Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανούλες Μαρτίου 2014

evamath82

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα και εμενα τα 17 πολλα μου φαινονται.. ομως τουλαχιστον χανω πολυ ευκολα οποτε δεν εχω θεμα..!!!

Ασε κοριτσακι μου σε νοιωθω με την δουλεια που κανεις.. Την εκανα 8 χρονια.. και δεν ημουν απλη υπαλληλος αλλα ημουν υπευθηνη.. οχι απλα σε ταξιδιωτικο, αλλα σε τουριστικο-ταξιδιωτικο..

εισητηρια-εκδρομες-Λεοφορεια.. Και να φανταστεις οτι παρολο που ειχα υπαλληλους απο κατω, ολα περνουσαν απο το χερι μου.. 6 χρονια σε ενα τοπικο γραφειο και δυο χρονια στην Tui Hellas.. λιγο πριν παντρευτω τα αφησα ολα γιατι δεν γινοταν αλλιωςς δουλευα 15 ωρες την ημερα το λιγοτερο.. Επιανα δουλεια τον Φεβρουαριο και σταματουσα τον Νοεμβριο.. αλλα και παλι τους δυο μηνες που καθομουν.. παλι στο γραφειο εκανα 8ωρα.. τα λεφτα ηταν τελεια.. αλλα προσωπικη ζωη δεν ειχα..!!

Καλημερα και καλο μηνα σε ολα τα κοριτσια!!!!! Το ενα γραφειο το εχω αναλαβει εξολοκληρου..... γιαυτο πιστεβω πωσ τωρα καταλαβενεισ τι τραβαω.... και εχω μια κοπελα μονο για το ρεπο μου την κυριακη.....Ο αντρασ απ οτανμεγνωρισε αυτη την δουλεια κανω, οποτε εχει σινιθισει...

Καλημέρα μανούλες και καλό μήνα! Ξέρει καμιά να μου πει σε ποιες βδομάδες αλλάζουμε τρίμηνο; Σε κάποια sites διαβάζω μόλις κλείσουμε τη 12η και σε άλλα λένε ότι το πρώτο τρίμηνο είναι μέχρι και τη 13η.

Κοπελα μου επισεισ!!! κανονικα αλλαζεισ μηνα με την ΠΗΤ εγω γενναω 5/3 οποτε καθε 5 αλλαζω......

κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!!εισαστε καλα;;;;;!!!!!!!!!καλο μηνα!!!!!!!

δεν σας εγραψα χθες τα νεα της αυχενικης γιατι μολις γυρισα σπιτι ξεκινησα εναν "μαραθωνιο" με το παιδι κ δεν προλαβα!!!!!!!

λοιπον η αυχενικη βγηκε πολυ καλη κ οι πιθανοτητες για down ειναι 1 στις 1622...αυριο περιμενω κ τα αποτελεσματα του ppA!!!!!το μωρο ειναι μια χαρα, αναπτυσεται κανονικα κ εχει υψος 6,7cm!!!!!συμφωνα με τον υπερυχο κ το μεγεθος του μωρου ειμαι 13w+6d, αλλα μου ειπε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει κ μετραμε παντα ημερολογιακα!!!!!!!!επισης αν κ δεν μου ειπε φυλο,εγω σαν "παλια" στους υπερυχουν νομιζω πως κατι ειδα να εξεχει αναμεσα στα ποδια του!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εκανα κ τη μετρηση του μηκους του τραχηλου κ εδω τα πραγματα δεν ηταν τοσο ενθαρυντικα....μαλλον δεν την γλιτωνω την περιδεση....με το μηκος που εχει τωρα υπολογιζεται τοκετος πριν την 34 εβδομαδα....την αλλη τεταρτη θα παω κ στον δικο μου το γιατρο να δουμε τι θα κανουμε!!!!!!!

κατα τα αλλα ηταν πολυ ασχημη μερα χθες, γιατι περιμενα 1.5 ωρα μονη μου να ανοιξει το μικροβιολογικο να μου παρουν αιμα, εσπασε η φλεβα μου, ζαλιστηκα, "δυσκολευτηκα" να οδηγησω κ να γυρισω σπιτι, ο μικρος μετα ζωγραφισε τον τοιχο με μαρκαδορο κ καθαριζα σαν την τρελη μες τα νευρα, μετα του σταθηκε κ ενα ψαροκοκκαλο στο λαιμο κ ειχαμε "δραματα"!!!!!!!κ το πιο "ωραιο" ηταν οτι το βραδυ μετα απο ολα αυτα, με επιασαν κ τα κλαματα κ δεν μπορουσα να σταματησω με τιποτα!!!!!!!λες κ ειχα πενθος!!!!!!!δηλαδη Χ Α Λ Ι Α !!!!!!!!!

