σπιτι το ιδιο..........χαλαλι!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελια!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Κοριτσια τι καιρο κανει στα μεροι σασ?????

Δεν πειράζει......:D:D:D τι είναι όλα αυτά μπροστά στην τέλεια εικόνα βροχής............;)

dYw9p3.png

Μόνο στα μέρη μου δεν έχει ξεκινήσει να βρέχει ακόμα? Εδώ έχει ένα φοβερό νοτιά που σε τρελαίνει......

Σπυριδουλα μου, το αίμα μια έρχεται μια φεύγει......όχι πολύ, αλλά υπάρχει....έχω πονάκια και με τρελαίνει η μέση μου....θα δούμε την Πέμπτη που έχω την αυχενική.......

Αλήθεια, τι θα φάτε σήμερα κορίτσια?

Εμείς έχουμε φακές και η πεθερούλα έστειλε μπουρέκι, αλλά δεν έχω όρεξη ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.....

Κοριτσάκι μου εύχομαι να είναι όλα καλά στην αυχενική σου, να ηρεμήσεις κ εσύ λιγουλάκι.......που όλα καλά θα είναι δηλαδή.......:D:D θα περιμένω νέα σου..........

Το στομάχι μου δεν είναι κ πολύ καλά, οπότε σουπίτσα (αστράκια) σημερα!!!!! :D

dYw9p3.png

Μαριλένα πόσο χρονών είσαι ?????????? δεν θυμάμαι καθόλου......

Σ'ευχαριστω βροχερη μου! Κι εγω στη θεση σου δεν θα εκανα αμνιο αφου τα αποτελεσματα σου ειναι καλυτερα απο τα στατιστικα..Οποτε μια χαρα.Εγω ειμαι 26 στα 27! Οσο για τα κιλα που λετε εγω εχω παρει ηδη 3, ημουν 47 και πηγα 50!! Δεν ειχα καθολου εμετους και μαλλον γι'αυτο αλλα θα προσεξω γενικα, μεχρι 13 νομιζω καλα ειναι..

WBCAp3.png

Σ'ευχαριστω βροχερη μου! Κι εγω στη θεση σου δεν θα εκανα αμνιο αφου τα αποτελεσματα σου ειναι καλυτερα απο τα στατιστικα..Οποτε μια χαρα.Εγω ειμαι 26 στα 27! Οσο για τα κιλα που λετε εγω εχω παρει ηδη 3, ημουν 47 και πηγα 50!! Δεν ειχα καθολου εμετους και μαλλον γι'αυτο αλλα θα προσεξω γενικα, μεχρι 13 νομιζω καλα ειναι..

Τα κιλά σου μια χαρά είναι κοριτσάρα........

Εγώ είχα κ 5-6 παραπάνω, οπότε μια χαρά που δεν πήρα ακόμη.....

Ναι μωρέ εχεις δικιο.......όλα μου δείχνουν ότι πάνε καλά...... απλά το άγχος μου.....ξέρεις..... βλέπεις όμως πόση διαφορά μπορεί να φανεί μόνο κ μόνο απο την ηλικία ???????? κ έχουμε πάνω απο 10 χρόνια διαφορά..... εεεεε....ναι........οκ...... θα ηρεμήσω........:D

dYw9p3.png

Καλησπέρα κορίτσια..... καλό μήνα να έχουμε......

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα απο το τεστ-α...... όλα καλά μου είπε ο γιατρός......πέφτουν πολύ όμως τα νούμερα λόγω της ηλικίας μου κ ας ήταν ακόμη καλύτερα.....Θέλω να πω πως στατιστικά λόγω της ηλικίας μου υπάρχει 1/171 κίδυνος για παιδί με ντάουν.....με βάσεις όμως τις μετρήσεις μου βγήκαν ακόμη καλύτερα τα αποτελέσματα.......1/369 για ντάουν κ 1/43128 για βλάβες του νωτιαίου σωλήνα...... μέχρι εδώ καλά....ολα οκ..... αν ήμουν όμως 30 ετών τα αποτελέσματα μου θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα.......οπότε........."με μπερδεύει" πολύ η ηλικία μου.......βέβαια ο γιατρός μου είπε πως είναι πολύ καλά τα αποτελέσματα, οπότε πρέπει να ηρεμήσω......της αυχενικής όμως ήταν ακόμη καλύτερα......κ ας "έπεσαν" πάλι τα νούμερα λόγω ηλικίας.....εκεί ήταν 1/1000 ο κίνδυνος!!!!!!!!!!

Θα μου πείτε τώρα τι σας ζαλίζω αφού ο γιατρός μου είπε ότι είναι όλα οκ???????? είναι αυτό το άγχος μου πια...... κ το ότι αποφάσισα να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος αποβολής εκεί.....βέβαια ο γιατρός μου την πρότεινε λόγω ηλικίας κ μόνο αφού ΔΕΝ έχουμε κάποιες ενδείξεις σύμφωνα με την αυχενική, παπ-α κ τεστ-α....... αυτά......

Δεν σας ζαλίζω άλλο.....ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου.......

σας φιλώ..........

Βρε μην αγχωνεσαιαιαιαιαι, ολα μια χαρα ειναι μην τα φουσκωνεις στο μυαλουδακι σου! ;)

Και φαγωθηκες πια με μια ηλικια! :tongue::tongue::tongue:

Ποσο εισαι παιδακι μου??? :-D:rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...