Καλημερα και σε σενα κουκλα μου!!! αφου ειναι καλεσ οι αποντησεισ ολα καλα.... παει αυτη η μερα περασε!!!!Ξεχνα την!!! απολαυσε την αρχη του χειμονα!!!!

Καλημερα και σε σενα κουκλα μου!!! αφου ειναι καλεσ οι αποντησεισ ολα καλα.... παει αυτη η μερα περασε!!!!Ξεχνα την!!! απολαυσε την αρχη του χειμονα!!!!

ναι κοριτσι μου!!!!σ'ευχαριστω!!!!!!!!ολα καλα ειναι!!!!!μονο αυτο με την περιδεση με ανησηχησε, αλλα περιμενω την επομενη βδομαδα να δω τι θα μου πει κ ο γιατρος μου!!!!!!

περασε η δυσκολη μερα!!!!!!!!!ολοι εχουμε τετοιες!!!!!αρκει να περνανε κ να μην μας επηρρεαζουν!!!!!

ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

που εισε βρε βροχερη να δεις τι γινεται εδω!!!!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Καλημερουδιαααα και καλο μηνα Μανουλιτες μου...

εμεις σημερα ξυπνησαμε με πολυυ πολυυ ορεξη... με τρελενει αυτος ο καιρος, μου αρεσει πολυ.. να εβρεχε και λιγο και ενα εκανε και λιγο κρυο και θα ηταν ακομα ποιο τελεια...!!!!

Μπραβο σπυριδουλα μου.. τελεια τα νεα σου..!!! εμενα η γιατρος μου, μου ειπε οτι επειδη το εβγαζε δυο μερες πανω παραπανω οτι συμβαδησε απολυτα με τον 28αρι κυκλο.. οποτε ειχε φτιαξει ο κυκλος μου.. επισης εγω ειχα 16 μερες μετα την ωορρηξια περιοδο.. και για αυτο λεει οτι τωρα εχει την καταλληλη ηλικια που πρεπει..!!!

Βαλετιντα μου.. εγω οταν δουλευα εμενα μεσα στην πολη .. τωρα ομως μενω αρκετα εξω απο την πολη, 26 χλμ.. και ηταν δυσκολη η μεταφορα.. και οι ωρες δεν βολευαν με τα λεωφορεια.. το αυτοκινητο δευτερο αυτοκινητο δεν το εχουμε ακομα στο προγραμμα.. !!

απλα σαν ελευθερη μου αρεσε καλητερα η δουλεια.. τωρα με δυο παιδια.. ειναι δυσκολο πολυ να συνεχιζα.. το καλο ειναι οτι εχω ακρες σε σχεδον ολα τα γραφεια..

αλλα πιστεψε με ηταν πολυ δυσκολη η δουλεια που εκανα εγω.. δεν ηταν απλα εισητηρια, και Accomodations... Να σκεφτεις μονο οτι το γραφειο μου ειχε αναλαβει αποκλειστηκα την Σαντορινη απο εδω το Ρεθυμνο + οτι καθημερινα ειχαμε 7 με 8 εκδρομες, οπου εφτιαχνα τις λιστες για τα λεοφορεια, + οτι σε καποιες εκδρομες οπως την σαντορινη , το πρωι πηγαινα και φορτωνα εγω τα λεοφορεια στις 5 το πρωι.. !! Πηγαινα το πρωι στις 5 καθε μερα (λογο οτι δεν επρεπε να χασουμε ατομα απο τις εκδρομες, οποτε ημουν σε συνεχη επαφη με τους οδηγους).. το μεσημερι ειχα μια ωρα κενο , για να φαω κατι και να κανω ενα μπανιο(τα οποια τα εκανα στο γραφειο).. και το βραδυ τελειωναμε στις 12-1... Κοιμομουν 4 ωρες μονο την ημερα.. για 5 μηνες..

Οποτε ξερω ποσο πιεστικη και αγχωτικη ειναι αυτη η δουλεια.. Ειδικα οταν εισαι υπευθηνη και οταν ολα μα ολα περνανε απο τα χερια σου.. !!!

Το καλο ειναι οτι ειχα 2-3 ρεπο τον μηνα που τα επαιρνα μαζεμενα.. και ετσι ξεφευγα τελειος παο την Κρητη.. !!!

Ο πρωην μου, παρολο που με ειχε γνωρισει ετσι.. ειχε φρικαρει...!!

Μονο στην Tui ειχα βρει την υγεια μου.. και αυτο γιατι εκει οι ωρες ειναι λιγοτερες.. δουλευεις 7 ωρες στην ουσια.. ασχετα οτι εγω πηγαινα 1-1 1/2 ωρα νωριτερα, λογο οτι ειχα εκδρομες, και ειχαμε καποια θεματα οταν εκανε μια αλλη κοπελα τις λιστες για τα λεοφορεια.. και εκει υπευθηνη ημουν στις εκδρομες.. αλλα τσακωθηκα με αυτην που ηταν υπευθηνη σε ολο το γραφειο και εφυγα.. αν δεν εφευγα θα την εδερνα...!!!

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Κοπελα μου πωσ σε καταλαβενω, εμεισ εχουμε ολεσ τησ εκδρομεσ στην κρητη και την σαντορινη..... και μενω 20 χλμ. απο δω κανω σπαστο οραριο για να ναι ολη μερα ανοιχτο το γραφειο.....χαχαχ......

Θελω να βρεξει!!!!!:(:(:(

Διαφημίσεις

Βρεχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Η βιτρινα θα γηνει σκατα!!!!!!!!! τα παραθυρα και τα μπαλκονια στο σπιτι το ιδιο..........χαλαλι!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελια!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Κοριτσια τι καιρο κανει στα μεροι σασ?????

Βρεχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Η βιτρινα θα γηνει σκατα!!!!!!!!! τα παραθυρα και τα μπαλκονια στο σπιτι το ιδιο..........χαλαλι!!!!!!!!!!!!!! ειναι τελια!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Tωρα εχει λιακαδα! Μεχρι πριν μια ωρα απο τις 5 το πρωϊ εριχνε καρεκλες! Και τραπεζια και σαλονια μη σου πω!:confused:

z7tup3.pngArPLp3.png

κ εδω βρεχει απο χθες το βραδυ με καποια διαλειμματα!!!!!!!!μ'αρεσειειειειειειει!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

κ εδω βρεχει απο χθες το βραδυ με καποια διαλειμματα!!!!!!!!μ'αρεσειειειειειειει!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μόνο στα μέρη μου δεν έχει ξεκινήσει να βρέχει ακόμα? Εδώ έχει ένα φοβερό νοτιά που σε τρελαίνει......

Σπυριδουλα μου, το αίμα μια έρχεται μια φεύγει......όχι πολύ, αλλά υπάρχει....έχω πονάκια και με τρελαίνει η μέση μου....θα δούμε την Πέμπτη που έχω την αυχενική.......

Αλήθεια, τι θα φάτε σήμερα κορίτσια?

Εμείς έχουμε φακές και η πεθερούλα έστειλε μπουρέκι, αλλά δεν έχω όρεξη ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.....

qYfap3.png

OWu0p2.png

eEr3p2.png

Μόνο στα μέρη μου δεν έχει ξεκινήσει να βρέχει ακόμα? Εδώ έχει ένα φοβερό νοτιά που σε τρελαίνει......

Σπυριδουλα μου, το αίμα μια έρχεται μια φεύγει......όχι πολύ, αλλά υπάρχει....έχω πονάκια και με τρελαίνει η μέση μου....θα δούμε την Πέμπτη που έχω την αυχενική.......

Εμείς έχουμε φακές και η πεθερούλα έστειλε μπουρέκι, αλλά δεν έχω όρεξη ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.....

φακες εκανα χτες αλλα δεν μπορεσα να φαω μου φεραν αναγουλα

για σημερα μια φτωχη μακαροναδα

Yupqp2.png

Διαφημίσεις

αχ πως μ αρεσουν οι πιτες

Εμενα να δεις!!! Αχ ειδικα καποιες που μου εφτιαχνε μια θεια μου στην Πατεα, ο Θεος να την εχει καλα, υπεροχες ηταν.....οπως κ η γιαγια μας -η πεθερα της- απλα καταπληκτικες!

Σου θυμιζουν τα παιδικα σου χρονια οι πιτες με ενα μαγικο τροπο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

z7tup3.pngArPLp3.png

μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!αρα εισαι καλυτερα!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!

Εμενα να δεις!!! Αχ ειδικα καποιες που μου εφτιαχνε μια θεια μου στην Πατεα, ο Θεος να την εχει καλα, υπεροχες ηταν.....οπως κ η γιαγια μας -η πεθερα της- απλα καταπληκτικες!

Σου θυμιζουν τα παιδικα σου χρονια οι πιτες με ενα μαγικο τροπο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λατρεμενες οι πιτες!!!!!!!!ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα!!!!!!

εγω δεν ξερω τι θα φαω σημερα!!!!!!!αν προλαβε να μαγειρεψει τιποτα ο αντρας μου πριν φυγει για τη δουλεια,εχει καλως!!!!!!αλλιως με βλεπω να τηγανιζω κανενα αυγο!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια μου σχολαω κ παω να παρω το μικρο απο το σχολειο!!!!!!!θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!φιλακια!!!!!!!!

xlRZp3.png

BU8Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...